معاملات سكه در بازار اتي
Collapse
X
-
پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي
روند شناس شرمنده من اشتباه دیدم،
امروز اصلا کلا هول شدم/:.negaran.:/آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2017/09/02, 10:29.
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
حسن خرش از پل رد شده نرخ سود رو هم کم کردن /
دلار میره برای سقف جدید که طبق الگوهای گذشته میشه 4300 تا 4500 /
انس هم احتمال میدم روند نزولی بگیره
در مجموع اتی فکر کنم تمایلات صعودیش بیشتر باشه چون دلار صعودش پیوسته هست
نظر
-
اين اتي الان بيشتر به دلار عكس العمل بيشتر نشون ميده الان يك دو ماهي هست به اونس زياد توجه نميكنه قبلا خيلي با اونس
نوسان داشت اونس هم الان اين ماه ميتونه بين 1300 و 1348 در نوسان باشه .اين ماه زير 1300 بعيد هست بيايد مگر اينكه خبر خاصي بوجود بياد .فكر كنم اين ماه بايد هم اونس هم دلار را بايد رصد كردوگرنه با اونس نميشه يك تعهد مطمئن گرفت.
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postنقدی یا باید بره 1240 و برگرده به 1227......و یا همین الان داره میره سمت 1227.........(با 3 درصد حباب منفی هم داره)
از طرفی انس به نظرم کمی اصلاح می خواد....آتی هم 1383500 رو باید ببینه(حالا نمی دونم کی؟!)
این مطلب نمی گذاره من موقعیت بگیرم.گیج شدم/.:biggrinsmiley.:/
سکه نقدی 1240 رو هم رد کرد.......وقتی زودتر از زمانش منتظر یک قیمتی باشی،باید هم گیج بشی و ضرر کنی....:.thumbsupsmileyanim
نقدی الان 1251000 تومان قیمتشه............حالا چرا 1241 معامله میشه؟؟!!!
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postسکه نقدی 1240 رو هم رد کرد.......وقتی زودتر از زمانش منتظر یک قیمتی باشی،باید هم گیج بشی و ضرر کنی....:.thumbsupsmileyanim
نظر
-
در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Postسکه نقدی 1240 رو هم رد کرد.......وقتی زودتر از زمانش منتظر یک قیمتی باشی،باید هم گیج بشی و ضرر کنی....:.thumbsupsmileyanim
نظر
-
این صعود دلار واکنش به کاهش سود بانکی و عزم دولت برای خروج از رکود هست فکر نکنم ایستادن جلوی این روند کار درستی باشه تازه اول کاره
نظر
-
آتی قوی عمل نمیکنه حتی ممکنه با این فشار عرضه تا 1378اردیبهشت پایین بیاد.
آخه چرا؟
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر
-
اینا یا از این طرف می افتند یا از اون طرف.....باز حباب مثبت گرفت......الان 1252000 کافیه!
نظر
نظر