لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Trader7
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 940

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

شلعاب رو کامل فروختم
    اگر بخواد بره بالا حق تقدم هم میره بالا (دو برابر سهم حق دارم)
    سرمایه ما بازیچه نیست که بازیگر سهم هر غلطی که خواست باهاش بکنه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 4944

درود؛

دوستان عزیز و بزرگوار. امروز هر کسی دوست داره و سهم رو ارزنده نمی دونه یا ریسک بالای سهم رو نمی تونه تحمل کنه یا فکر می کنه سهم زیانده شده همین امروز تو مثبت براحتی می تونه بفروشه و خارج بشه. بنده امروز بطور کامل از این سهم سلب مسئولیت می کنم، هیچ ادعایی ندارم و هیچ گونه توصیه خرید یا فروشی در این سهم نخواهم داشت. دیگه هیچ مطلبی چه له و چه علیه سهم نخواهم زد و دوستان خودشون مختار به تصمیم گیری آزاد هستند. امید به سودآوری همه دوستان عزیزم و خدا نگهدار ;;)

التماس دعا از همه عزیزانی که تو این سهم همراهمون بودند این چند وقت
      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
        درود؛

دوستان عزیز و بزرگوار. امروز هر کسی دوست داره و سهم رو ارزنده نمی دونه یا ریسک بالای سهم رو نمی تونه تحمل کنه یا فکر می کنه سهم زیانده شده همین امروز تو مثبت براحتی می تونه بفروشه و خارج بشه. بنده امروز بطور کامل از این سهم سلب مسئولیت می کنم، هیچ ادعایی ندارم و هیچ گونه توصیه خرید یا فروشی در این سهم نخواهم داشت. دیگه هیچ مطلبی چه له و چه علیه سهم نخواهم زد و دوستان خودشون مختار به تصمیم گیری آزاد هستند. امید به سودآوری همه دوستان عزیزم و خدا نگهدار ;;)

این همه ادم توی بازار این همه سهم معرفی می کنن....
        خداییش یکیشون مرام سید رو ندارن... من که توی این 4 سال ندیدم یک نفر اینقد مسوئلیت پذیر باشه....
        حضور دکتر باعث افتخار همه ماست.
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• arminfar
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 479

درود؛

با درود
          آقا سید خیلی مردی ، افتخار مون اینه که تو فضای مجازی ، شاگردی شما رو میکنیم و درس میگیریم .
          در پناه ایزد پاک
          ارادتمند
          آرمین فروهر
          ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• negaram
            عضو عادی
            • Nov 2013
            • 121

ممنون آقا سید بابت تمام راهنمایی ها و همراهی هاتون واقعا ممنون
            من هم امروز از این سهم خارج میشم

نظر

• reza202
              عضو عادی
              • Oct 2013
              • 166

درود سید عزیز و بزرگوار
              شما خارج شدین؟
              QUOTE=سيد ياسر شريعت;524065]درود؛

التماس دعا از همه عزیزانی که تو این سهم همراهمون بودند این چند وقت[/QUOTE]

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
                درود سید عزیز و بزرگوار
                شما خارج شدین؟
                [/QUOTE]

ایشون خارج نشدن... ;)
                تمام سال من بی تو...

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

درود؛

با سلام و احترام
                  من استاد بزرگوارم را هنوز از نزدیک افتخار آشنایی نداشته ام و ایشان را ملاقات نکرده و خدمت ایشان نرسیدم ولی بدون تعارف بگم در تمام معاملاتم درکنارم بوده و منرا راهنمایی کرده من در شاگردی ایشان بجز مسائل بورسی درس صبر صداقت خضوع سخاوت و خیلی چیزهای دیگه یاد گرفتم .این روزها میگذرد ومن ای کامنتو بالا میارم ولی خواهشم اینست که استاد عزیز شاگرد خودرا از راهنماییهایت دریغ مدار
                  نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• reza202
                    عضو عادی
                    • Oct 2013
                    • 166

من تو فکر اضافه کردنم :)
                    مطمئناً حقیقی هایی نمیزارن که حق ها با قیمت پایین جمع بشه :) و بازی هنوز ادامه داره..چون حقوقی با حقیقی هماهنگ نیست...و اینکه کلا 6-7 میلیون شناوری داره شلعاب و قیمت 300...به نظر من بازی ادامه داره و شلعاب سود خوبی به کسانی که در مجمع شرکت کردن میرسونه ان شالله...

ایشون خارج نشدن... ;)[/QUOTE]

نظر

• yesman
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 541

در اصل توسط yesman پست شده است View Post
                      [COLOR="#0000FF"]با سلام خدمت دوستان عزیز

در نمودار یه مثلث پیدا کردم که ضلع پایینیش شکسته شده و پولبک رو هم کامل کرده. و یه نکته منفی دیگه هم شکسته شدن میانگین متحرک 200 روز و 2 ساله سهمه.
                      ولی موردی که در باره این سهم اهمیت داره کوچک بودن سهمه که می تونه خیلی از معادلات رو بهم بزنه. البته لازم بذکره که خودم سهم رو ندارم فقط خواستم در بحث دوستان مشارکت داشته باشم.

ب

یه نگاه مجدد به شلعاب

نمودار بالا در تاریخ ۱۳۹۳/۰۴/۰۲ ارائه شد. سهم از مثلث خارج شده به اون پولبک زده الان در مسیر نزولش به حمایت محکمی رسیده. معاملات پر حجم امروزهم جهت جلوگیری از سقوط سهم به زیر این حمایت بوده (خط روند قرمز رنگ).
                      در صورتی که قیمت زیر این خط تثبیت بشه شایدخروج گزینه مناسبی باشه. حمایت های بعدی هم در نمودار مشخصه. اگر قیمت بالای حمایتش بتونه دوام بیاره، موندن با سهم گزینه مناسبتریه. ولی در مسیر صعود محدوده مقاومتی 335 الی 340 میتونه جلوی رشد سهم رو بگیره. در مورد خرید سهم در قیمتهای فعلی نظری ندارم.

شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.
                      شاد باشید و آن را با دیگران قسمت کنید.

http://forums.boursy.com/showthread....733#post555733

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

دیگه داره واقعا ترسناک میشه!!!

این کارا یعنی چی؟!
                        حقیقتش اصلا خوشم نیومد از این حرکت اخر وقتش،اینطور صف رو سنگین کردن بوهای خوبی نمیده...

اقای بهرامی حق با شما بود، واقعیت بازار با تفکرات باغدار فرق میکنه،البته گاهی هم بر عکس... ;)
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                          دیگه داره واقعا ترسناک میشه!!!این کارا یعنی چی؟!حقیقتش اصلا خوشم نیومد از این حرکت اخر وقتش،اینطور صف رو سنگین کردن بوهای خوبی نمیده...اقای بهرامی حق با شما بود، واقعیت بازار با تفکرات باغدار فرق میکنه،البته گاهی هم بر عکس... ;)
                          از 1200 بالاتر اومد به 740 بعد رفته افزایش سرمایه داده شده 330بعد زیان اعلام کردههمه اینها رو نمی بینی اما حالا یکی از راه رسیده بهتون داره حال میده رو می بینی؟ذوق داره؟یادم نمیره دعواها و ترستون رو وقتی سهم باز نشده بود...اون موقعی هم که 1000 بود هیچ کسی جرات نداشت بیاد خلاف حرفتون حرف بزنه ولی من حرف زدم و گفتم بدرد نمیخوره...حالا باید چشم چشم بزنید حق تقدم ها تبدیل به سهم بشه و داستان...جناب مرادی حقیقت نگر باش و جو گیر نشو

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                            از 1200 بالاتر اومد به 740 بعد رفته افزایش سرمایه داده شده 330بعد زیان اعلام کردههمه اینها رو نمی بینی اما حالا یکی از راه رسیده بهتون داره حال میده رو می بینی؟ذوق داره؟یادم نمیره دعواها و ترستون رو وقتی سهم باز نشده بود...اون موقعی هم که 1000 بود هیچ کسی جرات نداشت بیاد خلاف حرفتون حرف بزنه ولی من حرف زدم و گفتم بدرد نمیخوره...حالا باید چشم چشم بزنید حق تقدم ها تبدیل به سهم بشه و داستان...جناب مرادی حقیقت نگر باش و جو گیر نشو
                            چرا ترش میکنی بهرامی جان؟! مگه من چی گفتم؟!اصلا هم ذوق نکردم،اتفاقا اگه دقت میکردی عرض کردم خوشم نیومد از این حرکت و اتفاقا دارم کم کم به خروج فکر میکنم،علی الخصوص که از فردا انشالله میرم تو سود...

دعوا؟!!!کدوم دعوا؟!!!

اون موقعی هم که 1000 بود من صرفا نظرم رو دادم!چرا کسی جرات نداشت حرفی بزنه؟!یعنی شما انتظار داشتی اگه من نظرم مخالف کسی بود سکوت کنم؟!

ضمنا در مورد ریختنش، بالاترین قیمتی که سهم تو چارت تعدیل شده دیده حوالی 550 تومنه(تعدیل نشده میشه حوالی 1500)... الان هم که قیمت 330 تومنه، یعنی از پیک پیک پیک سهم 40% ریخته که فکر نمیکنم تو بازاری که خیلی از سهم ها دارن یک سوم قیمت معامله میشن چندان ناجور هم باشه(البته میپذیرم که ریزش سنگینی بوده)...اگه بخوایم از 1200 که ما خریده بودیم در نظر بگیریم(تو چارت تعدیل شده میشه حوالی 430 تومن) که کلا سهم 25% ریخته!!
                            برای اینکه شکی نمونه براتون عرض میکنم:

سهم = 330
                            با فرض باز شدن حق تقدم ها 100 تومن ارزون تر = 230
                            هر سهم 1.87 تقدم تلعق گرفته،یعنی برای هر سهم = 230*1.87 =430
                            سود نقدی = 140

جمع موارد بالا= 330+430+140 = 900 تومن...

من کد خودم رو که خیلی وقت پیش خارج شدم(با ضرر) و تک سهم چین چین شدم...

اما تو این کد دوم خریدم زیر 800 بوده،صرفا جهت اطلاع!

و کلام اخر اینکه من جمله ی شما رو نقل قول کردم چون قبولش کردم و فهمیدم که درسته!حالا چرا شما برداشت کردی که من قصد کل کل دارم،الله اعلم!کلا اهل کل کل کردن نیستم،اهل بحث کردنم،اونم صرفا با منطق و هیچ ترسی هم از شکست تو بحث ندارم،چون فکر میکنم چیزایی که ادم تو شکست یاد میگیره خیلی خیلی بیشتر از چیزایی هست که ادم تو پیروزی یاد میگیره...

نمونه اخرش همین شلعاب،کاملا قبول دارم که گزارشش بد بود،حالا باید سر فرصت بریم و ببینیم که کجای کار اشتباه بوده...

یا علی
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است
                              شما در خبا و دیگر سایت ها هم اهل کل کل هستید و این دفعه اول شما نیست

با سهمتون خوش باشید...

موفق باشید
                              کل کل با بحث منطقی و با عدد و رقم فرق میکنه،من هیچوقت رو نظرم پافشاری نمیکنم و هرکجا بفهمم اشتباه کردم سریعا میپذیرم...

واقعا شما که بحث کردن من رو دیدید انتظار ندارم همچین قضاوتی در مورد بنده بکنید،مثلا همونروز که تو خبا در مورد وبشهر بحث میکریدم با هم من چه کل کلی کردم؟!جز اینه که گفتید پی بر ای 2.9 میدید به سهم و من گفتم قبوله؟!جز اینکه گفتید سود رو شش ماه دیگه میده و باید تنزیل بشه و گفتم قبوله؟!مگه با مفروضات خودتون جلو نرفتیم؟!این کجاش کل کله؟!

متاسفم اگه طوری رفتار کردم که به کل کل برداشت کردید...

یا علی

پ.ن:اگه دوست دیگه ای هم از رفتار من برداشت کل کل داشته ممنون میشم تو خصوصی یا تو تاپیک خودم بهم بگه با ذکر مصداق،چون در اینصورت ظاهرا نیاز به بازنگری جدی در رفتارم دارم./:.Heart.:/
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
                                مرادی جان باید صبر کرد

این جمله رو دوباره برات می نویسم: حقیقت میدون با تخیلات باغدار خیلی تفاوت داره...

حالا ببینیم چند باز میشه شاید یک آدم حسابی پیدا شد روز بازگشایی سهم رو کشید بالا و حتی مثبتم باز شدش...

من به شخصه زیان شما رو نمی پسندم و همین که احساس کردم جناب یاسر شریعت بی تقصیر هستند پست هامو حذف کردم...

بگذریم...موفق باشید.../:.Heart.:/منتظر میمونیم

جهت یاد آوری من این طرف موضوع رو هم دیدم اما شما جز به کنایه سخن گفتن چیز دیگری ندارید

نظر

در حال کار...
                                X