نوردوقطعات فولادي ( فنورد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سپه
    كاربر فعال
    • Dec 2010
    • 790

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    ابزار بسیار مهم دیگری که برای موفقیت و ایضاً شهرت لازم است "ژست برنده گرفتن در زمان بازنده بودن" است.
    =))

البته موفقیت معانی گوناگونی دارد.
    درضمن می خواستم یه چند تا خود سهم رو امروز بخرم که نخریدم
    دوستان چرا اون 200 تای اخر انقد مهمه؟
    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
      این سهم حقوقیه کث.......... دارد همه دوستان در مورد این سهم این یک جمله را شنیدند و دلیل وارد نشدنم هم فقط همین بود...

اما واقعا میشود گفت کثیف ترین سهامدار بازار اون کسی بود که 200 تا دونه آخر رو برداشت.....کاش میدونستیم کی اول صف فروش بود یه آماری از کد طرف در میووردیم....;)
      با این 200 تا رو منفی 12 تعداد معامله شد 300 در منفی 12 و 100 در منفی 8 و پایانی به طبع اون کشید پایین قابل توجه جناب سپه.
      کار بسیار ناشیانه ای بود و نشان از عزم حقوقی برای پایین کشیدن حق و سهم داره که خیلی تابلو رفتار کرد
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• ناشناس
        کاربر ویژه بورسی
        • Jul 2025
        • 1050

"معما چو حل گشت آسان شود"
        حالا که بازی تا حدی رو شده و طمع، سودها را برباد داده است، بار دیگر تحلیل ها آغاز شده و "من میدانستم" ها باریدن گرفته است. این میان پرسش اینجاست که اگر "میدانستید" آن روز که تاپیک برای یک تحلیل درست و درمان "بال بال" میزد کجا تشریف داشتید؟
        هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• Jamshidyar
          كاربر فعال
          • Oct 2011
          • 556

خوب الآن می تونم بگم بدبخت شدم رفت پی کارش ! سهمی که ۸۴ درصد تعدیل مثبت داد، حال و روزش اینه وای به حال بقیه
          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

حالا که بازی تا حدی رو شده و طمع، سودها را برباد داده است، بار دیگر تحلیل ها آغاز شده و "من میدانستم" ها باریدن گرفته است. این میان پرسش اینجاست که اگر "میدانستید" آن روز که تاپیک برای یک تحلیل درست و درمان "بال بال" میزد کجا تشریف داشتید؟
            اقا ما (ما یعنی همه اونایی که حق رو امروز خریدن) رفتیم جلو خط مقدم که شبیخون بزنیم مارو بستن به گلوله عرضه (-: یه لحظه 58 تومن هم شد .(به نظرم اونقدر هم که ما فک میکنیم این سهم دست بازیگرانش نیست)
            ولی اگه برمیگشت چه حالی میدادیه 16 درصدی میگرفتیم (-:
            امروز ما جنگیدیم که فردا روزشما با خیال راحت خرید کنید=)). هر چند به من اگه مجانی هم بدن این سهم رو دیگه نمیگیرم ;)
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/14, 18:25.
            ///

نظر

• Jamshidyar
              كاربر فعال
              • Oct 2011
              • 556

تحلیل منطقی همان بود که روز اول حراج در شرف شکل گیری بود. اشکال نورد این بود که قندی نبود ! والا الآن در حوالی ۲۷۰ در حال معامله بود

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

تو گفتگوی نوسان گیری من ساعت 9:01 اینو زدم :
                -------------------------------------------------------------------------------------
                خدارو شکر مال من درست شد. اگه 50 هزار تا فنورد رو میخریدن رو 1754 حقشو با یه اینتر میخریدم .(- :مثل اینکه فعلا زوده

شاید اول حقشو جمع کنن بعد خودشو
                -------------------------------------------------------------------------------------
                یعنی ساعت 9 برای سهم که رفت تو گره اولین سفارشی که گذاشتن 50 هزار تایی بود. بعد زیادش کردن.
                اولش نخریدم ولی وقتی نوشتم شاید اول حقشو جمع کنن بعد خودش رو دیدم دارن حقشو دارن جمع میکنن :)) منم که به خیال خودم این پیش بینی رو کرده بودم که اول حقشو جمع میکنن بعد خودشو زدبه سرم که بخرم و 165هزار تا حق رو سیستم بود که منم چند تایی خریدم و صفش یه لحظه جمع شد بعدش حق ها با سفارش ها 50000 هزار تایی زیاد شد.
                بازی جالبی بود نوش جونش هر کی به من انداخت ولی بدونه من زیر 3000 تا خریدم =)) ضررش و بازیش به تجربش می ارزید. به هر حال باز هم برای من یه اشتباه حساب میشه و اصلا راضی نیستم از عکس العملم =)) ولی کار هر کسی نیست سهمشو به من بندازه.
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2011/11/14, 19:11.
                ///

نظر

• بنان
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 840

دوستان اصلا نگران نباشيد من 567000 تا روي ميانگين 624 دارم دست نگهميدارم تا روز آخر يعني يكشنبه اميدوارم بره زير 500 بعد تا يك ميليون رندش ميكنم اگر برسه به 450 ميانگينمو به حدود 550 ميرسونم بعد 2-3 ماه انتظار ميكشم اگر 100 درصد سود نداد بورسو ميبوسم ميزارم كنار تا اين حد اطمينان دارم اين سهم داره بازي فسربح را ميكنه البته اگر اتفاقات ناگوار براي مملكت نيوفته مثلا جنگ و درگيريهاي داخليو و...در غير اين صورت اصلا نگراني نداره در اينجور مواقع خودتونو بذارين جاي حقوقي دوستمون تصميم كبري اين مورد را خوب متوجه شده.

نظر

• سپه
                    كاربر فعال
                    • Dec 2010
                    • 790

بنان جان
                    جسارتا سری به تاپیک بترانس بزنید وموقعی که اختلاف حق وسهم 200 تومن بود رو بیاد بیاورید:d ( ونوشته های با آه وگدازما بترانس داران را ببینید شاید....):d

وفقط شایدکمی احتیاط را بیشتر کنید;)
                    آخرین ویرایش توسط سپه؛ 2011/11/14, 20:22.
                    هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                      بنان جان
                      جسارتا سری به تاپیک بترانس بزنید وموقعی که اختلاف حق وسهم 200 تومن بود رو بیاد بیاورید:d ( ونوشته های با آه وگدازما بترانس داران را ببینید شاید....):d

کمی احتیاط را بیشتر کنید;)
                      دقيقا همين بازي بترانس باعث شد كه من سمت حق اين سهم نرم اين سهم بازيش دسته ي عده خاصه و هر كاري بخوان مي كنند پي به اي سهم هم بالا مي باشد دوستان بيشتر احتياط كنند تو اين اشفته بازار در اين بازار ضرر نكردن خودش سود كردن مي باشد
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• Jamshidyar
                        كاربر فعال
                        • Oct 2011
                        • 556

تا اینجا که اومدیم. صد هم میریزیم میشیم سهامدار تا لااقل اختیار سرمایه دست خودمون باشه

نظر

• PASHA
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1294

مثل اینکه از نوشته های دوستان برمی آید این است که
                          با یک حقوقی گردن کلفت ویک اوضاع قاراشمیش طرف هستیم .
                          برخی ازدوستان دستهارابالابرده اند و ...
                          خلاصه به نظرمی رسد که بدجور درموقعیت آچمزقرارگرفته ایم .
                          نه راه پیش داریم ونه راه دررو ، بدجور توی تله حقوقی ها افتادیم .
                          یاباید ضرررا قبول بکنیم و کناربکشیم ویااینکه اگر اعتقادداریم این سهم آینده اش خوب است که
                          مقاومت بکنیم تا به سود برسیم .
                          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
                            مهران جان به نظرت روز اخر مهلت حق تقدم بهترین فرصت برای خرید خود سهم نمیتونه باشه؟
                            راستش تصمیم جان<جون من خودت یه اسم بگو اونجوری صدات بزنیم> من اصلا روی این سهم نبودم یعنی خرید نداشتم فقط میدونستم هیئت مدیره و حقوقیاش.........هستند و به همه دوستان که در پیام خصوصی و تلفنی درباره این سهم بررسی داشتیم همین نکته را یاد آور شدم و اینکه به فکر جنگیدن با این تیریپ حقوقی نباشید...آن زمان معما حل که هیچی هنوز مطرح هم نشده بود چون بحث مال قبل از بستن سهم برای تعدیله...و یادم میاد که این صحبت رو با جناب باربد...یاسر...آقای محمد ساده...و fm 2006 داشتیم...الآن هم به نظرم همچنان آنها میزنند و بقیه میرقصند...ضمنا فراموش نکنیم p/e سهم 10.3 است پس آنها همچنان میتوانند 6&8 بنوازند...هرچند سهم همیشه p/e بالاتری داشت نسبت به سایر همگروهی ها..من قیمتی مد نظرم هست که خیلی بعیده بیاد و اگه به اون قیمت رسید میخرم اگه نه هم روی سهم های دیگه تمرکز میکنم...قیمت مد نظرم هم 150-155 هست...

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              دوستان اصلا نگران نباشيد من 567000 تا روي ميانگين 624 دارم دست نگهميدارم تا روز آخر يعني يكشنبه اميدوارم بره زير 500 بعد تا يك ميليون رندش ميكنم اگر برسه به 450 ميانگينمو به حدود 550 ميرسونم بعد 2-3 ماه انتظار ميكشم اگر 100 درصد سود نداد بورسو ميبوسم ميزارم كنار تا اين حد اطمينان دارم اين سهم داره بازي فسربح را ميكنه البته اگر اتفاقات ناگوار براي مملكت نيوفته مثلا جنگ و درگيريهاي داخليو و...در غير اين صورت اصلا نگراني نداره در اينجور مواقع خودتونو بذارين جاي حقوقي دوستمون تصميم كبري اين مورد را خوب متوجه شده.
                              به این میگن یه حرفه ای وقتی همه میترسن باید نترسید
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!
                              وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jul 2025
                                • 1050

1-حقوقي حقوق حقيقي را پايمال مي كند، حقوقي سرمايه بيشتري دارد و بازيگردان است و در اين ميان بسياري از سهامداران جزء را قرباني مي كند، بي شمار مثال وجود دارد از به تله افتادن سهامدار جزء به دليل شايعه سازي حقوقي و...اين قبيل جملات براي همه آنان كه دستي بر آتش بورس دارند بسيار آشناست چه بسا اغلب آنان عملاً چنين تجربه اي را از سر گذرانده اند و ايضاً من در مورد حق تقدم بترانس.
                                2-در خزان بورس كه براي 4 درصد نوسانگيري بايد مدتها وقت بگذاريم و سهم كشف كنيم، حق تقدم سهمي را با هزار اما و اگر در آخرين روز مهلت معاملات مي خريم به اميد تمديد مهلت و سودي فرضا 10%. حرف و حديث پيرامون بازنشدن سهم و حق است كه خبر از تعديل 84% به ميان مي آيد، در حراج روي 100% اردر پر حجم خريد وجود دارد و من و شمايي كه تا ديروز از تمديد مهلت و بازشدن حق نيز مطمئن نبوديم ناگهان با يك فرصت طلائي روبرو مي شويم. سهم به هر دليل بازگشايي نمي شود و روز بعد كه در 50% بازگشايي مي گردد ناخودآگاه نيمي از بازده 100% را از دست رفته مي بينيم در حاليكه چندي قبل براي سود 10% نيز به خود مي باليديم سود 50% را با بي محلي كنار مي نهيم به اميد بازگشت به بازده 100% ولي اين اتفاق هرگز نمي افتد و سودي كه به دليل عدم واقع بيني ذره ذره در حال ذوب شدن است.
                                3-اگر ما طمع كرديم و غير واقع بينانه عمل نموديم با بزرگواري اشتباه خود را بپذيريم و آن را هرگز تكرار نكنيم و با بهانه هاي كليشه اي چون بازي چرك حقوقي خود را گمراه نكنيم.
                                هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

در حال کار...
                                X