لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • yesman
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 541

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post

اولین شرط سر و شونه سقف این هست که در انتهای روند صعودی تشکیل بشه نه انتهای روند نزولی
    دومین شرط این هست که بین سر و شونه چپ واگرایی منفی داشته باشیم که اینجا اصلا نداریم
    دوست عزیز با احترام کامل به شما هر شکلی که شبیه سر و شونه باشه که سر و شونه نیست!
    دو تا شرط بالا رو اگر نداشته باشه سر و شونه معنی نداره
    اصولا سر و شونه برای تغییر روند تشکیل میشه نه ادامه دهنده روند قبلی

اون سر و شونه سقف بزرگ هم که در نظر گرفتید هدفش میشه -50 تومن

سهم با p/e 5 و 185% افزایش سرمایه پیش رو قراره قیمتش بشه -50 تومن /:.yead.:/
    در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
    ضمنا تناسب اندامی بین اندازه سر و شونه ها وجود نداره!/:.yead.:/

راستی چطوری میشه اردر 1 دونه ای گذاشت؟ مفید آنلاین اجازه نمیده!
    با سلام خدمت دوستان عزیز جناب Trader7 و فدایی

ممنونم از تذکرتون

من الان که با امی بروکر نمودار رو نگاه کردم از تقاوت زیاد این نمودار با نمودار سایت tsetmc متعجب شدم.
    هیچ سروشونه ای نتونستم پیدا کنم.

در ازاش یه مثلث پیدا کردم که ضلع پایینیش شکسته شده و پولبک رو هم کامل کرده. و یه نکته منفی دیگه هم شکسته شدن میانگین متحرک 200 روز و 2 ساله سهمه.
    ولی موردی که در باره این سهم اهمیت داره کوچک بودن سهمه که می تونه خیلی از معادلات رو بهم بزنه. البته لازم بذکره که خودم سهم رو ندارم فقط خواستم در بحث دوستان مشارکت داشته باشم.

یه موردی که جناب Trader7 گفتید در مورد اینکه سر و شونه در انتهای روند تشکیل میشه خواستم بگم همیشه اینطوری نیست . در پاره ای از موارد سر و شونه در میانه روند تشکیل میشه و یک الگوی ادامه دهندست. در مورد واگرایی هم درست فرمودید و بهتره سروشونه با تایید واگرایی و کاهش حجم همراه باشه.

و

باز هم از راهنماییتون سپاسگزارم
    آخرین ویرایش توسط yesman؛ 2014/06/23, 22:51.
    شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

ممنون از توضیحات yesman عزیز
      جدا از تفاوت نظر من و شما بدی سهم های کوچیک این هست که به راحتی الگوهای تکنیکال رو فیلد می کنند
      مثالش هم همین شلعاب که با تکمیل خرید بازیگران سهم و اومدن آگهی افزایش سرمایه ورق برخواهد گشت...

تبریک به همه سهامداران صبور شلعاب @};-
      با اومدن آگهی افزایش سرمایه از فردا این سهم در صف خرید قفل خواهد شد.......

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
        ممنون از توضیحات yesman عزیز
        جدا از تفاوت نظر من و شما بدی سهم های کوچیک این هست که به راحتی الگوهای تکنیکال رو فیلد می کنند
        مثالش هم همین شلعاب که با تکمیل خرید بازیگران سهم و اومدن آگهی افزایش سرمایه ورق برخواهد گشت...

تبریک به همه سهامداران صبور شلعاب @};-
        با اومدن آگهی افزایش سرمایه از فردا این سهم در صف خرید قفل خواهد شد.......
        درود
        با این که سهامدارشم و دوست دارم اینطوی بشه
        اما همچین قفل شدنی تو این بازار بعید

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          درود
          با این که سهامدارشم و دوست دارم اینطوی بشه
          اما همچین قفل شدنی تو این بازار بعید
          منم موافقم...البته باید ببینیم روزهای آینده چی میشه...مثبت نشدن جون دار سهم نشان از بی علاقگی و مهم نبودن افزایش سرمایه سهم در چشم بازار رو داره

نظر

• بابک پناهی
            عضو فعال
            • Dec 2010
            • 3208

در اصل توسط .احسان.";511994][B]سلام، وقت بخير،

[URL="http://www.8pic.ir/
            پست شده است
            [/URL]

با قيمت 726 تومان در صورتيكه به اين مجمع برود، قيمت بازگشايي 318 توماني است، كه پي بر اي آن 4.7 است. در صورتيكه پي بر اي گروه 6 است، و اين سهم به دليل كوچك بودن همواره نيم تا دو واحد پي بر اي بيشتري نسبت به گروه داشته است.
            روند كاهش هزينه هاي مالي از دو طرف ادامه خواهد داشت. يكي از بابت تزريق نقدينگي افزايش سرمايه به شركت و ديگري كاهش سود تسهيلات بانكي در طول سال. بنابراين انتظار دارم سود سال بعد شركت بالاي 100 تومان باشد، با سناريوي پي بر اي بين 5 تا 8. بازدهي بين 70% تا 200% در يك سال آينده در انتظار سهم خواهد بود.
            شركتي كه 130 تومان آن براي هزينه هاي مالي كسر مي شود، اين افزايش سرمايه بسان يك تغذيه مفيد و ضروري براي آن است.

موفق باشيد.[/B]
            یعنی این افزایش 180 درصدی جان تازه ای به شرکت میبخشه.130 تومن از 145 تومن سود که بابت هزینه های مالی کسر میشه رقم خیلی بزرگیه

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

درود؛
              معمولا سهمی که نزولی باشه هر کسی میاد یه تو سری بهش می زنه و یه تارگت پایین تر میده سهمی هم که صعودی باشه برعکسه و همه تارگت بالا میدند!

من خودم خیلی دیگه روند سهم ر دنبال نمی کنم و امروز بعد 3 روز نگاه کردم دیدم همون قیمته و افتی نکرده. ببینید دوستان این شرکت همین الانش حدود 400 تومان سود عملیاتی داره. فقط اوضاع مالی و سرمایه در گردشش یکم خرابه که سهم به اینجا رسیده. بدون شک اگر کسی آشنایی داشته باشه تیم مدیریت شرکت قطعا می دونه چقدر کار درست هستند و از معدود شرکت های لعابی هستند که پارسال سر پا موندند کامل. همین الان که شرکت های لعاب دارند عزا می گیرند که با چاپ دیجیتال در صنعت کاشی دیگه کسی لعاب برای کاشی استفاده نمی کنه لعابیران داره کارای تولید رنگ دیجیتالش رو با سرعت جلو میبره. اگر چند ماه دیگه خبر از انعقاد همکاری استراتژیک با یه شرکت ایتالیایی برای تولید رنگ دیجیتال رو شنیدید یا اینکه فهمدید شرکت داره به پاکستان لعاب صادر می کنه اصلا تعجب نکنید.

من کاری به دید بازار به سهم ها ندارم. تحلیل خودم رو انجام میدم و براش صبر هم می کنم. نقطه سربه سر من برای رسیدن به زیان نسبت به اول مهر، شلعاب 180 تومانیه و حدی که با سود بانکی یر به یر بشم حدود لعاب 340 تومانیه. پس تا اونجا هنوز خوشحال خواهم بود که بجای پول تو بانگ گذاشتن پولم رو در همین بازار خراب شده اوردم. لذا صبرم زیاده فعلا!

تحلیل می کنیم و بر اساس اون خرید فروش می کنیم. به مرور هم سعی می کنیم خطای تحلیل خودمون رو کاهش بدیم. هیچ وقت هم ایستا نخواهیم بود و پویا و داینامیک از تجربیات گذشته درس میگیریم. همین یعنی پیشرفت، یعنی موفقیت، یعنی زندگی!
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• arashami
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 181

حرکت به سمت تک سهم شدن روی شلعاب!
                مرگ یه بار، شیونم یه بار
                به امید خدا
                امیدوارم مرور این پست در چند ماه آینده باعث حسرتم نشه.یعنی میشه؟!!!/:.weirdsmiley.:/
                من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• فدایی
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 710

آقا من یه سوال از تکنیکالیستها دارم:
                  چرا میگن فلان تحلیل «فیلد» شد. نمیگن «فیل» شد؟ مگه منظور همون کلمه fail نیستش؟
                  همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• بابک پناهی
                    عضو فعال
                    • Dec 2010
                    • 3208

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

آقا من یه سوال از تکنیکالیستها دارم:
                      چرا میگن فلان تحلیل «فیلد» شد. نمیگن «فیل» شد؟ مگه منظور همون کلمه fail نیستش؟
                      آره همون fail هست...یعنی شکست...ولی failed معنای انجام نشد رو میده.یعنی تحلیل انجام نشد یا همون شکست خورد.از لحاظ گرامری failed درسته...چراشو نمیدونم ولی شما تو google بنویسید "analysis fail" تا اینو نوشتین خودش اتومات براتون بقیه ی جمله هاشو میاره که همشون failed هستند

نظر

• مصطفي
                        عضو فعال
                        • Jan 2010
                        • 274

در تایم روزانه شاهد الگوی shark غیر ایده آل هستیم . در صورت تثبیت قیمت در محدوده 700 تومان و افزایش تقاضا رو نماد این سهم انتظار رشد قیمت تا محدوده 870 و 1000 را داریم .

/:.happysmiley:./

ویزا کارت
                        فایل های ضمیمه شده

نظر

• فدایی
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 710

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                          آره همون fail هست...یعنی شکست...ولی failed معنای انجام نشد رو میده.یعنی تحلیل انجام نشد یا همون شکست خورد.از لحاظ گرامری failed درسته...چراشو نمیدونم ولی شما تو google بنویسید "analysis fail" تا اینو نوشتین خودش اتومات براتون بقیه ی جمله هاشو میاره که همشون failed هستند
                          درسته بابک جان. توی انگلیسی میگن the analysis failed که اون ed آخر اشاره داره به زمان گذشته فعل که فارسیش میشه fail شد. اما اگه ما بگیم فیلد شد مثل این میمونه که بگیم fail شد شد!
                          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• بابک پناهی
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 3208

درسته بابک جان. توی انگلیسی میگن the analysis failed که اون ed آخر اشاره داره به زمان گذشته فعل که فارسیش میشه fail شد. اما اگه ما بگیم فیلد شد مثل این میمونه که بگیم fail شد شد!
                            بله اینم حرفیه و البته حرف درست

نظر

• seraj
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2012
                              • 2064

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                              درود؛
                              معمولا سهمی که نزولی باشه هر کسی میاد یه تو سری بهش می زنه و یه تارگت پایین تر میده سهمی هم که صعودی باشه برعکسه و همه تارگت بالا میدند!

من خودم خیلی دیگه روند سهم ر دنبال نمی کنم و امروز بعد 3 روز نگاه کردم دیدم همون قیمته و افتی نکرده. ببینید دوستان این شرکت همین الانش حدود 400 تومان سود عملیاتی داره. فقط اوضاع مالی و سرمایه در گردشش یکم خرابه که سهم به اینجا رسیده. بدون شک اگر کسی آشنایی داشته باشه تیم مدیریت شرکت قطعا می دونه چقدر کار درست هستند و از معدود شرکت های لعابی هستند که پارسال سر پا موندند کامل. همین الان که شرکت های لعاب دارند عزا می گیرند که با چاپ دیجیتال در صنعت کاشی دیگه کسی لعاب برای کاشی استفاده نمی کنه لعابیران داره کارای تولید رنگ دیجیتالش رو با سرعت جلو میبره. اگر چند ماه دیگه خبر از انعقاد همکاری استراتژیک با یه شرکت ایتالیایی برای تولید رنگ دیجیتال رو شنیدید یا اینکه فهمدید شرکت داره به پاکستان لعاب صادر می کنه اصلا تعجب نکنید.

من کاری به دید بازار به سهم ها ندارم. تحلیل خودم رو انجام میدم و براش صبر هم می کنم. نقطه سربه سر من برای رسیدن به زیان نسبت به اول مهر، شلعاب 180 تومانیه و حدی که با سود بانکی یر به یر بشم حدود لعاب 340 تومانیه. پس تا اونجا هنوز خوشحال خواهم بود که بجای پول تو بانگ گذاشتن پولم رو در همین بازار خراب شده اوردم. لذا صبرم زیاده فعلا!

تحلیل می کنیم و بر اساس اون خرید فروش می کنیم. به مرور هم سعی می کنیم خطای تحلیل خودمون رو کاهش بدیم. هیچ وقت هم ایستا نخواهیم بود و پویا و داینامیک از تجربیات گذشته درس میگیریم. همین یعنی پیشرفت، یعنی موفقیت، یعنی زندگی!
                              باسلام خدمت استاد عزیزم دکتر شریعت گرامی
                              استاد دو خط آخر فرمایشات جنابعالی بمن امید انگیزه و انرژی میده . آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برایتان آرزومندم .
                              نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• بابک پناهی
                                عضو فعال
                                • Dec 2010
                                • 3208

10 ثانیه ی اول نوسانگیرا صفشو دادن...این افراد به 1%!!! هم قانع هستند

نظر

در حال کار...
                                X