در اصل توسط يگانه پست شده است
View Post
نوردوقطعات فولادي ( فنورد )
Collapse
X
-
-
سابقه نداشت من رو یه سهم بیشتر از 8 درصد ضرر بدم این فنورد یه 30 درصدی یا بیشتر از ما کشید فک کنم =)) خلاصه ما امروزشر این سهم رو کندیم. میخوام برم رو وشمالح فک کنم رو اون هم 30 درصد ضرر بشه داد =))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postسابقه نداشت من رو یه سهم بیشتر از 8 درصد ضرر بدم این فنورد یه 30 درصدی یا بیشتر از ما کشید فک کنم =)) خلاصه ما امروزشر این سهم رو کندیم. میخوام برم رو وشمالح فک کنم رو اون هم 30 درصد ضرر بشه داد =))
نظر
-
در اصل توسط بنان پست شده است View Postجناب ميثم خان همه روي اين فنوردح ضرر دادن اون صف 3 ميليوني روز اول روي 970 ريال همه را گول زد در واقع فكركنم اين ترفند سهامدار عمده بود البته اگر براي يكبار هم كه شده بورس حامي سهامدار حقيقي بود و نذاشت باز بشه وگرنه ضررها بالاتر از اين بود من تا اينجا حدود 9 ميليون تومن ضرر دادم مع الوصف من امروز برعكس شما خريدم و ميانگينمو به حدود480 ريال رسوندم حالا اگر سهم بياد پايين بتونم حداقل قيمتشو تشخيص بدم از سهمشم ميخرم البته اگر تو اين يكي دو ماهه اتفاقي تو كشور نيوفته مطمئنم ضررو پوشش ميدم و سود خوبي هم ميكنم فعلا به انتظار ميشينيم
ولی شما خیلی سنگین خریدی و نباید این قدر ضرر میدادی به نظرم کار درستی کردی و میانگین رو اوردی پایین تر.///
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postتمام این بازیها برای این بود که سهامدار مجبور باشه پول حق را واریز کنه
همین و بس
شرکت دوست نداره خودش پول بده برای افزایش سرمایه
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالبته من خیلی خیلی کم خریده بودم من روز بعدش اومدم با 8 درصد ضرر بفروشم که خریدار نداشت وگرنه بازم عمرا اینقدر ضرر نمیدادم.
ولی شما خیلی سنگین خریدی و نباید این قدر ضرر میدادی به نظرم کار درستی کردی و میانگین رو اوردی پایین تر.
نظر
-
حقش تا کی وقت داره؟حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .
نظر
-
.
نمی دانم چرااینطوری شد!!!
ازهرطرف که نگاه می کنم که کجااشتباه کردم .بازمتوجه نمی شوم .
بازصدرحمت به صدرا ... فقط اسمش بددررفته است .
امروز هم نفروختم و10 هزارتایی هم بازاضافه کردم .
پول راهم واریز نمی کنم .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postفكر ميكنم 150 151 خود سهم جمع بشه
و خريد پله اول امروز مناسبه
كف كانال صعوديه سهم 150 هست و كف قبلي برگشت سهم 146
اگر جو بازار همچنان مانند دو هفته قبل باشد سهم زير 130 را نيز خواهد ديد البته شانس سهم و سهامداران اوليه اين بود كه هفته قبل با بازگشايي خوب روبه رو شد وگرنه مانند سهام ديگر در عرض دو هفته اخير خودش را به 120 مي رساند و كسي ميخواهد سهامدار اين سهم از اين بعد شود بايست طويل مدت نگه دارد سود 50 درصدي بگيرد.
نظر
-
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postفنورد تا دیروز 200000 تا صف فروش داشت
یکی میتونه بگه صفش کو؟
بابا اینا دیگه کی هستند
من درفلسفه برخی ازاین شرکتهادربورس مانده ام
هدف از آوردن اینگونه ازشرکتهادربورس چیست ؟؟؟
سفته بازی ...
ویاخبررانتی چیزی شد صف خرید وبالابردن
وپایین آوردن با گره و..اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
نظر