کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من دیروز یک اشتباه وحشتناکی تو آتی داشتم،
به جای خرید کلید فروش را زده بودم،/:.weirdsmiley.:/
تا اومدم با زیان ببندم از شانس بد من، بازار صف شد و من گیر افتادم
امروز با یک زیان وحشتناک بستم=((
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
هر کجا میری مفید نرو که من سخت پشیمانم
اغلب روزها قطعی داره و روزها و موقعیتهای حساس هنگ میکنه
این هم دلیل ادعای من امروز اگر یک نفر موقعیت باز داشته باشه چه خاکی باید به سرش بریزه؟
اتفاقا با توجه به اینکه مفید نرم افزار موبایل داره و اینکه آگاه اپلیکیشن موبایل نداره امروز فرمهای ثبت نام مفید رو پر گردم و اقدام کردم برای ثبت نام ، اگر امکان ثبت نام و معامله در دو کارگزاری هست برم آگاه هم ثبت نام کنم؟؟؟
اتفاقا با توجه به اینکه مفید نرم افزار موبایل داره و اینکه آگاه اپلیکیشن موبایل نداره امروز فرمهای ثبت نام مفید رو پر گردم و اقدام کردم برای ثبت نام ، اگر امکان ثبت نام و معامله در دو کارگزاری هست برم آگاه هم ثبت نام کنم؟؟؟
به هر حال برات آرزوی موفقیت دارم،به دنیای قطعی های مکرر مفید خوش آمدی
نزدیک به 20 کارگزاری اپلیکیشن موبایل را دارن(همون که ساخت تدبیر هست)
کارکردخوبی نداره موبایل،استفاده کنی متوجه میشی
من از مفید دارم میرم تا حالا 2 کارگزار دیگه رفتم متاسفانه همکاری خوبی ندارن و میگن برگه های سهامت را هم باید بیاری اینجا
البته غیر مستقیم این را میگن.
تا اونجایی که من میدونم در آتی نمیشه با دوکارگزار همزمان کار کرد(خرید و فروش باید در یک کارگزاری باشه)
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
به هر حال برات آرزوی موفقیت دارم،به دنیای قطعی های مکرر مفید خوش آمدی
نزدیک به 20 کارگزاری اپلیکیشن موبایل را دارن(همون که ساخت تدبیر هست)
کارکردخوبی نداره موبایل،استفاده کنی متوجه میشی
من از مفید دارم میرم تا حالا 2 کارگزار دیگه رفتم متاسفانه همکاری خوبی ندارن و میگن برگه های سهامت را هم باید بیاری اینجا
البته غیر مستقیم این را میگن.
تا اونجایی که من میدونم در آتی نمیشه با دوکارگزار همزمان کار کرد(خرید و فروش باید در یک کارگزاری باشه)
تشکر از پاسختون ، شما من حیث المجموع کدوم کارگزاری رو پیشنهاد میدید؟
چی میشه اگر اون پول خاص چند روز پیش امروز بازار را متعادل کنه و فردا دوباره صف خرید کنه.
همین امروز تقاضا و عرضه برابر شد در تمام ماه ها.از طرفی برخی دارن از صف فروش بیرون میان! اینم نشون میده بازار دچار جو سنگینی هست. تا دلار 4200 رو توی دستت ندیدی باورش نکن.
نظر