سامان گستر اصفهان (ثامان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bourse
    عضو فعال
    • Sep 2011
    • 1346

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
    با اجازه صاحب تاپیک
    چند وقتیه صحبت از ثامان بسیار سر زبونها افتاده , بد ندیدم نظر خودمو راجع بهش اینجا ابراز کنم , بلکه با حک و اصلاحی که دوستان میکنند به شناخت بهتری از آینده حرکت سهم برسیم
    ابتدا یه نگاه به گذشته 10 ساله سهم بد نیست بندازیم:

سهم در 22 دی 89 به کف قیمتی 6سال اخیر خودش رسیده(لذا بررسی جهت یافتن موج impulse جدید رو ازین تاریخ به بعد شروع میکنیم) (با توجه به قرار داشتن شاخص ساختمانی در موج 5 بزرگ, من فرض رو بر این میذارم که ما ازین تاریخ به بعد وارد موج 5 بزرگ شده باشیم و لذا در بلند مدت(بازه 2-3 ساله) باید سقف تاریخی قیمت سهم(200 تومان) شکسته بشه)
    حرکت سهم ازون تاریخ تا حالا رو میشه اینطوری موجشماری کرد:

و نگاهی نزدیکتر به موج 1 :

نگاهی نزدیکتر به موج 2:

و نگاه نزدیک به موج 3:

و نهایتا پیشبینی پایان موج 3:

انتظار هست که شنبه 24 دسامبر در قیمت 111 تومان شاهد عرضه سهم وسپس پایان موج 3 سهم باشیم
    پ.ن.1 : در نمودارهای آمی بروکر سود نقدی و افزایش سرمایه هردو اعمال شده ولی در نمودارهای داینامیک تریدر هیچ کدام , لذا در نمودار داینامیک چنین به نظر میرسد که موج 2 به کف شروع موج 1 نفوذ کرده!!
    پ.ن.2: جهت محاسبه اهداف زمانی بعضا از نمودار های با روزهای بدون معامله استفاده شده(اگر ایرادی به این روش هست خوشحال میشم دوستان متذکر بشند)
    در نهایت از خوانندگان تقاضا دارم ایراداتی که وارد میدونند رو ذکر کنند , هرچند بازار هم انتقادات خودش رو وارد خواهد کرد
    اقا محسن عزیز حرکت سهم از 72 تا 111 نمیتونه موج 3 باشه به دلیل اینکه امواج ایمپالس یا پیشرو حتما باید 5 موجی باشه و همون طور که تو نمودار مشخصه ما ساختار سه موجی داریم که یه ساختار کاتر ترند abc هست که به عقیده من حداقل تا 115 جا برای رشد داره . تو بررسی نمودار ثامان چیزی که بیشتر از همه برای من جالب بود moving average ( خطوط میانگین متحرک 62 و 200 روزه سهم بود که بعد از حدود 6 سال این خطوط همدیگه را در نقطه طلایی قطع کردن .)

نظر

• محسن مختاری
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 663

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
      اقا محسن عزیز حرکت سهم از 72 تا 111 نمیتونه موج 3 باشه به دلیل اینکه امواج ایمپالس یا پیشرو حتما باید 5 موجی باشه و همون طور که تو نمودار مشخصه ما ساختار سه موجی داریم که یه ساختار کاتر ترند abc هست که به عقیده من حداقل تا 115 جا برای رشد داره . تو بررسی نمودار ثامان چیزی که بیشتر از همه برای من جالب بود moving average ( خطوط میانگین متحرک 62 و 200 روزه سهم بود که بعد از حدود 6 سال این خطوط همدیگه را در نقطه طلایی قطع کردن .)
      سلام دوست گرامی , ممنونم از اینکه مشارکت کردی , من هم در ارزنده بودن این سهم به دید میان مدت و بلند مدت شک ندارم ( احتمال هم میدم که اگه موج شماریم درست باشه ما تازه اجزای موج 1 از 5 بزرگ رو شمرده اییم ), ولی در مورد موجشماری حرکت 3 ماه اخیر تصور من این هست که میشود آنرا 5 موجی شمرد, قوانین هم نقض نمیشه , لطفا به این تصویر نگاه کنید:

متشکرم

نظر

• bourse
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1346

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
        سلام دوست گرامی , ممنونم از اینکه مشارکت کردی , من هم در ارزنده بودن این سهم به دید میان مدت و بلند مدت شک ندارم ( احتمال هم میدم که اگه موج شماریم درست باشه ما تازه اجزای موج 1 از 5 بزرگ رو شمرده اییم ), ولی در مورد موجشماری حرکت 3 ماه اخیر تصور من این هست که میشود آنرا 5 موجی شمرد, قوانین هم نقض نمیشه , لطفا به این تصویر نگاه کنید:

متشکرم
        به نظر بنده تو موج شماری یه سهم باید از بالا به نمودار نگاه بشه و نمودار از اول مورد بررسی قرار بگیره . به نظر بنده ثامان فعلا تو موج اصلاحی قرار داره که تو کوتاه مدت 115 میان مدت 140 و بلند مدت 200 را هم میبینه و از اونجا یه ریزش سنگین در انتظار سهمه . البته این نظر من هست و ممکنه اشتباه باشه@};-

نظر

• اسطوره
          کاربر فعال
          • Aug 2011
          • 277

خب ثامان 80 توماني سابق با 70% بازدهي فعلا رفت واسه مجمع
          اميدوارم خبرهاي خوبي توي مجمعش داشته باشه...........
          براي ادامه حركت خودش نياز به كمي درجا زدن يا اصلاح داره
          ولي دير يا زود به اهداف بزرگ خودش ميرسه
          شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
          رابرت مپل براون

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
            موج شماری ثامان

یعنی میشه؟؟؟

دیدیم که شد:x

مسلم جان حیفه واقعا اینقد کم پیدا شدی
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• اسطوره
              کاربر فعال
              • Aug 2011
              • 277

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
              دیدیم که شد:x

مسلم جان حیفه واقعا اینقد کم پیدا شدی
              من كه شخصا خيلي به جناب مسلم عزيز ارادت دارم
              و ايشون رو يكي از بهترين اليوتيسين هاي بزرگ ايران ميدانم
              و احترام بسياري براي ايشان قايل هستم
              اميدوارم هركجايي كه هستند سلامت و پيروز باشند:x
              شما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
              رابرت مپل براون

نظر

• مصطفی مصری پور
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 6951

گزارش ثامان نسبت به سال گذشته وضعیت خیلی بهتری را القا میکنه.

و این نشون میده، شرکت به تحولاتی که مدنظر داشته داره نزدیک میشه

البته هنوز زیان ده هست اما بهبود نسبت به سال قبل، کاملا نمایانه.

فروش 126 درصد رشد داشت و بهای تمام شده تنها 38 درصد رشد کرده . نتیجه این اتفاق ،رشد چشمگیر 1000 درصدی سود ناخالص و کاهش 18 درصدی زیان عملیاتیه.

شرکت در دو قسمت مشکل اساسی داره :
                1- هزینه های عمومی که نسبت به میزان فروش فراتر از حد مطلوبه
                2- هزینه های مالی بالا که از قبل وجود داشته.

توجه به سرفصل درآمدهای متفرقه بدون نتیجه نیست . چون در این قسمت،رشد 668 درصدی را مشاهده کردیم .

حاشیه سود ناخالص : 44%
                حاشیه سود عملیاتی : منفی 44%

وضعیت نقدینگی شرکت بهبود خیلی مناسبی داشته :
                نسبت جاری :2.11
                موجودی نقد :103 درصد رشد

از نظر من، تنها مشکل شرکت هزینه های مالی سنگینشه...

باید دید سررسید این وامهای چه زمانیه و در پوشش هزینه بهره تا چه حد موفق بوده؟

در صورت پایان یافتن این هزینه ها،جهش فوق العاده در سود شرکت اتفاق میفته
                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

گزارش ثامان نسبت به سال گذشته وضعیت خیلی بهتری را القا میکنه.و این نشون میده، شرکت به تحولاتی که مدنظر داشته داره نزدیک میشه

البته هنوز زیان ده هست اما بهبود نسبت به سال قبل، کاملا نمایانه.

فروش 126 درصد رشد داشت و بهای تمام شده تنها 38 درصد رشد کرده . نتیجه این اتفاق ،رشد چشمگیر 1000 درصدی سود ناخالص و کاهش 18 درصدی زیان عملیاتیه.

شرکت در دو قسمت مشکل اساسی داره :
                  1- هزینه های عمومی که نسبت به میزان فروش فراتر از حد مطلوبه
                  2- هزینه های مالی بالا که از قبل وجود داشته.

توجه به سرفصل درآمدهای متفرقه بدون نتیجه نیست . چون در این قسمت،رشد 668 درصدی را مشاهده کردیم .

حاشیه سود ناخالص : 44%
                  حاشیه سود عملیاتی : منفی 44%

وضعیت نقدینگی شرکت بهبود خیلی مناسبی داشته :
                  نسبت جاری :2.11
                  موجودی نقد :103 درصد رشد

از نظر من، تنها مشکل شرکت هزینه های مالی سنگینشه...

باید دید سررسید این وامهای چه زمانیه و در پوشش هزینه بهره تا چه حد موفق بوده؟

در صورت پایان یافتن این هزینه ها،جهش فوق العاده در سود شرکت اتفاق میفته
                  و همچنين سهامدارهاي عمده اش
                  شركت فدك
                  جناب باگات عزيز (مهندس باقري)
                  دكتر سهند
                  راستي تو ثتران يه سهامدار اومده اومد تو ليست
                  www.mahak-charity.org

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                    و همچنين سهامدارهاي عمده اش
                    شركت فدك
                    جناب باگات عزيز (مهندس باقري)
                    دكتر سهند
                    راستي تو ثتران يه سهامدار اومده اومد تو ليست
                    آره این ساختمونیا حرف واسه گفتن زیاد دارن

امیدوارم دوشنبه هم منفی باشن تا بازم ثشرق اضافه کنیم

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

آره این ساختمونیا حرف واسه گفتن زیاد دارن

امیدوارم دوشنبه هم منفی باشن تا بازم ثشرق اضافه کنیم
                      مصطفي جان من ثشرق رو 210 فروختم راستش از اين رنج كشيدنهاش اصلا خوشم نمي ياد طرف منفي 4 فردا داره مي فروشه خيلي هولن فروشنده هاش
                      ولي ثامان فكر كنم منطقي تر ه
                      ثتران هم خيلي ها توصيه به خريدش مي كنن
                      www.mahak-charity.org

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                        مصطفي جان من ثشرق رو 210 فروختم راستش از اين رنج كشيدنهاش اصلا خوشم نمي ياد طرف منفي 4 فردا داره مي فروشه خيلي هولن فروشنده هاش
                        ولي ثامان فكر كنم منطقي تر ه
                        ثتران هم خيلي ها توصيه به خريدش مي كنن
                        درسته ولی کلیت منفی گروه ساختمون بخاطر صف فروش ثنوسا بود

اینم که دیگه دوشنبه متعادله.

من همیشه سعی میکنم سهمی بخرم که بنیادش قوی تر از همه باشه. درسته ثامان خوب بالا میره اما حواسمون باشه این مدت حدود 100 درصد رشد داشته . بنیادیش به هیچ وجه قابل قیاس با ثشرق نیست و از لحاظ تحویل پروژه و .... ثشرق اوضاع بهتری داره.

ثتران هم ارزنده س . اما یه قیاس که بکنیم میبینیم ثشرق استعداد بیشتری برای صعود داره.

نظر

• تصمیم کبری
                          Banned
                          • Nov 2025
                          • 1197

درسته ولی کلیت منفی گروه ساختمون بخاطر صف فروش ثنوسا بود

اینم که دیگه دوشنبه متعادله.

من همیشه سعی میکنم سهمی بخرم که بنیادش قوی تر از همه باشه. درسته ثامان خوب بالا میره اما حواسمون باشه این مدت حدود 100 درصد رشد داشته . بنیادیش به هیچ وجه قابل قیاس با ثشرق نیست و از لحاظ تحویل پروژه و .... ثشرق اوضاع بهتری داره.

ثتران هم ارزنده س . اما یه قیاس که بکنیم میبینیم ثشرق استعداد بیشتری برای صعود داره.
                          مصطفی جان این وبیمه را به نظرت میشه ساختمونی به حساب اورد؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                            مصطفی جان این وبیمه را به نظرت میشه ساختمونی به حساب اورد؟
                            آره .... دقیق بررسی نکردم ولی اغلب سرمایه گذاریاش توی مستغلاته...

با این وضعی که داره توی قیمتای مسکن اتفاق میفته ؛ رشد سودآوریشون حتمیه

الان توی محله ما،ظرف یک هفته 12% رشد قیمت مسکن رو داشتیم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 6951

با این حجم معاملات

منفی کامل امروز، خرید خوبیه

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

خیلی جالبه هر دفعه که صف فروش میشه،از طرف یک نفر و به حجم 50 هزارتاس!

نظر

در حال کار...
                                X