سينا جان يه تحليل از شنفت لطف ميكني با تشكر از زحمتي كه ميكشي
$$ فعلا این چند تا سهمو داشته باشید تا بعد $$
Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X
-
-
سينا جان با اين خبر افزيش سود بانکي بالاي 20 درصد ، فکر کنم ليدر بازار بشه گروه بانکي توي اين هفته آينده(شايد 20 درصدي بده بهمون <:-p<:-p)
دست به ماشه برا چه سهم هايي توي اين گروه باشيم ؟؟؟ (البته اگه گير بياد فردا)
نظر
-
نظر
-
سرمایه وزمین دیهميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postسينا جان با اين خبر افزيش سود بانکي بالاي 20 درصد ، فکر کنم ليدر بازار بشه گروه بانکي توي اين هفته آينده(شايد 20 درصدي بده بهمون <:-p<:-p)
دست به ماشه برا چه سهم هايي توي اين گروه باشيم ؟؟؟ (البته اگه گير بياد فردا)
نظر
-
سينا جان با اين آدرس که تاپيک بانکي ها هست بريد
http://forums.boursy.com/showthread....%AA-%29/page33
من که منصرف شدم از خريد ، آقا تا اومدم اينتر رو بزنم يه 30 ميليون جلوم اومد ، عجب تيز هستن اين ملت ها !!!!!!
نظر
-
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاقا بانکی های فرابورسی کدوم ها هستن؟؟ که 5 درصد 5 درصد برن بالا (-: سمایه دوباره 300 میشه؟حضرت علی (ع) می فرمایند:
هرکه خود رای گردید به هلاکت رسید، و هرکه با مردمان رای برانداخت خود را در خرد آنان شریک ساخت.
نظر
-
کل سرمایه ثنوسا 300 میلیون سهمه.
با این سرمایه 376.979.767 سهم ونوین داره.
یعنی هر سهم ثنوسا 1.25 % ونوین داره.
الان نگاه کردم و دیدم قیمت تمام شده هر سهم ونوین 1025 ریال میباشد.آخرین ویرایش توسط تصمیم کبری؛ 2012/01/11, 09:19.
نظر
-
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postکل سرمایه ثنوسا 300 میلیون سهمه.
با این سرمایه 376.979.767 سهم ونوین داره.
یعنی هر سهم ثنوسا 1.25 % ونوین داره.
البته تا تاریخ 90/06/31
که میشه به ازاءهرسهم 1.83 سهم ونوینخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
خبر
از اثرات افزایش نرخ سود
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۰۸ پس از مدت ها کش و قوس بالاخره افزایش نرخ سود بانکی تصویب شد و نرخ سود سپرده های بانکی به ۲۰ درصد افزایش یافت . در ظاهر خبر خوبی برای بانکی های بازار خواهد بود . اما نکته مهم این است که هزینه پول این بانک ها افزایش یافته و اگر نرخ سود تسهیلات افزایش پیدا نکند بانک ها در دور تسلسل منفی گرفتار می شوند . هر چند به گفته بسیاری از بانکیهای فعال در این زمینه مشکل فعلی بانک ها فرار نقدینگی از این موسسات است که با این مصوبه باردیگر به سیستم پولی کشور باز می گردد . پس در میان مدت و کوتاه مدت به سود اما در صورت عدم تغییر نرخ سود تسهیلات به زیان بانک ها خواهد بود .
اما اثر این افزایش نرخ بر بازار طلا و ارز را باید قطعاً منفی ارزیابی کرد و سقوط این بازارها را به دنبال خواهد داشت چرا که نقدینگی از بانک خارج شده به این بازارها رفته و حالا می تواند به بازار پول بازگردد . پس خود به خود افول قیمت ارز بر بازار ما نیز می تواند اثر گذار باشد .
اما در سوی دیگر افزایش نرخ سود به عنوان بازار مواز ی و رقیب به زیان بازار خواهد بود و در پی به ای ها و نرخ بازدهی بدون ریسک و بازدهی انتظاری اثر گذار است . اما کمتر دیده شده اثرات جدی در بازار داشته باشد در بلند مدت شاید با افزایش ریسک سیاسی در بازار این نرخ سود ۲۰ و ۲۱% برای بازار مشکل آفرین باشد .
اما در نگاه کلی و اقتصادی این افزایش نرخ برای اقتصاد کشور لازم بود . هر چند نقدینگی را از سطح جامعه به بانک ها منتقل می کند اما نباید فراموش کرد بانک ها با اعطای تسهیلات به شرکت های بزرگ بورسی دین خود را به بازار ادا می کنند .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
نظر