لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • seraj
    ستاره دار(2)
    • Feb 2012
    • 2064

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

با سلام و احترام
    من از صبح تا حالا پای سیستم نبودم الان اومدم دیدیدم عجب جارویی کرده این حقوقی جدید ! نمیدونم روزی یه میل یه روز نیم میل برای چی میخره ؟! کاشکی بما هم میگفت مگه ارزش واقعی این سهم چنده که اینجوری میخره ! شایدم فروشنده ها خوب دارن میندازن ! معلوم نیست ولی گذر زمان همه چی رو معلوم خواهد کرد . ما همچنان صبوریم ....... و شاید هم در اشتباه ! موفق و برقرار باشید .
    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• apouya
      عضو عادی
      • Sep 2013
      • 215

سلام به دوستان
      اگه ممکنه یه تحلیل از این سهم بزارید ما که هنوز با سهم هستیم
      با سپاس

نظر

• maryamrsk
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 22

در اصل توسط apouya پست شده است View Post
        سلام به دوستان
        اگه ممکنه یه تحلیل از این سهم بزارید ما که هنوز با سهم هستیم
        با سپاس
        سلام
        یه انتقاد به این تاپیک دارم امیدوارم بزرگواری که این تاپیکو راه انداختن تا اخرش با این سهم بمونن و امثال سهم دارانی مثل من که با منش و بزرگی و شناخت اقای شریعت اقدام به خرید سهم کردن را
        تنها نزارن (به خاطر این تفکر خریدم خرده نگیرید درست یا غلطش با خودم);)
        فکر کنم الان زمان همون حمایته اقای شریعت عزیز لطفا فقط تشکر نکنید نوشته هاتون بیشتر دلگرممون می کنه ;)
        ممنون

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

در اصل توسط maryamrsk پست شده است View Post
          سلام
          یه انتقاد به این تاپیک دارم امیدوارم بزرگواری که این تاپیکو راه انداختن تا اخرش با این سهم بمونن و امثال سهم دارانی مثل من که با منش و بزرگی و شناخت اقای شریعت اقدام به خرید سهم کردن را
          تنها نزارن (به خاطر این تفکر خریدم خرده نگیرید درست یا غلطش با خودم);)
          فکر کنم الان زمان همون حمایته اقای شریعت عزیز لطفا فقط تشکر نکنید نوشته هاتون بیشتر دلگرممون می کنه ;)
          ممنون
          درود بر شما؛

عرض کردم قبلا که علیه یا له شلعاب مطلبی نمی زنم دیگه. هر چی لازم بوده گفته شده هر کسی هم موافق یا مخالف بوده با هر زبون تلخ و شیرینی نظر خودشون رو بیان کردند. امروز سهم روی 910 تومان (با سرمایه قبلی) صف خریده و 140 تومان هم سود مجمع تقسیم شده جمعا حدود 1050 تومان میشه.
          روزی که شاخص بالای 85 هزار واحد بود بحث لعاب رو روی محدوده 1200 تومان مطرح کردیم که البته همراه با خوش بینی های اون زمان بازار بود. سهم رفت بالا تا 1500 و ما اشتباه کردیم نفروختیم هر چند 1-2 روز روی 1200 تومان فرصت خروج داد که علنا خودم گفتم هر کسی مایله میتونه خارج بشه بعدا گلایه نکنه. بگذریم... من خودم با سهم موندم و میانگینم رو تا محدوده 900 تومان پایین اوردم و روزهای قبل مقداریش رو با سود حدودا 15 درصدی (با احتساب سود مجمع) فروختم یعنی تو سهم شلعاب از شاخص 89000 واحدی تونستم انتقام بگیرم :))

الانم بعید می دونم کسی تو ضرر سنگین باشه خصوصا در قیاس با افتی که متوسط بازار و سهم های کوچک مشابه شلعاب داشتند. با هیچ کسی هم دیگه هیچ بحثی ندارم راجع به وضعیت بنیادی شرکت. خداروشکر همین که از گزند ریزش بازار تا حدودی در امان موندیم برامن کافیه

شما هم مثل خیلی از دوستان دیگه به بنده لطف دارید و من سپاسگزار شما هستم اما واقعا نیازی نیست هر روز و هر هفته راجع به یک سهم کامنت گذاشته بشه. خصوصا خود من خیلی تمایل به تکرار مکررات ندارم و معمولا روی سهم ها صبر می کنم تا به نتیجه برسم. توصیه برادرانه من به شما و همه دوستان اینه که به مرور سعی کنید معاملات خودتون رو تقویت کنید تا کم کم از وابستگی حداقلی به امثال من خارج بشید و کاملا مستقل عمل کنید. قطعا پتانسیلش رو هم دارید.

بنده هم همچون همیشه برای همه عزیزان بورسی دورادور آرزوی موفقیت و سلامت دارم.
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• apouya
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 215

درود به سید عزیز
            نظر شما در مورد شلعاب ح چی هست
            ایا به نظر شما سفته بازی توش در اوردن
            با سپاس

نظر

• maryamrsk
              عضو عادی
              • Dec 2013
              • 22

سلام مجدد فعلا همین ما رو بس /:.rolleyessmileyani

ممنون از توجهتون ولی مثل اینکه خوب به وابستگی من به نظرات خودتون پی بردین و به همین خاطر به کامنتای شما نیاز دارم اینو هم می فهمم که هر چی کمتر کامنت بزارید کمتر کسی با زبون شیرین یا تلخ شما رو میرنجونن اما من خودم به شخصه نظرات شما خیلی واسم مهمه و دلگرم میشم حتی چند کلمه (نگید چقدر خودخواهه ;))
              و بیشتر منظورم اینکه اگه نیاز به خرید هست یه توصیه بکنید حالا به هر نیتی
              بازم ممنون و خدا خیرتون بده دعا می کنم شما و خانوادتون عاقبت بخیر شین :):)

نظر

• seraj
                ستاره دار(2)
                • Feb 2012
                • 2064

با سلام و احترام
                آقای دکتر ( سید عزیز ) همینکه افتخار میدید و مینویسید و بما سر میزنید مایه دلگرمی ماست براتون آرزوی سلامتی و شادکامی را دارم . سید جان بنظر جنابعالی افزایش سرمایه بعدی میتونه بعنوان یه پتانسیل جهت پر کردن گپ قیمتی افزایش سرمایه قبلی محسوب بشه یا نه ؟ با سپاس .

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

باسلام و احترام
                  به اعتقاد من هر کسی خودش مسئول خرید و فروش و طبعا سود و زیان ناشی از اونه ولی خواهشا اونایی که صحبتهاشون نسبت به دیگران سندیت بیشتری داره چقدر خوبه تو تاپیک مربوطه حداقل یه کوچولو بگن آقا / خانم / دوستان ما امروز کلا خالی کردیم ! شاید هم رسم سود کردن اینجوریه و منه مبتدی نمیدونم !

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
                    باسلام و احترام
                    به اعتقاد من هر کسی خودش مسئول خرید و فروش و طبعا سود و زیان ناشی از اونه ولی خواهشا اونایی که صحبتهاشون نسبت به دیگران سندیت بیشتری داره چقدر خوبه تو تاپیک مربوطه حداقل یه کوچولو بگن آقا / خانم / دوستان ما امروز کلا خالی کردیم ! شاید هم رسم سود کردن اینجوریه و منه مبتدی نمیدونم !
                    درود بر شما سراج عزیز؛
                    اگر منظورت با بنده بود که حداقل 5 روز کاری میشه که طی چندین پست اعلام می کنم پله پله دارم خارج میشم. بر خلاف خیلی از دوستان، من همیشه خرد خرد می خرم و خرد خرد هم خارج میشم همیشه هم تو درصد کامل می فروشم هیچ وقت هم رنج منفی نمی کشم. همیشه هم همون موقع که خرید یا فروش انجام میدم تو تاپیک امروز چه کردید اعلام می کنم. حالا اینکه بیام بگردم و از صفحه دوم یا سوم تاپیک مربوطه رو پیدا کنم و بگم امروز ته مونده حق و سهم رو که کلا 80 تا هم نمیشد رو فروختم واقعیتش ممکنه اون موقع وقت و فرصت این کار نباشه. برای همین همیشه پله ای خارج میشم که کسی نیاد بگه خالی کردی! که البته گویا در هر صورت ممکنه کسی پیدا بشه بگه خالی کردی
                    رسم سود کردن هم این طور نیست. رسم سود کردن اینه که بدون چشم داشت و سوء استفاده بیای سهم تحلیل کنی تا همه باهم سود کنیم تا لذت بیشتری برده باشیم. رسم سود کردن و حرفه ای بودن خالی کردن نیست، تو خرید و فروش پله ای و کم ریسکه.
                    اگر هم فکر کردین که بود ونبود من نوعی با این حجم سرمایه روی روند سهم میتونه موثر باشه در اشتباه هستید دوست من.

نظر

• homework
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 747

باسلام و احترام
                      در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                      درود بر شما سراج عزیز؛
                      اگر منظورت با بنده بود که حداقل 5 روز کاری میشه که طی چندین پست اعلام می کنم پله پله دارم خارج میشم. بر خلاف خیلی از دوستان، من همیشه خرد خرد می خرم و خرد خرد هم خارج میشم همیشه هم تو درصد کامل می فروشم هیچ وقت هم رنج منفی نمی کشم. همیشه هم همون موقع که خرید یا فروش انجام میدم تو تاپیک امروز چه کردید اعلام می کنم. حالا اینکه بیام بگردم و از صفحه دوم یا سوم تاپیک مربوطه رو پیدا کنم و بگم امروز ته مونده حق و سهم رو که کلا 80 تا هم نمیشد رو فروختم واقعیتش ممکنه اون موقع وقت و فرصت این کار نباشه. برای همین همیشه پله ای خارج میشم که کسی نیاد بگه خالی کردی! که البته گویا در هر صورت ممکنه کسی پیدا بشه بگه خالی کردی
                      رسم سود کردن هم این طور نیست. رسم سود کردن اینه که بدون چشم داشت و سوء استفاده بیای سهم تحلیل کنی تا همه باهم سود کنیم تا لذت بیشتری برده باشیم. رسم سود کردن و حرفه ای بودن خالی کردن نیست، تو خرید و فروش پله ای و کم ریسکه.
                      اگر هم فکر کردین که بود ونبود من نوعی با این حجم سرمایه روی روند سهم میتونه موثر باشه در اشتباه هستید دوست من.
                      آقا سید عزیز...
                      خیلی بعید میدونم منظظور دوستمون شما بوده باشین
                      چون کسی که فقط و فقط کمی باشما آشنایی داشته باشه
                      - ولو مثل من که فقط دراین دنیای مجازی با شخصیت شما دم خور شدم -
                      قطعا به این مهم اعتراف خواهد کرد
                      که شما جز معدود افراد و کاربران این سایت هستید
                      که صداقت رو در لحظه لحظه مجالست با شما میشه حس کرد.
                      و جز آندسته از اساتیدی که واقعا بی منت قلم می زنید
                      و با مهری وصف نشدنی دلسوز سهامداران خرد هستید...

ممنون و سپاس از تمام اساتید بورسی که دانششون رو
                      که برای کسبش زحمت زیادی کشیده اند بی منت در اختیار همه می گذارند@};-
                      دنیا دو روز است ... روزی برای تو ، روزی علیه تو

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

درود بر شما سراج عزیز؛
                        با سلام و احترام
                        استاد عزیزم سید عزیز من هرگز چنین جسارتی در خود نمی بینم چون لطف بی چشمداشت شما برهمه اثبات شده است ضمنا اگه پستهای قبلی من را مطالعه فرموده باشید مشخص میشود که من هرگز مقصودم جنابعالی نبودید . برایتان آرزوی تندرستی و شادکامی را آرزومندم برقرار و پاینده باشید

نظر

• arashami
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 181

باسلام و احترام
                          بیشتر تاپیک امروز چه کردید؟چرا؟ را چک کنید دوست عزیز
                          این حرفا فقط باعث کدورت میشه و احتمالا بعضی از دوستان و اساتید دیگه راهنمایی و کمکی نکنند
                          اتفاقی که تا حالا برای خیلی از دوستان افتاده و حضورشون برای همیشه از بین رفته
                          من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• arminfar
                            عضو فعال
                            • Mar 2014
                            • 479

درود بر شما سراج عزیز؛
                            با درود خدمت سید بزرگوار
                            فدایی داری آقا
                            فکر نکنم منظور دوستمون با شما بوده باشه
                            ارادتمند
                            آرمین فروهر
                            ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• سيد ياسر شريعت
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 4944

من از سراج عزیز عذرخواهی می کنم. گمان کردم مقصودتون بنده بود :)

از همه دوستان هم بی نهایت ممنونم بابت لطفشون. هیچ منتی هیچ وقت نبوده و نیست. همه ما وظیفه داریم اگر چیزی می دونیم یا میتونیم چیزی به اطرافیانمون اضافه کنیم دریغ نکنیم. معلم اخلاق هم نیستم اما به نظرم یه حداقل هایی رو باید هممون تو بازار راعیت کنیم. مجددا برای همه دوستان بخصوص شلعابی ها آرزوی بهترین ها رو دارم. سهم هم که شکر خدا به محدوده 1000 تومان رسید و با سود مجمع تقریبا 1100 تومان معامله میشه. ان شالله بازهم بالا بره تا خریدار از ما هم سود کنه تو این سهم :)

نظر

• seraj
                                ستاره دار(2)
                                • Feb 2012
                                • 2064

من از سراج عزیز عذرخواهی می کنم. گمان کردم مقصودتون بنده بود :)

از همه دوستان هم بی نهایت ممنونم بابت لطفشون. هیچ منتی هیچ وقت نبوده و نیست. همه ما وظیفه داریم اگر چیزی می دونیم یا میتونیم چیزی به اطرافیانمون اضافه کنیم دریغ نکنیم. معلم اخلاق هم نیستم اما به نظرم یه حداقل هایی رو باید هممون تو بازار راعیت کنیم. مجددا برای همه دوستان بخصوص شلعابی ها آرزوی بهترین ها رو دارم. سهم هم که شکر خدا به محدوده 1000 تومان رسید و با سود مجمع تقریبا 1100 تومان معامله میشه. ان شالله بازهم بالا بره تا خریدار از ما هم سود کنه تو این سهم :)
                                با سلام و احترام
                                استاد بزرگوار سید عزیز عذرخواهی بزرگی چون شما منرا بیش از پیش شرمنده میکند . اگه با شبهه ای که ایجاد شد باعث آزردگی خاطر و کدورت جنابعالی گردید پوزش منرا بپذیرید و بقول دوستمون باعث این نشود که از مطالب ارزنده استاد بزرگی چون شما محروم شویم . ضمنا از تمامی دوستان و بزرگان و اساتید عذرخواهی میکنم . با آرزوی توفیق و سلامتی برای تمامی عزیزان . پرسود و شادکام باشید .

نظر

در حال کار...
                                X