کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سهم کفی نساخته همیشه نزولیه متاسفانه میتوانید فرداهای دیگه با قیمت پایین بخرید بد جوری گیر کردیم :|
دوست من همه سهم ها همین مدلی شدن....این یکی 45% یکی دیگه 30% فرقی نداره همشون مثه همن...
امیدتون رو به خدا از دست ندید.... خدا خودش درست می کنه....
همه ما توی ضرریم یکی کمتر یکی بیشتر....
عاقبت نداشتن حد ضرر همینه دیگه....
به هر حال هر سهمی یه ارزشی داره...
نمیشه که همین مدلی بیاد پایین تا صفر شه....
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
دوست من همه سهم ها همین مدلی شدن....این یکی 45% یکی دیگه 30% فرقی نداره همشون مثه همن...
امیدتون رو به خدا از دست ندید.... خدا خودش درست می کنه....
همه ما توی ضرریم یکی کمتر یکی بیشتر....
عاقبت نداشتن حد ضرر همینه دیگه....
به هر حال هر سهمی یه ارزشی داره...
نمیشه که همین مدلی بیاد پایین تا صفر شه....
بله متاسفانه حد ضرر رو رعایت نکردم اینو هم بگم اوایل روزای منفی مجال نمیداد که 4 5 روز شدیدا صف فروش شد
منم صف فروش سهم نمیفروشم از اون روز هم به امید برگشت سهم سهام داری کردم ولی هر روز ریزش، دیگه فروش معنایی نداره این قیمتا!!!!!ولی فکر نکنم 3 4 ماه خبری باشه! فعلا باید بشینیمو نگاه کنم
و ریزش بیشتر سهمو ببینم :|
شركت در گزارش حسابرسي شده، ميزان توليد و فروش محصولات شركت را مطابق سال 92 در نظر گرفته، اما با اين حال مانند گزارش حسابرسي نشده كه افزايش 9% را لحاظ كرده بود، فروش يكساني را داشته است.
همچنين شركت در نظر دارد، يك طرح دستگاه ديجيتال پرينت را با سرمايه گذاري 2 ميليارد تومان در سال 93 به بهره برداري برساند.
شركت در اين گزارش با كاهش 1 ميليون دلاري، نرخ تسعير ارز را به 2950 تومان افزايش داده است، اين در حالي است كه براي توليد مشابه سال قبل 1 ميليون دلار بيشتر در نظر گرفته شده است.
يعني يك تعديل 100 توماني در دل خود جا داده است، به همين سادگي.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
شركت در گزارش حسابرسي شده، ميزان توليد و فروش محصولات شركت را مطابق سال 92 در نظر گرفته، اما با اين حال مانند گزارش حسابرسي نشده كه افزايش 9% را لحاظ كرده بود، فروش يكساني را داشته است.
همچنين شركت در نظر دارد، يك طرح دستگاه ديجيتال پرينت را با سرمايه گذاري 2 ميليارد تومان در سال 93 به بهره برداري برساند.
شركت در اين گزارش با كاهش 1 ميليون دلاري، نرخ تسعير ارز را به 2950 تومان افزايش داده است، اين در حالي است كه براي توليد مشابه سال قبل 1 ميليون دلار بيشتر در نظر گرفته شده است.
يعني يك تعديل 100 توماني در دل خود جا داده است، به همين سادگي.
موفق باشيد.
دو سه روز سهم مثبت خورد باز شیپورها زده میشه این سهم بالای 50% ریزش کرده!!!این تحلیل های آبکی هم تاثیری در روند نزولی سهم نداره با توجه به عرضه های سنگین امروز هم فردا به احتمال زیاد صف فروش میشه!
دو سه روز سهم مثبت خورد باز شیپورها زده میشه این سهم بالای 50% ریزش کرده!!!این تحلیل های آبکی هم تاثیری در روند نزولی سهم نداره با توجه به عرضه های سنگین امروز هم فردا به احتمال زیاد صف فروش میشه!
فيمت شلعاب در ابتداي سال 5328 ريال بوده و در آخرين روز معاملاتي سال 92 9515 ريال بسته شده يعني 78 درصد در يك سال...... حالا 40 درصد تورم رو هم ازش كم كنيم باز ميشه 38 درصد سود.............
جناب سهند بورس به نظر شما اين ميزان بازدهي كمه؟؟؟
نظر