$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
[QUOTE=Renjer;82143]در اصل توسط تیزبین پست شده است View Post
این نمودار بافق نیست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
[QUOTE=تیزبین;82151]در اصل توسط Renjer پست شده است View Postرنجر عزیز به نکته دقیقی اشاره کردی.
نمودار مربوط به ولصنم هست.
با تشکر از توجهت.اين شكلكهارو بابي يادم داده :D
www.mahak-charity.org
نظر
-
یک سهم مناسب در بلند مدت - پرسود
http://saham90.bourseblog.ir (۱۲ بازدید)
بر اساس آخرین خبرهای رسیده شرکت صنایع پمپ سازی ایران در پی اخذ مجوز افزایش سرمایه ٦٠ درصدی از محل انباشته می باشد. توجه به این نکته لازم است که سهام این شرکت که بیش از ٤۱ درصد از مالکیت آن در دست سرمایه گذاری سامان از زیرمجموعه های بانک سامان می باشد، طی دو سال اخیر بازدهی ۲٠٠ درصدی را نصیب سهادارانش نموده است. کارشناسان معتقدند محدوده قیمتی ۲٣٠٠٠ ریال سطح حمایت قوی این سهم بشمار می آید و سهم در محدوده ٣٣٠٠ ریال را مقاومت خود روبرو خواهد شد. هم اکنون محدوده قیمتی این سهم ۲٦٠٠ ریال می باشد.
<:-p
نظر
-
-
سينا جان فکر کنم واقعا زير خاکي پيدا شده داخل ثنوسا =)) صف خريدش از تمام ساختماني ها بيشتره <:-p
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postسينا جان داشتم سايت ها مرور مي کردم ، اين حرف آقاي molibdan قشنگ بود براي ثنوسا :D
ثنوسا پرنده ای است که 2 تا بال دارد ، یکی بال بانکی ، یکی بال ساختمانی ، یک دم هم داره که بیمه ای است. <:-p
البته قصد تبليغ نيست چرا که واسه نوسان خريد کردمش ;)در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postسينا جان فکر کنم واقعا زير خاکي پيدا شده داخل ثنوسا =)) صف خريدش از تمام ساختماني ها بيشتره <:-p
اونوقت نیاید بتونه پرواز کنه؟!
با این بالها و دم میتونه تا 260 تومن براحتی بپره، حالا رو 260 بخواد بال و دمشو باز کنه. تازه پرواز شروع میشه.
نظر
-
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postسينا جان داشتم سايت ها مرور مي کردم ، اين حرف آقاي molibdan قشنگ بود براي ثنوسا :d
ثنوسا پرنده ای است که 2 تا بال دارد ، یکی بال بانکی ، یکی بال ساختمانی ، یک دم هم داره که بیمه ای است. <:-p
البته قصد تبليغ نيست چرا که واسه نوسان خريد کردمش ;)توي آبـيه نگـاه تو ، يه دريا پنهـون ...
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postصف فروش کساوه به نظر جهت فریب خریدارن چیده شده است.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر