لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1783

پاسخ : لوله و ماشين سازي ايران ( فلوله )

در اصل توسط niki پست شده است View Post
    یوشیتا جان سلام و ارادت
    سهمی که با 50 میلیارد تومان سرمایه را سه سال است بازی میدهند و از سهامدارانش نوسان میگیرند الان هم با 13 برابر شدن سرمایه اش و 13 برابر شدن سهام شناورش و مهمتر از همه سهامداران خسته اش میتوانند چند ماه دیگر هم نوسان بگیرند
    بله بر پتانسیل شرکت باید تاکید موکد کرد و احتمال رشد قیمتی سهم اما بازهم تاکید میکنم مدیرعامل دزد و هیات مدیره بی عرضه مانعی براین رشد هستند
    این سهم میتواند بعد از مجمع و افزایش رشد قیمتی داشته باشد --------------------- میتواند مثل سه سال گذشته سهم را بازی بدهند حتی تا قیمت اسمی سهم
    تنها راه رشد قیمتی سهم تغییر مدیرعامل دزد شرکت و تعویض هیات مدیره بی عرضه شرکت است که با این سهامداران حقیقی و حقوقی خدا به داد سهامدار مظلوم فلوله برسد
    انشالله من اشتباه کنم اما به نظرم تازه بعد از مجمع رندان و دزدان برای درآوردن سهم وارد سهم خواهند شد
    با سلام این مدیر عامل دزد و هیت مدیره بی عرضه را چگونه می توان برکنار کرد اگر واقعا می شود خوب سهامداران جمه شویم و در پی این امر باشیم واقعا این سهم به سهامدارانش ظلم کرد

نظر

• niki
      عضو عادی
      • Jun 2011
      • 248

سلام , چهار سال قبل سهامداران متحدتر از امروز در مجمع شرکت کردند دو سیت هم گرفتند , مقصودی و تیمش را هم بیرون کردند , اما متاسفانه بره بیچاره را دو دستی تقدیم آقا گرگه کردند
      متاسفانه متاسفانه متاسفانه سیت اول را دادند به معاون مالی شرکت و سیت دوم هم دوستان در فدک گرفتند که کاملا در خدمت مار بزرگ بودند
      در سنوات بعدی هم نماینده فدک را تغییر دادند که وضع بدتر شد در مجمع دوسال قبل هم نماینده حقیقی ها تو زرد از آب درآمد
      به نظرم تنها راه درست کردن شرکت تصاحب سه سیت از هیات مدیره است و بس و تغییر مدیرعامل و هیات مدیره
      وگرنه باقی سناریو ها وقت تلف کردن است
      و باید منتظر بازی این دزدان باشیم تا کنارشان ارتزاق کنیم
      انشالله من اشتباه کنم اما تجربه چندسال بودن در این سهم را خدمتتان عرض کردم
      مراقب سرمایه تان باشید هرچه فلوله فنرش بیشتر جمع میشود بازی این نامردان عجیب تر میشود
      دوستدارت

نظر

• ushita
        عضو فعال
        • Jul 2020
        • 876

وعده دیدار ما با دوستان فردا ساعت 8:30 در مجمع برای فرستادن یک نماینده شریف و دلسوز در مجمع از جنس کف بازار و سهامدار خرد نه افرادی که اقای نیکی عزیز فرمودن و نفر فعلی که الهی از زندگیش خیر نبینه و دلیلشم هم کاملا خودش میدونه
        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1783

انگار مجمع خوب نبوده باز اگر کسی خبری دارد اطلاع رسانی کند

نظر

• baran
            عضو فعال
            • May 2011
            • 704

? مجمع عادی و فوق العاده #فلوله امروز برگزار شد. افزایش سرمایه ۱۲۴۰ درصدی از محل تجدید ارزیابی تصویب شد. در انتخابات هییت مدیره هم شرکت #سرمایه_سازان_نیک_زرفام بعنوان نماینده حقیقی ها و بالاترین رای به هیئت مدیره شرکت راه پیدا کرد.
            ان شاالله با همفکری همه سهامداران حقیقی که در مجمع حضور داشتند، بتوان شرکت را به جایگاه اصلی در بازار سرمایه رساند. این شرکت چه در عرصه واقعی اقتصاد و چه در بازار سرمایه به دلایل مختلفی از جایگاهی که می توانسته داشته باشد، دور مانده است. این اتحاد خوبی که امروز در مجمع شاهد آن بودیم، و ان شا الله در دو سال آینده تقویت خواهد شد، می تواند شرکت را به جایگاه اصلی خودش که خواست همه سهامداران حقیقی شرکت است، برساند.

@stockmarket100

نظر

• ushita
              عضو فعال
              • Jul 2020
              • 876

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
              انگار مجمع خوب نبوده باز اگر کسی خبری دارد اطلاع رسانی کند

اتفاقا مجمع بسیار خوبی بود

یک سیت گرفتیم/

تکلیف شد تا آبان ماه تکلیف زمین و انتقال کارخانه روشن بشه

بیان شد به صراحت که افزایش سرمایه به این سنگینی برای رفتن به ابر پروژه خلیج فارس هست

مجمع بیش از 5 ساعت طول کشید

تمام حرف های سهامدار ها زده شد هر چند نفرات بسیاری از کارمندان شرکت در نقش سهامدار وارد شده بودند و قصد داشتن کسی حرف نزنه

ولی با درایت سهامدارن و هوشمندی رییس مجمع 5 ساعت حرف زده شد و تکالیف زیادی ایجاد شد/

مهمترین اتفاق هم این بود که همگان فهمیدند اقای مدیر عامل بسیار پرده بازه - خیلی راحت میگه سهم باز نیستم ولی دغدغه داره سهم رشد نکنه - بلافاصله میاد مطلب میزنه ما هیچی نداریم. ما تجدید نداریم - یک قرارداد افشا نشد

تقصیر رو میندازند گردن دیگران - این اقای مدیر عامل اگر واقعا کاری برای سهامدار میخواد بکنه اگر راست میگه رو تابلو نشون بده

مدیرانی بودند که کار نکرده بودند ولی هوای سهم و تابلو روداشتند - در تلوزیون حتی تبلیغ کردند که سهم ما رو بخرید - مدیر عامل ما اگر واقعا نجات دهنده شرکت بوده پس اینورم نشون بده که سهامدار دعای خیرش کنه
              معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1783

مدیر عامل شرکت می گوید برای انتقال تجهیزات به شمس آباد 280 میلیارد تومان هزینه لازم دارد اما مارکت کل قبوله 800 میلیارد تومان بر پدر و مادر هر چی دزده لعنت

نظر

• mehdyand2amir
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 313

[QUOTE=ushita;926255]اتفاقا مجمع بسیار خوبی بود

یک سیت گرفتیم/

مجمع بیش از 5 ساعت طول کشید

تمام حرف های سهامدار ها زده شد هر چند نفرات بسیاری از کارمندان شرکت در نقش سهامدار وارد شده بودند و قصد داشتن کسی حرف نزنه

ولی با درایت سهامدارن و هوشمندی رییس مجمع 5 ساعت حرف زده شد و تکالیف زیادی ایجاد شد/

سلام
                  سود نقدی سه ریال تصویب شد؟ بهتر نبود این مقدار هم توزیع نمی شد برای اغلب سهام داران اسباب معطلی است .

نظر

• ushita
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 876

[QUOTE=mehdyand2amir;926363]
                    در اصل توسط ushita پست شده است View Post

سلام
                    سود نقدی سه ریال تصویب شد؟ بهتر نبود این مقدار هم توزیع نمی شد برای اغلب سهام داران اسباب معطلی است .

درود

طبق قانون تجارت باید 10 درصد سود تقسیم بشه - هر چند سهامدار بلند شد و گفت نمی خوایم - اصل موضوع زمینه

نظر

• niki
                      عضو عادی
                      • Jun 2011
                      • 248

[QUOTE=ushita;926382]
                      در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post

درود

طبق قانون تجارت باید 10 درصد سود تقسیم بشه - هر چند سهامدار بلند شد و گفت نمی خوایم - اصل موضوع زمینه
                      سلام ارادت , چهار سال است بابایی یک ریال کف دست سهامدارش نگذاشته است قیمت سهم هم که در یکسال گذشته حدود 70 درصد کم شده است , بیست روز قبل سهامی را ابتیاع کردم در این بیست روز کاری 20% قیمتش بالا رفته است و در مجمع هم 4% سود نسبت به قیمت تقسیم کرد , خدا بده برکت 24%
                      حالا باید منتظر باشیم ببنیم در چه قیمتی فلوله را باز میکنند و تا کجا و تا چه زمانی با قیمتش بازی میکنند
                      خدا به راه راست هدایتشان کند

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

هر کسی مجمع را گوش کرده باشه یا حضور داشت شنید که زمین های شرکت چه ارزشی دارند

زمین چهاردانگه را عرصه و عیان کارشناس تک نفره گذاشت 329 میلیارد تومان - در ابتدای سال 1400 کارشناسی سه نفره ( سخت گیری بیشتر ) فقط عرصه رو گذاشته 360 میلیارد تومان ! عقل بازار برسه فقط همین زمین چهاردانگه 1000 میلیارد ارزش روزشه ( لازم به ذکر کارشناس همیشه 30 الی 40 درصد دست پایین میزنه )

زمین شمس اباد هم سال 1400 فقط عرصه رو ارزشگذاری کردند 260 میلیارد تومان پس میشه گفت عرصه و عیان روزش بالای 600 میلیارد تومانه

یعنی سهم از همین قیمتی که بسته شده دوبلش تازه میشه معادل ارزش زمین هاش

بحث انتقال اب از دریا ها امروز در مملکت به عنوان راهکار نهایی برای مقابله با بحران های جمعیتی و .... هست - راهی که تمام کشور های منطقه از جمله اسراییل هم رفتنند

انتقال اب از خلیج فارس به مشهد که از اوجب واجبات حدود 1600 کیلومتر طول داره ! این مسیر شاه لوله اصلیش سایزی در حدود 1800 میلی متر داره - هر متر لوله به این سایز در حدود یک تن وزن داره - یعنی فقط خط اصلی این پروژه 1. 6 میلیون تن لوله نیاز داره !!

کل سال های تولید فلوله در این 50 سال به این مقدار نبوده - این فقط یکی از سه پروژه بزرگی که تا امروز ایمیدرو تعریف کرده و پشتش نشسته - ( برای بقا معادن و فولاد سازی ایران )

فرض بگیرید فلوله در 4 سال فقط بخواد یکی از این خطوط رو بسازه - هیچ لوله ساز چدنی سایز بزرگ هم نداریم - همین خط مشهد با نرخ امروز تنی 20 میلیون به صورت نقدی در حدود 32 هزار میلیارد تومان لوله نیاز داره !!!

به قول دوست عزیزی 10 درصد یکی از این خطوط هم به فلوله بدن فروش شرکت 20 برابر میشه /:.smilingsmiley.:/ حاشیه سود 35 درصدی بخش بزرگیش برای بدهی مالی از بین میره ولی وقتی پول مشتری نقد باشد و تامین مالی ارزان انجام بشه در حدود 25 درصد سود خالص خواهیم داشت/ با فرض 10 درصد همین پروژه 800 میلیارد تومان سود خالص خواهیم داشت - در طی 3 سال نه بگو 4 سال !

دقت کنید فقط 10 درصد یکی از صدتا پروژه ای که در این سالها ایجاد میشه

بماند بحث قشنگ دیگری که کسی حواسش نیست - اونم نوسازی شبکه بسیار فرسوده کل شهر های کشور هست/ نمیشه بری اب شیرین کنی با هزارتا بدبختی بیاری بعد بفرستی در شبکه ای که 30 درصدش هدر میره ( آب پنهان) در حدود 160 هزار کیلومتر شبکه توزیع داریم که به گفته خودشان بالای 70 درصد فرسوده است !

تو این 30 سال هر جوری بوده مملکت اومده جلو ولی الان داریم می بینم چه بر سر شهرها بخاطر بی ابی داره میاد - بحران امنیتی پشت سرش

پس باید در این زمینه خرج بشه - چه بهتر در دولت اقای ریسی که دنبال ساختن مملکته

فلوله پوست از سر سهامدار کنده - تمام بازار ها رشد داشتند هر جنسی که شما بگی هر سهمی که بگی - فقط در مملکت سهام شرکت لوله و ماشین سازیست که پس رفت کرده اونم درست در دو سالی که خیلی وضعش از گذشته بهتر شده

بابایی سود نساخته - و هزاران بار باید جوابگوی این داستان باشه

ولی همین بابایی یک وچب خاک شرکت نفروخته و زنده اش هم کرده - 35 تا قطعه سند شش دانگ گرفته - با مجوز ساخت - تمام هزینه های مالی بلند مدت و بهره بالای شرکت صفر شده

بابایی هیچ کاری نکرده باشه این دوتا حرکتش به همه چیز می ارزه - هر چند همین اقای بابایی مقصر اصلی داستان عدم رشد سهمه که میگه سهم باز نیست ولی چشمش به صفحه معاملات و وقتی که همه بازار میرفت بالا سریع و خود جوش شفاف سازی میزد ما تجدید ارزیابی نداریم !

بعد کاشف به عمل اومد داشتیم و الان داره ثبت میشه ! به هر حال اگر ایشون میخواد ثابت کنه کار کرده و جهادی بوده باید قیمت سهمش هم این نشون بده - اصلا نداریم که کار بشه ولی قیمت سهم نشون نده - یه جای کار میلنگه

اعتقاد دارم فلوله متحول شده و جوجه اردک زشتیه که خیلی ها آرزوی داشتن یک برگ سهامش داشته باشند - فرض بگیرید 30 درصد اون پروژه بالایی بهش بدند عقل و هوش از سر ملت میپره

در این بازار اعتراف میکنم و می نویسم برای اینده چارتی قشنگ تر از فلوله ندیدم - لامصب تارگت های نشون میده باور ناپذیر ولی فعلا بیچاره کرده

خدا میدونه چی میشه

نظر

• niki
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 248

[QUOTE=niki;926908]
                          در اصل توسط ushita پست شده است View Post

سلام ارادت , چهار سال است بابایی یک ریال کف دست سهامدارش نگذاشته است قیمت سهم هم که در یکسال گذشته حدود 70 درصد کم شده است , بیست روز قبل سهامی را ابتیاع کردم در این بیست روز کاری 20% قیمتش بالا رفته است و در مجمع هم 4% سود نسبت به قیمت تقسیم کرد , خدا بده برکت 24%
                          حالا باید منتظر باشیم ببنیم در چه قیمتی فلوله را باز میکنند و تا کجا و تا چه زمانی با قیمتش بازی میکنند
                          خدا به راه راست هدایتشان کند
                          سلام و ارادت
                          تاپیک این مادر مرده بی صاحب فلوله , رفته بود صفحه 3 گفتم بیاورمش بالا , تاپیکش خاک میخوره , سهامداراش خاک میخوره , مدیرعاملش هم کثافت و نجاست
                          خوب با سهم عالی و آینده دار اما دارای مدیران دزد و بی پدرومادر , ازدواج کردن برای من یکی که نتیجه ای نداشت , قبل از مجمع نصف فلوله هایم را که چهارسال کنارش نشستم و سوختم فروختم و دو سهم خریدم با نصف دیگرش هم متاسفانه رفتم مجمع , بعد از دوماه هنوز سهم باز نشده , در مجمع هم مدیرعامل بی پدر هم یک ریال کف دست سهامدار نگذاشت , آینده هم معلوم نیست چه گوهی میخواهند بخورند , اما آن مبلغی که خارج کردم تا امروز 60 درصد سود داد و امروز از هر دو خارج شدم و البته هردو هم صف چند میلیونی خرید دارند

این مطالب را گفتم برای دوستانی که یکسال است وارد این سهم شده اند , مراقب مدیران دزد این شرکت باشید اگر هم میخواهید با سهم بمانید تا میتوانید نوسان بگیرد از سهم و با سهم حرکت کنید این سهم جرکت شارپ ندارد و همیشه میشود سوارش شد مراقب باشید از شما نوسان نگیرند
                          هر سهمی در بازار امروز بسته است اما سهامدارانش امیدوارند که در زوزهای آینده که باز شد سریع جبران کند جز این سهم که همه انتظار داریم کف را سوراخ نکند
                          امیدوارم فلوله باز شود با 200 درص رشد , چون میفروشم و به سمت افغانستان و طالبان قرار میکنم
                          مراقب خودتان و سرمایه تان باشید
                          دوستدارتان

نظر

• H.samimi
                            عضو فعال
                            • Jan 2014
                            • 2092

امروز با امور سهام تماس گرفتم گفتش ۲۰ روزه که مدارک رو فرستادن ثبت

نظر

• ushita
                              عضو فعال
                              • Jul 2020
                              • 876

[QUOTE=niki;931915]
                              سلام و ارادت
                              تاپیک این مادر مرده بی صاحب فلوله , رفته بود صفحه 3 گفتم بیاورمش بالا , تاپیکش خاک میخوره , سهامداراش خاک میخوره , مدیرعاملش هم کثافت و نجاست
                              خوب با سهم عالی و آینده دار اما دارای مدیران دزد و بی پدرومادر , ازدواج کردن برای من یکی که نتیجه ای نداشت , قبل از مجمع نصف فلوله هایم را که چهارسال کنارش نشستم و سوختم فروختم و دو سهم خریدم با نصف دیگرش هم متاسفانه رفتم مجمع , بعد از دوماه هنوز سهم باز نشده , در مجمع هم مدیرعامل بی پدر هم یک ریال کف دست سهامدار نگذاشت , آینده هم معلوم نیست چه گوهی میخواهند بخورند , اما آن مبلغی که خارج کردم تا امروز 60 درصد سود داد و امروز از هر دو خارج شدم و البته هردو هم صف چند میلیونی خرید دارند

این مطالب را گفتم برای دوستانی که یکسال است وارد این سهم شده اند , مراقب مدیران دزد این شرکت باشید اگر هم میخواهید با سهم بمانید تا میتوانید نوسان بگیرد از سهم و با سهم حرکت کنید این سهم جرکت شارپ ندارد و همیشه میشود سوارش شد مراقب باشید از شما نوسان نگیرند
                              هر سهمی در بازار امروز بسته است اما سهامدارانش امیدوارند که در زوزهای آینده که باز شد سریع جبران کند جز این سهم که همه انتظار داریم کف را سوراخ نکند
                              امیدوارم فلوله باز شود با 200 درص رشد , چون میفروشم و به سمت افغانستان و طالبان قرار میکنم
                              دوستدارتان

زیر 200 تومان براش میلیاردی صف خرید خواهند بست

کرازی از ماشین الان تجدید ارزیابی داد و فقط 200 میلیارد زمین داشت - الان بعد از افزایش سرمایه با مارکت 2000 میلیاردی بازار براش میلیاردی صف بسته

فلوله که اول سال با دلار ارزان زمین های خالیش رو ارزش گذاری کردند 650 میلیارد تومان ! تازه کارشناس دادگستری که پایین ترین نرخ میزنه ! فقط زمین خالی نه ساختمان نه تجهیزات و هیچی ...

فلوله مارکت 800 میلیاردیش مثل جک و اعتقاد دارم در گام اول مارکت با این دلار حداقل 2000 میلیارد باشه = سهمی 310 تومان

بماند پتانسل تولید و فروش شرکت که اگر فقط 10 درصد پروژه های آتی مملکت رو بگیره باید سه سال سه شیفته تولید کنند - بماند تقاضای کشور های اطراف ....

فلوله اگر قرار نبود شگفتی سازی کنه نمی رفت افزایش سرمایه ای به این سنگینی ثبت کنه - شرکتی که با ده درصد ظرفیت کار میکنه نیاز به افزایش سرمایه نداره مگر قرار بر پوست اندازی باشه

این پست یادگاری بمونه تا بازار بفهمه فلوله چی بود

نظر

• mehdyand2amir
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 313

[QUOTE=niki;931915]
                                سلام و ارادت
                                تاپیک این مادر مرده بی صاحب فلوله , رفته بود صفحه 3 گفتم بیاورمش بالا , تاپیکش خاک میخوره , سهامداراش خاک میخوره , , بعد از دوماه هنوز سهم باز نشده , , اما آن مبلغی که خارج کردم تا امروز 60 درصد سود داد و امروز از هر دو خارج شدم و البته هردو هم صف چند میلیونی خرید دارند

دوستدارتان
                                سلام و عرض ادب
                                سهم کمی بیش از یک ماه است که بسته است .

نظر

در حال کار...
                                X