لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.r_moradi
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2188

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    ....حالا دارم برات....
    ...پا شدی رفتی پریدی بغل سید....دیدی تاپیکشو اشغال کردیم ....دیدم فعال نیست رفته بورکس گفتم خودم تاپیکشو زنده نگه دارم....
    .....سید که از خودمونه منظور من هم از مصطفی همین برادر 64 بود اوفلوسو که منتظرم بزارمش کنار اون دوتای دیگه...حالا فعلا بزار سهمو ببرن بالا برسه به قیمت خرید بعلاوه 2 درصد تابعد.....
    ...مراد نامرد....نگفتم نامردی....رفتی منو فروختی .....حالا این افزایش سرمایه اش کی هست...؟...مراد نیگرش داریم....؟
    دکی جون تو که خوب میدونی از بغل بازی خوشم نمیاد،سید جاش تو دل ماست وگرنه تاپیک بهونه است :P

عمرا سهم بالا نمیره،شنبه ممکنه صف فروش بشه،اول وقت هرچند میخریدن رد کن بره،افزایش سرمایه چی هست اصلا،خوردنیه؟ :D

در ضمن بردم بفروشمت گفتن نمیخریم،آره دکی،بدروزگاری شده،تنها مشتری اون درمانگاهت ممد شکوفهی شهلا بود که اونم خودت پروندیش رفت :D :فرااااااااااااااااااار

پ.ن:ولی خارج از شوخی به قول سید برو حتوکا و قشکر رو ببین،بعد تصمیم بگیر که نگه داشتنیه یا فروختنی... ;)
    تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
      دکی جون تو که خوب میدونی از بغل بازی خوشم نمیاد،سید جاش تو دل ماست وگرنه تاپیک بهونه است :P

عمرا سهم بالا نمیره،شنبه ممکنه صف فروش بشه،اول وقت هرچند میخریدن رد کن بره،افزایش سرمایه چی هست اصلا،خوردنیه؟ :D

در ضمن بردم بفروشمت گفتن نمیخریم،آره دکی،بدروزگاری شده،تنها مشتری اون درمانگاهت ممد شکوفهی شهلا بود که اونم خودت پروندیش رفت :D :فرااااااااااااااااااار

پ.ن:ولی خارج از شوخی به قول سید برو حتوکا و قشکر رو ببین،بعد تصمیم بگیر که نگه داشتنیه یا فروختنی... ;)

....هر چی فحش بود شوخی شوخی نثار ما کردی دیگه.....احتمال خیلی زیاد 3 شنبه دیگه میام جمکران پابوس آقا بیا اونجا تو صحن حالتو جا بیارم....
      ....حالا از خدا پنهان نیست از تو پنهان باشه یکسری کارهایی پشت پرده داره انجام میشه بچه ها رو برگردونیم....ممد شکوف نازنینی بود...دوسش داشتم....ولی فعلا که بچه ها منو متهم کردنو با من قهر کردن....عیبی نداره زمان همه چی رو درست میکنه...نمیای تو کلاسای امادگی رزمی....نه واقعا خوبه اگر خوبه نگر دارم من نمیتونم پیگیریش کنم دیدم سید خریده منم خریدم....
      ....
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

...دمتون گرم بچه ها....خوب تاپیکو از کار انداختید....وللهی شماره کارت بدم پول میریزید...؟....مراد خودت بانی این کار خیر شدی بچه هارو هماهنگ کن....سلام ودرود بر هکتور کاران....اکبر و مصطفی عزیز....بچه ها تاپیک من سر بزنید خوشحال میشم...من دیگه برم....شمشیر مولا برگردن همه اتون بخصوص بر تارک سر اوفلوس....
        دکتر جان تو درصد من رو پیش پرداخت کن،باقی قضایا با من :))

شماره کارتمو اس ام اس میکنم برات پس... :D

....هر چی فحش بود شوخی شوخی نثار ما کردی دیگه.....احتمال خیلی زیاد 3 شنبه دیگه میام جمکران پابوس آقا بیا اونجا تو صحن حالتو جا بیارم....
        ....حالا از خدا پنهان نیست از تو پنهان باشه یکسری کارهایی پشت پرده داره انجام میشه بچه ها رو برگردونیم....ممد شکوف نازنینی بود...دوسش داشتم....ولی فعلا که بچه ها منو متهم کردنو با من قهر کردن....عیبی نداره زمان همه چی رو درست میکنه...نمیای تو کلاسای امادگی رزمی....نه واقعا خوبه اگر خوبه نگر دارم من نمیتونم پیگیریش کنم دیدم سید خریده منم خریدم....
        ....[/B]
        فحش کدومه،از قدیم گفتن فح بچه صلواته،پس به دل نگیر... /.:biggrinsmiley.:/

ممد رو این مدت بچه ها خیلی اذیت کردن،خیلی خسته اس،درکش کن... /:.sadsmiley.:/

در مورد شلعاب هم تا سید هست من اصلا صلاحیت اظهار نظر ندارم،فقط در حد اعلام برداشت شخصی میگم که سهم حداقل باید بره بالای 2000،حالا اگه برات خوبه 66% طی مثلا 6 ماه،باهاش بمون... /:.ph34r-smiley.:/
        تمام سال من بی تو...

نظر

• mhg_cpa
          عضو عادی
          • Mar 2012
          • 22

سلام به همه دوستان/:.Heart.:/
          آقا یه قاعده ریاضی هست که میگه منفی در منفی میشه مثبت.. درسته؟!!!
          /:.winksmiley02.:/
          از اونجا که منم هروقت میرم تو یه سهمی منفی میشه با اجازه سیدو محمدرضا امروز وارد شدم که با منفی مهربان ببینم قاعده ریاضی درسته که مثبت بشه یا نه...
          تا ببینم چی میشه...
          >:D

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط mhg_cpa پست شده است View Post
            سلام به همه دوستان/:.Heart.:/
            آقا یه قاعده ریاضی هست که میگه منفی در منفی میشه مثبت.. درسته؟!!!
            /:.winksmiley02.:/
            از اونجا که منم هروقت میرم تو یه سهمی منفی میشه با اجازه سیدو محمدرضا امروز وارد شدم که با منفی مهربان ببینم قاعده ریاضی درسته که مثبت بشه یا نه...
            تا ببینم چی میشه...
            >:D
            اوه اوه اوه،خدا به خیر کنه پس! :D

سید بیا تحویل بگیر :))

اقا خوش اومدی و امیدوارم قاعده ریاضی اینجا هم جواب بده...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• مدیر نظارت
              ناظر کل سایت
              • Feb 2011
              • 159

درود

تقاضا میشود از مباحث غیرمرتبط خودداری فرمایید.

سپاس
              با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

دنبال شركتهاي با ارزش بازار مشابه شلعاب بودم، شركتهاي از گروه قند ديدم تا شركت لعابيران را با آنها مقايسه كنم، نتيجه گيري هم با دوستان.

ارزش بازار قمرو: 76 ميليارد تومان
                شركت قند مرودشت پيش بيني فروش ساليانه 48 ميليارد تومان و حاشيه سود 18% دارد، و در سه ماه از سود 250 توماني 8 تومان سودش را پوشش داده است!!!

ارزش بازار قند ثابت: 63 ميليارد تومان،
                شركت قند ثابت فروش ساليانه 37 ميليارد توماني و حاشيه سود 10% دارد، و در 3 ماهه توانسته 4 تومان سود از سود 35 توماني خودش را پوشش دهد!!!
                از اين دست شركتها احتمالا بالاي 20 تا در بورس ايران وجود داشته باشد.

ارزش بازار لعابيران: 44 ميليارد تومان!!!
                شركت لعابيران فروش ساليانه 65 ميليارد توماني و حاشيه سود 20% دارد، و در 9 ماهه توانسته 113 تومان سود از سود 154 توماني خودش را پوشش دهد.

پس دوستان عزيز، نبايد بر كساني كه انتظار دو برابر شدن شلعاب را دارند، خرده گرفت، چرا كه هنوز با دو برابر شدن قيمت شلعاب، هنوز از نظر بنيادي از شركتهاي اين تيپي و با اين ارزش بازار سرتر مي باشد. صنعت توليد لعاب در ايران كه تقريبا يك صنعت انحصاري در دست چند شركت است، اگر از صنعت قند و شكر بالاتر نباشد، كمتر هم نيست.

موفق باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• سهند بورس
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 80

در اصل توسط .احسان.";449795][B]دنبال شركتهاي با ارزش بازار مشابه شلعاب بودم، شركتهاي از گروه قند ديدم تا شركت لعابيران را با آنها مقايسه كنم، نتيجه گيري هم با دوستان.

شركت قند مرودشت پيش بيني فروش ساليانه 48 ميليارد تومان و حاشيه سود 18% دارد، و در سه ماه از سود 250 توماني 8 تومان سودش را پوشش داده است!!!

شركت قند ثابت فروش ساليانه 37 ميليارد توماني و حاشيه سود 10% دارد، و در 3 ماهه توانسته 4 تومان سود از سود 35 توماني خودش را پوشش دهد!!!
                  [COLOR="#0000FF
                  پست شده است
                  شركت لعابيران فروش ساليانه 65 ميليارد توماني و حاشيه سود 20% دارد، و در 9 ماهه توانسته 113 تومان سود از سود 154 توماني خودش را پوشش دهد.[/COLOR]

پس دوستان عزيز، نبايد بر كساني كه انتظار دو برابر شدن شلعاب را دارند، خرده گرفت، چرا كه هنوز با دو برابر شدن قيمت شلعاب، هنوز از نظر بنيادي از شركتهاي اين تيپي و با اين ارزش بازار سرتر مي باشد. صنعت توليد لعاب در ايران كه تقريبا يك صنعت انحصاري در دست چند شركت است، اگر از صنعت قند و شكر بالاتر نباشد، كمتر هم نيست.

موفق باشيد.[/B]
                  به عمل کار برآید به سخن گفتن نیست شلعاب فعلا راه رفته رو با قدرت بر میگرده 4شنبه صفش جمع نمیشد میرفت گره 12- فعلا خبری جز گزارش داغونش نیست که خبر تعدیل منفی رو داده بیخودی هم جو ندین!!!!

نظر

• علی نظامی
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 1033

با گزارشی که کاشی حافظ داد مشخص شد گزارش شرکت صادقانه بوده و مثبت شلعاب مخصوصا برای کوتاه مدتیا بیشتر به فروصت خروج میخوره

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

در اصل توسط .احسان.";449795][B]دنبال شركتهاي با ارزش بازار مشابه شلعاب بودم، شركتهاي از گروه قند ديدم تا شركت لعابيران را با آنها مقايسه كنم، نتيجه گيري هم با دوستان.

[COLOR="#0000FF
                      پست شده است
                      شركت لعابيران فروش ساليانه 65 ميليارد توماني و حاشيه سود 20% دارد، و در 9 ماهه توانسته 113 تومان سود از سود 154 توماني خودش را پوشش دهد.[/COLOR]

موفق باشيد.[/B]
                      با درود خدمت دوست عزیز

مقایسه شرکت های بورسی در ایران به نظرم درست نباشه تازه مخصوصا اگر از دو گروه متفاوت باشه که دیگه هیچ

حال که اومدین مقایسه کردین کاش بیشتر تحقیق میکردن و باز ای کاش اون دوستانی که تشکر زدن پای پست شما که برخی یحتمل میدانند و.....

در مرود گروه قند و شکر باید گفت که در طی دوره سه ماهه ابتدایی سال تولید صورت نمیگیره و درآمد فروش در این دوره ناشی از فروش موجودی دوره های پیشین بوده که بر حسب نرخ فروش تعیین شده در سال گذشته، به فروش رسیده و بهای تمام شده آن نیز در صورت های مالی لحاظ میگردد.

برای نمونه همین قمرو رو که مثال زدین پارسال سه ماهه 66 ریال بدست اورده و در پایان سال تونسته که 3511 ریال بدست بیاره نه مثل شلعاب که واسه بدست اوردن سود 154 تومنی بمونه
                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                        با گزارشی که کاشی حافظ داد مشخص شد گزارش شرکت صادقانه بوده و مثبت شلعاب مخصوصا برای کوتاه مدتیا بیشتر به فروصت خروج میخوره
                        اتفاقا بر عکس!کاملا با گزارشش مشخص شد که برا امسال کاملا گزارش شلعاب غیر صادقانه بوده!

من گزارش کاشی حافظ رو خوندم،هیچ مشکلی تو تولید وجود نداشته و فقط مشکلش تو فروش بوده و اتفاقا تو کوتاه مدت وقتی همچنان در حال تولید هست به شلعاب نیاز داره،حالا اگه بخیاید بگید تو بلند مدت باز یه چیزی!!!که اونم شلعاب میتونه مشتری های جدید پیدا کنه...
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                          با درود خدمت دوست عزیز

مقایسه شرکت های بورسی در ایران به نظرم درست نباشه تازه مخصوصا اگر از دو گروه متفاوت باشه که دیگه هیچ

حال که اومدین مقایسه کردین کاش بیشتر تحقیق میکردن و باز ای کاش اون دوستانی که تشکر زدن پای پست شما که برخی یحتمل میدانند و.....

در مرود گروه قند و شکر باید گفت که در طی دوره سه ماهه ابتدایی سال تولید صورت نمیگیره و درآمد فروش در این دوره ناشی از فروش موجودی دوره های پیشین بوده که بر حسب نرخ فروش تعیین شده در سال گذشته، به فروش رسیده و بهای تمام شده آن نیز در صورت های مالی لحاظ میگردد.

برای نمونه همین قمرو رو که مثال زدین پارسال سه ماهه 66 ریال بدست اورده و در پایان سال تونسته که 3511 ریال بدست بیاره نه مثل شلعاب که واسه بدست اوردن سود 154 تومنی بمونه
                          بنده پای پست اقا احسان تشکر زدم منتهی نه به خاطر بحث پوشش چون به قول خودتون میدونستم قندی ها به خاطر نوع تولید فصلیشون انتظاری هم ازشون نمیره برا پوشش!تشکر زدم به خاطر بحث فروش و حاشیه سود...

هرچند در مورد مقایسه شدن بین دو صنعت با شرایط متفاوت با شما موافقم...

در مورد موندن شلعاب تو سود 154 تومنی هم تقریبا 0.5% احتمال میدم که به قول شما توش بمونه و اونم چون هیچ چیز قطعی نیست!واقعا بیشتر شبیه به جوک هست انتظار تعدیل منفی داشتن ازش... ;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            بنده پای پست اقا احسان تشکر زدم منتهی نه به خاطر بحث پوشش چون به قول خودتون میدونستم قندی ها به خاطر نوع تولید فصلیشون انتظاری هم ازشون نمیره برا پوشش!تشکر زدم به خاطر بحث فروش و حاشیه سود...

هرچند در مورد مقایسه شدن بین دو صنعت با شرایط متفاوت با شما موافقم...

در مورد موندن شلعاب تو سود 154 تومنی هم تقریبا 0.5% احتمال میدم که به قول شما توش بمونه و اونم چون هیچ چیز قطعی نیست!واقعا بیشتر شبیه به جوک هست انتظار تعدیل منفی داشتن ازش... ;)
                            درود

در مورد حاشیه سود هم باید عرض کنم که حاشیه سود پارسال قمرو 26 درصد بوده
                            این که گزارش سه ماهه قمرو رو با گزارش نه ماهه شلعاب مقایسه کنیم از اساس اشتباه هست

البته توضیح بدم که من کلا قصد این که بخوام با بقیه دوستان در سایت بورسی بحث کنم حتی اگه تحلیلشون رو خلاف واقع ببینم نداشته و ندارم و همیشه سعی میکنم فقط واسه دل خودم تحلیل کنم
                            زین پس هم واسه دل خودم تحلیل میکنم
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                              درود

در مورد حاشیه سود هم باید عرض کنم که حاشیه سود پارسال قمرو 26 درصد بوده
                              این که گزارش سه ماهه قمرو رو با گزارش نه ماهه شلعاب مقایسه کنیم از اساس اشتباه هست

البته توضیح بدم که من کلا قصد این که بخوام با بقیه دوستان در سایت بورسی بحث کنم حتی اگه تحلیلشون رو خلاف واقع ببینم نداشته و ندارم و همیشه سعی میکنم فقط واسه دل خودم تحلیل کنم
                              زین پس هم واسه دل خودم تحلیل میکنم
                              در مورد حاشیه سودها فرض رو بر این گذاشتم که اقا احسان دقیق باشه پستش و به شخصه نرفته بودم ببینم،مرسی که گوشزد کردید...!اما اینکه میگید قصد بحث ندارید به نظرم به عنوان یه برادر کوچیکتر،کار درستی نیست،خوب ما اینجا دور هم جمعیم تا به هم کمک کنیم دیگه!چه اشگالی داره که با هم بحث کنیم و سعی کنیم اشتباهات هم رو رفع کنیم؟!

هیچکس کامل نیست...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام و وقت بخير، با تشكر از مشاركت دوستان در بحث،

در مورد حاشيه سود قمرو، بنده حاشيه سود پيش بيني شده 93 شركت را عرض كردم، كه همون 18% هست. و 26% حاشيه سود سال قبل بوده كه براي سال قبل لعابيران هم 25% بوده است.

از بحث پوشش سه ماهه ها هم بگذريم، كه در ارزيابي شركتها مورد توجه نيست. فقط به يك نكته اشاره كنم،

بايد خدمت دوستان عرض كنم، كه مقايسه بين دو شركت بورسي كاملا طبيعي است. يعني براي يك شخص سرمايه گذار مهم است، با يك ميزان سرمايه گذاري (چه براي بدست آوردن سود مجمع و چه براي بدست آوردن مديريت شركت) شركت ارزان تر و مقرون به صرفه تري را سرمايه گذاري مي كند. اگر اين مقايسه را بين شركت لعاب يا شركتهاي انفورماتيك يا پالايشگاهي و با صنعت پيچيده تر انجام داده بوديم، با توجه به آنكه ضريب پيچيدگي دو صنعت را نداريم و نمي توان تاثير اين ضريب در ارزش جايگزيني را لحاظ كرد، شايد بتوان اين مقايسه را نادرست مي دانستيم. اما حتي اگر اين ضريب پيچيدگي را براي لعاب يا پالايشگاهي داشتيم، قياس اين دو صنعت هم بلامانع است.

در مجموع، با توجه به آنكه ضريب پيچيدگي صنعت قند و شكر كمتر از صنعت توليد لعاب است، اين قياس صحيح است.

براي مقايسه دو مجموعه اقتصادي فارغ از نوع توليد و صنعت، و تنها از نظر مالي و بررسي ارزش سرمايه گذاري، موارد زير را بايد لحاظ كرد:

1- مبلغ فروش كل
                                2- حاشيه سود ميانگين
                                3- دارايي هاي شركت
                                4- ضريب پيچيدگي صنعت
                                5- مديريت شركت
                                6- چشم انداز صنعت
                                7- ظرفيتهاي خالي توليد
                                8- طرح هاي توسعه شركت

در موارد بالا ، بايد پارامترهاي كيفي رو بصورت ضريب به پارامتر كمي تبديل كرد،‌ و در مقايسه لحاظ نمود.

موفق باشيد.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X