کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
دیروز در یک حرکت انتحاری 25 درصد سبدم را به شلعاب تبدیل کردم و میانگین به 1012 رساندم. خدارا شکر امروز رو سفیدمون کرد. در مورد شاملا هم جناب آقای شریعت و مصری پور می خواستم ببینم اون 76 درصد افزایشی که در موجودی محصول داده اند مشکوکه. منظورم اینه که شرکت ظاهراً آماده فاز دوم هدفمندی است تا این محصولات را با قیمت بالاتر بفروشه (خیلی زرنگه). در ضمن حقوقی از دیروز داره سهم را جمع می کنه . دیروز 50 درصد، امروز هم همین حدود. از شرکت خوشم آمد که تا قیمت حامل های انرژی مشخص شد سریع گزارشش را داد بیرون. انگار گزارششون آماده بود و فقط منتظر تصویب مجلس بودند. من فکر کنم که خیلی چیزها را تو این گزارش مخفی کرده اند و هر آن امکان داره شرکت همه را متعجب کند. به امید آن روز.
صدر تأمین داره یکی یکی گزارش شرکتهای زیر مجموعه اش را منتشر می کنه. فباهنر حقیقی ها فهمیدند که چی شد. شاملا حقوقی فقط فهمید که چی شد (حقیقی هنوز خوابه، چون فقط دنبال یک چیز نقده). شلعاب هم که از همین الان حقیقی داره با صف خرید میره به استقبال گزارشش. :.thumbsupsmileyanim
قهکمت هم اضافه بشه به اون شرکتهای کوچیکی که افزایش سرمایه دادن و ....
سلام خدمت آقا مصطفی و سید عزیز...
این مورد افزایش سرمایه و تاثیرات پر برکتش شامل حال پارس پامچال هم میشه احیانا...؟:-/
در زمان نزول وقتی که راه داد یه مقدار خرید کردم..حالا شده بتا منفی:)) اونموقع + بود حالا که همه مثبتند این صف فروش..:))
ابن هم باید یه 600 700 درصدی افزایش داشتع باشه در آینده...
ببخشید که در تاپیک نامربوط پرسیدم...
[COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]
سلام خدمت آقا مصطفی و سید عزیز...
این مورد افزایش سرمایه و تاثیرات پر برکتش شامل حال پارس پامچال هم میشه احیانا...؟:-/
در زمان نزول وقتی که راه داد یه مقدار خرید کردم..حالا شده بتا منفی:)) اونموقع + بود حالا که همه مثبتند این صف فروش..:))
ابن هم باید یه 600 700 درصدی افزایش داشتع باشه در آینده...
ببخشید که در تاپیک نامربوط پرسیدم...
سلام
بله قطعا
همه شرکتهای زیر 20 میلیارد سرمایه باید افزایش سرمایه بدن
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
خوب خوب کاشی پارس اولین گزارش سال 93 رو ارائه داد و همون طور که پیش بینی می شد شرکت به دلیل پر شدن انبارها و عدم توانایی فروش، دیگه قرار نیست لعاب بخره و لعابیران تعدیل منفی سنگین خواهد داد.
سلام
سهم خط روند نزولی دو ماهه خودش رو امروز شکوند.
احتمال داره یه برگشت منفی برای پولبک به این خط روند شکسته شده و ساخته شدن الگو داشته باشیم.
اگر این اتفاق افتاد نگران نشید و به چشم فرصت اضافه کردن بهش نگاه کنید.
اگر هم نیفتاد که نشان از قدرت روند ایجاد شده داره.
موفق باشید
[CENTER][B][COLOR="#FF8C00"]ميزان موفقيت در بورس ارتباط مستقيم دارد با توانايي در مديريت هيجان
[/COLOR][/B][/CENTER]
شركت ته مونده گزارش منفيش رو هم امروز ارائه داد روي كدال و 9 درصد براي سال 92 سودش رو كم كرد. في الواقع اون بگم بگم رو امروز صبح گفت و شر رو كم كرد! امروز هم از +4 رسيد به -4 و سريعا 8 درصد از اون 9 درصد رو اصلاح كرد مام خريديم :D
گزارش كلوند رو ببينيد بعنوان يكي از خريداراي اصلي شلعاب.... 35 درصد افزايش مبلغي فروش نسبت به 92 پيش بني كرده... قرار نيست اين كاشي سراميكيا لعاب رو از فرانسه وارد كنند كه :d
ولي جدا براي يه عده متاسفم كه انقدر وجدان و اخلاق حرفه اي ندارند و سريع رنج منفي مي كشند.
شركت ته مونده گزارش منفيش رو هم امروز ارائه داد روي كدال و 9 درصد براي سال 92 سودش رو كم كرد. في الواقع اون بگم بگم رو امروز صبح گفت و شر رو كم كرد! امروز هم از +4 رسيد به -4 و سريعا 8 درصد از اون 9 درصد رو اصلاح كرد مام خريديم :D
گزارش كلوند رو ببينيد بعنوان يكي از خريداراي اصلي شلعاب.... 35 درصد افزايش مبلغي فروش نسبت به 92 پيش بني كرده... قرار نيست اين كاشي سراميكيا لعاب رو از فرانسه وارد كنند كه :d
ولي جدا براي يه عده متاسفم كه انقدر وجدان و اخلاق حرفه اي ندارند و سريع رنج منفي مي كشند.
درود
سید کنار تعدیل منفی خبر افزایش سرمایه اش از 35 به 100 هم تو گزارشش اومده
حالا باید دید چقدرش از مطالبات
نظر