لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فین
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1158

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در دولت جدید فلوله رشد خوبی خواهد داشت . فلوله را با این قیمتها ( حدود 120 تومان با افزایش سرمایه ) بخرید و 2 تا 3 سال نگه دارید مطمئنا سود خوبی خواهید کرد.

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
      سلام
      با توجه به مطالب ذکر شده شما نگهداری سهم را تایید و توصیه می فرمایید ؟
      سلام دوست عزیز
      راستش توصیه به نگهداری این سهم از نظر من سهامدار 5 ساله این سهم دل شیر میخواهد
      ازطرفی سهام پتانسیل رشد به عرش را از 5 سال پیش داشته است و از طرفی سهام در چنبره یک مشت دزد بی پدر خدا نشناس افتاده که پتانسیل رفتن به زیر فرش هم دارد
      این سهم اگر تحمل صبر چندساله را رویش داری ارزش تملک دارد چون همیشه توان رشد داشته است و همین الان هم میتواند قیمتش را سه برابر کند ولی خوب با این مدیرعامل و دزدان پشت سهم امکانش هم هست شرکت را چپاول کنند و حق سهامدار را مثل آب خوردن بخورند
      من 5 سال روی سهم ماندم که البته اشتباه کردم بایستی در مواقعی از این سهم مثل هزارارن نفر دیگر نوسانم را میگرفتم که نگرفتم
      الان هم به نظر من بعد از افزایش سرمایه و رسیدن قیمت سهم به قیمت اسمی ( البته کمی بالاتر ) برنامه دزدان جمع کردن سهم سهامدار خسته خواهد بود پس بازی را ادامه میدهند
      اینکه بخری یا با سهم بمانی به استراتژی شما مربوط است اما من سهم رشد کند یا خارج خواهم شد یا نوسان خواهم گرفت اگر هم رشد کرد نوش جان سهامدار مظلوم , بالطبع خوشحال میشوم
      اما با این مدیریت و این هیات مدیره و این دزدان کثیف پشت سهم مراقب سرمایه تان باشید این ها به کسی سود نخواهند رساند
      دوستدارت

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1774

مواظب باشید فلوله سهم خوبی نیست بازیگر فوق العاده کثیفی دارد تو بازار سال گذشته تمام سهام قیمتشان چند برابر شد این سهم رشد نکرد خیلی کثیف حرام لقمه هستند

نظر

• ushita
          عضو فعال
          • Jul 2020
          • 876

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
          مواظب باشید فلوله سهم خوبی نیست بازیگر فوق العاده کثیفی دارد تو بازار سال گذشته تمام سهام قیمتشان چند برابر شد این سهم رشد نکرد خیلی کثیف حرام لقمه هستند

خیلی نگران و دلواپس این طلای زیر خاکی نباشید - اتفاقا سهمی که رشد نکرده، دیده هم نشده و بازده رویایی در دلش داره با این حجم از تورم و پتانسیل

شاید چند ماه پیش هنوز نمیشد گفت فلوله در مسیر تحول قرار گرفته ولی همه چیز با صحبت وزیر صمت برای ابر پروژه های انتقال آب از خلیج فارس به مشهد، اصفهان و سیستان شروع شد

همین افزایش سرمایه سنگین از محل تجدید ارزیابی که مطرح شد، سالها مخالف بودند

بازار ما عادت داره وقتی خبرهای بسیار مثبت میاد در صف های خرید و قیمت های بالا خرید بزنه - شاید 10 درصد در کف های قیمتی شناسایی انجام میدند و البته دردسر و رنج بیشتری هم می برند ولی خب حس خوب و بازدهی های رویایی هم مسیرش آسان نیست.

به این تصاویر زیر باید خیلی دقت کرد

اما مهم ترین مزایا چیست

1. انحصار لوله و ماشین سازی در تولید لوله های با سایز بالای 1000 میلی متر تا 2000 میلی متر در ایران و خاورمیانه

2. گران شدن ورق گرم و مواد اولیه لوله های فولادی به طوری که امروز به تنی 21 میلیون تومان رسیده و لوله فولادی با پوشش پلیمری به بالای تنی 25 میلیون رسیده - این وسط لوله فلزی 15 درصد از چدنی سبک تر هست و این یعنی قیمت لوله چدنی تنی 21 میلیون باشد. حالا مواد اولیه لوله چدنی اهن قراضه تنی 10 میلیونیست !

3. کیفیت بی چون چرا لوله چدنی به سایر لوله ها - به طوری که در کشور ژاپن امروز 80 درصد شبکه از این لوله ها تشکیل شده

به امید خدا روزهای خوبی در راه ...

معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• سرجوخه
            عضو عادی
            • Jan 2014
            • 241

با سلام
            از کانال تلگرام افزایش سرمایه
            #مرحله_دعوت

#فلوله
            ?موضوع:
            آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

درصد افزایش سرمایه: %1240
            محل تامین: #تجدید_ارزیابی

?تاریخ برگزاری مجمع : 1400/04/14

? 1400/04/03
            ➖➖➖➖➖➖➖➖

اینجا کامنت بگذارید?
            instagram.com/afzayeshsarmayee

◘◙ افــــــــزایش ســـــــر؎ایه ◙◘
            ? @afzayeshsarmayee

نظر

• ushita
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 876

در گزارش هیئت مدیره مطالب جالبی مطرح شده که به مرور قرار میدم

در وهله اول پیش بینی شده صادرات 3 برابر سال قبل و در حدود 240 میلیارد تومان باشد که جای تامل داره و در مجموع به فروش 550 میلیاردی برسند

حدودا 15 درصد رقم صادرات هم میشه سود تسعیر ارز و سود ضایعات هم 3 درصد کل فروش که حدود 50 میلیارد میاره روی سود ناخالص

با 27 هزار تن تولید و اهن قراضه تنی 11 میلیونی حدود 300 میلیون بهای تمام شده بعلاوه 50تا سایر متریال ها در نهایت 350 میلیارد تمام شده داریم که تا اینجا 250 میلیارذ سود ناخالص داریم و اگر حدودا 100 میلیارد هزینه های مالی، تنزیل و اداری ... کسر بشه در حدود 150 میلیارد تومان سود خالص داریم که نشون دهند اهرم سود سازیست

سهمی 300 تومان سود خالص عملیاتی اونم برای شرکتی که فقط با 25 درصد ظرفیت میخواد فعالیت کنه و درگیر هزینه مالیست

اگر پروژه های ملی انتقال اب شروع بشه و فلوله وارد میدان بشه فروش قطعا به بالای 1000 الی 2000 میلیارد میرسه و اینجا دیگه به سمت سهمی 1000 تومان سود عملیاتی حرکت می کنیم !

بازار فلوله رو نصف قیمت املاکش داره حراج میزنه و تماشا میکنه

امثال چفیبر و مرینوس ها رو فقط بخاطر زمین دارند میخرند بعد فلوله با این زمین های درجه یک چسب ایستگاه مترو با اسناد تفکیکی و جواز ساخت! و این پتانسیل سود سازی و فروش اینجوری ...

همیشه اعتقاد دارم بازار عادت داره در صف خرید های آنچنانی بخره و در قیمت های باور نکردنی چوب جراج بزنه

معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• سیدامیر
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 1668

سلام..

اضافه کردن فلوله ...از صف فروش..

.. شاید اشتباه میکنم ...ولی من خریدار فلوله تو این قیمتها هستم ..

..قیمت 1540 تومن ..

..
                ..

نظر

• سیدامیر
                  عضو فعال
                  • Dec 2012
                  • 1668

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                  سلام..

اضافه کردن فلوله ...از صف فروش..

.. شاید اشتباه میکنم ...ولی من خریدار فلوله تو این قیمتها هستم ..

..قیمت 1540 تومن ..

..
                  ..
                  سلام ..

خدارا شکر ..ظاهرا خرید دیروز ما اشتباه نبود ..

فلوله صف خرید 1642 تومن ..

همچنان با سهم خواهیم بود ..

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

با تمام وجودشون سهم 100 تومانی رو نگه داشتند که اهداف پلیدشون انجام بدند/

این همین دنیا چوب کارشون میخورند و این اتفاق خیلی سریع می افته

خطابم به دوستان اینکه دو دستی به سهم بچسبید که بازی بسیار نزدیکه

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

عجب رکبی زدن به مردم امروز روز آخر معاملات فلوله قبل از مجمع افزایش سرمایه بود و جالبه که ساعت ۱۳ مجوز از طرف سازمان صادر شد.??

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

نظر

• ushita
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 876

روز دوشنبه 14 تیر

عمری باشه در خدمت دوستان در مجمع خواهیم بود

نقطعه عطف بزرگ این سهم ثبت افزایش سرمایه و حضور در ابر پروژه هایست که روح بازار هم خبر نداره

چه برنامه های که پشت این سهم نیست - تا امروز ندیده بودم سازمان اینقدر عجیب و سریع مجوز افزایش سرمایه از تجدید اونم به این درصد سنگین رو بده

یه دوستی بود میگفت فلوله هر سهم 1 دلار - امروز با این افزایش سرمایه سهم شد چند سنت :)

نظر

• ushita
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 876

مجوز سازمان در عین ناباوری با سرعت نشست روی کدال اونم بعد از ساعت معاملات روز شنبه - به هر حال فلوله ارزانترین سهم بازار شد - مسیر مشخصه و گرگ های در لباس میش در کمین سهم سهامدار هستند - توصیه من به سهامدارها رسیدگی به زندگی و پرت کردن سهم در گوشه سبده - بازی بزرگی در حال طراحیه که شاید به فکر خوش بین ترین سهام دار هم نرسد

نظر

• ushita
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 876

سهم با حدود قیمت تیوریک 130 تومان داره میره مجمع - سهمی که فقط از عرصه ارزشگذاری شده - سهمی که توانایی داره به ازای هر سهم بعد از افزایش سرمایه 100 تومان سود عملیاتی بسازه! سهمی که 200 تومان سود غیر عملیاتی می تونه بعد از مجمع بسازه با فروش فقط زمین چهاردانگه یا مشارکت کنه با شهرداری و بسازش

بازار همیشه عادت داره تو صف خرید های متوالی بخره و در منفی های کف قیمتی تماشاچی باشه

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

در اصل توسط ushita پست شده است View Post
                                سهم با حدود قیمت تیوریک 130 تومان داره میره مجمع - سهمی که فقط از عرصه ارزشگذاری شده - سهمی که توانایی داره به ازای هر سهم بعد از افزایش سرمایه 100 تومان سود عملیاتی بسازه! سهمی که 200 تومان سود غیر عملیاتی می تونه بعد از مجمع بسازه با فروش فقط زمین چهاردانگه یا مشارکت کنه با شهرداری و بسازش

بازار همیشه عادت داره تو صف خرید های متوالی بخره و در منفی های کف قیمتی تماشاچی باشه
                                یوشیتا جان سلام و ارادت
                                سهمی که با 50 میلیارد تومان سرمایه را سه سال است بازی میدهند و از سهامدارانش نوسان میگیرند الان هم با 13 برابر شدن سرمایه اش و 13 برابر شدن سهام شناورش و مهمتر از همه سهامداران خسته اش میتوانند چند ماه دیگر هم نوسان بگیرند
                                بله بر پتانسیل شرکت باید تاکید موکد کرد و احتمال رشد قیمتی سهم اما بازهم تاکید میکنم مدیرعامل دزد و هیات مدیره بی عرضه مانعی براین رشد هستند
                                این سهم میتواند بعد از مجمع و افزایش رشد قیمتی داشته باشد --------------------- میتواند مثل سه سال گذشته سهم را بازی بدهند حتی تا قیمت اسمی سهم
                                تنها راه رشد قیمتی سهم تغییر مدیرعامل دزد شرکت و تعویض هیات مدیره بی عرضه شرکت است که با این سهامداران حقیقی و حقوقی خدا به داد سهامدار مظلوم فلوله برسد
                                انشالله من اشتباه کنم اما به نظرم تازه بعد از مجمع رندان و دزدان برای درآوردن سهم وارد سهم خواهند شد

نظر

در حال کار...
                                X