لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashami
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 181

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    اگر واقعا جدی باشه حتما به زودی افزایش سرمایه بعدی رو شاهد خواهیم بود و قطعا صدر لعابیران رو 30 میلیارد نخواهد فروخت

قضیه رو پیگیری می کنم از خود صدر
    آقا سید، منتظر خبر و پیگیری شما هستیما!
    به شخصه خیلی روی تحلیل بنیادی وخبرای شما حساب میکنم.حالا اگه هستند دوستانی که نمیپسندن حرفای شما رو، خوب تریدشون را بر اساس دیگه ای استوار کنن
    از دی پارسال تا حالا هم سهامدار بودم، فقط میانگین کم کردم.حالا هم که واقعا نقطه فروش مناسب حقها یا تبدیل آنها به سهم برام سواله
    آیا رشد فعلی آغاز مسیره یا مثل این چند وقت تا سهم چند درصدی رشد کرد، دوباره.................؟؟؟
    من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• maryamrsk
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 22

سلام
      دست این حقوقی جدید درد نکنه /:.winksmiley02.:/ (شركت توسعه صنايع الكترونيك داتيس هزاره سوم بامس)

خدا خیرش بده

نظر

• MahmoodReza
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 181

در اصل توسط maryamrsk پست شده است View Post
        سلام
        دست این حقوقی جدید درد نکنه /:.winksmiley02.:/ (شركت توسعه صنايع الكترونيك داتيس هزاره سوم بامس)
        خدا خیرش بده
        حقوقی عجیبیه!
        قبلا" توی سخت آژند ( ثاژن ) دیده بودمش.
        کسی اطلاعات بیشتری ازش داره؟

جالبه حقوقی تو صف خرید !
        آخرین ویرایش توسط MahmoodReza؛ 2014/08/12, 11:36.

نظر

• seraj
          ستاره دار(2)
          • Feb 2012
          • 2064

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
          با سلام و احترام
          فکر نمیکنم کسی از دوستان مثل من تک سهم شلعاب شده باشه ولی با این حال نگران نیستم وبا ایمانی که به این سهم دارم باز اضافه میکنم ضمنا قصد هیچ تبلیغی را ندارم فقط میخوام عرض کنم صبوری در این لحظات میتواند مفید باشد
          با سلام و احترام
          اساتید خودم می بینیم که بعد از یه حقیقی بالای یه درصد حالا یه حقوقی بالای یه درصد اومد بالا ما این مورد رو به فال نیک میگیریم . موفق باشید .
          نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• seraj
            ستاره دار(2)
            • Feb 2012
            • 2064

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
            باهه سلام و احترام
            من استاد بزرگوارم را هنوز از نزدیک افتخار آشنایی نداشته ام و ایشان را ملاقات نکرده و خدمت ایشان نرسیدم ولی بدون تعارف بگم در تمام معاملاتم درکنارم بوده و منرا راهنمایی کرده من در شاگردی ایشان بجز مسائل بورسی درس صبر صداقت خضوع سخاوت و خیلی چیزهای دیگه یاد گرفتم .این روزها میگذرد ومن ای کامنتو بالا میارم ولی خواهشم اینست که استاد عزیز شاگرد خودرا از راهنماییهایت دریغ مدار
            با سلام و احترام
            اونایی که همش غر میزدند و به سید عزیز میگفتند چرا..سهم .. فلان شد چرا ... کجایند ؟ البته هنوز اول راهیم هنوز خیلی به هدف مونده . ولی من به سید عزیز استاد خودم میگم بیا و ببین سهم زیانده و پر ریسک وبه درد نخورت دو تا سرمایه گذار حقیقی و حقوقی تازه وارد داره و تازه حرکتش را شروع کرده . راستی صبا جان ( صبا تامین ) بیا الان مزایده ات را اجرایی کن الان وقتشه !!!

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

سلام دوستان،
              براي بنده كه لعاب رو پارسال 670 تومان و 700 تومان خريد كردم، و تقريبا يكسال سهامداري كردم، سود 50% رضايت بخش هست. امروز مقداري سبك كردم، و احتمالا در هفته آينده در صورت روند مثبت حق تقدم را بطور كامل بفروشم. و از خود سهم در سبد مقداري را يادگاري بگذارم. اين سهم تجربه خوبي براي بنده بود، هم از نظر تحليل شركت، روند قيمتي، هم از نظر اشنايي با عزيزاني همچون سيد عزيز و دوستان ديگري كه با آنها زماني سهامدار اين شركت بوديم. از طرف ديگر، بودن در سود 100% و نفروختن و صبر بيش از حد هم درس ديگري براي شخص بنده بود. در هر حال سالي با سود 50% در شرايط تورمي كمتر را شكرگذار هستم، و اميدوارم خريدار نيز سود كند.
              هر سهمي نوبتي دارد، و بايد نوبت و زمان آن برسد، اكنون هم در اين بازار متعادل رو به منفي، نوبت و زمان شلعاب بود.
              ميخواستم بيشتر با سهم بمانم، اما زماني رفرش كردن و فروختن يك سهم در بورس براي سهامداري هم لازم است.

اميدوارم همه لعابداران چه در اين سهم و در چه سهام ديگر پرسود باشند.

موفق و سلامت باشيد.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

درود بر همه دوستان
                صحبت های احسان جان کاملا درسته،من هم از این سهم و روندش چیزهای فراوانی یاد گرفتم
                بنده هم امروز به طور کامل از سهم خارج شدم

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                  سلام دوستان،
                  براي بنده كه لعاب رو پارسال 670 تومان و 700 تومان خريد كردم، و تقريبا يكسال سهامداري كردم، سود 50% رضايت بخش هست. امروز مقداري سبك كردم، و احتمالا در هفته آينده در صورت روند مثبت حق تقدم را بطور كامل بفروشم. و از خود سهم در سبد مقداري را يادگاري بگذارم. اين سهم تجربه خوبي براي بنده بود، هم از نظر تحليل شركت، روند قيمتي، هم از نظر اشنايي با عزيزاني همچون سيد عزيز و دوستان ديگري كه با آنها زماني سهامدار اين شركت بوديم. از طرف ديگر، بودن در سود 100% و نفروختن و صبر بيش از حد هم درس ديگري براي شخص بنده بود. در هر حال سالي با سود 50% در شرايط تورمي كمتر را شكرگذار هستم، و اميدوارم خريدار نيز سود كند.
                  هر سهمي نوبتي دارد، و بايد نوبت و زمان آن برسد، اكنون هم در اين بازار متعادل رو به منفي، نوبت و زمان شلعاب بود.
                  ميخواستم بيشتر با سهم بمانم، اما زماني رفرش كردن و فروختن يك سهم در بورس براي سهامداري هم لازم است.

موفق و سلامت باشيد.
                  با سلام و احترام
                  استاد احسان عزیز استراتژی شما قابل احترام است ولی من حداقل تا افزایش سرمایه بعدی با سهم میمانم چون چوبشو قبلا خوردم نمونش غچین 220 تومنی کفرای 300 تومنی پکویر 220 تومنی شبندر 150 تومنی و شبهرن 720 تومنی و ........ شاید من اشتباه میکنم ولی فعلا باهاش هستم . سلامت و پاینده باشید احسان جان امیدوارم زیاده گوییهای مرا ببخشید .

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    درود بر همه دوستان
                    صحبت های احسان جان کاملا درسته،من هم از این سهم و روندش چیزهای فراوانی یاد گرفتم
                    بنده هم امروز به طور کامل از سهم خارج شدم
                    صلواااااااااااااتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

نظر

• سهند بورس
                      عضو عادی
                      • Sep 2011
                      • 80

من دی ماه به دلیل افزایش سرمایه وارد سهم شدم میانگینم هم خیلی بالاست یعنی به نوعی گفت سقف قیمت خریدم اون زمان هی تحلیل میکردن سهم اله میشه بله میشه که از 1550 تومن ریخت تا 700 تومن الان تقریبا 2 هفته پیش هم چند نفری بودن اسم نمیبرم میگفتن از روند سهم نگرانیم که بعد گفته ایشون خود سهم و حق تقدمش صف خرید شد نمونه اش هم هفته پیش بود که حق تقدم سهم 28 % نوسان داد نظر من هم اینه که سهم داره جون میگیره روند نزولیشو شکسته از همه مهمتر حقوقی فعال شده من تا آخر سال با سهم میمونم و به احتمال زیاد از ضرر سنگین بیام بیرون و یه 30 40 % هم سود کنم.

نظر

• seraj
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2012
                        • 2064

در اصل توسط سهند بورس پست شده است View Post
                        من دی ماه به دلیل افزایش سرمایه وارد سهم شدم میانگینم هم خیلی بالاست یعنی به نوعی گفت سقف قیمت خریدم اون زمان هی تحلیل میکردن سهم اله میشه بله میشه که از 1550 تومن ریخت تا 700 تومن الان تقریبا 2 هفته پیش هم چند نفری بودن اسم نمیبرم میگفتن از روند سهم نگرانیم که بعد گفته ایشون خود سهم و حق تقدمش صف خرید شد نمونه اش هم هفته پیش بود که حق تقدم سهم 28 % نوسان داد نظر من هم اینه که سهم داره جون میگیره روند نزولیشو شکسته از همه مهمتر حقوقی فعال شده من تا آخر سال با سهم میمونم و به احتمال زیاد از ضرر سنگین بیام بیرون و یه 30 40 % هم سود کنم.
                        با سلام و احترام
                        سهند عزیز من کاملا با شما موافقم . یه نمونه من جسارتا براتون مثال میزنم : روند معاملاتی چکاوه را قبل از قیمت حدود 420 تومن نگاه کنید تمام سهامداراشو خسته و کلافه کرده بود ( هرچند شلعاب به این شدت نیست )اما اونایی که صبور و وفادار و ایمان به سهم داشتند اگه دو سال هم صبر کرده بودند ظرف شش ماه یک کله رفتند برای حدود 3500 تومن . خب بقول سید عزیز اونایی که این سهمو قبول ندارند خوشبختانه این سهم هر لحظه فرصت فروختن و پیاده شدن میده . امیدوارم کسی با ضرر از این سهم خارج نشه .

نظر

• seraj
                          ستاره دار(2)
                          • Feb 2012
                          • 2064

با سلام و احترام
                          می بینم همه دوستان با این تاپیک قهر کردند . خب بنظر اساتید بعد از رشد 40 درصدی آیا سهم نیاز به یه استراحت نداره ؟ اونهم با برخورد به زمان تسویه اعتباریها ؟ بابا موشک که نیست یه کله بره فضا! سهمه !

نظر

• reza202
                            عضو عادی
                            • Oct 2013
                            • 166

درود بر احسان عزیز
                            یک سوال برام پیش آمده شما که به 50 درصد سود راضی بودید چرا در قیمت 1400-1500 که به سود 50 درصد هم رسیده بودید شلعاب را پیشنهاد می دادید و خارج نشدید در 1500...ممنون
                            سلام دوستان،

موفق و سلامت باشيد.

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
                              درود بر احسان عزیز
                              یک سوال برام پیش آمده شما که به 50 درصد سود راضی بودید چرا در قیمت 1400-1500 که به سود 50 درصد هم رسیده بودید شلعاب را پیشنهاد می دادید و خارج نشدید در 1500...ممنون
                              سلام بر شما،
                              1- اولا در قیمت 1400 پیشنهادی از بنده در هیچ جا نمی بینید، فقط به عنوان سهمی که سهامدار آن بودم، و نقطه ورودم هم در این تاپیک مشخص است،
                              http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post355838
                              در مورد ان می نوشتم و گاها نسبت به باقی سهام مقایسه می کردم. ثانیا هنوز با سهم هستم و فقط مقداری سبک کرده ام، و با توجه به خرید حقوقی که به این شکل سنگین میخرد، می توان قیمتهای خوبی را ببیند. ثالثا شرایط متفاوت تصمیم های متفاوت می طلبد، یک زمانی (پارسال همین موقع) هیچ نوسانگیری به زیر 20% راضی نبود، الان به 2% هم بسیار راضی و خرسندند. با قیمت ماکزیمی که و تعدادی که سهم معامله شده است، کسی که در ماکزیمم هم وارد شده، با سود مجمع فرد حدود 20% در ضرر است، که به راحتی قابل جبران است (البته شاید خود سهم جبران کند). در صورتیکه بسیاری از سهام هنوز نصف قیمت ماکزیمم در حال معامله شدن هستند.

موفق باشید و پرسود....
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• reza202
                                عضو عادی
                                • Oct 2013
                                • 166

کاملاً با شما موافقم با
                                بازی شلعاب همچنان ادامه دارد...
                                ممنون بابت پاسخ گویی.
                                سلام بر شما،
                                1- اولا در قیمت 1400 پیشنهادی از بنده در هیچ جا نمی بینید، فقط به عنوان سهمی که سهامدار آن بودم، و نقطه ورودم هم در این تاپیک مشخص است،
                                http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post355838
                                در مورد ان می نوشتم و گاها نسبت به باقی سهام مقایسه می کردم. ثانیا هنوز با سهم هستم و فقط مقداری سبک کرده ام، و با توجه به خرید حقوقی که به این شکل سنگین میخرد، می توان قیمتهای خوبی را ببیند. ثالثا شرایط متفاوت تصمیم های متفاوت می طلبد، یک زمانی (پارسال همین موقع) هیچ نوسانگیری به زیر 20% راضی نبود، الان به 2% هم بسیار راضی و خرسندند. با قیمت ماکزیمی که و تعدادی که سهم معامله شده است، کسی که در ماکزیمم هم وارد شده، با سود مجمع فرد حدود 20% در ضرر است، که به راحتی قابل جبران است (البته شاید خود سهم جبران کند). در صورتیکه بسیاری از سهام هنوز نصف قیمت ماکزیمم در حال معامله شدن هستند.

موفق باشید و پرسود....

نظر

در حال کار...
                                X