کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بچه ها من یه مشکلی دارم کسی میدونه برای حق تقدم شلعاب میشه امروز پنج شنبه یا شنبه بعد 100 تومن رو واریز کرد اخه من بدبخت به دلیل یک اشتباه حواسم به تاریخ دیگه ای بوده متاسفانه پول رو واریز نکردم حالا چکار کنم ؟؟؟.................حالا اگه قبول نکردند چی میشه حق سهامم یعنی ممکنه مفت بفروشند و حقم تضعیع بشه یا نه به قیمت میفروشند؟؟؟؟
بچه ها من یه مشکلی دارم کسی میدونه برای حق تقدم شلعاب میشه امروز پنج شنبه یا شنبه بعد 100 تومن رو واریز کرد اخه من بدبخت به دلیل یک اشتباه حواسم به تاریخ دیگه ای بوده متاسفانه پول رو واریز نکردم حالا چکار کنم ؟؟؟.................حالا اگه قبول نکردند چی میشه حق سهامم یعنی ممکنه مفت بفروشند و حقم تضعیع بشه یا نه به قیمت میفروشند؟؟؟؟
زنگ بزن به 07132622351 الی 2! داخلی 136
شماره امور سهام شیراز
شرایطو توضیح بده، یکم هم ناله کن!!!
احتمال زیاد کارتو راه میندازن
مخصوصا اگه مجمع تقسیم سود شرکت هم بوده باشی.اگه کار دیگه ای بود تو خصوصی درخدمتم
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
دوستان به سایت زیر برید و یه شکایت بنویسید.تولیدشون خوب بوده تولید کاشی شرکت های کاشی سازی هم خوب بود الکی عراقو بهونه کردن می خوان به سهامدارا ضرر بزنن. http://shekayat.seo.ir/default.aspx
یا خدا
قبل افزایش سرمایه حدود 65درصد سبدم شلعاب بود
خدارو شکر تو مثبتای چندوقت پیشش بیشترشو رد کردم رفت.شد 10درصد که از حق تقدما موند و داره به سهم تبدیل میشه
یعنی تو بازگشاییش چی میشه؟!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
مواظب باشد صبا تامین هم قصد خروج از شلعاب را دارد اطلاعیه مزایده شلعاب را میتوانید در سایت صبا تامین مشاهده کنید
حدود 3ماه پیش گفتم مواظب باشید این سهم را نخرید گفتند قصد تخریب ان را داری فعلا بازی حقوقی برای جمع کردن سهم از بازار وخریدن سهم صبا تامین است که حدودا چند ماه دیگر هم ادامه دارد
وقتی که سهامدار میاد حق تقدمش را 40 درصد زیر قیمت سهم اصلی می فروشه نمی خواهید حقوقی طمع کند و برای جمع کردن مفت حق تقدم ها نقشه بکشد؟ فقط من مانده ام چطور کلوند و کسعدی تعدیل مثبت می دهند و فقط شلعاب سرش بی کلاه می ماند؟ مطمئن باشید اگر با درصد منفی زیاد بازش کنند تا چند روز سهم تو صف خرید خواهد ماند.
نظر