در اصل توسط mohsen64 پست شده است
View Post
سامان گستر اصفهان (ثامان)
Collapse
X
-
اقا محسن عزیز حرکت سهم از 72 تا 111 نمیتونه موج 3 باشه به دلیل اینکه امواج ایمپالس یا پیشرو حتما باید 5 موجی باشه و همون طور که تو نمودار مشخصه ما ساختار سه موجی داریم که یه ساختار کاتر ترند abc هست که به عقیده من حداقل تا 115 جا برای رشد داره . تو بررسی نمودار ثامان چیزی که بیشتر از همه برای من جالب بود moving average ( خطوط میانگین متحرک 62 و 200 روزه سهم بود که بعد از حدود 6 سال این خطوط همدیگه را در نقطه طلایی قطع کردن .)
-
سلام دوست گرامی , ممنونم از اینکه مشارکت کردی , من هم در ارزنده بودن این سهم به دید میان مدت و بلند مدت شک ندارم ( احتمال هم میدم که اگه موج شماریم درست باشه ما تازه اجزای موج 1 از 5 بزرگ رو شمرده اییم ), ولی در مورد موجشماری حرکت 3 ماه اخیر تصور من این هست که میشود آنرا 5 موجی شمرد, قوانین هم نقض نمیشه , لطفا به این تصویر نگاه کنید:در اصل توسط bourse پست شده است View Postاقا محسن عزیز حرکت سهم از 72 تا 111 نمیتونه موج 3 باشه به دلیل اینکه امواج ایمپالس یا پیشرو حتما باید 5 موجی باشه و همون طور که تو نمودار مشخصه ما ساختار سه موجی داریم که یه ساختار کاتر ترند abc هست که به عقیده من حداقل تا 115 جا برای رشد داره . تو بررسی نمودار ثامان چیزی که بیشتر از همه برای من جالب بود moving average ( خطوط میانگین متحرک 62 و 200 روزه سهم بود که بعد از حدود 6 سال این خطوط همدیگه را در نقطه طلایی قطع کردن .)

متشکرم
نظر
-
به نظر بنده تو موج شماری یه سهم باید از بالا به نمودار نگاه بشه و نمودار از اول مورد بررسی قرار بگیره . به نظر بنده ثامان فعلا تو موج اصلاحی قرار داره که تو کوتاه مدت 115 میان مدت 140 و بلند مدت 200 را هم میبینه و از اونجا یه ریزش سنگین در انتظار سهمه . البته این نظر من هست و ممکنه اشتباه باشه@};-در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Postسلام دوست گرامی , ممنونم از اینکه مشارکت کردی , من هم در ارزنده بودن این سهم به دید میان مدت و بلند مدت شک ندارم ( احتمال هم میدم که اگه موج شماریم درست باشه ما تازه اجزای موج 1 از 5 بزرگ رو شمرده اییم ), ولی در مورد موجشماری حرکت 3 ماه اخیر تصور من این هست که میشود آنرا 5 موجی شمرد, قوانین هم نقض نمیشه , لطفا به این تصویر نگاه کنید:
متشکرم
نظر
-
خب ثامان 80 توماني سابق با 70% بازدهي فعلا رفت واسه مجمع
اميدوارم خبرهاي خوبي توي مجمعش داشته باشه...........
براي ادامه حركت خودش نياز به كمي درجا زدن يا اصلاح داره
ولي دير يا زود به اهداف بزرگ خودش ميرسهشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
-
من كه شخصا خيلي به جناب مسلم عزيز ارادت دارمدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدیدیم که شد:x
مسلم جان حیفه واقعا اینقد کم پیدا شدی
و ايشون رو يكي از بهترين اليوتيسين هاي بزرگ ايران ميدانم
و احترام بسياري براي ايشان قايل هستم
اميدوارم هركجايي كه هستند سلامت و پيروز باشند:xشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
گزارش ثامان نسبت به سال گذشته وضعیت خیلی بهتری را القا میکنه.
و این نشون میده، شرکت به تحولاتی که مدنظر داشته داره نزدیک میشه
البته هنوز زیان ده هست اما بهبود نسبت به سال قبل، کاملا نمایانه.
فروش 126 درصد رشد داشت و بهای تمام شده تنها 38 درصد رشد کرده . نتیجه این اتفاق ،رشد چشمگیر 1000 درصدی سود ناخالص و کاهش 18 درصدی زیان عملیاتیه.
شرکت در دو قسمت مشکل اساسی داره :
1- هزینه های عمومی که نسبت به میزان فروش فراتر از حد مطلوبه
2- هزینه های مالی بالا که از قبل وجود داشته.
توجه به سرفصل درآمدهای متفرقه بدون نتیجه نیست . چون در این قسمت،رشد 668 درصدی را مشاهده کردیم .
حاشیه سود ناخالص : 44%
حاشیه سود عملیاتی : منفی 44%
وضعیت نقدینگی شرکت بهبود خیلی مناسبی داشته :
نسبت جاری :2.11
موجودی نقد :103 درصد رشد
از نظر من، تنها مشکل شرکت هزینه های مالی سنگینشه...
باید دید سررسید این وامهای چه زمانیه و در پوشش هزینه بهره تا چه حد موفق بوده؟
در صورت پایان یافتن این هزینه ها،جهش فوق العاده در سود شرکت اتفاق میفتهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
و همچنين سهامدارهاي عمده اشدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postگزارش ثامان نسبت به سال گذشته وضعیت خیلی بهتری را القا میکنه.و این نشون میده، شرکت به تحولاتی که مدنظر داشته داره نزدیک میشه
البته هنوز زیان ده هست اما بهبود نسبت به سال قبل، کاملا نمایانه.
فروش 126 درصد رشد داشت و بهای تمام شده تنها 38 درصد رشد کرده . نتیجه این اتفاق ،رشد چشمگیر 1000 درصدی سود ناخالص و کاهش 18 درصدی زیان عملیاتیه.
شرکت در دو قسمت مشکل اساسی داره :
1- هزینه های عمومی که نسبت به میزان فروش فراتر از حد مطلوبه
2- هزینه های مالی بالا که از قبل وجود داشته.
توجه به سرفصل درآمدهای متفرقه بدون نتیجه نیست . چون در این قسمت،رشد 668 درصدی را مشاهده کردیم .
حاشیه سود ناخالص : 44%
حاشیه سود عملیاتی : منفی 44%
وضعیت نقدینگی شرکت بهبود خیلی مناسبی داشته :
نسبت جاری :2.11
موجودی نقد :103 درصد رشد
از نظر من، تنها مشکل شرکت هزینه های مالی سنگینشه...
باید دید سررسید این وامهای چه زمانیه و در پوشش هزینه بهره تا چه حد موفق بوده؟
در صورت پایان یافتن این هزینه ها،جهش فوق العاده در سود شرکت اتفاق میفته
شركت فدك
جناب باگات عزيز (مهندس باقري)
دكتر سهند
راستي تو ثتران يه سهامدار اومده اومد تو ليستwww.mahak-charity.org
نظر
-
آره این ساختمونیا حرف واسه گفتن زیاد دارندر اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postو همچنين سهامدارهاي عمده اش
شركت فدك
جناب باگات عزيز (مهندس باقري)
دكتر سهند
راستي تو ثتران يه سهامدار اومده اومد تو ليست
امیدوارم دوشنبه هم منفی باشن تا بازم ثشرق اضافه کنیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفي جان من ثشرق رو 210 فروختم راستش از اين رنج كشيدنهاش اصلا خوشم نمي ياد طرف منفي 4 فردا داره مي فروشه خيلي هولن فروشنده هاشدر اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postآره این ساختمونیا حرف واسه گفتن زیاد دارن
امیدوارم دوشنبه هم منفی باشن تا بازم ثشرق اضافه کنیم
ولي ثامان فكر كنم منطقي تر ه
ثتران هم خيلي ها توصيه به خريدش مي كننwww.mahak-charity.org
نظر
-
درسته ولی کلیت منفی گروه ساختمون بخاطر صف فروش ثنوسا بوددر اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postمصطفي جان من ثشرق رو 210 فروختم راستش از اين رنج كشيدنهاش اصلا خوشم نمي ياد طرف منفي 4 فردا داره مي فروشه خيلي هولن فروشنده هاش
ولي ثامان فكر كنم منطقي تر ه
ثتران هم خيلي ها توصيه به خريدش مي كنن
اینم که دیگه دوشنبه متعادله.
من همیشه سعی میکنم سهمی بخرم که بنیادش قوی تر از همه باشه. درسته ثامان خوب بالا میره اما حواسمون باشه این مدت حدود 100 درصد رشد داشته . بنیادیش به هیچ وجه قابل قیاس با ثشرق نیست و از لحاظ تحویل پروژه و .... ثشرق اوضاع بهتری داره.
ثتران هم ارزنده س . اما یه قیاس که بکنیم میبینیم ثشرق استعداد بیشتری برای صعود داره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفی جان این وبیمه را به نظرت میشه ساختمونی به حساب اورد؟در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدرسته ولی کلیت منفی گروه ساختمون بخاطر صف فروش ثنوسا بود
اینم که دیگه دوشنبه متعادله.
من همیشه سعی میکنم سهمی بخرم که بنیادش قوی تر از همه باشه. درسته ثامان خوب بالا میره اما حواسمون باشه این مدت حدود 100 درصد رشد داشته . بنیادیش به هیچ وجه قابل قیاس با ثشرق نیست و از لحاظ تحویل پروژه و .... ثشرق اوضاع بهتری داره.
ثتران هم ارزنده س . اما یه قیاس که بکنیم میبینیم ثشرق استعداد بیشتری برای صعود داره.
نظر
-
آره .... دقیق بررسی نکردم ولی اغلب سرمایه گذاریاش توی مستغلاته...در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postمصطفی جان این وبیمه را به نظرت میشه ساختمونی به حساب اورد؟
با این وضعی که داره توی قیمتای مسکن اتفاق میفته ؛ رشد سودآوریشون حتمیه
الان توی محله ما،ظرف یک هفته 12% رشد قیمت مسکن رو داشتیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با این حجم معاملات
منفی کامل امروز، خرید خوبیهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خیلی جالبه هر دفعه که صف فروش میشه،از طرف یک نفر و به حجم 50 هزارتاس!وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر