کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شلعاب کماکان ممکنه به رشد خود ادامه دهد ، اما من طبق استراتژی خود عمل می کنم و امروز از شلعاب خارج شدم شاید مجددا ورود کنیم . سود خوبی داد خدای را شکر می کنم
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
شلعاب کماکان ممکنه به رشد خود ادامه دهد ، اما من طبق استراتژی خود عمل می کنم و امروز از شلعاب خارج شدم شاید مجددا ورود کنیم . سود خوبی داد خدای را شکر می کنم
در خروج از شلعاب به دقت عمل شد. شلعاب تا 470 بالا رفت
الان اصلاح خوبی کرده ، رصد می کنیم تا شاید مجددا ورود کنیم البته در صورت وجود نقدینگی. قیمت فعلی 360
در خروج از شلعاب به دقت عمل شد. شلعاب تا 470 بالا رفت
الان اصلاح خوبی کرده ، رصد می کنیم تا شاید مجددا ورود کنیم البته در صورت وجود نقدینگی. قیمت فعلی 360
شلعاب صف خرید شد. 390 تومان
و ممنوع-متوقف شد. خبری است ؟
شلعاب روانه لگاریتمی
به نظرم یه اصلاح دبل زیگزاگ abcxabcx انجام داده و آماه شروع موج صعودیه با هدف 8 الی 12 تومن
یه شرکت با مارکت فوق العاده کوچک 600 میلیاردتومنی
[IMG][/IMG]
خرید بازه قیمتی 3100 تا 3200 خوبه...افزایش سرمایه از اورده داره که قیمت سهم رو میشکنه و احتمالا بازی حق تقدم خوبی داشته باشه
حد ضرر 2800
فاند سهم زیاد جالب نیست...تنها محرک رشد سهم افت 40 درصدی قیمت از سقف 5200 و افزایش سرمایه سهم هست
خرید بازه قیمتی 3100 تا 3200 خوبه...افزایش سرمایه از اورده داره که قیمت سهم رو میشکنه و احتمالا بازی حق تقدم خوبی داشته باشه
حد ضرر 2800
فاند سهم زیاد جالب نیست...تنها محرک رشد سهم افت 40 درصدی قیمت از سقف 5200 و افزایش سرمایه سهم هست
نظر