قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AIDIN90
    ستاره‌دار (21)
    • May 2011
    • 1069

دوست عزيزخداكنه بالاباز بشه باحرف من وشما نيست كه
    من تا 2500خريدارسهم هستم اگه بالاتربازشد نميخرم
    مگه زوره؟

نظر

• AIDIN90
      ستاره‌دار (21)
      • May 2011
      • 1069

وقتي سهامدار ميخواد مالشو اتيش بزنه به من چه ربطي داره؟

نظر

• علاء الدین
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 68

در اصل توسط sara90 پست شده است View Post
        وقتي سهامدار ميخواد مالشو اتيش بزنه به من چه ربطي داره؟
        اگر در محدوده ی 2000 باز بشه بنده هم خریدارم ولی من اگر جای شما بودم هیچوقت دعا نمی کردم که جو گروه منفی باشه تا به سود برسم...شک نکن با این طرز فکر حتی اگر سودی هم کنید اون پول هیچ برکتی برای شما نخواهد داشت...
        آخرین ویرایش توسط علاء الدین؛ 2012/05/22, 12:56.
        ما خود گناه خویشیم .... به بودن نه به کردن

نظر

• AIDIN90
          ستاره‌دار (21)
          • May 2011
          • 1069

اگه با دعاي من سهم پايين مياد پس من حرفمو پس ميگيرم خداكنه فردا 5000تومن بازبشه تا همه راضي بشن ومن هم عذاب وجدان نداشته باشم
          اما اگه يكي خواست سهمشو مفت بفروشه تقصير من خواهشا نندازيد

نظر

• AIDIN90
            ستاره‌دار (21)
            • May 2011
            • 1069

درضمن بنده خودم مقداري ازقبل درسبد دارم خواستم بازم اضاف كنم حالابالا باز بشه چه بهتر

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

صرفا جهت اطلاع

نقل قول از سپهبد عزيز در سايت همسايه
              با سلام خدمت دوستان
              دیروز که حجم عرضه ها در سهام گروه قند کم شده بود و به نظر می رسید مستعد برگشت هستند ،با دوستی در حال صحبت بودم .گفتم منتظر باش بزودی یکی دیگر از شرکتها را باز می کنند و صف فروشش خواهند کرد .تا سهم به کفش برسه 2-3 هفته گروه در کما باقی می مانه .گفت نه اینطور نیست .بنیاد برنامه ریزی داره و سهامش را ول نمی کنه !!
              امروز که قند اصفهان را در آن قیمت دیدم که در حال بازگشایی است هم خوشحال شدم و هم ناراحت !!!
              ناراحت شدم برای سهامداران کم حوصله ای که ممکن است از روی نگرانی آینده سهامشان را بفروشند و زیان سنگین شناسایی کنند .
              خوشحال شدم از اینکه تاثیر این بازگشایی چند روز بیشتر نیست و کم کردن 200 تومان سود مجمع از قیمت 1900 تومانی می شود 1700 تومان که با همان 300 تومان اعلامی قند اصفهام پی بر ای متعادلی است و با تعدیل سودهای آینده پی بر ای نزدیک یا زیر 3 می باشد و این می تواند کمکی به برگشت گروه باشد .یعنی نقطه مقابل بازگشایی پیزانشهر
              وقتی دیدم قیمت مچ نمی شود پیگیری کردم با کمال تعجب شنیدم که ناظر گفته است باید قیمت را بالا بزننید !!!!روی این قیمتها من باز نمی کنم چون بعدش صف خرید میشه !!!!!
              با عرض معذرت از دوستانی که سهامدار قند اصفهان هستند باید عرض کنم که دوستان هوشیار باشند .شاید قیمت 1800 یا 1900 برای سهامداران اصفهان خیلی ظلم باشد اما برای گروه رحمت است.الان که گروه از نوسانگیرها خالی شده است و شناور فروش جذب شده است گروه آماده حرکت است باید منتظر یک خبر بنیادی باشیم که حرکت شروع شود صحبتهایی مثل اجرای مرحله دوم یارانه ها .افزایش نرخ دلار دولتی .افزایش قیمت جهانی
              هر صف فروش جدیدی می تواند این گروه مریض را همچنان نگه دارد اما یک صف خرید در گروه حتی اگر از سهام لیدر گروه هم نباشد می تواند خون تازه ای در سهام گروه جاری سازد .الان قنیشا و قثابت و قشکر مستعد صف خرید هستند .اگر اصفهان و قزوین پایین باز شوند و صف خرید شوند قپیرا و قلرست هم صف می شود و احتمال اینکه در کوتاه مدت یک حرکن شروع شود زیاد خواهد بود .اگر ورق برگردد بازار دوباره جذب این گروه می شود و با تئجه به پتانسیل های بنیادی می توان امید داشت طی چند ماه آینده قیمتها بالاتر از این باشد http://www.talarebourse.com/forum/thread46802-922.html
              www.mahak-charity.org

نظر

• aria
                عضو عادی
                • Oct 2011
                • 28

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                نقل قول از سپهبد عزيز در سايت همسايه
                با سلام خدمت دوستان
                دیروز که حجم عرضه ها در سهام گروه قند کم شده بود و به نظر می رسید مستعد برگشت هستند ،با دوستی در حال صحبت بودم .گفتم منتظر باش بزودی یکی دیگر از شرکتها را باز می کنند و صف فروشش خواهند کرد .تا سهم به کفش برسه 2-3 هفته گروه در کما باقی می مانه .گفت نه اینطور نیست .بنیاد برنامه ریزی داره و سهامش را ول نمی کنه !!
                امروز که قند اصفهان را در آن قیمت دیدم که در حال بازگشایی است هم خوشحال شدم و هم ناراحت !!!
                ناراحت شدم برای سهامداران کم حوصله ای که ممکن است از روی نگرانی آینده سهامشان را بفروشند و زیان سنگین شناسایی کنند .
                خوشحال شدم از اینکه تاثیر این بازگشایی چند روز بیشتر نیست و کم کردن 200 تومان سود مجمع از قیمت 1900 تومانی می شود 1700 تومان که با همان 300 تومان اعلامی قند اصفهام پی بر ای متعادلی است و با تعدیل سودهای آینده پی بر ای نزدیک یا زیر 3 می باشد و این می تواند کمکی به برگشت گروه باشد .یعنی نقطه مقابل بازگشایی پیزانشهر
                وقتی دیدم قیمت مچ نمی شود پیگیری کردم با کمال تعجب شنیدم که ناظر گفته است باید قیمت را بالا بزننید !!!!روی این قیمتها من باز نمی کنم چون بعدش صف خرید میشه !!!!!
                با عرض معذرت از دوستانی که سهامدار قند اصفهان هستند باید عرض کنم که دوستان هوشیار باشند .شاید قیمت 1800 یا 1900 برای سهامداران اصفهان خیلی ظلم باشد اما برای گروه رحمت است.الان که گروه از نوسانگیرها خالی شده است و شناور فروش جذب شده است گروه آماده حرکت است باید منتظر یک خبر بنیادی باشیم که حرکت شروع شود صحبتهایی مثل اجرای مرحله دوم یارانه ها .افزایش نرخ دلار دولتی .افزایش قیمت جهانی
                هر صف فروش جدیدی می تواند این گروه مریض را همچنان نگه دارد اما یک صف خرید در گروه حتی اگر از سهام لیدر گروه هم نباشد می تواند خون تازه ای در سهام گروه جاری سازد .الان قنیشا و قثابت و قشکر مستعد صف خرید هستند .اگر اصفهان و قزوین پایین باز شوند و صف خرید شوند قپیرا و قلرست هم صف می شود و احتمال اینکه در کوتاه مدت یک حرکن شروع شود زیاد خواهد بود .اگر ورق برگردد بازار دوباره جذب این گروه می شود و با تئجه به پتانسیل های بنیادی می توان امید داشت طی چند ماه آینده قیمتها بالاتر از این باشد http://www.talarebourse.com/forum/thread46802-922.html
                واقعا فکر میکنید این آقا کاره ای هست.
                زدند خوردند بردند هنوز دارید دنبال پرتقال فروش می گردید.

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

در اصل توسط aria پست شده است View Post
                  واقعا فکر میکنید این آقا کاره ای هست.
                  زدند خوردند بردند هنوز دارید دنبال پرتقال فروش می گردید.
                  فكر كنم ايشون پرتفو گردان نورهمدانيان باشه
                  www.mahak-charity.org

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

فكر كنم ايشون پرتفو گردان نورهمدانيان باشه
                    امیرجان نورهمدانیان هم آش دهن سوزی نیست آخه.
                    چند وقته داره همین حرفارو میزنه ؟
                    متاسفانه اکثر قندیها خط روندهای مهم شکستن
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2127

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                      امیرجان نورهمدانیان هم آش دهن سوزی نیست آخه.
                      چند وقته داره همین حرفارو میزنه ؟
                      متاسفانه اکثر قندیها خط روندهای مهم شکستن
                      مصطفي جان انصافا تو قنيشا خوب كاركرد نذاشت تقريبا هيچ كس ضرر كنه ولي قيمت قنيشا خيلي تنده
                      فكر كنم بياد رو قشكر
                      www.mahak-charity.org

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

مصطفي جان انصافا تو قنيشا خوب كاركرد نذاشت تقريبا هيچ كس ضرر كنه ولي قيمت قنيشا خيلي تنده
                        فكر كنم بياد رو قشكر
                        اتفاقا بنظرم توی قنیشا بد کار کرد.
                        یجورایی مونده توی سهم.
                        به بقیه سبدش نگاه کنید. سیمان اصفهان: روزی 10 تا دونه میخره و هدفش معلوم نیست.

یه مدت روی ثاژن فعال بود و با ضرر خارج شد.

سودی که روی قنیشا کرد فقط و فقط بخاطر جوی بود که اون گروه معروف به کل گروه قندیها دادن و این وسط قنیشا هم بالا رفت.

در مورد قشکر،از نظر تکنیکی خیلی اوضاش خرابه. نباید 485 شکسته میشد.
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• احـد
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 503

دو روز قبل از اینکه قصفها ببنده یک واحد اپارتمان فروختم همه را یکجا قصفها خریدم امروز با 50% ضرر باز شد و رفت در کنا ر سهامهایی چون قثابت قجام و قلرست که داشتم و انها که همه میدانند چه وضعی دارد
                          هیچ کس را مقصر نمیدانم
                          من بازی شروع کردم که قواعد ان را نمیدانستم
                          قدما درست گفتند قماری را بازی کن که بلد باشی !

نظر

• امیر2309
                            عضو فعال
                            • Apr 2011
                            • 2127

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            اتفاقا بنظرم توی قنیشا بد کار کرد.
                            یجورایی مونده توی سهم.
                            به بقیه سبدش نگاه کنید. سیمان اصفهان: روزی 10 تا دونه میخره و هدفش معلوم نیست.

یه مدت روی ثاژن فعال بود و با ضرر خارج شد.

سودی که روی قنیشا کرد فقط و فقط بخاطر جوی بود که اون گروه معروف به کل گروه قندیها دادن و این وسط قنیشا هم بالا رفت.

در مورد قشکر،از نظر تکنیکی خیلی اوضاش خرابه. نباید 485 شکسته میشد.

آره مصطفي جان مي خواست خالي كنه ولي دانايان بازيشون و خراب كرد زودتر از اونها خالي كرد
                            www.mahak-charity.org

نظر

• مخبرالدوله
                              عضو فعال
                              • May 2012
                              • 5228

امروز کمی قند اصفهان خریدم....
                              اگر پایین بیاید اضافه خواهم کرد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

دلار بین 1600 و 1700 نوسان خواهد کرد
                                مگرارزش دلار جهانی تغییرات زیادی داشته باشه.....

خوشبختانه مجلس دست دولت رادر هزینه های بی ربط مثل واردات بسته....و واردات کالاها
                                یقینا کنترل شده خواهد بود.....از جمله شکر...

امسال کشاورزان در کاشت چغندر تلاش زیادی کردن و سال آبی نسبتا خوبی داشتیم.
                                بنابراین شرکت زمان خرید محصول ...یقینا رکورد خواهند شکاند.....

با همین قیمت شکر فعلی ......در ایران و جهان....قصفها رشد خواهد کرد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

در حال کار...
                                X