کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
و اما مجمع...
اول اينكه 1400 ريال از 1402 ريال ممكن تقسيم شد
ثانيا طبق صحبت مديرعامل افزايش سرمايه از محل اورده و انباشته با همون تركيبي كه قبلا به دوستان وعده داده شده بود نيمه اول خردادماه ان شالله انجام خواهد شد
و اما نكته كنكوري ماجرا... صورت سود و زياني كه با احتساب افزايش سرمايه نشون دادند خيلي جالب بود. با سرمايه 10 ميلياردي، 672 ريال eps اعلام شده بود. يعني با سرمايه فعلي حدود 192 تومان! سهم قيمت تئوريكش براي بازگشايي 780 تومانه كه با سود جديد ميشه پي به اي 3.9 (wink) فلذا انتظار داريم در نهايت بعد از بازگشايي افزايش سرمايه كه ان شالله 2-3 هفته آينده خواهد بود با پي به اي 6، قيمت سهم حدود 450 تومان شود كه با حدود 2 حق تقدم 350 توماني ميشه 1250 كه هدف اول سهم ارزيابي ميشه به اميد خدا
ضمنا مرحله دوم افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي ها از 10 به 20 همين امسال انجام خواهد شد :)
موفق باشيد وان شالله از شرمندگي دوستاني كه فعلا در ضرر هستند به زودي زود در خواهيم آمد@};-
سید حالا که تمام اطلاعات کامل را دادی زمان دریافت سود را هم بگی ممنون میشم...................
"و اما نكته كنكوري ماجرا... صورت سود و زياني كه با احتساب افزايش سرمايه نشون دادند خيلي جالب بود. با سرمايه 10 ميلياردي، 672 ريال eps اعلام شده بود. يعني با سرمايه فعلي حدود 192 تومان! سهم قيمت تئوريكش براي بازگشايي 780 تومانه كه با سود جديد ميشه پي به اي 3.9 (wink) فلذا انتظار داريم در نهايت بعد از بازگشايي افزايش سرمايه كه ان شالله 2-3 هفته آينده خواهد بود با پي به اي 6، قيمت سهم حدود 450 تومان شود كه با حدود 2 حق تقدم 350 توماني ميشه 1250 كه هدف اول سهم ارزيابي ميشه به اميد خدا"
ببخشید یه توصیحی راجع به نحوه ی این محاسباتتون میدین؟قیمت تئوریک 780تومن رو چجوری در میارن؟الان که 7910 داره معامله میشه,منی که روز بسته شدن به قیمت 9268 خریدم چقدر ضرر کردم؟
کلا اگه فرمول هاش رو بنویسید ممنون میشم.
سلام سید عزیز . کاش این راهنمایی رو اینجا هم می ذاشتید تا ما هم استفاده می کردیم .از دیروز همش دارم این صفحه رو چک می کنم کسی از اساتید هیچ صحبتی از سهم نکرد .لطف می کنید مثل همیشه پشتیبان ما باشید ممنون/:.rolleyessmileyani
سلام سید عزیز . کاش این راهنمایی رو اینجا هم می ذاشتید تا ما هم استفاده می کردیم .از دیروز همش دارم این صفحه رو چک می کنم کسی از اساتید هیچ صحبتی از سهم نکرد .لطف می کنید مثل همیشه پشتیبان ما باشید ممنون/:.rolleyessmileyani
سید همیشه خیرخواه بچه های بورسی بوده و هست متاسفانه یک سری افراد مدتی قبل ایشون رو ناراحت کرده بودن تو سایت برای همین زیاد مطلب نمی زنن
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
پتانسيل هاي شلعاب بعد از افزايش سرمايه آزاد خواهد شد. بنابراين گزارش افزايش سرمايه مي تواند محرك سهم باشد. اين گزارش احتمالا تا 2 هفته آينده و شايد هم زودتر بر روي كدال بنشيند. بنابراين اگر استراتژيتان خريد بدون صف خريد است، شلعاب گزينه مناسبي است.
موفق باشيد.
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
جناب موی عاقل میخواستم نظرتونو در مورد شلعاب جویا بشم
افزایش سرمایه حدود 300 درصدی در پیش داره
از نظر بنیادی هم وضعیت مناسبی داره
سهم از 15800 تا این قیمتها اصلاح داشته
کف محکمی هم تو محدوده 8000 ساخته و مدتهاست تو رنج 8000-9000 داره معامله میشه
ممنون
نظر