کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روی 5320 (-9.91%) قیمت خورد
اما به دلیل اینکه حجم معامله کمتر از مبنا بود
پایانی شد 5647 (-4.37%)
قصد پایین کشیدن به زیر 5300 هم داشتند
اما خریدار قوی در یک دقیقه پایانی پیداش شد.
یه سوال: وقتی سهمی بعد از مجمع باز میشه، یه دوره پیش گشایش داره و بعد معامله انجام میشه و یه قیمت بدست میاد و بعد دوباره بسته میشه؟! آره اینطوریه؟
الان من می بینم که فلوله دوباره بسته شد!
یه سوال: وقتی سهمی بعد از مجمع باز میشه، یه دوره پیش گشایش داره و بعد معامله انجام میشه و یه قیمت بدست میاد و بعد دوباره بسته میشه؟! آره اینطوریه؟
الان من می بینم که فلوله دوباره بسته شد!
سلام
بله همینطوره
یک قیمت رو در 30 دقیقه بعد از تغییر وضعیت به مجاز محفوظ انجام میشه
یک لحظه مجاز و سپس ممنوع میشه
ناظر نوع معاملات رو بررسی میکنه اگر ایرادی نبود روی قیمت پایانی باز میکنه
اما مدتی هست که کار رو به بعد از ساعت 11 میکشونن و نماد رو همون روز باز نمیکنند
لذا میره روز بعد و بازگشایی جدید و ادامه کار
======================
12:06
الان ناظر داره یکی یکی معاملات رو کنسل میکنه
به نظرم بازگشایی رفت برای فردا
یکیش شاید این باشه که فردا برخی نگن اصلا فرصت نداد به بازار و پشت پرده میدونستن و فلان
در مجمع مدیر عامل با دست راست سندها رو نشون داد و گفت تا اخر مرداد ماه رای دادگاه رو میگیرند و برنامه فروش زمین ها عملیاتی می شود .
نرخ قراضه در سه ماه اول میانگین 17 هزار 500 تومان و در این 40 روز اول تابستان میانگین به زیر 15 هزار تومان رسیده ! حدود 15 درصد کاهش که در واقع مستقیم میاد روی حاشیه سود خالص
به هر حال بازار خراب شده ولی در همین بازار خراب باید دنبال فرصت ها بود.
این نکته هم باید اشاره کرد که بحث فروش زمین ها در این شرکت فقط شناسایی سود غیر عملیاتی نیست و از دو وجه به شرکت کمک می شود
1. کاهش سنگین هزینه مالی
2. خرید ماشین الات به روز و افزایش سرعت لوله ریزی در کنار افزایش راندمان که در نهایت حجم تولید به شدت رشد خواهد داشت.
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
اولا ببخشید واقعا فرصت ندارم اگر دیر جواب می دهم دلیل دارد تازه اینکه سبدی دیگر در هفته جاری به ما محول شده که خدا می داند چقدر زمان از ما خواهد گرفت و اما برای فلوله ( امیدوارم منظورتان ورود به سهم نباشد و من به دیدگاه خروج نگاه خواهم نمود - یادم هست در محدوده ۸۰ فلوله و وساخت رو با هم خرید نموده بودم ولی هر دو رو اعلام کردم محدوده ۱۹۰ فروفته ام و اعلام ندارم ( این از این - اشتباه کردم و قبول دارم )
فلوله : ار نظر رانتامنتال خوب است - از نظر بنیاد عالی ( بلند مدت ) البته اظهار نظر خاصی ندارم و به این دید هرگز وارد سهم نمی شوم از نظر زمانی : ظرف زمانی رو به پایان است و اگر من باشم دیگر سهم را خواهم فروخت هر چند میدانم محدوده ۷۰۰ را خواهد دید ( مانند وایرا که اعلام کردم سهم هنوز روزهای خوب دارد ولی من محدوده ۱۸۰ خریده ام و ۵۰۰ فروش و تا ۷۰۰ با خیال راحت خواهد رفت ) از نظر تکنیکال : این موقعیت برای فروش تکنیکال کارها ست - علت هم تمامی کسانی که با چنگال اندروز کار می کنند با توجه به برخورد به سقف کانال فروشنده خواهند بود و همچنین تکنیکالیستهایی که بر پایه کانال و خط روند کار میکنند این نقطه را برای سیو سود مد نظر قرار می دهند ( حالا بگو مگه ما چند تا تکنیکالیست داریم تو ایران ) نظر من : اگر سهم خوبی مد نظر دارید از این سهم خارج شوید چرا که مثلا برای رشد ۱۰۰ درصد سهم از این نقطه فروشنده زیاد است و سهمی که از محدوده ۸۰ بالا امده دل شیر می خواد که نگه داری یا واردش شوی - بنده خروج رو به جای ورود یشنهاد می دهم حتی اگر سهم رشد کند که البته تا ۷۰۰ حتمی خواهد رفت ولی به استرس آ» نمی ارزد از نظر نوسانگیری : با توجه به اینکه سهم کانال های خود را یکی پس از دیگری رد نموده امکان نوسان گرفتن در این سهم بسیار زیاد شده و حال اساسی به نوسانگیرها خواهد داد - بغیر از کسانی که روزانه - هفتگی نوسان میگیرند - این سهم آماده نوسان هفتگی - ماهانه خوبی خواهد شد و نوسانات بیش از ۱۵ درصد رو در هر پله خواهد داد پس خوراک نوسانگیری خواهد شد . کف نقطه برای نوسان میان مدت ۲۵۵۷ ریال و سقف ۴۶۱۰ است
نظر