کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با این وضعی که کره شمالی درست کرده و هر هفته یک موشک هوا میکنه..اونس هم پایینی نداره...فعلا تا 1345 هم میتونه بیاد بالا...حمایت هم 1296 هست که احتمالش کمه رویت کنه
كره شمالي به كنار الان روسيه هم در افتاد با امريكا.فعلا بايد سيو سود كرد تا فردا پس فردا ببينيم چي ميشه .
خب باید دید انس چه می کنه........ولی احتمالش خیلی زیاده.......من البته احتمال یک کندل مثبت دیگه تو روزانه میدم فعلا....ولی ارتفاعش رو نمی دونم.(البته من خرید داشتم و فعلا بستم)سود کردم/:.grlim:./
خب باید دید انس چه می کنه........ولی احتمالش خیلی زیاده.......من البته احتمال یک کندل مثبت دیگه تو روزانه میدم فعلا....ولی ارتفاعش رو نمی دونم.(البته من خرید داشتم و فعلا بستم)سود کردم/:.grlim:./
امیدوارم همیشه پرسود باشی
خیلی خوشحال شدم
من متاسفانه پولم تو بانک دی گیر کرده و نمیتونم کار خاصی بکنم
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
همه عوامل بنیادی و تکنیکی دست به دست هم داده است تا اونس یک روند قوی صعودی به خود بگیرد. آزمایش اتمی کره شمالی که احتمالا باعث تنش در روابط چین و آمریکا خواهد شد، تشنج در روابط مسکو و واشنگتن و آمارهای نامطلوب از وضعیت اقتصادی آمریکا همه باعث خواهند شد تا به احتمال زیاد دوشنبه اونس یک جهش شدید قیمتی را تجربه کند.
به نظر بنده جای بسی سرور است که در روز تعطیلی بازارهای جهانی ما میتوانیم اینجا در قیمت مناسب با خیال راحت طلا خرید کنیم.
نظر