قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
    تا ديروز كه كسي اين سهمو نخريده بود تاپيكي از اين سهم اون بالا ها نبود و تحليلي هم نميشد تا خريدن دوستان تحليل ها شروع شد و افزايش قيمت شكر و .... به اميد حق كه سود كنيد تو اين بازار داغان براي من سواله كه اگر افزايش قيمتي در كار باشه پس چرا حجم معاملات پايين و فقط وفقط حقوقي ها و به خاطر حمايت ميخرند؟
    انشالا که همه سود کنن مهشید(علیرضا) خانم (آقا)

شما هم تحلیلت رو بذار که این قصفها مفت نمیارزه شاید کسی چشم ترس شد و نخرید.

اما یادمون باشه توی بدترین وضعیت بازار (تابستون سال گذشته) قندیها کورس خودشون رو شروع کردن پس نمیشه خیلی بین پایین بودن حجم معاملات کل بازار و رفتار قندیها رابطه خطی برقرار کرد.

البته همه اینا نگفتم که ادعا کنم قصفها میره بالا یا میاد پایین.
    فقط میخوام 4 تا دونشو بخرم و برم مجمع که مهمونم توی مجمع تنها نباشه.
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      انشالا که همه سود کنن مهشید(علیرضا) خانم (آقا)

شما هم تحلیلت رو بذار که این قصفها مفت نمیارزه شاید کسی چشم ترس شد و نخرید.

اما یادمون باشه توی بدترین وضعیت بازار (تابستون سال گذشته) قندیها کورس خودشون رو شروع کردن پس نمیشه خیلی بین پایین بودن حجم معاملات کل بازار و رفتار قندیها رابطه خطی برقرار کرد.

البته همه اینا نگفتم که ادعا کنم قصفها میره بالا یا میاد پایین.
      فقط میخوام 4 تا دونشو بخرم و برم مجمع که مهمونم توی مجمع تنها نباشه.
      مصطفی جان رفتی مجمع در مورد افزایش سرمایش سوال کن اگه فرصت شد ......ببین در دستور کارشون هست امسال یا نه و ایا این بار از محل تجدید ارزیابی داراییهاشونه یا سود انباشته .
      امکان نداره یعنی محاله این سهم افزایش سرمایه نده به نظرم با این همه دارایی و سود انباشته................

یه سوال دیگه هم دارم اینکه 50 هزار تن شکر خام رو بپرس خریدن یا قراره بخرن ..........;)
      ممنون :x
      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/15, 17:20.
      ///

نظر

• مات
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 5650

كسي صحبت از ارزيدن يا نيرزيدن نكرد هر كسي براي خريدش يا نخريدنش دليل داره و به من هم ربطي نداره كه هر كي براي چي خريده بحث من سر اينه كه اين دوستاني كه الان دارن تعريف و تمجيد از سهم ميكنند با دو درصد بالاتر فروشندن اول بايد تكليف اين موضوع روشن بشه تا بريم سر موضوع بعدي ايا براي 2 درصد سود خريديد يا براي ميان مدت
        الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
        اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
        اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

كسي صحبت از ارزيدن يا نيرزيدن نكرد هر كسي براي خريدش يا نخريدنش دليل داره و به من هم ربطي نداره كه هر كي براي چي خريده بحث من سر اينه كه اين دوستاني كه الان دارن تعريف و تمجيد از سهم ميكنند با دو درصد بالاتر فروشندن اول بايد تكليف اين موضوع روشن بشه تا بريم سر موضوع بعدي ايا براي 2 درصد سود خريديد يا براي ميان مدت

من زسما اعلام میکنم همین جا من نوسان گیرم و همه هم شاید بدونن یا دیگه برای همه اثبات شده باشه .........

سهم طلا هم باشه میفروشمش البته بستگی داره به موقعیتش ......... بعضی وقتا با نیم درصد یا حتی با ضرر بعضی وقت ها هم بالاتر و بالاتر بستگی به شرایط داره ...... ولی باز به موقع وارد میشم.

همین قصفها رو شما چندین صفحه بزنی عقب میبینی که من روی 1800-1750 خریده بودم و بین 2300 تا 2500 فروختم پله ای ........ البته که سهم تا بالای 3800 تومن هم رفت .......... دلیل خرید اون موقم هم بیشتر معامله بلوکی سهم بود ......ولی الان دوباره علاوه بر اون دلیل دلیل دیگه هم دارم که گفتم توی پست های قبل ....... میبنی که من ول کن یه سهم نیستم چند بار در طول سال ورود و خروج میکنم البته وقتی که ارزنده باشه برام ............

در مورد جناب اریو تا اونجایی که من میشناسمشون با دیدی غیر از دید من خرید کردن ..........
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/15, 17:31.
          ///

نظر

• مات
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 5650

بريم سر بحث افزايش قيمت داخلي . قيمت جهاني شكر فعلا در حال حاضر روي 20 سنت داره مانور ميده و بالا نرفته با توجه به نزديك شدن به ماه مبارك رمضان و مصرف شكر من بعيد ميدونم كه دولت اجازه افزايش نرخ رو به اينها بده
            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

بريم سر بحث افزايش قيمت داخلي . قيمت جهاني شكر فعلا در حال حاضر روي 20 سنت داره مانور ميده و بالا نرفته با توجه به نزديك شدن به ماه مبارك رمضان و مصرف شكر من بعيد ميدونم كه دولت اجازه افزايش نرخ رو به اينها بده
              فک کنم قصفها دیگه تا برج 6 به بعد دیگه فروشی نداشته باشه ............تا اون موقع جهانی شکر هم احتمالا مبره بالا ................
              ///

نظر

• امید
                عضو عادی
                • May 2011
                • 123

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                فک کنم قصفها دیگه تا برج 6 به بعد دیگه فروشی نداشته باشه ............تا اون موقع جهانی شکر هم احتمالا مبره بالا ................
                اون مال زمانی بود که موجودی نداشت الان بالای 15000 تن موجودی قند وشکر داره و هر موقع اراده کنه راخت میتونه بفروشه.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

مهشید جان بنده قشیر رو با قصفها عوض کردم ....

قصفها رو برای نوسان نخریدم چون قشیر رو 50 درصد تو ضررم ...پس نوسان کوچیک نمیتونه منو نجات بده ...فعلا رفتا سهم رو دنبال میکنم تا پله بعدی رو خرید کنم ...

حرکت فعلی من فقط تعویض سهم بود چون واقعا قصفها سر تر از همه قندی ها تا اینجا بود ....

نکات مثبت قصفها رو میثم مطرح کرد ...
                  قصفها با نسبت پی به ای 5.5 پا پناسیل افزایش سرمایه و تعدیل مثبت میتونه افزایش قیمت رو به خودش ببینه نه افت پی به ای !

در مورد افزایش نرخ شکر هم خبر 80درصد مطمئن هستم ... صبر میکنیم تا ببینیم خبرم چقدر به واقعیت نزدیک میشه

پیشنهاد خرید و فروش ندارم .

نظر شما رو قصفها با این قیمت ها چیه ؟؟

اصلا بدور از گروه قندی
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

نمودار قیمت جهانی شکر در هفته گذشته

روند صعودی بوده

اما نمیدونم چرا این روند قیمت جهانی شکر اصلا برام مهم نیست ...چون هیچ ربطی به قیمت داخلی نداره ...

اگه قیمت جهانی بشه مثلا 12 دلار به نظرتون قیمت شکر میاد پایین ؟؟؟!!!حتی اگه قیمت برا وارد کننده بیاد پایین
                    من که فکر نمی کنم !!!

نظر

• negar
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2025
                      • 536

در اصل توسط امید پست شده است View Post
                      متاسفانه جامعه سهامداری ما یا از اینور بوم میفته یا از انور .نه به پی به ای 15 نه پی به ای 5 و6 بابا این شرکت با این همه دارایی و حجم فروش و موجودی منتقل شده به امسال ، خیلی بیشتر از اینها میارزه . نمیدونم چرا بعضی ها عادت کردند آتش بزنند به مالشون.دلیلش هم فقط صف مداریست و بس
                      ولی به نظر من اصلا این همه اهمیت به پی بر ای اشتباه است فرضا پتروشیمی ایکس با سود 50 تومن 500 قیمت دارد یعنی پی ای 10 میبندد سودش را 100 اعلام میکند پی ای میشود 5 اهمیت دارد نه اینقدر که برای ارزیابی هر سهمی حتی مسیولین بورس که تحصیلات در زمینه اقتصادی دارند فورا به عنوان شاهد ارزندگی یا عدم ارزندگی از پی ای سهم میگویند

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                        ولی به نظر من اصلا این همه اهمیت به پی بر ای اشتباه است فرضا پتروشیمی ایکس با سود 50 تومن 500 قیمت دارد یعنی پی ای 10 میبندد سودش را 100 اعلام میکند پی ای میشود 5 اهمیت دارد نه اینقدر که برای ارزیابی هر سهمی حتی مسیولین بورس که تحصیلات در زمینه اقتصادی دارند فورا به عنوان شاهد ارزندگی یا عدم ارزندگی از پی ای سهم میگویند
                        نه دوست عزیز نگاه ساده داشتن به پی به ای هم اشتباه !!!

پی به ای یک دنیا حرف با آدم داره ؟؟

پی به ای 2.9 خساپا
                        پی به ای 15 قصفها با تعدیل مثبت نهفته ارزنده تره یا پی به ای 5.5 قصفها با احتمال تعدیل مثبت ؟؟
                        آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/06/15, 21:30.

نظر

• negar
                          ستاره دار(2)
                          • Aug 2025
                          • 536

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          نه دوست عزیز نگاه ساده داشتن به پی به ای هم اشتباه !!!

پی به ای یک دنیا حرف با آدم داره ؟؟

پی به ای 2.9 خساپا
                          پی به ای 15 قصفها با تعدیل مثبت نهفته ارزنده تره یا پی به ای 5.5 قصفها با احتمال تعدیل مثبت ؟؟
                          جناب اریو اهمیت بیش از حد یعنی اینکه بگوییم پی ای 2.9 خساپا ارزنده تر است از قصفها با پی ای 6 مهم است ولی نه انقدر که سهم پی ای پایین بخریم فقط چون پی ای پایین دارد

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                            جناب اریو اهمیت بیش از حد یعنی اینکه بگوییم پی ای 2.9 خساپا ارزنده تر است از قصفها با پی ای 6 مهم است ولی نه انقدر که سهم پی ای پایین بخریم فقط چون پی ای پایین دارد
                            نه دیگه خانم نگار عزیز

یعنی الان پی به ای 5.7 قصفها ارزنده تر از پی به ای 15 قصفها هست چون تعدیل مثبت داره این با تعدیل مثبت باعث افت پی به ای نمیشه بلکه باعث رشد قیمت سهم میشه !

مثلا در مورد همین قثابت الان با این پی به ای باید برای من بالای 1000 درصد تعدیل مثبت بده ! چون من با زمین و ساختمانش کاری ندارم !
                            کمتر از این اگه تعدیل مثبت بده رشدی نمیکنه و حتی افت هم میکنه مگر اینکه پول بذارن زیرش و سهم بره بالا

اما در مورد خساپا الان به نظرم با پی به ای 3 گرونه حالا چرا ؟؟؟

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

معاملات امروز قصفها تا اینجا نشون میده که میشه به این سهم به عنوان یه سهم جدا از گروه قندی نگاه کنیم ...
                              بعنوان یه گزینه مناسب میان مدتی ...

خب دوست داریم این سهم مثل همگرهی هاش منفی بخوره تا در قیمت های ارزنده اضافه کنیم ...
                              منتظرم همگرا شدن قصفها با بقیه هم تیمی هاش هستیم !

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

امروز هم 3.22 درصد دیگه اومد پایین ذلیل مرده ......... :d یه عده حقشونه ضرر کنن ... چون حتما هر روز باید معامله کنن .......فروشنده حالا ترسیده یا پول لازمه بماند ......... پولتو لازم داری نیا تو بورس خوب ... چرا با ضرر میفروشی.....:(
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X