معاملات سكه در بازار اتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3147

پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي

ارزش ذاتی فعلی:1236000....قیمت نقدی:1272000.....دقیقا 3 درصد مالیات.........:*

اون موقعی که 9 درصد بود بعضیها می گفتند حباب 120 هزار تومانی......ولی با خبر 3 درصد پیش بینی کردیم و دقیقا اتفاق افتاد.....کسانی که حباب را باور دارند،بگویند چرا بازار فقط 6 درصد حباب را خالی کرد؟؟؟!!!!.....حباب نبود الان هم نیست

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35714

اونس یه نوسان زد به 1349 دلار !

نظر

• yaser1364
        عضو عادی
        • Mar 2017
        • 21

اگر تحریم های آمریکا ضد شرکای تجاری کره شمالی تحقق یابد قیمت جهانی طلا به عرش می رسد.

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

در اصل توسط yaser1364 پست شده است View Post
          اگر تحریم های آمریکا ضد شرکای تجاری کره شمالی تحقق یابد قیمت جهانی طلا به عرش می رسد.
          هيچ وقت چنين چيزي اتفاقي نمي افته مثلا چين را بخاد تحريم كنه خودزني بيش نيست اونوقت اينها دلار را بزارن كنار چه اتفاقي ميافته .يك دو تا كشور نيست با چين ارتباط دارن. امريكا چنين غلطي نميكنه الان اين هياهوي ترامپ براي بالا بردن نفت هست تا نفت شل بتونه صرفه اقتصادي براي كشورش داشته باشه.اونس هم روند صعودي داره ولي وقتي از بالا سريع بر ميگرده اصلاح ميكنه و از پايين دير مياد بالا مطمئن باش چند روز ديگر روندش نزولي ميشه.

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35714

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
            هيچ وقت چنين چيزي اتفاقي نمي افته مثلا چين را بخاد تحريم كنه خودزني بيش نيست اونوقت اينها دلار را بزارن كنار چه اتفاقي ميافته .يك دو تا كشور نيست با چين ارتباط دارن. امريكا چنين غلطي نميكنه الان اين هياهوي ترامپ براي بالا بردن نفت هست تا نفت شل بتونه صرفه اقتصادي براي كشورش داشته باشه.اونس هم روند صعودي داره ولي وقتي از بالا سريع بر ميگرده اصلاح ميكنه و از پايين دير مياد بالا مطمئن باش چند روز ديگر روندش نزولي ميشه.
            در این زمینه به نظر من هر اتفاقی ممکنه بیفته ! حتی ناممکن ترین اتفاق در ذهن ما !

مهمتر از اتفاقات، رفتارها و واکنشهای بازارها به اتفاقات هست !

در این بین برخی معتقدن از بین بازار طلا و بورس امریکا نهایتا یکی میفته تا آخر 2017 !
            آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2017/09/07, 17:19.

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
              در این زمینه به نظر من هر اتفاقی ممکنه بیفته ! حتی ناممکن ترین اتفاق در ذهن ما !

مهمتر از اتفاقات، رفتارها و واکنشهای بازارها به اتفاقات هست !

در این بین برخی معتقدن نهایتا از بین بازار طلا و بورس امریکا نهایتا یکی میفته تا آخر 2017 !
              اين يك واقعيت هست ولي الان كمي اروم شده سويس هم در حال ماست مالي كردن رابطه كره شمالي و امريكا هست تا اروم بشه.
              اونس بالاخره هست در روند صعودي اما نه اينكه همينجور بره بالا بالاخره بايد كمي نفس بگيره بعد ادامه راه. به نظرم همين اطراف تا اخرماه بالاتر نميره فعلا محدوده 1285 تا 1350 و يا چند واحد بالاتر ميمونه.

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

روي هم رفته اونس را نميشه با نمودار حدس زد دقيق هر اتفاقي ميتونه بيافته تنها چيزي كه هميشه وجود دارد برگشت سريع هست چه بالا چه پايين اگر ديدي اونس رفت بالا سريع برگشت بعد بالا نيومد چند روز موند روند نزولي نزديك هست و برعكسش هم روند صعودي فعلا بايد ديد چيكار ميكنه.

نظر

• روندشناس
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1057

راستي خانم مينوي نظرتون روي اتي چيه انگار ميخوان پايين نگه دارن تا باز شدن قرارداد جديد. لحظات اخر حجم هاي زيادي مياد نظرت چيه.يك سئوال دارم تعداد قراردادهاي اتي چگونه مشخص ميشه نامحدوده يااينكه بازار مشخص ميكنه.

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                    راستي خانم مينوي نظرتون روي اتي چيه انگار ميخوان پايين نگه دارن تا باز شدن قرارداد جديد. لحظات اخر حجم هاي زيادي مياد نظرت چيه.يك سئوال دارم تعداد قراردادهاي اتي چگونه مشخص ميشه نامحدوده يااينكه بازار مشخص ميكنه.
                    من فعلا به شخصه پوزیشنی ندارم در اتی !

معمولا نزدیک قرارداد جدید این ریسکها به بازار اعمال میشه !

البته رفتار بازیگران فعال در بازار هم بی تاثیر نیست ! اغلب به این نوع رفتار تن داده اند !

یک دوستی داشتم یک زمانی میگفت بازارهای خارجی به واقعیت ها واکنش نشان میدهند بیشتر، اما بازار داخلی ما بیشتر به حواشی واکنش نشان میدهد !

و حتی بعضی وقتها برخلاف واقعیت رفتار میکند !!! برای همین است که گاهی حس میکنیم زور به جای تحلیل بر بازار حاکم است !

تا آنجایی که من خبر دارم در اتی برای حجم قراردادهای یک سررسید محدودیتی وجود ندارد !

قبلا هم در مورد حجم های زیاد ! و دستکاری که در بازار میشود نوشته ام ! بدون شک بانک مرکزی در این ماجرا حضور دارد !

همانطورکه ورود و خروج پول به بازار سرمایه رصد میشود ! و متناسب با آن تصمیم گیریهایی میکنند آقایان !

چند سال پیش یک همکاری داشتم که خیلی پیگیر این حجم های زیاد میشد ! و دنبال میکرد ببیند از کدام کارگزاری یا کدام استیشنی انجام شده !!

تا بتواند طرف معامله گر را بیاید ! اما به اعتراف خودش به جایی نرسید !

من یک زمانی خودم پیشنهاد دادم که به جای این دستکاری مخفی و پنهانی ! که قطعا رانت ایجاد میکند برای برخی ها ! و حتی بازار را به اشتباه میکشاند ! در بسیاری از موارد !

یک صندوقی ایجاد شود مثل همین صندوق توسعه بازاری که در بورس داریم ! اما خرید و فروش هایش محرمانه نباشد ! هر روز در پایان بازار اعلام شود !

که این صندوق در فلان سررسید این تعداد موقعیت خرید یا فروش دارد ! چه اشکالی دارد ؟ اما آقایان قبول نمی کنند !

به بهانه بازارگردانی ! کارهای دیگری میکنند ! تا بازی را هرجور هست به نفع خود تمام کنند !

این بهانه مالیات ارزش افزوده تکلیفش روشن شود ! قیمت سکه شفاف تر می شود !

نظر

• Amir.tala
                      ستاره دار (2)
                      • Dec 2015
                      • 3147

من یک نمودار دارم،چند تا چیز میگه.....اولیش این که 1354 نقطه مهمی هست!!

انس الان 1347.....
                      آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2017/09/07, 20:06.

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3147

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                        من یک نمودار دارم،چند تا چیز میگه.....اولیش این که 1354 نقطه مهمی هست!!

انس الان 1347.....
                        الان در همین نقطه هستیم/:.yead.:/1354.5

نظر

• روندشناس
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1057

Gold has broken its consolidation range upwards and reached 1357. Possibly, today the price may be corrected towards 1329. After that, the instrument may form another ascending structure to reach 1381. Later, in our opinion, the market may be corrected towards 1258.

نظر

• yaser1364
                            عضو عادی
                            • Mar 2017
                            • 21

نظر

• روندشناس
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1057

اين اتي واقعا كنترل ميشه من فكر نكنم افراد تاثير خاصي در بازار داشته باشند نگاه چجوري قدرت خريدار را سرنگون كردن. هر چند من فروش دارم اما واقعا چه چيزهايي پشت پرده اين بازي وجود داره ايا كسي ميدونه.با اينكه حجم محدوده براي هر كد چجوري بازار گرداني ميشه كس ميدونه...

نظر

• yaser1364
                                عضو عادی
                                • Mar 2017
                                • 21

موافقم و این خوب است، با این پیشفرض نباید هیچگاه در معاملات آتی هیجان زده عمل کرد. افراد هوشمند می توانند از هیجانات کوتاه مدت به خوبی بهره برداری کنند.

نظر

در حال کار...
                                X