کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مبارک صابرین باشه :)
اگر کسی حس و حال داره صفحه 12 گزارش توجیهی افزایش سرمایه رو نگاه بندازه. بخش سود پیش بینی شده سال 93...
سید جان تو صفحه 12 گزارش توجیهی پیش بینی کرده در صورت انجام افزایش سرمایه سود شرکت مبلغ 67345 میلیون ریال خواهد شد که به تعداد سهام شلعاب که 35 میلیون سهم هست تقسیم کنیم میشه 1924 ریال برای هم سهم که میشه حدود 30% تعدیل درسته ؟
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
سلام سید عزیز ( به حاشیه نمی رم ) /:.tonguesmiley:./لطف می کنید توضیح بدید چقدر سود می کنیم مثلا من که میانگینم حدود 1000 تومنه
والا حداقل میشه گفت بدون ضرر می تونید خارج بشید که باز 20 درصد از متوسط بازار جلو خواهید بود نسبت به دی ماه. اما دوستان چارتیست باید اهداف رو مشخص کنند من خیلی شایستگی تعیین هدف قیمتی ندارم
شاهین جان یه نمودار مخصوص برامون بذار ببینیم تا کجا مهمون سهم باشیم ;;)
هرچند به نظرم سهم بعد بازگشایی حق تقدم ها هم بازی خواهد داشت. دلیلش هم مشخصه. الان برای خرید 1 درصد شرکت نیاز به 290 میلیون تومان هست اما بعد بازگشایی و تا قبل ثبت شدن حق تقدم ها برای خرید 1 درصد از سرمایه فعلی حدود 130 میلیون تومان کافیه ;)
والا حداقل میشه گفت بدون ضرر می تونید خارج بشید که باز 20 درصد از متوسط بازار جلو خواهید بود نسبت به دی ماه. اما دوستان چارتیست باید اهداف رو مشخص کنند من خیلی شایستگی تعیین هدف قیمتی ندارم
شاهین جان یه نمودار مخصوص برامون بذار ببینیم تا کجا مهمون سهم باشیم ;;)
هرچند به نظرم سهم بعد بازگشایی حق تقدم ها هم بازی خواهد داشت. دلیلش هم مشخصه. الان برای خرید 1 درصد شرکت نیاز به 290 میلیون تومان هست اما بعد بازگشایی و تا قبل ثبت شدن حق تقدم ها برای خرید 1 درصد از سرمایه فعلی حدود 130 میلیون تومان کافیه ;)
خدمت شما یاسر عزیز
هدف کلاسیک مثلث حوالی سقف قبلی در 1200 است ولی بنظر حد سود اولیه را در 1000 بگذاریم مناسب تر است. .
مقاومتهای فعلی در چارت مشخص است...
نظر