لعابيران ( شلعاب )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hector
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1764

پاسخ : لعابيران ( شلعاب )

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    با زبون روزه میگم، خدا خودش شاهده بارها با تعداد سهامی که داشتم می تونستم به راحتی نوسان خوب بگیرم از سهم اما وجدانا حتی یک بار هم نتونستم با خودم کنار بیام روند سهم رو خراب کنم. به هر حال هر کسی اصول خودش رو داره و این دوستان هم خیلی خوب استفاده کردند. البته اون فروشنده اصلیش چیز زیادی واسش نمونده.

سجاد جان کل اون 1 میلیون سهم همه با هم بعد افزایش سرمایه میشه حدود 300-350 میلیون تومان! که میشه 3 درصد شرکت! به عبارت دیگه با 100 میلیون میشه 1 درصد از سرمایه فعلی شرکت رو خرید!! واقعا موندم چرا تا حالا بازی روی سهم انجام نشده با این پتانسیل و شرایط خوب
    منم سفته بازی رو نمیپسندم
    اما سهم خوب باشه چه اشکال داره خودمون بازیگرش بشیم
    بنظرم اگر ما با هم باشیم و یک هماهنگ کننده داشته باشیم و کمی صبر براحتی میتونیم بازی رو بدست بگیریم
    یا حداقل بازی نخوریم
    آخرین ویرایش توسط hector؛ 2014/07/01, 11:19.

نظر

• m.r_moradi
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2188

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
      درود بر سجاد عزیز؛
      اگر حجم معاملات رو در 1-2 ماه گذشته دنبال کرده باشی خیلی مشخصه که حدود 1 میلیون سهم شاید 10 بار نوسان 8 درصدی داره و برگشته. امروز به چند دلیل طبیعی بود که منفی باشه: 1- تو این افت 6-7 روز اخیر بازار افت قیمتی نداشت و امروز برگشت سر جای اولش 2- ممکنه برخی دوستان دنبال سهم های 5 درصدی باشند و شرکت در افزایش سرمایه و خواب چند روزه رو دوست نداشته باشند 3- طبیعیه که اگر کسی بخواد حمایتی از سهم بکنه جای اینکه امروز این کار رو روی 732 تومان بکنه اجازه میده مثلا روی 300 تومان بعد افزایش سرمایه با تعداد 2 برابری انجام میده ;) تعداد سهام فروشنده ها که ثابت می مونه، فقط ارزش ریالیش حداقل نصف میشه تا قبل عرضه حق تقدم ها
      سید چه داستانی داشته باشیم سر حق لعاب :))

راستی مگه افزایش سرمایه 187% نیست؟!پس تقریبا با تعداد 3 برابری میشه این کار رو کرد... ;)

پ.ن:بفرما سید،هی میگم صف رو خودمون جمع کنیم نمیزاری :)) /:.yead.:/

پ.ن2:حجم رو ببین!!/:.offtopic.:/
      آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2014/07/01, 11:25.
      تمام سال من بی تو...

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

سلام بر همهگی
        بعد از افزایش سرمایه چقدر زمان میبره تا سودشو تعدیل مثبت بده؟

نظر

• reza202
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 166

درود بر همه دوستان بعد از حدود 7-8 ماه فکر کنم وقت برداشت میوه رسیده :)
          برای حمایت من و چند تن از دوستان هم هستیم برای بعد از بازگشایی و حمایت

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط reza202 پست شده است View Post
            درود بر همه دوستان بعد از حدود 7-8 ماه فکر کنم وقت برداشت میوه رسیده :)
            برای حمایت من و چند تن از دوستان هم هستیم برای بعد از بازگشایی و حمایت
            اگر به یک باغدار بگی وقت برداشت میوه رسیده بهت اینو حتما میگه:

بزار ببریم میدون ببینیم چند میشه فروخت

نظر

• m.r_moradi
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2188

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
              سلام بر همهگی
              بعد از افزایش سرمایه چقدر زمان میبره تا سودشو تعدیل مثبت بده؟
              ارادت بابک جان
              تا اونجایی که من میدونم باید سود رو با سرمایه جدید اعلام کنه تا بازگشایی بشه و طبق گزارش توجیهی اگه شرکت نخواد ژانگولر بازی در بیاره باید تو همین گزارش تعدیل سودش رو اعلام کنه!

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
              اگر به یک باغدار بگی وقت برداشت میوه رسیده بهت اینو حتما میگه:

بزار ببریم میدون ببینیم چند میشه فروخت
              بهرامی جان فکر نمیکنم سهم به این کوچیکی با پی بر ای 5 و تعدیل مثبت 30% که خود شرکت اعلام کرده تلویحا نگرانی خاصی داشته باشه!مگر اینکه اعتقاد داشته باشیم پی بر ای میانگین بازار میخواد بیاد رو 3 که اونوقت شاید به قول شما تو میدون خوب نخرن و صرف نکنه میوه رو چید!!به هر حال اگه مثلا خودرو بشه 180 تومن لعاب هم میشه 580 تومن... ;)در غیر اینصورت لعاب کفش همین حوالیه و پایینی نداره...
              تمام سال من بی تو...

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                ارادت بابک جان
                تا اونجایی که من میدونم باید سود رو با سرمایه جدید اعلام کنه تا بازگشایی بشه و طبق گزارش توجیهی اگه شرکت نخواد ژانگولر بازی در بیاره باید تو همین گزارش تعدیل سودش رو اعلام کنه!

بهرامی جان فکر نمیکنم سهم به این کوچیکی با پی بر ای 5 و تعدیل مثبت 30% که خود شرکت اعلام کرده تلویحا نگرانی خاصی داشته باشه!مگر اینکه اعتقاد داشته باشیم پی بر ای میانگین بازار میخواد بیاد رو 3 که اونوقت شاید به قول شما تو میدون خوب نخرن و صرف نکنه میوه رو چید!!به هر حال اگه مثلا خودرو بشه 180 تومن لعاب هم میشه 580 تومن... ;)در غیر اینصورت لعاب کفش همین حوالیه و پایینی نداره...

حقیقت میدون با تخیلات باغدار تفاوت داره

شما اصولا در سخنانتون همیشه سریع جبهه می گیرید

لزومی نداره برای حرف حق حرفی بزنید

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

چندخطی رو چندباری نوشتم و پاک کردم...

گاهی اوقات سکوت شاید بهتر باشه!

ضمنا اینجا محل تضارب آرا هست و میدون جنگ نیست،به شخصه از بحث منطقی و مستدل بسیار استقبال میکنم،نمونه ی بحث کردنم رو هم پریروز تو تالار صوتی دیدید!
                  جبهه گیری در کار نبود،شما نظرت رو گفتی و بنده هم صرفا نظرم رو گفتم!چند باری پست قبلی خودم رو خوندم و اصلا نتونستم بفهمم کدوم قسمت نوشته ام جبهه گیری بوده!
                  یا علی
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• ابوذر
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 614

باسلام جناب بهرامی نظر شما قبلا روی شلعاب روی قیمتهای زیر 700 بود و بقولی 690 تا 640 با توجه به بسته شدن سهم نظر شما را در مورد خرید این سهم میخواستم بدانم زیرا تحلیل های شما در بازار به واقعیت نزدیکتر بوده زیرا من فقط در دو سهم مپنا ووبشهر به خاطر برخی از تحلیل ها و برگشت سهم ونفروختن وکم شدن سود در این سهام ودر نهایت فروختن در کف قیمتی برای آنکه به ضرر منهی نشود بعد از یکسال نگهداری این دوسهم . چونکه برخی از سهام بازیگران نامردی دارن مثل وساپا وآذراب که در یک بازار وروز بد باز کردن وبجای مثبت خوردن 16 دزصد منفی باز شد.ودر این چند ماه تمام تعدیلات مثبت انها فقط سوخت ونابود شد.

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 969

این سهم نیاز به یک low جدید فارغ از هر قیمتی داره تا تکنیکال سهم با بازار هماهنگ شود.
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                        باسلام جناب بهرامی نظر شما قبلا روی شلعاب روی قیمتهای زیر 700 بود و بقولی 690 تا 640 با توجه به بسته شدن سهم نظر شما را در مورد خرید این سهم میخواستم بدانم زیرا تحلیل های شما در بازار به واقعیت نزدیکتر بوده زیرا من فقط در دو سهم مپنا ووبشهر به خاطر برخی از تحلیل ها و برگشت سهم ونفروختن وکم شدن سود در این سهام ودر نهایت فروختن در کف قیمتی برای آنکه به ضرر منهی نشود بعد از یکسال نگهداری این دوسهم . چونکه برخی از سهام بازیگران نامردی دارن مثل وساپا وآذراب که در یک بازار وروز بد باز کردن وبجای مثبت خوردن 16 دزصد منفی باز شد.ودر این چند ماه تمام تعدیلات مثبت انها فقط سوخت ونابود شد.
                        جناب ابوذر تمام حرف من اینه

ارزش واقعی سهم اون چیزیه که روی کاغذ میاد و ما محاسبه می کنیم

اما واقعیت و حقیقت همون چیزیه که شما در بورس می بینی رو سهم ها اتفاق می افته

من افزایش سرمایه ندیده نیستم...میگم همیشه محاسبات با واقعیت بورس یکی نیستند...بزاریم ببینیم بره مجمع باز بشه ببینیم چی میشه..چند باز میشه

خیلی از سهام ها رفتن افزایش سرمایه دادن و بعدش خیلی هم افتضاح شدن در حالی که مفت بودن...نمونه: وخارزم...

درباره این سهمم به شدت می بینیم یک سری بازیگردان داره که به شدت به سهامدارانش آسیب زده و بیشترشون در زیانن...همین آقایونی هم که اینجا هستن من وقتی خرید های شلعابشون رو دنبال می کنم می بینم در زیانن و خودشون گرفتار بازی بازیگردان ها شدن

من میگم سراغ یک سهم و صنعتی بریم که چشم انداز خوبی داشته باشه...نمیگم شلعاب نداره اما شلعاب برترین نیست...من به دنبال بهترین و سهم طلایی بازارم و پیشنهاد برادرانه دارم که از سهم هایی که بازیگردان داره و شما ممکنه بازی بخورید دوری کنید

این شلعاب رو از 1200 ملت دارن میخرن...بقیه اش رو شما خودت بخون

صبر کنیم ببینیم چند باز میشه...بایدی وجود نداره

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

به اطلاع مي رساند، در پايان معاملات امروز نماد معاملاتي شركت هاي لعابيران جهت برگزاري مجمع عمومي عادي ساليانه به منظور تصويب صورتهاي مالي و تكنوتار جهت برگزاري مجمع عمومي فوق العاده به منظور تصميم گيري در خصوص افزايش سرمايه، متوقف خواهند شد. مديريت بازار

نظر

• احمدخان
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2032

بابک خان
                            با این دو سهم مجمع برویم|

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010