نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

خیلی مشکوک میزنه اگه خودش جمع بشه اونایی که حقشو دارن یه حال اساسی میکنن. عجب بازی ای داره این سهم . (-:
    این طور که پیداست فردا هم همین روال رو داره ولی به زودی شاید برگرده. شاید بره تو گره این سهم اگه بره حقش بد جوری میاد پایین .
    دوست دارم وارد این بازی بشم ولی نه الان.
    نه خوشم اومد از این سهم و بازیش.

البته اگه بره تو گره حقش خیلی نمیاد پایین چون پیش خور کرده منفیشو

گیریم بره تو گره و بشه 175 باز هم حقش می ارزه و فک کنم فردا وقت خرید حقشه . خدایا پول برسون (-:
    ///

نظر

• Jamshidyar
      كاربر فعال
      • Oct 2011
      • 556

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      خیلی مشکوک میزنه اگه خودش جمع بشه اونایی که حقشو دارن یه حال اساسی میکنن. عجب بازی ای داره این سهم . (-:
      این طور که پیداست فردا هم همین روال رو داره ولی به زودی شاید برگرده. شاید بره تو گره این سهم اگه بره حقش بد جوری میاد پایین .

سلام دوست عزیز
      سرمایه لازم رو نداره گره برو نیست ( البته این نظر اساتید هست )
      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• تصمیم کبری
        Banned
        • Aug 2025
        • 1197

با این سرمایه شرکت احتمال گره رفتن سهم ضعیفه.
        در ثانی اگر گره هم بره. قیمت میشه 1746 ریال. و بازم خرید حق به صرفه میباشد.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

14 میلیارد سرمایه داره من قبلا میدونستم که برای رفتن به گره باید 10 میلیارد شرکت سرمایه داشته باشه. الان نمیدونم قانون گره چه جوری شده ایا عوض شده یا نه
          ///

نظر

• بنان
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 840

منكه فعلا تا ميتونم حق فنوردو پايينتر از ميانگينم ميخرم .من اولين خريدم 791 بود امروز رسوندمش به 667 يعني حدود 4 درصد بالاتر پاياني اگر فردا هم منفي كامل بشه با خريدم ميرسونمش به 632 البته بعيد ميدونم زير 600 ريال بره در هر صورت من فكر ميكنم فنوردح يكي از اون سهمهايست كه سالي يكبار گير آدم مياد

نظر

• امپراتور7
              کاربر فعال
              • Mar 2011
              • 1043

14 میلیارد سرمایه داره من قبلا میدونستم که برای رفتن به گره باید 10 میلیارد شرکت سرمایه داشته باشه. الان نمیدونم قانون گره چه جوری شده ایا عوض شده یا نه
              به به داش میثم . میبینم که ستاره هم گرفتی و وضعت توپ شده
              واسه گره رفتن اولا 15 میلیارد سرمایه میخواد که این سهم نداره دوما من خودم یه تنه 2 برابر صف سهم رو میتونم بردارم ولی چرا بردارم وقتی فروشنده حق اصرار داره پایین بده :d فردا هم دست به سهم و حق نمیرنم روز اخر که همه اتیش بزنن به حق هاشون و حول و حوش 50 تومن بذارن تو صف فروش حق های استفاده نشده بالای 100 درصد بازده در انتظارشونه اون موقع است سهم هر روز صف خریده و سر گره رفتنش مکافات داریم :d
              خدا کنه هیچ جوون مردی دست به سهم نزنه چون اون موقع بازی خراب میشه و منم فروشنده حق :(
              به جان خودت بیفت!
              خودت خودت را بساز!
              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                واسه گره رفتن اولا 15 میلیارد سرمایه میخواد که این سهم نداره دوما من خودم یه تنه 2 برابر صف سهم رو میتونم بردارم ولی چرا بردارم وقتی فروشنده حق اصرار داره پایین بده :d فردا هم دست به سهم و حق نمیرنم روز اخر که همه اتیش بزنن به حق هاشون و حول و حوش 50 تومن بذارن تو صف فروش حق های استفاده نشده بالای 100 درصد بازده در انتظارشونه اون موقع است سهم هر روز صف خریده و سر گره رفتنش مکافات داریم :d
                خدا کنه هیچ جوون مردی دست به سهم نزنه چون اون موقع بازی خراب میشه و منم فروشنده حق :(
                سلام . اگه دست به سهم نزنن حقش بالاخره یه جایی متوقف میشه و از اون پایین تر نمیاد .شما قید 50 تومن رو هم بزن چون فک نکنم به اون قیمت ها برسه کمی بالاتر بشین حداقل 55(-:
                ///

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

سلام . اگه دست به سهم نزنن حقش بالاخره یه جایی متوقف میشه و از اون پایین تر نمیاد .شما قید 50 تومن رو هم بزن چون فک نکنم به اون قیمت ها برسه کمی بالاتر بشین حداقل 55(-:
                  هیچ میدونی فقط 5 روز کاری دیگه از مهلت حق ها باقی مونده روز اخر هر بنی بشری فروشنده است باشه حرفت رو زمین نمیندازم 51 تومن خیرش رو ببینی
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!

نظر

• سيد ياسر شريعت
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 4944

=d> فکر می کنم بیشترین بازده رو بشه این طوری گرفت از حق تقدم ها! فقط خدا کنه پول برسه حق های اجبارا فروخته شده رو روزهای آخر پس بگیریم ازشون;)
                    البته در قانون اومده که "سرمایه زیر 15 میلیارد لزوما وارد گره نمیشه و بنا به صلاحدید ناظر وارد گره خواهد شد یا خیر" مخصوصا در گره های در روند نزولی معمولا صلاح می دونند بره گره!!
                    در هر صورت دو تا سناریو خواهیم داشت: 1- اگر بره گره و 174 برسه کف قیمتی سهم همین عدد خواهد بود و بعد روند صعودی خواهد داشت احتمال زیاد. در این صورت منفی فردا آخرین منفی حق تقدم خواهد بود و احتمالا 3 روز مثبت و 2روز منفی در انتظار حق خواهد بود. در صورت وقوع این سناریو فردا بهترین فرصت برای خرید است

2- اگر سهم وارد گره نشه و به همین صورت "خوف و رجاء" سهامدارارو نگه داره. در این صورت 4 روز نوسانی خواهد بود قیمت حق (احتمالا با شیب مثبت) و دو روز آخر منفی واحتمالا صف فروش! در صورت رخ دادن این سناریو خرید در روزهای آخر و واریز نکردن قیمت اسمی می تونه گزینه بسیار مناسبی باشه

پ.ن: فراموش نکنیم کف های قیمتی سهم طی سال های اخیر و این که در 170 تومان با پی به ای قبلی فروشنده و صف فروشی وجود نداشت.... حال که تعدیل عالی و احتمالا تعدیل مجدد در 9 ماهه و....
                    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• Jamshidyar
                      كاربر فعال
                      • Oct 2011
                      • 556

سلام جناب امپراتور. من قصد داشتم برای فردا صف حق احتمالی رو جمع کنم. صلاح دونستید بازیمون رو هماهنگتر کنیم
                      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

هیچ میدونی فقط 5 روز کاری دیگه از مهلت حق ها باقی مونده روز اخر هر بنی بشری فروشنده است باشه حرفت رو زمین نمیندازم 51 تومن خیرش رو ببینی
                        6 روز جناب امپراطور;;)

نظر

• ناشناس
                          کاربر ویژه بورسی
                          • Aug 2025
                          • 1050

با درود
                          از آنجا که در این سهم تا به الان اغلب تحلیل ها، وارونه از کار درآمده اند لذا اگر ناگهان در روز آخر مجدداً مهلت استفاده از حق ها تمدید شد چندان جای تعجب ندارد همانطور که اگر از فردا سهم صف خرید شود هم عجیب نیست!
                          هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• سيد ياسر شريعت
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 4944

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                            با درود
                            از آنجا که در این سهم تا به الان اغلب تحلیل ها، وارونه از کار درآمده اند لذا اگر ناگهان در روز آخر مجدداً مهلت استفاده از حق ها تمدید شد چندان جای تعجب ندارد همانطور که اگر از فردا سهم صف خرید شود هم عجیب نیست!
                            خاطرتون هست فرموده بودین "چرا فکر می کنیم سهامدارهای عمده صحبت های فروم ها را نمی خوانند" دارم به این صحبت ایمان میاورم!

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است
                              جناب ناشناس من برای هر حرکت سهامدار عمده یک پاتک اماده دارم تجربه لازم رو هم دارم که بی گدار به اب نزنم و استراتژیم رو نگم
                              سهامدار عمده ای در کار نیست که اگر بود روز اخر 80 درصد حق 48 تومانی را ما نمیخریدیم خود سهامدار عمده میخرید
                              حالا به قول شما باشد چه بهتر شاید همه حرفهای من فقط حرف باشد تا ایشون احساس خظر کنن . هیچ چیز قابل پیش بینی نیست ;)
                              مثل اینکه خیلی ها میخوان صف این سهمو رو جمع کنن :
                              تو تالار بورس هم یه نفر نوشته : دوستان سلام. فنورد فردا میره تو گره. مطمئن باشین. صفش جمع میشه و حقش رشد خوبی میکنه . یکی از دوستانم تو شرکتش کار میکنه . گفته که یکی از سهامدارا میخواد صف رو جمع کنه. احتمال زیاد بیشتر خرید رو رو 175 تومن انجام میده و شاید هم بالاتر . در این صورت فرداغ روز خوبی خواهد بود برا خرید حق تقدم.

--------------------------------------
                              :))=))
                              ///

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

مثل اینکه خیلی ها میخوان صف این سهمو رو جمع کنن :
                                تو تالار بورس هم یه نفر نوشته : دوستان سلام. فنورد فردا میره تو گره. مطمئن باشین. صفش جمع میشه و حقش رشد خوبی میکنه . یکی از دوستانم تو شرکتش کار میکنه . گفته که یکی از سهامدارا میخواد صف رو جمع کنه. احتمال زیاد بیشتر خرید رو رو 175 تومن انجام میده و شاید هم بالاتر . در این صورت فرداغ روز خوبی خواهد بود برا خرید حق تقدم.

--------------------------------------
                                :))=))

در اینجا که اسمی از فنورد نیست و فردا به گره نخواهد رفت فکر کنم ایشون خریدشون خیلی بالاست که صبرشون لب ریز شده
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!

نظر

در حال کار...
                                X