کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
كسي تعهد داره اينجا بگه بعد نيست باعث ميشه تجربه همه بالا بره. نترسيد بگيد لطفا بهتره باعث ميشه حواسها جمع بشه.
چون مطمن نبودم پوزیشن نگرفتم...فعلا نقدم...یک احتمال هم میدم که ابان تا 1374000 بیاد بالا...اما چون فعلا نه سیگنال خرید و نه سیگنال فروش دارم...پوزیشن نگرفتم.
چارت اونس را هم میبینم...حوالی 1345..یک مقاومت سنگین داره...یعنی یک خبر قوی میخاد برای شکست این رقم...اونس تا1345 رشد کرد و نتونست عبور کنه...احتمال زیاد یک تارگت کوتاه مدته
به هر حال وارد شدم فكر نكنم زياد افزايش شديد باشه هم اونس هم اتي 1404500 هم با كل سرمايه ام وارد شدم فكركنم يك ده درصدي سقوط كنه طبق نمودارالبته فقط نموداري نه چيز ديگر شايد خلاف روند گرفتن اشتباه باشه ولي براي سود كردن بايد ريسك كرد.
Gold is consolidating above 1336.40. We think, today the price may fall towards 1329.00. If later the instrument breaks this consolidation range to the downside, the market may be corrected to reach 1285.00; if to the upside – extend this wave towards 1357.00 (an alternative scenario).
به اطلاع کلیه فعالان قراردادهای اتی سکه می رساند که قرارداد آتی سکه طلا ، تحویل تیرماه 1397 از روز سه شنبه مورخ 13960/06/21 راه اندازی شده و قابل معامله خواهد بود
معمولا قرارداد اخرین ماه به نقدی 5 % گرانتر است امروز اسفند به 16% رسید
خب این را بیارم بالا
امیداروم دوستان منطقی جواب بدن بجای لجبازی مثل بچه ها
چطور با شروع رشد دلار داخل و جهانی طلا الان نسبت آخرین قرارداد به نقدی شده 6 درصد؟ ربطی به ارزش افزوده نداره داریم سکه را با سکه مقایسه مکنیم با اختالف فروش زمانی
رشد جهانی طلا و دلار داخل فقط باعث کم شدن حباب شد الان با نسبت قبلی قیمت اردیبهشت باید 1470 باشه نه 1402 امروز
نظر