در اصل توسط Renjer پست شده است
View Post
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاشتباه نکن رنجر جان. الان به خط روند صعودی میان مدت رسیده.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postنوسان نگووووووو ، هلووووووووووووووووو بگو صالح جان <:-p<:-p
من و سينا با اين پرنده مي خواييم بريم فضا :x:x
سينا جان لباس گرم بايد بپوشيم ، سرعت پرندمون زياده ، هوا هم سرد شده ، نکنه مريض شيم ;)
راستی حواست هست 2 درصد از کل نماد کهرام امروز معامله شد؟
البته 2 درصد بعلاوه 59325 سهم.<:-p
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postنوسان نگووووووو ، هلووووووووووووووووو بگو صالح جان <:-p<:-p
من و سينا با اين پرنده مي خواييم بريم فضا :x:x
سينا جان لباس گرم بايد بپوشيم ، سرعت پرندمون زياده ، هوا هم سرد شده ، نکنه مريض شيم ;)در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postپاپی جان 30 درصد سود بهمون بده، میریم یه اورکت امریکایی میخریم تا سردمون نشه!!
مباركتون باشه و هميشه خوش سود باشيدتوي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postپاپی جان 30 درصد سود بهمون بده، میریم یه اورکت امریکایی میخریم تا سردمون نشه!!
البته 2 درصد بعلاوه 59325 سهم.<:-p
امروز دو دل بودم که وبيمه ها رو بفروشم و همشو دوباره کهرام و آ س پ بخرم ، دلم نيومد سينا جان :(
بدجور رو اعصاب هست اين وبيمه
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postبه اميد خدا از فردا ديگه بايد برگردن اين گروه کاشي (به قول دوستان ، کاشي ماشي ;))
امروز دو دل بودم که وبيمه ها رو بفروشم و همشو دوباره کهرام و آ س پ بخرم ، دلم نيومد سينا جان :(
بدجور رو اعصاب هست اين وبيمه
وبیمه چند تا بال و دم داره پاپی جان؟
نظر
-
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postاتفاقا بعد از اولین فروشم ، میخوام فقط و فقط وبیمه بردارم! ( اگه تا اونموقع صف خرید نشه.)
وبیمه چند تا بال و دم داره پاپی جان؟
سينا جان درسته که سهم بسيار خوبي هست ، ولي وقتي بازار با کم لطفي بهش نگاه مي کنه چکار بايد کرد :((
داخل سايت همسايه ديدم که نوشته بودن "فروش واحدهای دریا دیم رامسر" ، شايد توي گزارش جديد ، شوکي به سهم وارد بشه
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postدر گروه کاشی کهرام بسیار ارزنده است
از لحاظ بهینگی در مصرف سوخت ...طرح های توسعه ..وضعیت رو به رشد چند ساله اخیر در فروش و سود آوری این سه تا جایگاه بهتری دارن
در وضعیت فعلی کساوه با دارا بودن تعدیل مثبت قطعی ...وضعیت بهتری داره ...
اما یادش بخیر کساوه 242 تومنی با پی به ای 4ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
سینا جان ارزندگی کهرام در تحولیه که درش اتفاق میفته
مالک این سهم حدودا یک سالی هست که عوض شده و کلیه برنامه های شرکت تغییر کرده
از قول مدیرعامل شنیدیم 35 تومن میسازه ولی به هیچ وجه واسه من قابل باور نبوده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در گروه ساختمانی آ س پ در بهترین موقعیت قرار داره...
روند گروه ساختمانی مثبته و همگروه های این سهم(ثاخت و ثباغ و ثشرق و ثنوسا)صف خریدن.
آ س پ که کمترین پی بر ای رو توی این گروه داره بهترین فرصت برای خریده.خدایا چنان کن سر انجام کار ............................تو خوشنود باشی و ما رستگار
نظر
نظر