کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظر میاد گزارش رو دستکاری کردن یا....ولی اصلا گزارش جالبی نداده من خودم سهام دار شلعاب هستم انتظار داشتم تعدیل مثبت بده حتی آبان ماه افزایش نرخ گرفته حدود 61% این بندش هم که سهم رو صف فروش کرده ولی من با این سهم میمونم و سهام داری میکنم 3. مزيد اطلاع سرمايه گذاران محترم، شرکت در فايل پيوست اعلام نموده است که با توجه به اطلاعات حاصله مبني بر افزايش محصولات دپو شده در انبار مشتريان ( کارخانجات کاشي و سراميک )، ميزان سفارشات آنها نيز به همين علت کاهش يافته است. چنانچه اين روند ادامه يابد، ميزان توليد و فروش سه ماهه آخر سال در مقايسه با پيش بيني ارائه شده، کاهش پيدا مي کند. از اينرو درصورت عدم پوشش EPS اظهار شده، اين شرکت در اسرع وقت نسبت به تعديل منفي پيش بيني عملکرد سال مالي منتهي به 29/12/1392 اقدام لازم به عمل خواهدآورد.
درود؛
كي مي گفت 300 مي سازه امسال؟ الان بگيد نظرتون رو لطفا
به هر حال افق سرمايه گذاري افراد با هم متفاوته.
در مورد ساير دوستاني هم كه با بنده خريد فروش مي كنند قاعدتا بايد تا حالا به اين نتيجه رسيده باشند كه بنده واسه 1-2 هفته و 10-20 درصد سهم نمي خرم.
درود فراوان جناب شریعت. اقا من هم میخواهم اضافه کنم اما نمیدونم برای تهیه نقدینگی کدوم سهمم رو بفروشم به نظر شما کسرا را که در سود هستم ولی هنوز امید به بالاتر رفتنش دارم را بفروشم؟ سپاس
[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
درود فراوان جناب شریعت. اقا من هم میخواهم اضافه کنم اما نمیدونم برای تهیه نقدینگی کدوم سهمم رو بفروشم به نظر شما کسرا را که در سود هستم ولی هنوز امید به بالاتر رفتنش دارم را بفروشم؟ سپاس
درود؛ جناب صدقي فعلا سهمي رو نقد نكنيد بهتره. سر فرصت و با حوصله خريد فروش كنيم خيلي بهتره :)
ميثم جان اگه 300 امسال مي ساخت كه الان قيمتش جاي 1300، 2300 بود ;)
من پيش بينيم رو قبلا هم گذاشته بودم. 9ماهش مطابق پيش بيني بود، اين ننه من غريبم بازي ها هم بازي هاي مسخره و تكراري شركت هاست در جهت منافع خودي ها! همچنان معتقدم امسال 200 و سال آينده بين 300 تا 400 خواهد ساخت. شركت به اين شسته رفته اي خيلي نياز به كنكاش و تحليل نداره ;)
درود؛ جناب صدقي فعلا سهمي رو نقد نكنيد بهتره. سر فرصت و با حوصله خريد فروش كنيم خيلي بهتره :)
ميثم جان اگه 300 امسال مي ساخت كه الان قيمتش جاي 1300، 2300 بود ;)
من پيش بينيم رو قبلا هم گذاشته بودم. 9ماهش مطابق پيش بيني بود، اين ننه من غريبم بازي ها هم بازي هاي مسخره و تكراري شركت هاست در جهت منافع خودي ها! همچنان معتقدم امسال 200 و سال آينده بين 300 تا 400 خواهد ساخت. شركت به اين شسته رفته اي خيلي نياز به كنكاش و تحليل نداره ;)
6. شرکت اعلام نموده است که طرح افزايش ظرفيت توزين و ميکسر را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 269ر1 ميليون ريال و طرح ساخت گيت دراير را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 238ر1 ميليون ريال را در دستور کار دارد.
اگر شرکت نمیتونه جنسش رو بفروشه ، پس این چی میگه ... سهمتون رو دارن مفت از چنگتون در میارن ، الله اعلم .
6. شرکت اعلام نموده است که طرح افزايش ظرفيت توزين و ميکسر را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 269ر1 ميليون ريال و طرح ساخت گيت دراير را با برآورد سرمايهگذاري به مبلغ 238ر1 ميليون ريال را در دستور کار دارد.
اگر شرکت نمیتونه جنسش رو بفروشه ، پس این چی میگه ... سهمتون رو دارن مفت از چنگتون در میارن ، الله اعلم .
بند 3 گزارش به طور روشني نوشته شده براي تحريك سهامداران به فروش سهم.
مويد اين موضوع بازي فروشنده سهم است.
250.000 عدد اردر فروش رو دائم ميذاره بر ميداره تا صف سنگين بشه و سهامدارا تحريك به فروش بشن.
بعد از مو سفيد كردن تو اين بورس اينا رو ميدونيم. بي جهت و تحليل هم سمت سهمي نميريم.
اگر ميگيم شلعاب اين سهم از بين صدها سهم انتخاب شده.
اگر ميگم فاذر همينطور. ساعتها روي سهم بررسي شده. ممكنه يك مقدار اذيت كنه براي استارت ولي بلاخره به هدف ميرسه با تاخير زماني.
موفق باشيد
[CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
[/COLOR][/B][/CENTER]
نظر