در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
-
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلام دوستان
وملت شاراک ح کروی و ح کرمانشاه کابگن و شپدیس و غدیر و پارسیان فردا روز متفاوتی با امروز دارن...برسی کنید و خرید...موفق باشید.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postمصطفی جان خیلی دمت گرمه. دقیقا رو 220 و 215 یه مقاومت گردن کلفت داشته که الان اونو شکسته. پس میشه گفت بدترین حالت سهم همون 215 تومانه.
یمقدار هم از بنیادش بگو مصطفی جان.
از بنیادیش اگر بخوایم مبسوط حرف بزنیم خیلی میشه.
eps سال 90طبق گزارش 9 ماهه،میزان 479ريال پیش بینی شده که 80% اون محقق شد.
برای سال 91، 576 ريال پیش بینی شده.
توی گزارش عملکرد 9 ماهه میبینیم که سود نسبت به 9 ماهه مشابه سال قبل 30% رشد کرده که دلیل اصلی اون،افزایش 22% مبلغ فروش(افزایش نرخ) بوده.
اما در گزارش 91،میزان رشد فروش 11% درنظر گرفته شده که افزایش مقدار فروش ،بیشترین سهم از این رشد را داراست
شرکت 9.5 میلیون دلار فروش صادراتی داره که با دلار 1226 تومانی در نظر گرفته شده و درصورت تغییر سیاست تسعیر ارزی (مثل شصفها) و با فرض فروش دلار 1500 تومانی میتونه 11 تومن تعدیل مثبت بده.
البته دلیل خرید من،تغییر سیاست تسعیر ارز نبود، بلکه احتمال افزایش نرخ سیمان در سال 91 ، رشد سودآوری شرکت در حالت فعلی و پی به ای پایین اون بود.
p/e فعلی سهم،3.9وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
راستی سینا من دیتای سخزرو ندارم. اگه میشه چارتشو بذار.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postسينا عزيز
وگستر پس از صعود از حوالي 220 تا 400 ، در حال اصلاح قسمتي هستش.كه بنظر ميرسه با قنديها روندش يكسانه. ميخواستم بدونم پايان اصلاحش رو حوالي چه قيمتايي ميبيني؟ ممكنه تا زمان برگشت روند قنديا اينم اصلاح كنه؟ ممنونم
دوستان این ارتباط اصلاح وگستر با قندیها چطوریه ؟ بحث معاملات شکر در زیر مجموعه های وگستر چیه ؟ من مدتیه زیر نظرش دارم ... فکر کنم حدود 62% اصلاح کرده ... از 206 رفته بود تا 400
ضمنا میشه نظرتون رو راجع به وبهمن و بیمه پارسیان هم بدونم ... اونا هم میتونن گین خوبی بدن ...
نظر
-
دوستان عزیز نظرتون درخصوص سهامهای تمحرکه و خگستر چیه؟@};-آرام باش، توکل کن، تفکرکن، آستین ها را بالا بزن، آنگاه دستان خداوند را می بینی زودتر از تو، دست بکارشده است.@};-
نظر
-
در اصل توسط +زنده رود + پست شده است View Postدوستان عزیز نظرتون درخصوص سهامهای تمحرکه و خگستر چیه؟
خگستر ناحیه پرتراکمی پیش روی خودش داره، از طرفی نزولی هم نمیشه براش متصور شد. حرکت گروه بانکی و به صورت جزئی تر،حرکت بانک پارسیان محرک اصلی سهم در راه صعود خواهد بود.خط روند نزولی در ناحیه 240 الی 245 مقاومت محکمی محسوب میشه.
از منظر بنیادی هم سهم در محدوده پایینتر از ارزش ذاتی شناسایی میشه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postمصطفی جان سلام.
متاسفانه از همون موقعی که پست شما را دیدم، تقلا تریش میکنم تا یه نمودار ازش درست کنم که سایت بورس به کل مزخرف شده.
خواستم اطلاع بدم که هنوز درخواست شما یادمه.
امروز نمودارو نداشتم وگرنه عجله نمیکردم. همون حدسی که باهم داشتیم درسته، تا 215 اصلاح داره. سهم انرژی زیادی صرف عبور از خط افقی کرده و فعلا دو سه روز استراحت داره.خرید در 215 بنظرم کم ریسکه.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postراستی سینا من دیتای سخزرو ندارم. اگه میشه چارتشو بذار.
اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
از قراری دیر فرستادم شرمنده ..تازه از سر کار رسیده بودم. شب خوش>:d<اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
-
نظر