لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
    استاد شریعت در مورد افزایش سرمایه خبری نیست ؟
    درود بر شما؛
    سراج عزیز خبر جدیدی ندارم و منتظرم کماکان. هر کسی مجمع اومده باشه یا از اخبارش مطلع شده باشه می دونه چه خبره تو شرکت هر کسی هم که اعتقاد نداشته باشه بعیده تا حالا با سهم مونده باشه. بله قطعا سهم با پی به ای 5 اسمی و 3.9 واقعی دم افزایش سرمایه باید هم همچنان بریزه تو این بازار پر تحلیل ما
    من امروز خودم مجدد اضافه کردم روی 780 پایین تر هم بیاد باز اضافه می کنم
    شکر خدا سهمی انتخاب کردیم که لااقل 140 تومان امسال داد 190 تومان هم ان شالله سال دیگه تقسیم خواهد کرد علاوه بر افزایش سرمایه از 3.5 تا 20 میلیارد تومان. من چند بار عرض کردم این سهم از دسته سهم های اذیت کن و صبر لازمه چون پول پشتش نیست و فقط کسایی توش بمونند که با تحلیل سهم انتخاب کردند و دیدشون هم بلندمدته. درسته در زمانی نامناسبی روی 1300 حدودا اولین بار بحثش مطرح شد اما همون موقع چند روز مثبت خود حوالی 1200 تومان و تو همین تاپیک عرض کردم هر کسی دوست داره میتونه بفروشه. حتی خودم هیچ وقت فروشی نداشتم تا فشار فروش اضافی تحمیل نکنم. در هر حال هر کسی مختار به خرید، نگهداری و فروش سهم های خودشه و تمام نظرات تا جایی که محترمانه بیان بشه قابل احترام و بررسیه. هیچ تعصبی هم روی هیچ سهمی نداریم. به محض رسیدن به ارزش ذاتی و یا تغییر وضعیت بنیادی شرکت ممکنه خارج هم بشیم اما تا حالا من دلیلی مبنی بر خروج ندیدم
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• seraj
      ستاره دار(2)
      • Feb 2012
      • 2064

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر شما؛
      سراج عزیز خبر جدیدی ندارم و منتظرم کماکان. هر کسی مجمع اومده باشه یا از اخبارش مطلع شده باشه می دونه چه خبره تو شرکت هر کسی هم که اعتقاد نداشته باشه بعیده تا حالا با سهم مونده باشه. بله قطعا سهم با پی به ای 5 اسمی و 3.9 واقعی دم افزایش سرمایه باید هم همچنان بریزه تو این بازار پر تحلیل ما
      من امروز خودم مجدد اضافه کردم روی 780 پایین تر هم بیاد باز اضافه می کنم
      شکر خدا سهمی انتخاب کردیم که لااقل 140 تومان امسال داد 190 تومان هم ان شالله سال دیگه تقسیم خواهد کرد علاوه بر افزایش سرمایه از 3.5 تا 20 میلیارد تومان. من چند بار عرض کردم این سهم از دسته سهم های اذیت کن و صبر لازمه چون پول پشتش نیست و فقط کسایی توش بمونند که با تحلیل سهم انتخاب کردند و دیدشون هم بلندمدته. درسته در زمانی نامناسبی روی 1300 حدودا اولین بار بحثش مطرح شد اما همون موقع چند روز مثبت خود حوالی 1200 تومان و تو همین تاپیک عرض کردم هر کسی دوست داره میتونه بفروشه. حتی خودم هیچ وقت فروشی نداشتم تا فشار فروش اضافی تحمیل نکنم. در هر حال هر کسی مختار به خرید، نگهداری و فروش سهم های خودشه و تمام نظرات تا جایی که محترمانه بیان بشه قابل احترام و بررسیه. هیچ تعصبی هم روی هیچ سهمی نداریم. به محض رسیدن به ارزش ذاتی و یا تغییر وضعیت بنیادی شرکت ممکنه خارج هم بشیم اما تا حالا من دلیلی مبنی بر خروج ندیدم
      استاد عزیز با تشکر از محبتتون ممنون میشم زمان خروج (رسیذن به ارزش ذاتی - تغییر وضعیت بنیادی ) اطلاع رسانی فرمایید.
      نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• seraj
        ستاره دار(2)
        • Feb 2012
        • 2064

استاد شریعت عزیز ممنون میشوم بچند سوال زیر هرچند کوتاه جواب حقیر را بدهید :
        1-شلعاب محصولات خودرا عمدتا به کلوند و کسعدی ( شرکتهای درون گروهی تاصیکو ) میفروشد یا به سایر کاشی سازهای بورسی و غیر بورسی نیز میفروشد؟
        2-شلعاب حدودا چند شرکت رقیب غیر بورسی دارد ؟
        3-تعیین نرخ محصولات شلعاب توسط چه سازمانی تعیین میشود ؟ خود شرکت یا صنف خاصی مثل سیمان ؟
        4-نگرش و استراتژی تاصیکو درمورد شلعاب آیا میتواند همانند کفرا . شاملا و کخاک (از نظر افزایش سودآوری وطبعا افزایش قیمت ) باشد یا مقایسه این چند شرکت به صرف تحت پوشش بودن تاصیکو با نوع محصولات گوناگون غلط است ؟
        5-عرضه تاصیکو در بورس چه تاثیری قبل یا بعد آن در روند قیمتی شلعاب دارد ؟
        6-با مقایسه بهای تمام شده کخاک و شلعاب آیا امکان کاهش بهای تمام شده شلعاب درآینده وجود دارد؟ (هرچند شاید مقایسه درستی نباشد )
        امیدوارم مرا ببخشید سوالاتم زیاد شد

نظر

• ائلشن
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 993

فردا اول وقت در منفی فرصت خریده، میخوره به کف .

اگه شاخص کل قرمز شدید نباشه شلعاب فردا برمیگرده و میره به سمت 950

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

سلام و عرض ادب

لعاب باید از بازه ی 740-760 برگرده وگرنه اوضاع تکنیکالیش دوباره نافرم میشه...

البته منظورم این نیست که سهم ریزش شدید داشته باشه(دیگه تا همینجاشم داره جوک میشه قیمت سهم!!!)منتهی صعودش کمی سخت میشه...

پ.ن:باید توجه داشت که ضریب خطای تکنیکال رو همچین سهمی با وجود کوچیکی زیاد و داشتن بازیگر خیلی بالاست...
            تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

730 خریدارم و در غیر این صورت سهم مال سهامدار عزیزش.../:.coolsmiley02:./ امیدوارم حرف من رو بد برداشت نکنید عزیزان

نظر

• ائلشن
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 993

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post

معاملات امروز طبق پیش بینی ها بود.+ حجم معاملات بالا

مقداری از صف فروش اضافه کردم. امیدوارم هفته بعد هفته سبزی باشه

نظر

• شهریور
                  عضو عادی
                  • Mar 2012
                  • 26

جناب آقای شریعت
                  شلعاب دلار مصرفی برای خرید مواد اولیه را اگر با قیمت امروز از بازار تهیه کند از این محل چه مقدار متضرر می گردد؟
                  [FONT=Tahoma][B][COLOR="#008000"]شخص صبور پیروزی را هرگز از دست نمی دهد هرچند طول بکشد[/COLOR][/B][/FONT]

نظر

• جواد277
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 4924

در اصل توسط شهریور پست شده است View Post
                    جناب آقای شریعت
                    شلعاب دلار مصرفی برای خرید مواد اولیه را اگر با قیمت امروز از بازار تهیه کند از این محل چه مقدار متضرر می گردد؟
                    من هم یک سوال از جناب اقای شریعت دارم شلعاب دلار فروش را برای فروش مواد تولیدی خود را به قیمت امروز حساب کند چقدر سود میکند؟

نظر

• m.r_moradi
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 2188

یه سوال هم من از اقا جواد دارم! :D

اقا جواد ما تو مجمع شما رو زیارت کردیم درسته؟! ;)

البته لحظاتی بعد از مجمع... ;)
                      تمام سال من بی تو...

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط ائلشن پست شده است View Post

با سلام و احترام
                        جناب ائلشن با این صف خرید امروز بنظرتون تا 950 یک کله میره یا .....

نظر

• ائلشن
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 993

با سلام و احترام
                          جناب ائلشن با این صف خرید امروز بنظرتون تا 950 یک کله میره یا .....
                          با درود

بنظرم اگه شاخص کل فردا مثبت نشه احتمالش کمه بتونه صعود شارپی داشته باشه.

اوضاع شاخص اصلا خوب نیست از اول خرداد تا به امروز یک روز هم مثبت نبوده.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

درود بر همه بزرگواران؛

استاد شریعت عزیز ممنون میشوم بچند سوال زیر هرچند کوتاه جواب حقیر را بدهید :
                            1-شلعاب محصولات خودرا عمدتا به کلوند و کسعدی ( شرکتهای درون گروهی تاصیکو ) میفروشد یا به سایر کاشی سازهای بورسی و غیر بورسی نیز میفروشد؟
                            2-شلعاب حدودا چند شرکت رقیب غیر بورسی دارد ؟
                            3-تعیین نرخ محصولات شلعاب توسط چه سازمانی تعیین میشود ؟ خود شرکت یا صنف خاصی مثل سیمان ؟
                            4-نگرش و استراتژی تاصیکو درمورد شلعاب آیا میتواند همانند کفرا . شاملا و کخاک (از نظر افزایش سودآوری وطبعا افزایش قیمت ) باشد یا مقایسه این چند شرکت به صرف تحت پوشش بودن تاصیکو با نوع محصولات گوناگون غلط است ؟
                            5-عرضه تاصیکو در بورس چه تاثیری قبل یا بعد آن در روند قیمتی شلعاب دارد ؟
                            6-با مقایسه بهای تمام شده کخاک و شلعاب آیا امکان کاهش بهای تمام شده شلعاب درآینده وجود دارد؟ (هرچند شاید مقایسه درستی نباشد )
                            امیدوارم مرا ببخشید سوالاتم زیاد شد
                            1-خیر به سایر شرکت های بورسی مثل کحافظ و همچنین غیر بورسی ها بخصوص یزدی ها فروش داره اما خوب فروش به گروه هم قابل توجه است
                            2- تعدید لعاب ها زیاده اما بیش از 3-4 شرکت قدرتمند وجود نداره و البته تقریبا همشون با لعابیران فاصله معنی دار دارند. این رو هم عرض کنم که پارسال سال بسیار سختی بود و بسیاری از لعابی ها زیان ده شدند اما لعابیران حتی از بخش خصوصی این صنعت هم عملکرد بهتری داشت و بحران سال گذشته رو کامل پشت سر گذاشت. به همین دلیل عرض می کنم که سود پارسال سهم تا چند سال آینده کف تاریخی بوده برای شرکت
                            3-ببینید به اون معنا صنف وجود نداره چون اهمیت و حساسیتی که نسبت به فولاد و سیمان وجود داره اصلا در صنعت کاشی وجود نداره. معمولا همون اندازه که کاشی افزایش نرخ میگیره (حدود 19 درصد) لعاب هم همون قدر با تلرانس 5 درصدی افزایش میگیره
                            4-خیر روی صدرتامین در مورد استراتژِ بلندمدت در صنعت لعاب حساب نکنید چون شرکت داره به سمت معدنی ها میره
                            5-قطعا روی همه زیرمجموعه ها تاثیر خواهد داشت برای افایش NAV قبل عرضه تاصیکو اما این افزایش در شرکت هایی مثل شاملا بیشتر نمایان خواهد بود به خاطر ارزش بازار بالا
                            6-والا مقایسه صحیح نیست اما امکان کاهش بهای تمام شده وجود داره از طریق بهبود ساختار تارازنامه ای و بهبود شرایط مالی شرکت

در اصل توسط شهریور پست شده است View Post
                            جناب آقای شریعت
                            خیلی قابل توجه نخواهد بود شهریور عزیز. معمولا در مقاطع مختاف خریداری می کنند و نوسان ارز رو به این صورت کنترل می کنند. ضمن اینکه موجودی انبار خوبی هم دارند و مجبور نیستند حتما خرید کنند در حال حاضر
                            در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
                            من هم یک سوال از جناب اقای شریعت دارم شلعاب دلار فروش را برای فروش مواد تولیدی خود را به قیمت امروز حساب کند چقدر سود میکند؟
                            نکته جالبی اشاره کردید جواد عزیز. نرخ فروشی که شرکت در نظر گرفته نسبت به نرخ خرید مواد اولیش فاصله بیشتری تا شرایط واقعی داره به معنای دیگه افزایش درامد از محل فروش بیشتر از افزایش هزینه از محل خرید خواهد بود ضمن اینکه شرکت بخشی از موجودی انبار ارزون خودش رو هنوز داره
                            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

توسعه بازار و صادرات محصولات در سال 93

با توجه به سیستم تولید و فروش اعتباری شرکت مهمترین مسئله شرکت تأمین سرمایه در گردش می باشد.

شرکت لعابیران بودجه بندی سال 93 خود سود به ازای هر سهم را با سه درصد افزایش نسبت به سال 92 مبلغ 1446 ریال به بازار سرمایه اعلام نموده است.

رییس حسابداری شرکت لعابیران در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: در حال حاضر شرکت دقیقاً مطابق بر بودجه پیش بینی شده حرکت می کند و همواره سعی می کند این روال به طور منظم به پیش رود.

اندیشگر پیرامون وضعیت تولید و فروش در سال 93 ابراز داشت: رویه در شرکت لعاب ایران برای تولید به این صورت است که قبل از بودجه بندی برای سال مالی وضعیت تقاضا را بررسی می کنیم و سپس اقدام به ارایه بودجه می نماییم.

وی افزود: میزان تولید و تقاضا در این صنعت در ارتباط مستقیم با وضعیت مسکن و ساخت و ساز می باشد بنابراین با بهبود این صنعت شرایط شرکت های تولیدکننده ای که در ارتباط مستقیم با صنعت ساختمان هستند نیز بهبود خواهد یافت.

این مقام مسئول در خصوص تأمین مواد اولیه شرکت ابراز داشت: بخش عمده ای از مواد اولیه مورد نیاز شرکت از طریق منابع خارجی تأمین می شود ولی از آنجایی که مشکلات تحریمی همچنان مانع جابه جایی ایمن پول است مدیرت تصمیم گرفته با انتقال این ریسک به سایر شرکت های که در زمینه واردات مواد اولیه فعالیت می کنند این مسئله را مدیریت کند بنابراین شرکت لعاب ایران مواد اولیه خود را در محل شرکت از واردکننده تحویل می گیرد و مبلغ ریالی آن را پرداخت می کند.

اندیشگر در خصوص نرخ فروش محصولات ابراز داشت: با توجه به اینکه وضعیت بازار تولید لعاب کاملاً رقابتی است بنابراین سیاست شرکت برای حفظ سهم خود در بازار به گونه ای است که نرخ بهای تمام شده را به علاوه یک حاشیه سود منطقی برای فرش ارایه می کند.

وی تصریح کرد: از آنجایی 80 درصد بهای تمام شده محصول ها را نرخ مواد اولیه مصرفی تشکیل می دهد بنابراین نرخ فروش محصول نیز در ارتباط مستقیم بهای مواد اولیه می باشد و وزن سایر عوامل در بهای تمام شده محصول خیلی محسوس نخواهد بود.

این مقام مسئول در شرکت لعاب ایران پیرامون اجرای برنامه های مدیریت انرژی اظهار داشت: مسئله هدفمندی و افزایش حامل ها به نسبت نرخ مواد اولیه تأثیر به مراتب کمتری بر روی حاشیه سود شرکت دارد ولی با این حال با توجه به دیدی که نسبت به مسایل زیست محیطی و مسئولیت های اجتماعی در مدیریت شرکت وجود دارد کمیته های مدیریت انرژی و سوخت به همراه برنامه های کنترلی برای کاهش میزان آب مصرفی در شرکت انجام شده است.

اندیشگر در خصوص برنامه ها و طرح های توسعه شرکت اظهار داشت: با توجه به اینکه ارتقاء کیفیت محصول جزء اهداف اصلی شرکت می باشد بنابراین تمام تمرکز شرکت در وهله اول افزایش کیفیت و رضایت مشتری است، در همین راستا شرکت برنامه ریزی لازم برای تهیه یک دستگاه دیجیتالی چاپ را در سال 93 را در دست پیگیری دارد که با استفاده از منابع داخلی شرکت تأمین مالی خواهد شد.

رییس حسابداری "شلعاب" در مورد افزایش سرمایه شرکت عنوان کرد: با توجه به سیستم تولید و فروش اعتباری شرکت مهمترین مسئله شرکت تأمین سرمایه در گردش می باشد بنابراین هیأت مدیره برای اصلاح ساختار مالی شرکت تصمیم به پیگیری برای افزایش سرمایه 185 درصدی برای سال 93 گرفته اند که پس طی مراحل لازم انجام خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: بنا بر الزام سازمان بورس شرکت لعاب ایران می بایست سرمایه فعلی خود را تا مبلغ 20 میلیارد تومان ارتقاء دهند لذا این موضوع در برنامه شرکت قرار خواهد داشت.

این مقام مسئول در شرکت لعاب ایران ابراز داشت: از آنجایی که رمز ماندگاری ما در بازار کیفیت محصولات است شرکت های کاشی سرامیکی که از لعاب شرکت ما در تولید خود بهره می برند و بخشی از محصولاتشان به کشورهای دیگر صادر می شود بنابراین سعی ما در شرکت همواره تمرکز بر کیفیت بهتر می باشد.

وی افزود: سهامدار عمده شرکت تمایل دارد همچون سال های گذشته بر روی صادرات محصولات و توسعه بازار شرکت فعالیت صورت گیرد کما اینکه سال های گذشته به کشور سوریه صادرات انجام می شد.

در خاتمه اندیشگر در مورد چشم انداز سال 93 اظهار داشت: با توجه به سیاست های شرکت برای کنترل هزینه های مالی و امیداری که برای خروج اقتصاد و از شرایط رکودی وجود دارد به نظر می رسد با رونق بازار مسکن در فصل تابستان وضعیت شرکت های این صنعت از شرایط بهتری نیز برخوردار شوند.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

سلام دوستان،

آيا بازار تاييد قريب الوقوع افزايش سرمايه شلعاب و تعديل مثبت بعد از ان را فراموش كرده است؟

خير. بازار هيچوقت بازدهي كوتاه مدت حدود 30% را فراموش نخواهد كرد!

موفق باشيد.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X