معاملات سكه در بازار اتي

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3151

پاسخ : معاملات سكه در بازار اتي

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
    بابا من حرفم رو پس گرفتم!!!/:.ohno-smiley.:/الان 1256000

اینا یا از این طرف می افتند یا از اون طرف.....باز حباب مثبت گرفت......الان 1252000 کافیه!
    آهان...پسر خوبی شدی.....الان 1251000....../.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Amir.tala
      ستاره دار (2)
      • Dec 2015
      • 3151

زمانی که انس تا 1325 رفته بود و اومده بود 1316.....یک طلافروش با تاسف خوردن می گفت جا ماندم.بهش گفتم 1300 رو انس می بینه اگه رفت پایین تر که فاتحه........اگر برگشت بد بر می گرده.........بعد از حرف من تا 1326 رفت.زنگ زد که چی میگی تو!!؟؟؟.....گفتم 1300 رو می بینه.........قشنگ معلوم بود داره تو دلش می خنده.......از طرفی غصه دار هم بود.خوابیدیم و فرداش دیدیم رفته تا 1298 و برگشته به 1306..............امروز صبح زنگ زدم بهش گفتم بستی خودته؟خندید..............................نه بابا پول نبود که........گفتم آره تو راست میگی..........

نظر

• روندشناس
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1057

تحليل بر اساس فيبوناچي
        اين نمودار هفتگي اتي دي هست الان روي قيمت 1316 روي فيبو 23 درگيرهست چندبار قيمت به اين محدوده برخوردكردالان در نمودار هفتگي سومين بار هست به اين برخورد كرده معمولا اينبار احتمال رفتن به فيبوي 38 زياده كه قيمت 1334 ميباشد.

بنابراين من خريد هاي 1338 اسفند را هنوز دارم تا ببينم وضعيت چندروز ديگر چه ميشود.

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

تحليل بر اساس روند حركتي
          اين نمودارهفتگي اتي اسفند هست 1352 نقطه مهم براي رفتن به برخورد خط روند بالايي هست.محدوده 1365 تا 1374

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
            آتی قوی عمل نمیکنه حتی ممکنه با این فشار عرضه تا 1378اردیبهشت پایین بیاد.
            آخه چرا؟
            آقا من این پست منظورم 1388 بود.
            عجب داستانی شده امروز آتی و نقدی!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

با تداوم این وضعیت به نظرم سررسید اسفند میتونه تا 1400 هم بیاد بالا !

نظر

• روندشناس
                عضو فعال
                • May 2014
                • 1057

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                با تداوم این وضعیت به نظرم سررسید اسفند میتونه تا 1400 هم بیاد بالا !
                درسته ولي من هم فكر ميكردم چند بار با اين فكر مثلا اونس 1320 و دلار3850 فكر كردم ميرسه اما انگار كنترل ميشه به هر حال خلاف روند گرفتن كار اشتباهي هست. تعهد خريد هر كس باشه بالاخره در طي نوسان به سود ميرسه .

نظر

• stockbroker68
                  عضو عادی
                  • Nov 2010
                  • 137

با سلام
                  من اینجا صحبت از حباب سکه میکردم دوستان اصرار داشتند که حبابی در کار نیست. همانطور که مشهود است رشد جهانی طلا و دلار داخلی فقط باعث کم شدن حباب میشود و نه رشد قیمت ها. قرار داد اردیبهشت با دلار 3760 تومانی و جهانی 1280دلاری 1390را معامله شد. حتی هفته پیش قبل از رشد قیمت دلار وعبور جهانی از 1300 اردیبهشت 13920 هم معامله شده بود
                  حباب سکه را باور کمنیم

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط روندشناس پست شده است View Post
                    درسته ولي من هم فكر ميكردم چند بار با اين فكر مثلا اونس 1320 و دلار3850 فكر كردم ميرسه اما انگار كنترل ميشه به هر حال خلاف روند گرفتن كار اشتباهي هست. تعهد خريد هر كس باشه بالاخره در طي نوسان به سود ميرسه .
                    بازار گردان آتی با نسخه سیستم قبلی هنوز داره کنترل میکنه !

اما به نظرم وضعیت امروز نقدی نشون داد که این روند خیلی نمیتونه دوام بیاره !

اگر وضعیت امروز نقدی فقط مختص امروز نباشه ! و با توجه به تغییرات بازار پول ، انرژی جدید وارد بازار شده باشه، به نظرم سررسید اسفند به 1400 میرسه !

زمزمه عدم تغییر مالیات بر ارزش افزوده رو هم تا حدی باید جدی گرفت !

با استقرار وزیران جدید احتمال تغییر افراد و سیاستها زیاده !

البته من به شخصه از زمانیکه این بازارگردان ! سنگین وارد بازار شد ! از بازار خارج شدم !

اینا با هدف سوزاندن گین دیگران وارد بازار میشن ! برای همینه که حساب و کتاب اونس و دلار شما ! با این بازی اینها جور در نمیاد !

کسی حریف مدیریت زوری و سرکوب اینها نمیشه !!

نظر

• روندشناس
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1057

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                      بازار گردان آتی با نسخه سیستم قبلی هنوز داره کنترل میکنه !

اما به نظرم وضعیت امروز نقدی نشون داد که این روند خیلی نمیتونه دوام بیاره !

اگر وضعیت امروز نقدی فقط مختص امروز نباشه ! و با توجه به تغییرات بازار پول ، انرژی جدید وارد بازار شده باشه، به نظرم سررسید اسفند به 1400 میرسه !

زمزمه عدم تغییر مالیات بر ارزش افزوده رو هم تا حدی باید جدی گرفت !

با استقرار وزیران جدید احتمال تغییر افراد و سیاستها زیاده !

البته من به شخصه از زمانیکه این بازارگردان ! سنگین وارد بازار شد ! از بازار خارج شدم !

اینا با هدف سوزاندن گین دیگران وارد بازار میشن ! برای همینه که حساب و کتاب اونس و دلار شما ! با این بازی اینها جور در نمیاد !

کسی حریف مدیریت زوری و سرکوب اینها نمیشه !!
                      اينها هم كارشان را خوب بلدند تا اونس رفت بالا روند صعودي گرفت ديگر بحث ماليات بر ارزش افزوده را حذف كردند . به نظر شما بازارگردان اين اتي چه كساني هستند. چند بار اين حالت براي اتي اتفاق افتادمثلا يكبار با اينكه اونس نزولي و دلار ثابت بود با حجم زيا دبالا بردند بعد تا 90 درصد افت دادند.در هر يك مدت اين كار را ميكنن اصلا مشخصه افراد عادي نيستند .

نظر

• Amir.tala
                        ستاره دار (2)
                        • Dec 2015
                        • 3151

بابا من حرفم رو پس گرفتم!!!/:.ohno-smiley.:/الان 1256000

اینا یا از این طرف می افتند یا از اون طرف.....باز حباب مثبت گرفت......الان 1252000 کافیه!
                        تو همین 1252000 آروم گرفت.بازار فهیمی شده......الان انس 1325 و دلار 3882......

نظر

• Amir.tala
                          ستاره دار (2)
                          • Dec 2015
                          • 3151

در اصل توسط stockbroker68 پست شده است View Post
                          با سلام
                          من اینجا صحبت از حباب سکه میکردم دوستان اصرار داشتند که حبابی در کار نیست. همانطور که مشهود است رشد جهانی طلا و دلار داخلی فقط باعث کم شدن حباب میشود و نه رشد قیمت ها. قرار داد اردیبهشت با دلار 3760 تومانی و جهانی 1280دلاری 1390را معامله شد. حتی هفته پیش قبل از رشد قیمت دلار وعبور جهانی از 1300 اردیبهشت 13920 هم معامله شده بود
                          حباب سکه را باور کمنیم
                          حبابی در کار نیست.لایحه آماده شده در دولت و ارسال شده به مجلس،کار خودش رو کرد.مالیات میشه 3 درصد و بازار به استقبال رفت.الان یک محاسبه کنید.دقیقا 3 درصد!!!!!!

ارزش ذاتی فعلی 1216000......با 3 درصد میشه 1252000........

قطعا اگر همین بعد ازظهر امروز برید بانک مرکزی و یک سکه بخواهید!!1324000 براتون آب می خوره......
                          آخرین ویرایش توسط Amir.tala؛ 2017/09/02, 16:19.

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3151

اردیبهشت میتونه تا 1397-1398 بره......اگر دلش بخواد......

:.thumbsupsmileyanim

به نظر بیشتر میره بالا.....

نظر

• arminarmin
                              عضو عادی
                              • Jan 2014
                              • 108

انس نزول نکنه بازی گردان آتی همین روزها بازارو صف خرید هم میکنه

نظر

• علیرضا123
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1605

با این وضعی که کره شمالی درست کرده و هر هفته یک موشک هوا میکنه..اونس هم پایینی نداره...فعلا تا 1345 هم میتونه بیاد بالا...حمایت هم 1296 هست که احتمالش کمه رویت کنه

نظر

در حال کار...
                                X