لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ".احسان."
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 2676

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در مورد فلوله ذکر یک نکته دیگر هم خیلی مهم است، و آن اینکه این سهم از سال 95 که تمام سهام از سقف هایشان 10 الی 40 برابر شده اند، این سهم تنها 3 برابر شده است!!! یک اکازیون قیمتی برای خرید بلند مدت. خبرهای خوب سهم هم و دارایی و ارزشمندی سهم نیز که جایگاه خود را دارد.
    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• arash
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 819

شاید دوستان تیزبین توجه کرده باشند. ولی یه نکته میگم که دوستان هم در جریان قرار بگیرن.
      با همون قرارداد که نصف زمین رو دادن به شهرداری تغییر کاربری رو میتونستن کامل بگیرن یه چیزی هم روش؛
      ولی شرکت توی وضعیت بدهی و بی پولی یه هزینه اضافه نزدیک ۱۰۰ میلیادی هم کرده! برای تراکم گرفتن. چرا؟
      فقط ۱ دلیل میتونه داشته باشه. اونم برنامه ساخت و ساز داشتن ه
      دوستان عزیز شما با شرکتی روبرو هستید که
      ۱.قرارداد مخازن داره برای تامین آب در سرتاسر کشور که استارت خورده و چنتا نمونه در تهران راه اندازی شده. تامین هزینه این قرارداد طبق تحقیقات ما، از روی قبض آب تامین میشه
      ۲.با توجه به گرون در اومدن لوله فولادی ، قطعا پروژه های ملی انتقال آب از لوله چدنی استفاده خواهد شد. میخواید اعداد و رقم دستتون بیاد؟
      فاز اول که سه شرکت بورسی کچاد ، کگل و فملی هزینه کردند ۱۶ هزار میلیارد تمن شده، مارکت فلوله در حال حاضر ۱ هزار و دویست میلیارده?
      حالا میتونید دلیل بازدید کچاد، استانداری یزد، ایمیدرو، معاون وزیر رو بفهمید یا بازم بگم؟
      ۳.نفوذ منطقه ای که پیدا کردیم یکی از بخش هاش حضور در طرح های آبرسانی منطقه است بخاطر همین رشد صادرات شرکت نسبت به پارسال ۱۰ ها برابر شده و تقریبا نصف تولید سالانه شرکت قراره صادر بشه
      دیگه ریزهاشو نمیگم

نظر

• arash
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 819

آهان اصل موضوع یادم رفت
        در کنار این ۳ تایی که گفتم و چنتایی که نگفتم اضافه کنید
        ۴۰۰ واحد آپارتمان و یک مجتمع تجاری اداری ۵ طبقه خفن با نام پادرا ? از سال بعد شرکت انبوه ساز هم میشیم.
        یه نکته دیگه آقای بابایی چند ساله ظرفیت اسمی شرکت رو نمینویسه توی گزارش توصیفی ولی برید سالهای قبل متوجه میشید که ظرفیت این شرکت حدود سالی ۱۵۰ هزار تنه، همین چهار دونگه به تنهایی سال ۸۷ بالای ۷۰ هزار تن فقط لوله سایز کوچیک تولید کرد اگه باور ندارید. حالا شمس آباد رو اضافه کنید و قطعات غیر لوله?

نظر

• arash
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 819

با اینکه گزارش تولید و فروش بسیار بسیار محافظه کارانه و با سیاست ... داده شده است ولی رشد قابل توجه در فروش را شاهد هستیم ، با توجه به بازدیدها و قراردادهای بزرگ قزوین و انتقال آب عمان و ... که نیاز بالای لوله های بزرگ ۱۶۰۰ و ۱۸۰۰ که انحصاری توسط فلوله تولید می شود و تفاوت بسیار زیاد قیمت لوله های فولادی با چدن داکتیل باید شاهد افزایش دو برابری قیمت و تولید تمام ظرفیت فلوله باشیم .
          این ارزش بازار سهم با توجه به شرایط بازار فلوله چندین برابر عدد فعلی خواهد شد و این را تکنیکال سهم هم تایید می کند.
          ✌️??

نظر

• ushita
            عضو فعال
            • Jul 2020
            • 876

درود

قبلا خدمت دوستان اشاره کردم که این سهم چه پتانسیل های برای سود سازی و فروش و در کنارش پتانسیل دارایی داره

خیلی وقت بود چارت سهم باز نکرده بودم، به شکلی ساده سهم در آستانه تحولات قرار گرفته

یکی از هزاران سناریوی که وجود داره میشه حرکت تا سقف قبلی و تعویض سهامدارن خسته با تازه نفس و وارد شدن به دنیای اتفاقات جدید برای فلوله

یه نکته ای که دوست دارم بگم اینکه ندیدم تو بازار کسی درباره پتانسیل های سود سازی این سهم و نرخ های آینده اش بنویسه ولی بنده نوعی می نویسم شاید یادگاری شد

نرخ های فروش لوله در ادوار مختلف تنی 1000 دلار بوده و اگر امروز در گزارش های ماهانه نرخ تنی 14 میلیون ثبت شده دلیلش یه چیزه - این قرارداد های چند ماه گذشته است که امروز داره اجرا میشه و رفته رفته هر چی به سمت جلو حرکت می کنیم نرخ ها جذاب تر خواهند شد.

از طرفی نکته مهم اینجاست که مواد اولیه قرار نیست همگام با نرخ ها آپدیدت بشه چراکه همین امروز شرکت داره نقد از کف بازار میخره - خلاصه زمان در سال های که کاهش قیمت ارز و ثبات داریم به نفع فلوله میگذره و چقدر جالب که در این سالها تقاضای انباشت شده پروژه های آب رسانی بزرگ را داریم

نکته بعدی و قشنگ اینکه شانس در خونه این تولید کننده را زده و قیمت ورق گرم در کشور حسابی پریده بالا - این یعنی افزایش قیمت لوله فولادی که از لحاظ قیمت رقیب بود در پروژه های که فقط میخواستن اجرا بشه و بره و براشون مهم نبود که 10 سال دیگه این لوله ها می پوسه !!

دنیا برای انتقال آب چدن داکتیل رو قبول داره و کشور ما هم سراغ این قضیه خواهد آمد

امیدوارم شاد و سلامت باشید
            معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

اگر به فلوله به دید یک سهم 3 ساله نگاه کنیم، بدون اغراق عرض باید کنم، که چنین سهمی با پتانسیل سود سازی و جاماندگی فعلی وجود ندارد. شما پتانسیل شرکت را با رسیدن به فروش هر تن لوله 20 میلیون تومان در دو سال آینده و رسیدن به تولید سالهای قبل از سال 92 یعنی بالای 80 هزار تن را در نظر بگیرید. شرکت این پتانسیل را دارد. شک نداشته باشید، اما برای کوتاه مدت خیر این انتظار را نداریم. شرکت سالهای 87 تا 90 نزدیک 100 هزار تن تولید و فروش داشته است. اگر دلار در 20 هزار تومان در سه سال آینده تثبیت شود، و تولید شرکت با توجه به انباشت پروژه های آب به سالهای قبل برسد، شرکت توانایی دارد به فروش 2000 میلیارد تومان برسد. البته برای حال حاضر این عدد یک عدد رویایی به نظر می رسد. همانطور که 3 سال پیش برای خیلی از سهام فروش های کنونی رویایی است. و رسیدن به این سود یعنی سود ناخالص 700 میلیارد تومانی و سود شرکت می تواند به 1000 تومان عملیاتی برسد. البته باید فرض بلند مدت و پتانسیل های شرکت را مد نظر قرار داد، اما شرکتی با این ظرفیت در حال حاضر برای یک سرمایه گذاری 3 سالع را شخصا سراغ ندارم. از سوی دیگر، فلوله زیر 3000 تومان برای افرادی که قصد تیک اور یک شرکت پر دارایی و پرپتانسیل را دارند، با مبلغی بین 150 الی 300 میلیارد تومان گزینه اکازیون محسوب می شود. این گروه ها در صورتیکه بر دارایی های شرکت و پتانسیل سود آوری آینده شرکت واقف شوند، بدون تردید از هر سهم زیر3200 تومان به راحتی نخواهند گذشت. فلوله سهمی خواهد بود، که از جوجه اردک زشت سالهای قبل تبدیل به یک قوی زیبا خواهد شد. تنها صبر و سرمایه گذاری 2 الی 3 ساله با برنامه را می طلبد.

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

امروز وارد سهم فلوله شدم

از حپترو با سود 5 درصدی بعد از چند ماه خارج شدم

فلوله رو به خاطر تحلیل آقا احسان خریدم

چارت سهم نگاه کردم بد نبود ، ان شاءالله خیر برسونه

نظر

• niki
                  عضو عادی
                  • Jun 2011
                  • 248

سلام , ارادت
                  آخرین ویرایش توسط niki؛ 2020/12/28, 13:36.

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام و عرض ادب،

ارزندگی و جاماندگی دو دلیل اصلی برای سرمایه گذاری در این سهام:

ارزش زمین و تجهیزات کارخانه چاردانگه: حداقل 1000 میلیارد تومان،
                    ارزش زمین شمس آباد: 300 میلیارد تومان
                    ارزش تجهیزات کارخانه شمس آباد: 900 میلیارد تومان

ارزش بازار امروز فلوله: 1250 میلیارد تومان

جاماندگی هم تنها اینکه از اسفند 98 تنها 25 درصد رشد داشته است.

نظر

• ushita
                      عضو فعال
                      • Jul 2020
                      • 876

از امروز تصمیم گرفتم که به دوست آشنا مستقیم پیشنهاد بدم که وارد این سهم بشن

چرا این جرات پیدا کردم

1. از سوپر مفت های بازار که به واسطه ضرب و زور این قیمت ها مونده

2. زمان به نفع خریدار داره میگذره و هر چقدر جلوتر میریم بازار بیشتر میاد سراغ جا مانده ها ( نمونه اش که حتی سمگا رو دوبل کردن )

3. شرکت با این ثبات نرخ ارز و قیمت ورق از چپ راست بهش قرارداد میرسه و از لحاظ عملیاتی چند ماه دیگه یه فلوله دیگه میشه

4. قضیه زمین و احداث ایستگاه مترو با سرعت باور نکردنی در حال پیش روی هست و به زودی اخبار بزرگی خواهیم شنید

5. مجمع انتخاب اعضا هیت مدیره نزدیکه و به نظرم یکی از مجامع پر تنش این سالها خواهد بود که خیلی ها یک صدا خواهند شد

6. پروژه بزرگ اب رسانی دریای عمان به مشهد قرار در دفه فجر کلنگ بخوره که حاشیه های بزرگی خواهد داشت

خلاصه که وقتی سهم مفت باشه ادم جرات پیدا میکنه بگه بخرید، در این بازار که سهم ارزان کم پیدا میشه فلوله جز ارزان ترین ها شده
                      معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• niki
                        عضو عادی
                        • Jun 2011
                        • 248

سلام , ارادت
                        میخواهید باور کنید یا نکنید اما خدا را شاهد میگیرم در این 5 سال یک بار هم از فلوله نوسان نگرفته ام اما
                        اما خدمتتان عارضم دوستی دارم اینطرف که دوستی دارد در آن طرف
                        ایشان وقتی سهم به 4000 نزدیک میشد گفت دو تن ........ که حتی نمیخواهم اسم کثیف شان را بیاورم کدهای شخصی خود را خالی کردند و قرار است سهم تا 2000 پایین بیاورند که البته آوردند و در آنجا هم ماشالله همه خرید کردند
                        این دوست اینطرفی من چند روز پیش هم گفت بازهم نزدیک 2500 فروختم تا 2200 دوباره سوار شوم خدمتش عرض کردم فکر نکنم تا 2200 برسد گفت به من اینطور گفته اند ظاهرا با منفی فردا بازهم ایشان درست گفته است
                        خلاصه خدمتتان عرض کنم مثل همیشه
                        عدد و رقم و تولید و فروش و زمین و دارایی و خط تولید و .......... همه واقعیت هستند و درست

اما متاسفانه اینجا ایران است و وقتی یک مشت دزد در هیات مدیره و شرکت و سازمان کنار هم جمع شوند دیگر تنها راهی که می ماند این است که یا کنارشان بنشینی تا سرمنزل مقصود یا از ایشان دور شوی و اعصاب را فدای پول نکنی
                        حالا هرکس یک راهی را انتخاب میکند

اما مطمئن هستم سهم خشک است و خودشان را میکشند تا سهم را کمی پایین بیاورند

آینده برای سهامدار فلوله است اما سهامداری که دیگر نه اعصاب دارد و نه روح و روان

کف این سهم 2000 تومان است و سقفش هم به خریدار پولدار مربوط است
                        نه امثال من قدرت تکان دادن این سهم را دارند و نه بازیگر میخواهد این سهم رشد کند فعلا از نوسانگیری ارتزاق میکند

این سهم یک خریدار پولدار بی کله میخواهد و بس
                        آخرین ویرایش توسط niki؛ 2021/01/02, 11:27.

نظر

• ushita
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 876

سهم داره 50 تومان معامله میشه

چهاردانگه 6500 متر زمین تجاری بر ایستگاه مترو متری 70 تومن حدود 450 میلیارد تومان - 21 هزار متر زمین 31 برج مسکونی 6 طبقه حدود 600 میلیارد تومان

شمس آباد 200 هزار متر مربع زمین و سوله تمام انشعابات حتی چاه آب حدود متری 4 میلیون میشه 800 میلیارد

بدون ریالی زیان انباشته - سهمو دارند 50 تومن میفروشند -

سهمی که مدیران بزرگترین شرکت های معدنی ایران آمدند بازدیدش برای بزرگترین پروژه انتقال آب مملکت به طول 1500 کیلومتر- لوله چدنی تنی 20 میلیون تومان و اهن قراضه تنی 9 میلیون

1500 کیلومتر پروژه سایز 1800 نیاز به یک میلیون و چهارصد هزار تن محصول لوله داره !! یک سوم این قرارداد یعنی 10 هزار میلیارد فروش در سه سال

بماند تقاضای معمولی آب منطقه ای ها و کشور های همسایه

این سهم هر چقدر درجا بزنه نفرات بیشتری میان سراغش

اینقدر پول ها در بازار بزرگ شده که امروز خرید 20 میلیون سهم فلوله مثل آب خوردن شده برای بازار

قطعا تحولات رخ میده و اینطوری باقی نمی مونه - چه بسا که رالی بازار روی سهم های بزرگ تمام شده و نگاه بازار فقط به تک سهم های جا مانده و مفت هست.

روزهای خوشی سهامدارهای رنج دیده این سهم هم میرسه

نظر

• سیدامیر
                            عضو فعال
                            • Dec 2012
                            • 1668

سلام

خرید پله اول فلوله ..

قیمت 2220 تومن ..

..

نظر

• سیدامیر
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1668

در اصل توسط سیدامیر پست شده است View Post
                              سلام

خرید پله اول فلوله ..

قیمت 2220 تومن ..

..
                              سلام ..

فلوله صف خرید با حجم خوب ..

به نظرم اهداف خوبی خواهد داشت ...

..

نظر

• niki
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 248

? آخرین وضعیت بورس
                                همانطور که در این فایل. صوتی متوجه شدید چارت را خودشون می کشن و بر اساس. آن قیمت را دستکاری می کنند
                                خودشون کی هستن ؟
                                چهار نفر مثل خواجه نصیر عسگری مارانی. با حمایت چند نماینده. انقلابی مجلس و در رده های پایین تر مهرپور لایقی که. پول تندروها و اصولگرایان دست آنها است
                                اقوام آقای علم الهدی امام جمعه مشهد که در فرابورس هستند با آنها کاملا هماهنگ هستند
                                جناب هامونی هم مدیر. عامل فرابورس با آنها ارتباط نزدیکی دارد
                                فامیل بازی. است دیگه
                                بیش از ۵۰ درصد بورس دست همینها است که آستان قدس. ستاد اجرایی بنیاد مستضعفان و چند خصولتی دیگر کاملا هماهنگ. نقشه برای جیب سهامداران. جز می ریزند و جیب خیلی ها را خالی کردن
                                مگر با من تماس نگرفتید تهدید کردید که یا این مطلب را درج کن. یا پرونده سازی می‌کنیم
                                این مطلب هم مدرک
                                اسم آوردم برید شکایت کنید
                                از رئیس بنیاد مستضعفان گرفته تا رئیس مجلس انقلابی آستان قدس و مدیرعامل فرابورس تا عسگری مارانی و خواجه نصیر . باید در دادگاه. علنی حاضر. شوند
                                فکر کردن چون فامیل علم الهدی. هستن من از آنها می ترسم
                                تمامی مدارک و شواهد تهدید. وجود داره
                                در جدید ترین. جرمی که مرتکب شدن از من تقاضای ۵ میلیارد رشوه کردن
                                کل سرمایه من در بورس. ۱۵ میلیون تومان هم نیست
                                مگه مثل شما دزد هستم ۵ میلیارد داشته باشم رشوه بدم
                                من چیزی برای از دست دادن ندارم
                                ولی شما خیلی چیزها برای از دست دادن. دارید
                                تازه این اولشه.
                                به لطف خدا آنچنان رسوایی شوید که تا ابد آنرا فراموش نکنید
                                ????????:

************************************************** **********

نظر

در حال کار...
                                X