کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سود نقدی مجمع سال قبل رو هنوز واریز نکردند!
اوایل میگفتن شماره حسابهای تجارت را اول واریز میکنیم بعدش باقی بانکها!
الان سه ماهه که هر بار که زنگ میزنم قول میدن که آخر هفته واریز میکنن!
به سازمان بورس هم شکایت کردم اما فایده ای نداشت.
کلا خیلی از شرکتها دزد شدن و پول سهامدارا رو نمیدن یا با تاخیر چند ماهه و چند ساله میدن. شاید میذارن توی حساب بانکی و سودشو میگیرن!
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
سود نقدی مجمع سال قبل رو هنوز واریز نکردند!
اوایل میگفتن شماره حسابهای تجارت را اول واریز میکنیم بعدش باقی بانکها!
الان سه ماهه که هر بار که زنگ میزنم قول میدن که آخر هفته واریز میکنن!
به سازمان بورس هم شکایت کردم اما فایده ای نداشت.
کلا خیلی از شرکتها دزد شدن و پول سهامدارا رو نمیدن یا با تاخیر چند ماهه و چند ساله میدن. شاید میذارن توی حساب بانکی و سودشو میگیرن!
دادا باسه منو اخربرج11...واریز کردن
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
حساب شما تجارت بود؟ مال من که ملت هستش هنوز واریز نشده.
اره دادا...........اگه بازم واریز نکردن برو دفتر شرکت دادو بیداد کن ..همون روز میریزن....باسه منو نمیریختن.....به سه تا کارگر سیبل کلفت نفری 50 دادم که همراهم بیان...رفتم شرکت دادو بیدادکردم.....20 دقیقه بعد ریختن.......
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 3 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت لعابيران طی نامه شماره مورخ 1394/05/01 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 100,000 میلیون ریال مبلغ 227 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
کاملا درست میگید، این شرکت در سه ماهه 3 برابر چیزی که اعلام شده یعنی بیش از 70 تومن زیان ساخته که مدیریت پنهان سازی کرده در صورت های مالی، اوضاع شرکت اصلا خوب نیست...
سلام، دوستان من سود سال قبل رو (که ناچیز هم نبود) به حسابم نریختند و موکول شد به امسال، الانم می بینم که زیان ده شده شرکت، دوستی هست که اطلاع داشته باشه چه باید کرد؟ پولم امسال سوخت شده؟
سلام، دوستان من سود سال قبل رو (که ناچیز هم نبود) به حسابم نریختند و موکول شد به امسال، الانم می بینم که زیان ده شده شرکت، دوستی هست که اطلاع داشته باشه چه باید کرد؟ پولم امسال سوخت شده؟
سلام
نه سود سال قبل ربطی به دی پی اس امسال نداره و باید بهتون پرداخت شه
زنگ بزنید امور سهام قسمت حسابداری باهاشون مطرح کنید
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 6 ماهه (حسابرسی نشده)
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت لعابيران طی نامه شماره مورخ 1394/08/23 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 100,000 میلیون ریال مبلغ 146 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
تعدیل منفی 35.7 درصدی پیش بینی سود سالیانه و شناسایی 467 ریال زیان برای هر سهم در 6 ماهه
نظر