کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سکه حجم معاملات آتی سکه طی هفته گذشته در بورس کالای ایران با افزایش بیش از دوبرابری به ۱۰۸ هزار و ۶۰۱ قرارداد و ارزش آن نیز به ۱۵ هزار و ۱۰۷ میلیارد ریال رسید.
Gold is being corrected towards 1327.60. After that, the instrument may form another ascending structure to reach 1364.00 and then start another correction with the target at 1284.00. Later, in our opinion, the market may grow to reach 1380.00.
At the H4 chart of the XAU/USD pair, the price is forming the divergence, which may indicate a possible correction or a reverse. The closet targets of this descending correction are the retracement of 38.2%, 50.0%, and 61.8% at 1321.49, 1299.22, and 1281.20 respectively. The resistance for the current movement is close to the local high at 1357.46.
At the H1 chart, the situation pretty the same. The pair is also forming the divergence, thus indicating a possible correction. By now, the price has been corrected by 23.6%. The next targets of the correction may be the retracements of 38.2%, 50.0%, and 61.8% at 1326.05, 1316.45, and 1306.58 respectively.
انس جهانی
در انس جهانی نیز با قدرتی که در گام های نزولی و ضعف در پولبک ها و تکرار حرکت های نزولی وجود دارد، انتظار میرود مجدد به اندازه مسافت گام نزولی قبلی ریزش کرده و به محدوده 1325 برسد.
نمودار سکه نقدی تمام بهار آزادی
با توجه به گپ نزولی و شروع ریزش پس از آن، انتظار روال کاهشی برای آتی سکه وجود دارد.
انتظار میرود ریزش تا سطح حمایت مشخص شده ادامه یابد.
گرم 18 عیار
در انس جهانی نیز با قدرتی که در گام های نزولی و ضعف در پولبک ها و تکرار حرکت های نزولی وجود دارد، انتظار میرود مجدد به اندازه مسافت گام نزولی قبلی ریزش کرده و به محدوده 1325 برسد.
1354 در اتي اسفند يك خريد گرفتم صرفا براي نوسان 5 تا ده درصدي.و همينطور اتي ارديبهشت هم 1392 با نصف سرمايه وارد خريد شدم.البته اين نظر منه طبق استرازي خودم صرفا روي نمودار اتي لطفا ملاك قرار نگيرد.
اونس با یک گپ کوتاه باز شده
دیر یا زود گپ را پر میکنه
البته آتی را نمیدونم چه رفتاری داشته باشه
گپ پر شد و تا ۱۳۴۶ دلار افزایش داشت
اما متاسفانه روند نزولی گرفت،فکر میکنم تا حدود زیادی دیگه روند اتی فردا معلوم باشه
فقط مونده گپ های نمودار اتی که معلوم نیست کی پر بشه
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
نظر