لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

درود؛

هر بار كه اين بازي رو در بيارند براي سهم از سهم هاشون كمتر خواهد شد. هر بار سهم رو صف فروش كنند دفعه بعدي 50 تايي هاي كمتري در اختيار دارند براي سنگين كردن صف. البته من مشكلي ندارم با صف فروش سهم. كپارس 6ماه روي 102 تمان صف فروش بود الان روي 1200 تحليل گر اومده پاش. كسعدي 190 قبل افزايش سرمايه 1روز درميون صف فروش بود. اين نيز بگذرد.
    از همين امروز كسي پله اي شروع به خريد شلعاب كند و در هر منفي اضافه كند قطعا سود بالاي 100 درصد خواهد گرفت طي چند ماه

اون دوست تازه واردمون هم كه خيلي خوشحاله امرزو بهتره بره همون تالاربورس با اون محيط چاله ميدونش فعاليت كنه نه اينجا كه خط قرمزش احترام متقابله...

بارها عرض كردم؛ هميشه چند ماه طول مي كشه تا بازار بفهمه تحليلگر چي مي گفته از سهم. ما هم شكر خدا صبرمون زياده :)

از دوستان هم هر كسي با ديدن صف فروش سهم ترش مي كنه تو اولين فرصت خارج بشه خواهشا. سهم هايي كه بنده معرفي مي كنم نياز به صبر داره
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

سید به قول خودت زندگی زیباست،صف فروش سیخی چند... ;) /:.wubsmiley.:/
      تمام سال من بی تو...

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

هفته پیش که نقد بودم رنج مثبت می کشیدن و اجازه ورود نمیدادن ، حالا هم که ما نقدی نیستیم صف فروش!؟
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          سید به قول خودت زندگی زیباست،صف فروش سیخی چند... ;) /:.wubsmiley.:/
          كل صف فروش هاي بازار فداي يك لحظه لبخندي كه اميدوارم از لبان دوستان هيچ وقت پاك نشه >:D<

اين هم عاقبت اين همه تحليل و وقت گذاشتن بي مزد و منت...
          http://forum.talarebourse.com/f14/t46165-42.html
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mamadzar
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 396

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
            درود؛

هر بار كه اين بازي رو در بيارند براي سهم از سهم هاشون كمتر خواهد شد. هر بار سهم رو صف فروش كنند دفعه بعدي 50 تايي هاي كمتري در اختيار دارند براي سنگين كردن صف. البته من مشكلي ندارم با صف فروش سهم. كپارس 6ماه روي 102 تمان صف فروش بود الان روي 1200 تحليل گر اومده پاش. كسعدي 190 قبل افزايش سرمايه 1روز درميون صف فروش بود. اين نيز بگذرد.
            از همين امروز كسي پله اي شروع به خريد شلعاب كند و در هر منفي اضافه كند قطعا سود بالاي 100 درصد خواهد گرفت طي چند ماه

اون دوست تازه واردمون هم كه خيلي خوشحاله امرزو بهتره بره همون تالاربورس با اون محيط چاله ميدونش فعاليت كنه نه اينجا كه خط قرمزش احترام متقابله...

بارها عرض كردم؛ هميشه چند ماه طول مي كشه تا بازار بفهمه تحليلگر چي مي گفته از سهم. ما هم شكر خدا صبرمون زياده :)

از دوستان هم هر كسي با ديدن صف فروش سهم ترش مي كنه تو اولين فرصت خارج بشه خواهشا. سهم هايي كه بنده معرفي مي كنم نياز به صبر داره
            سید جون خودتو ناراحت نکن ، بذار اون دسته سهام دارایی که نمی دونن چی خریدن و کارخونه چی تولید می کنه و می خوان با منفی شدن پتروشیمی ها شلعابشون رو تو منفی بفروشن سهم رو خالی کنن :D ;)
            وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• amirleo
              عضو عادی
              • Sep 2013
              • 101

کدوم سهم اوضاعش خوب بوده که لعابیران خوب باشه.1345 حمایت سهمه.اگه زیرش تثبیت بشه من توی پولبک میفروشم.اما احتمالا 2 شنبه اضافه کنم.با تشکر از جناب شریعت

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

متاسفم برا بازاری که سهامداراش اینا هستن!فقط همین...

وخدا رو شاکرم که تو سایت بورسی فعالیت میکنیم که حداقل توش کسی جرات بی حرمتی نداره...

لبخند تا چند لحظه پیش بر لبانمون بود سید جان،منتهی با این اراجیفی که الان خوندم دیگه نای لبخند زدن هم نمیمونه برا ادم...

واقعا اینا چیزی جز صف خرید و صف فروش میفهمن؟!!!!!/:.zzzzzz.:/
                تمام سال من بی تو...

نظر

• warrior
                  عضو عادی
                  • Dec 2013
                  • 138

سلام دکترجان، تهرانی هستم از بچه های کلاس...
                  واقعا بورس ما جای غریبی شده...خودم اوائل امسال که وارد شدم به نیت همون سود های افسانه ای اومدم/:.yead.:/ اما همزمان چون یه جایی مشغول به کار بودم یه روز یه حساب کتاب کردم با خودم که طرف کلی سرمایشو جمع میکنه حساب کتاب میکنه میره وارد یه حرفه میشه مثلا مغازه میگیره جنس میاره یا تولید میکنه آخرش تو هزینه جاریش می مونه با این اوضاع خراب، سود که پیش کش..! حالا ما میخوایم پشت رایانه! لم بدیم پول یارانمونو هر ماه 2برابر کنیم بعد توقع از این و اون هم داریم مفتی.!!!!!!!!! به نظر من اگه حاشیه سود یه فعال اقتصادی معمولی (نه رانتی و ویژه خوار) تو ایران سالانه فرضا 40% باشه برای تریدری که هیچ هزینه ای مجزا برای ترید کردنش نداره (آّب و برق و گاز و اجاره محل کسبو کار و پرسنل و مالیات و ........) از 40% کمتر باید باشه از دید منصفانه...! حالا اگه بیشتر شد خدا بده برکت...اگه کمتر شد اون روی سکه کاسبیه بازم خدا بده برکت....
                  [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

چه بازی خوشگلی هم راه انداختن!وای وای ترسیدیم،چقدر صف فروش سنگینه!/.:biggrinsmiley.:/
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• Burak Yılmaz
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 32

* شلعاب-روزانه *
                      منتظر واکنش به میدلاین چنگال هستیم. ببینیم در روزهای آینده چند چند میشه !!!

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

دوست خوبم در مورد موج شماریتون به نظرم موج اصلی رو اشتباه شمردید،موج 1 و 2 کامل همپوشانی داره تو شمارش شما...

موج 3 هم که 3تایی شده...

من اولین حمایت جدی سهم رو حوالی1310 تومن میبینم،یعنی منفی کامل فردا،ببینیم خدا چی میخواد...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• archer32
                          عضو جدید
                          • Oct 2013
                          • 4

سلام جناب شریعت
                          مفتخرم از اشناییتون
                          در مورد افزایش سرمایه بالای 500 درصد نظری ندارین؟
                          سپاسگذار

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

سلام به همه دوستان،
                            وارد بحثهاي بچگانه عده اي در تالار بورس كه پر از آي دي هاي تكراري است، نمي شوم. بزرگان بزرگند، و كوچكان كوچك.
                            من از روييدن خار لب ديوار دانستم....... كه ناكس كس نمي گردد بدين بالا نشيني ها.....
                            من از افتادن سوسن به روی خاک فهمیدم.......که کس ناکس نمی گردد بدین افتان و خیزان ها.

دوستان عزيز به دو گزارش شلعاب در سال قبل در گزارش 9 ماهه توجه شود:

در گزارش بالا سود پيش بيني شركت 102 تومان بوده كه در 9 ماهه 76 تومان سود پوشش داده است. اين گزارش 21 دي ماه سال قبل داده شده بود، كه نرخ ارز را 3300 تومان گرفته بودند.
                            در تاريخ 29 بهمن ماه گزارش نه ماهه را تصحيح كرده و تعديل زير را مي دهند. علت تعديل نيز تغيير نرخ ارز به نرخ مرجع بوده كه از بهاي تمام شده كسر مي شود و سود شركت به 144 تومان تعديل مي شود.

الان هم در گزارش هزينه سربار 5.5 ميليارد تومان گرفته شده، و 4.4 ميليون دلار را با نرخ ارز 3000 تومان تسعير كرده است، در واقع مي تواند اگر مثل سال قبل با ارز 2500 تومان تسعير كند، خودتان محاسبه كنيد، كه شركت تا چه حد مي تواند تعديل دهد. همه اينها ذخيره گرفته شده است.

از طرف ديگر در گزارش اوردن كه بدليل پيش بيني كاهش توليد كاشي و سراميك!!! لعاب كم خواهيم فروخت. شركتهاي كاشي و سراميك به دليل هزينه هاي توليد هيچوقت توليد خودشان رو متوقف نمي كنند. شايد در اين فصل دپو كنند تا سال بعد با قيمت بالاتر بفروشند، اما با وجود 120 شركت كاشي و سراميك اين پيش بيني براي خيلي ها تعجب برانگيز و تا حدي خبيثانه بود.

موفق باشيد.
                            آخرین ویرایش توسط ".احسان."؛ 2014/01/18, 15:59.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• Burak Yılmaz
                              عضو عادی
                              • Dec 2013
                              • 32

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                              دوست خوبم در مورد موج شماریتون به نظرم موج اصلی رو اشتباه شمردید،موج 1 و 2 کامل همپوشانی داره تو شمارش شما...

موج 3 هم که 3تایی شده...

من اولین حمایت جدی سهم رو حوالی1310 تومن میبینم،یعنی منفی کامل فردا،ببینیم خدا چی میخواد...
                              بله درست می فرمائید موج 2 نمی تونه تمام موج 1 رو کامل ریتریس کنه.
                              اگر بخواهیم خیلی دقیق بشیم. تا 88.6 ریتریس شده. اما قرار نیست تمام قوانین تئوریک رو روی چارت پیاده کرد باید انعطاف نیز نشون بدیم. بالاخره بورس ما هیجان توش زیاده.
                              بله در ظاهر سه تایی شده اما گاهی برای دیدن ریز موج ها باید به تایم های پایین تر بریم. البته در بورس تهران بعضی از سهم ها نیز هستند که در موج 3 شون ریز موجی دیده نمیشه چون در طول مسیر همش صف خرید بودند.(معمولا سهام با حجم مبنای کم).
                              و در آخر, در اغلب مواقع بین 3 و 5 یک واگرایی خوشگل نیز داریم که تائید کننده موج شماری ماست.
                              بنده نیز با حمایت 1300 موافقم.

نظر

• sadra2712
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 235

محض اطلاع دوستان
                                صباتامين خريدار بلوكي سهم به قيمت 3500 هست.
                                تارگت سهم هم 7000 تومان هست.
                                اين پست رو وقتي رسيد به اين قيمتا ميارم بالا.
                                براي بار چندم هم تكرار مي كنم... شلعاب راه كسرا و كفرا را خواهد رفت.
                                [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
                                [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X