لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taherishahram
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 708

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
    مثله اینکه اون بیمار فعال شده
    به نظرم فروشنده های الان اونایی هستن که می ترسن سهم بره زیر 1000

اون دوستی که رنج می زد دیگه نیست...
    A man should get to bleed in peace

نظر

• sadeghmousavi
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 484

یه سوال تخصصی دارم علمای اعلام جواب بدن پلیز...
      این سهم احتیاطا صاحاب هم داره؟؟؟؟؟؟

نظر

• کاشانیکا
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 176

شلعاب امروز در -4 خرید شد. /:.grlim:./امیدوارم خرید خوبی کرده باشم. با دید شرکت در افزایش سرمایه خریدم. حالا میخواهد امسال باشه یا سال دیگه.

نظر

• سهند بورس
          عضو عادی
          • Sep 2011
          • 80

در اصل توسط کاشانیکا پست شده است View Post
          شلعاب امروز در -4 خرید شد. /:.grlim:./امیدوارم خرید خوبی کرده باشم. با دید شرکت در افزایش سرمایه خریدم. حالا میخواهد امسال باشه یا سال دیگه.
          روزهای آتی هم میتونستید با قیمت پایین تر بخرید این سهم حالا حالا صف فروش و منفیه شاید 800 تومنو هم ببینه همیشه فروشنده داره گزارش 9 ماهش هم گفته سهم تعدیل منفی خواهد داد افزایش سرمایه اینا هم همش دروغه سهم افزایش سرمایه داشته باشه به این وضع نمیفته همش شایعه است فکر کنم اشتباه کردید در خرید این سهم

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

در اصل توسط سهند بورس پست شده است View Post
            روزهای آتی هم میتونستید با قیمت پایین تر بخرید این سهم حالا حالا صف فروش و منفیه شاید 800 تومنو هم ببینه همیشه فروشنده داره گزارش 9 ماهش هم گفته سهم تعدیل منفی خواهد داد افزایش سرمایه اینا هم همش دروغه سهم افزایش سرمایه داشته باشه به این وضع نمیفته همش شایعه است فکر کنم اشتباه کردید در خرید این سهم
            درود بر شما؛
            اميدوارم روزي كه اطلاعيه افزايش سرمايه روي كدال اومد شهامت پذيرفتن اشتباه داشته باشيد :)
            كاري ندارم سهم تا چند پايين مياد. من ارزش گذاري مي كنم سهم رو و خريد مي كنم تا رسيدن به قيمت مورد نظر.
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• sadra2712
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 235

سلام
              انقدر عطش و شتاب و اشتياق فروشنده بالاست كه عزيزاني هم كه مجاب شده بودند براي حمايت و حجم بالايي را در محدوده 1200 خريدند هم امروز دست نگه داشتند تا ته مانده هيجانات خالي شود.
              فردا آخرين فرصت خريد سهم است و سهم بر خواهد گشت.
              روز اولي كه وارد سهم شدم نوشتم براي يادآوري دوباره مي نويسم.
              سهم در بازه 6 ماهه جزو برترين سهام بازار از نظر بازدهي خواهد بود.
              امروز با مدير مالي و مديرسهام شركت هم صحبت كردم.
              اطلاعات بسيار ذيقيمتي دادند. ولي به دليل اينكه مريض و بدخواه در اين فرومها زياد است از بيان آنها معذورم. ياسر جان در جريان موضوع هستند.
              يك عدد نفروخته ام و هم اينكه هم بالاي 600 سهم داريم . در قيمتهاي مختلف هم اضافه شده است.
              اميدوارم همه دوستان سود كنند و دوستاني هم كه فروخته اند در صف خريد با تمام شده بالاتر بخرند تا زيانشان اندكي جبران شود.
              موفق باشيد
              [CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
              [/COLOR][/B][/CENTER]

نظر

• کاشانیکا
                عضو عادی
                • Nov 2013
                • 176

سلام . راستش من این سهم را خریدم و تا سه سال هم به پولش احتیاجی ندارم. منتظر صعود شارپی اون هم نیستم. اگر افزایش سرمایه داد چه بهتر و گرنه گروه کاشی و سرامیک لنگ همین شلعابه. من وقتی شلعاب خریدم انگار که گروه کاشی سرامیک را در سبد خودم دارم. انگار که گروه سیمان و مسکن را در سبد خودم دارم. امروز کلوند را دیدی یا نه؟ همین کلوند فکر می کنی از کجا لعاب کاشی و سرامیکش را میاره؟ چطور میشه باور کرد کلوند و کسعدی پوشش بالا بدهند ولی شلعاب ارزش خرید نداشته باشه. در ضمن بنده برگشت شاخص را هم در خرید این سهم در نظر گرفته ام. مطمئن باشید شاخص برگرده در صف خرید برای خریدش باید التماس کرد.
                نکته آخر اینکه احترام شما در جای خود محفوظ ولی به من حق بدهید تا به حرف آقایان شریعت و مصری پور و دیگر اساتید اینجا بیشتر اعتماد داشته باشم تا شما.

نظر

• کاشانیکا
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 176

در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است View Post
                  یه سوال تخصصی دارم علمای اعلام جواب بدن پلیز...
                  این سهم احتیاطا صاحاب هم داره؟؟؟؟؟؟
                  من جزء علمای اعلام نیستم و طبیعتاً هیچ کس هم این ادعا را ندارد. ولی خدمت شما عرض کنم که صاحب این سهم هم ما (یعنی حقیقی ها) هستیم و هم صدر تأمین؛ و کمتر حقیقی و حقوقی باحالی مثل ما و صدر تأمین پیدا میشه. /:.tonguesmiley:./

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

یاسر جان ما هم زنگ زدیم امور سهم که بگیم به کد حقوقی و حقیقی چقدر داریم که دوستان به صرف ناهار و نماز رفته بودن!
                    انشالا فردا صحبتی جامع باهاشون داشته باشیم;)
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• miravam
                      Banned
                      • Jan 2014
                      • 78

یادمه همین بازی رو روی ۸۰۰-۷۰۰ تومن داشتیم ، هی سهم رو بازی میدادن ، رنج میکشیدن و ... ، خلاصه آرزومون شدمون این سهم از هزار رد بشه ، الان هم روی ۱۲۰۰-۱۳۰۰ دارن بازی در میارن ( البته یه بخشش مربوط به اصلاح کل بازاره ) و حالا آرزومون شده عبور از ۲۰۰۰ .

انشاءالله با یاری خدا و استقامت ما تا چند ماه دیگه سهم روی ۲۵۰۰ تومن شروع میکنه به بازی کردن و ما از ۱۱۰۰ تومن امروز یاد می کنیم .

نظر

• mandab
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 28

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                        یاسر جان ما هم زنگ زدیم امور سهم که بگیم به کد حقوقی و حقیقی چقدر داریم که دوستان به صرف ناهار و نماز رفته بودن!
                        انشالا فردا صحبتی جامع باهاشون داشته باشیم;)
                        آقا مصطفی ضزرمون داره بیشتر میشه با این اوضاع شاخص هم کم کم دارم نگران میشم

نظر

• ( احمدي )
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 262

بنده با اين سهم خواهم ماند( به دلايل زياد كه مهم ترينش انحصاري بودن محصول توليدي شركت هستش) صبر ايوب ندارم اما در كل ادم صبوري هستم....فكر كنم حمايت خوبي در محدوده 1020 تا 1048 تومن داشته باشه...اگه بالاي 1570 به عنوان هدف كوتاه مدت تثبيت بشه اونوقت اهداف ميان مدت و بلند مدت سهم اينا هستن: 2255 - 3353 - 5130
                          اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• سهند بورس
                            عضو عادی
                            • Sep 2011
                            • 80

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                            بنده با اين سهم خواهم ماند( به دلايل زياد كه مهم ترينش انحصاري بودن محصول توليدي شركت هستش) صبر ايوب ندارم اما در كل ادم صبوري هستم....فكر كنم حمايت خوبي در محدوده 1020 تا 1048 تومن داشته باشه...اگه بالاي 1570 به عنوان هدف كوتاه مدت تثبيت بشه اونوقت اهداف ميان مدت و بلند مدت سهم اينا هستن: 2255 - 3353 - 5130
                            شتر در خواب بیند پنبه دانه

نظر

• ( احمدي )
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 262

شتر در خواب بیند پنبه دانه
                              دوست گرامي...هر كسي ميتونه اينجا نقطه نظراتش رو ازادانه بيان كنه....منتهي با رعايت ادب و احترام...متاسفانه ادبيات كاربردي شما چندان خوشايند نيست....اميدوارم بزودي از ضرر و زيان خارج شده و به سود خوبي برسيد....موفق باشيد....
                              اخرين سنگر سكوته...خيلي حرفا گفتني نيست...

نظر

• علی نظامی
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 1033

در اصل توسط persepolis پست شده است View Post
                                دوست گرامي...هر كسي ميتونه اينجا نقطه نظراتش رو ازادانه بيان كنه....منتهي با رعايت ادب و احترام...متاسفانه ادبيات كاربردي شما چندان خوشايند نيست....اميدوارم بزودي از ضرر و زيان خارج شده و به سود خوبي برسيد....موفق باشيد....
                                این دوستمون کلا به خاطر تجارب شیرینی که از گروه ش دارن اینارو میگن بقیه دوستان همدردی کنن /:.yead.:/

نظر

در حال کار...
                                X