قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    میثم فک میکنم دو هفته دیگه باشه.
    زود نیست ؟ پس چرا اگهی دعوت به مجمعش نیومده؟ نه من نمیتونم بیام.

فعلا امشب بد جوری خورده تو پرم دارم فک میکنم چی به استاد بگم باز باید تمدید کنم فک کنم .....تنبلی کردیم . :(
    یه نصیحت به دوستان کار امروز رو به فردا مسپارید .......... =)) این اخری پروژه پاچه ما رو گرفت .........
    ///

نظر

• atashgah
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 89

سلام دوستان عزیز... من یکی از سهامدارهای ضرر کرده قند اصفهان هستم که تا حالا از این سهم خیلی متضرر شدم و تصمیم جدی هم گرفته بودم شنبه سهمم را با ضرر فراوان بفروشم اما حالا که این تاپیک اینجا دیدم خیلی خوشحال شدم میبینم انگار تصمیم گرفتید به مجمع برید در مورد من نظرتون چیه ؟؟ می ترسم بعد از مجمع قیم سهم خیلی پایین تر بره؟؟ لطفا من راهنمایی کنید...
      با تشکر از همه کارشناسان

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
        سلام دوستان عزیز... من یکی از سهامدارهای ضرر کرده قند اصفهان هستم که تا حالا از این سهم خیلی متضرر شدم و تصمیم جدی هم گرفته بودم شنبه سهمم را با ضرر فراوان بفروشم اما حالا که این تاپیک اینجا دیدم خیلی خوشحال شدم میبینم انگار تصمیم گرفتید به مجمع برید در مورد من نظرتون چیه ؟؟ می ترسم بعد از مجمع قیم سهم خیلی پایین تر بره؟؟ لطفا من راهنمایی کنید...
        با تشکر از همه کارشناسان
        اینکه سهم میاد پایین تر یا نه و چقدرش رو دقیق نمیدونیم.

قیمت های دلار و جهانی شکر هم روی سهم تاثیر دارن. ولی این قصفها همون قصفهاست که با قیمت شکر 850 تومنی هم سود های 200 تومنی میساخت......

به نظرم دست به سهمت نزن.

دیر یا زود شرکت افزایش سرمایه خواهد داد به نظرم . دفعه قبل افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها داشت که بورس گویا قبول نکرد ولی این دفعه به نظرم از انباشته این کارو کنه.
        ( مجمع محترم مقرر نمود بدوا نسبت به اخذ مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر تایید افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارائیها اقدام و
        متعاقبا دعوت مجدد از مجمع صورت پذیرد
        ) حالا باید ببینیم تو مجمع عمومی در مورد افزایش سرمایه اطلاع رسانی میکنن یا نه . اونایی که میرن مجمع سوال کنن در این مورد

تا پایان سال مالی 90 سود قابل تخصیص هر سهم حدود 533 تومنه یعنی 200 تومنش هم تو مجمع تقسیم بشه 333 تومن دیگه میمونه ( سود انباشته شرکت) + 14000 تن موجودی تا پایان 91 + 300 تومن سود 91 ........اگه سهم رو نگه داری در بلند مدت همه این سود ها رو خواهی گرفت .........

کوتاه مدت شاید جواب نده البته رشد قندی ها هم از تا دوسال پیش که من پی گیری میکردم از فصل تابستون به بعد شروع میشه ............ تصمیم با خودته ........ سپهبد -این سینا هم فک کنم گفتن یه چند ماه دیگه نگه میدارن...
        هدفمندی یارانه ها هم شاید به کمک این گروه بیاد و افزایش نرخ داشته باشیم با توجه به افزایش هزینه های حمل و نقل و .............

پی به ایه 4 بدیم به سهم 1200 میارزه + 200 تومن سود مجمع + 333 تومن سود انباشته= 1733 تومن بدون موجودی شکر
        پی به ایه 5 بدیم به سهم 1500 + 200 تومنس سود مجمع +333 تومن سود انباشته= 2033 تومن بدون موجوی شکر

من نمیدونم دیگه سهم رو میخوان با چه پی به ای بفروشن......
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/14, 10:08.
        ///

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط atashgah پست شده است View Post
          با تشکر از همه کارشناسان
          دوست عزیز من هم مثل شما هستم ...
          قبل از بسته شدن نماد قندی ها دو تا قندی داشتم
          قند ثابت خرید در سر خط صف خرید 750 تومن و فروش بعد بازگشایی 475 تومن
          قند قشیروان هم با متوسط 960 تومن که چهارشنبه با قصفها عوضش کردم ...
          پس ما هم 50 درصد تو ضرر هستیم ...با این تفاوت که تو قثابت که بهش اعتقاد ندارم ضرر شناسایی کردم اما رو قصفها هنوز نه و بهش امیدوارم !

تمام نکات گفتنی رو میثم عزیز تو پست قبلی گفتن ...قصفها واقعا جذاب شده ...شاید بازم افت داشته باشه که من قراره پله بعدی خرید رو انجام بدم ...

پس بیام به قصفها جوری نگاه کنیم که جدا از گروه قندیه ...

پتانسیل افزایش سرمایه از محل انباشته و تجدید ارزیابی داریی ها
          پتانسیل تعدیل مثبت سود
          سود انباشته مناسب
          سود آوری مناسب سهم با قیمت شکر زیر 1000 تومن !
          پی به ای پایینتر از متوسط بازار و کمترین پی به ای گروه علی رغم داشتن تعدیل مثبت !
          قند اصفهان تو این قیمت ها ارزشمنده ولی این دلیل به عدم افت سهم نیست ...
          قصفها قاعدتا تو بازه میان مدت قابلیت جبران زیان برای کسی که قیمت های بالا تر خریده رو داره و سود برای کسی که شروع به خرید سهم کرده !
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مخبرالدوله
            عضو فعال
            • May 2012
            • 5228

از نظرات دوستان بسیار استفاده کردم....
            امسال مقدار چغندری که از کشاورزان خریداری میشه دیدنی خواهد بود....
            تقریبا تا آخر شهریور و مهرماه مقدار آن مشخص خواهد شد...
            دوستان میتونن به اطلاعات شفاف سازی شرکتها ی قندی که پارسال در اواخر پاییز ارایه کرده اند مراجعه کنند
            و مقایسه ایی داشته باشند...و ببینند که چغندر تحویلی قصفها به اندازه جمع 4 شرکت بوده است.
            امیدوارم برداشت و تحویل امسال هم اینطور باشه....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 959

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              دوست عزیز من هم مثل شما هستم ...
              قبل از بسته شدن نماد قندی ها دو تا قندی داشتم
              قند ثابت خرید در سر خط صف خرید 750 تومن و فروش بعد بازگشایی 475 تومن
              قند قشیروان هم با متوسط 960 تومن که چهارشنبه با قصفها عوضش کردم ...
              پس ما هم 50 درصد تو ضرر هستیم ...با این تفاوت که تو قثابت که بهش اعتقاد ندارم ضرر شناسایی کردم اما رو قصفها هنوز نه و بهش امیدوارم !

تمام نکات گفتنی رو میثم عزیز تو پست قبلی گفتن ...قصفها واقعا جذاب شده ...شاید بازم افت داشته باشه که من قراره پله بعدی خرید رو انجام بدم ...

پس بیام به قصفها جوری نگاه کنیم که جدا از گروه قندیه ...

پتانسیل افزایش سرمایه از محل انباشته و تجدید ارزیابی داریی ها
              پتانسیل تعدیل مثبت سود
              سود انباشته مناسب
              سود آوری مناسب سهم با قیمت شکر زیر 1000 تومن !
              پی به ای پایینتر از متوسط بازار و کمترین پی به ای گروه علی رغم داشتن تعدیل مثبت !
              قند اصفهان تو این قیمت ها ارزشمنده ولی این دلیل به عدم افت سهم نیست ...
              قصفها قاعدتا تو بازه میان مدت قابلیت جبران زیان برای کسی که قیمت های بالا تر خریده رو داره و سود برای کسی که شروع به خرید سهم کرده !
              مگه قند ثابت چشه>
              تعدیل 500 درصدی کمشه؟
              به نظرت فدک- که تواین چندماهه از قبمت 500 تومن تا 350 تومن حدود 10 میلیون سهم خریده-پولشو از آقای خاوری -مدیرعامل فراری بانک ملی- گرفته؟ دویت داره پولشو آتیش بزنه؟ یا نه میدونه چه خبره و قراره چی بشه؟

نظر

• امید
                عضو عادی
                • May 2011
                • 123

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                اینکه سهم میاد پایین تر یا نه و چقدرش رو دقیق نمیدونیم.

قیمت های دلار و جهانی شکر هم روی سهم تاثیر دارن. ولی این قصفها همون قصفهاست که با قیمت شکر 850 تومنی هم سود های 200 تومنی میساخت......

متاسفانه

دیر یا زود شرکت افزایش سرمایه خواهد داد به نظرم . دفعه قبل افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها داشت که بورس گویا قبول نکرد ولی این دفعه به نظرم از انباشته این کارو کنه.[/COLOR][/B][/SIZE] ( مجمع محترم مقرر نمود بدوا نسبت به اخذ مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار مبنی بر تایید افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی دارائیها اقدام و
                متعاقبا دعوت مجدد از مجمع صورت پذیرد
                ) حالا باید ببینیم تو مجمع عمومی در مورد افزایش سرمایه اطلاع رسانی میکنن یا نه . اونایی که میرن مجمع سوال کنن در این مورد

تا پایان سال مالی 90 سود قابل تخصیص هر سهم حدود 533 تومنه یعنی 200 تومنش هم تو مجمع تقسیم بشه 333 تومن دیگه میمونه ( سود انباشته شرکت) + 14000 تن موجودی تا پایان 91 + 300 تومن سود 91 ........اگه سهم رو نگه داری در بلند مدت همه این سود ها رو خواهی گرفت .........

کوتاه مدت شاید جواب نده البته رشد قندی ها هم از تا دوسال پیش که من پی گیری میکردم از فصل تابستون به بعد شروع میشه ............ تصمیم با خودته ........ سپهبد -این سینا هم فک کنم گفتن یه چند ماه دیگه نگه میدارن...
                هدفمندی یارانه ها هم شاید به کمک این گروه بیاد و افزایش نرخ داشته باشیم با توجه به افزایش هزینه های حمل و نقل و .............

پی به ایه 4 بدیم به سهم 1200 میارزه + 200 تومن سود مجمع + 333 تومن سود انباشته= 1733 تومن بدون موجودی شکر
                پی به ایه 5 بدیم به سهم 1500 + 200 تومنس سود مجمع +333 تومن سود انباشته= 2033 تومن بدون موجوی شکر

من نمیدونم دیگه سهم رو میخوان با چه پی به ای بفروشن......
                متاسفانه جامعه سهامداری ما یا از اینور بوم میفته یا از انور .نه به پی به ای 15 نه پی به ای 5 و6 بابا این شرکت با این همه دارایی و حجم فروش و موجودی منتقل شده به امسال ، خیلی بیشتر از اینها میارزه . نمیدونم چرا بعضی ها عادت کردند آتش بزنند به مالشون.دلیلش هم فقط صف مداریست و بس

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط h1978 پست شده است View Post
                  مگه قند ثابت چشه>
                  تعدیل 500 درصدی کمشه؟
                  به نظرت فدک- که تواین چندماهه از قبمت 500 تومن تا 350 تومن حدود 10 میلیون سهم خریده-پولشو از آقای خاوری -مدیرعامل فراری بانک ملی- گرفته؟ دویت داره پولشو آتیش بزنه؟ یا نه میدونه چه خبره و قراره چی بشه؟
                  درسته دوست عزیز ...

قثابت شاید سهم خوبی باشه اما فعلا جنبه های مثبت این سهم برای من مشخص نیست ... قثابت باید باین قیمت برام 70 تومن سود عملیاتی پایدار بسازه ...میتونه بسازه ؟؟؟راستشو بخوای برسی نکردم اما بعید میدونم بسازه ...

علت این که من قثابت 750 رو خریدم فقط و تنها فقط برای یک نوسان 2.5 درصدی بود ...روز سه شنبه خریدم ...جالب که همون لحظه تو تاپیک قثابت از دوست عزیزم حامد پرسیدم باهاش چی کار کنم نوسان دو درصدی یا نگهداری ؟؟!! که همون روز بست و 50 درصد بهم ضرر رسوند ...
                  درسی که گرفتم این بود که برای یک نوسان دو درصدی هم سهم با فاند قوی بخرم ...

برای من زمین و دارایی ملاک خرید یه سهم نیست ...یا این که سهامدار عمده داره بلوک میزنه و یا داره سهمو میخره ....چون باهاشون بودم و میدونم دیدشون فرق داره ...

برای من سود سازی عملیاتی یک شرکت با صورت های مالی تمیز و سالم شرکت مهمه که تو قصفها دیده میشه ..
                  سود انباشته
                  جذب چقندر
                  مدیریت سالم
                  سود عملیاتی
                  نسبت پی به ای پایین
                  ویژگی های مثبت قصفها هست در کنار بقیه مسائل ...
                  اما بازی قثابت فرق داره
                  آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/06/15, 01:15.

نظر

• مخبرالدوله
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 5228

درسته دوست عزیز ...

قثابت شاید سهم خوبی باشه اما فعلا جنبه های مثبت این سهم برای من مشخص نیست ... قثابت باید باین قیمت برام 70 تومن سود عملیاتی پایدار بسازه ...میتونه بسازه ؟؟؟راستشو بخوای برسی نکردم اما بعید میدونم بسازه ...

علت این که من قثابت 750 رو خریدم فقط و تنها فقط برای یک نوسان 2.5 درصدی بود ...روز سه شنبه خریدم ...جالب که همون لحظه تو تاپیک قثابت از دوست عزیزم حامد پرسیدم باهاش چی کار کنم نوسان دو درصدی یا نگهداری ؟؟!! که همون روز بست و 50 درصد بهم ضرر رسوند ...
                    درسی که گرفتم این بود که برای یک نوسان دو درصدی هم سهم با فاند قوی بخرم ...

برای من زمین و دارایی ملاک خرید یه سهم نیست ...یا این که سهامدار عمده داره بلوک میزنه و یا داره سهمو میخره ....چون باهاشون بودم و میدونم دیدشون فرق داره ...

برای من سود سازی عملیاتی یک شرکت با صورت های مالی تمیز و سالم شرکت مهمه که تو قصفها دیده میشه ..
                    سود انباشته
                    جذب چقندر
                    مدیریت سالم
                    سود عملیاتی
                    نسبت پی به ای پایین
                    ویژگی های مثبت قصفها هست در کنار بقیه مسائل ...
                    اما بازی قثابت فرق داره
                    جناب آریو

اگر به شفاف سازی قثابت که در سال برداشت چغندر که در کدال موجود است مراجعه کنید....مقدار خرید این شرکت را
                    با توجه به ظرفیت شرکت پی خواهید برد......
                    بنده از مدیر شرکت در مجمع شنیدم که بدلیل ناتوانی شرکت در تامین کشاورزان بجای چغندر....گوجه فرنگی جهت تولید رب صادراتی
                    میکارند....
                    حالا قثابت از کجا میخواد شکر تولید کنه....الله و اعلم؟
                    باید از فدک خواسته بشه با چه توجیهی دست به خرید سهام این شرکت زده!!!!
                    بقول مدیر عامل قبلی بانک کار آفرین.....
                    هزینه نگهداری یک شرکت ورشکسته....بسیار بالاتر از تاسیس یک شرکت جدید است.....

نظر

• fallah
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 692

در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                      جناب آریو

اگر به شفاف سازی قثابت که در سال برداشت چغندر که در کدال موجود است مراجعه کنید....مقدار خرید این شرکت را
                      با توجه به ظرفیت شرکت پی خواهید برد......
                      بنده از مدیر شرکت در مجمع شنیدم که بدلیل ناتوانی شرکت در تامین کشاورزان بجای چغندر....گوجه فرنگی جهت تولید رب صادراتی
                      میکارند....
                      حالا قثابت از کجا میخواد شکر تولید کنه....الله و اعلم؟
                      باید از فدک خواسته بشه با چه توجیهی دست به خرید سهام این شرکت زده!!!!
                      بقول مدیر عامل قبلی بانک کار آفرین.....
                      هزینه نگهداری یک شرکت ورشکسته....بسیار بالاتر از تاسیس یک شرکت جدید است.....
                      حرف شما کاملا درست ولی فدک اونقد رو قثابت سود کرده که اگه قثابت بشه 200 تومن بازم از اون سودی که پارسال کرد کم نمیشه
                      درضمن فدک در این بازار هدفش رو بیشتر سهمها سفته بازی بوده تا چیز دیگه.نمونش ثامان و کخاک و بقیه.
                      تو 380 اومد مثلا حمایتی بشینه بخره ولی چی شد؟؟سهم با تعدیل مثبتش الان 350 تومنه.حالا رو 350 اومده حمایتی بخره تا مردم بگن فدک اومده حمایت.بعد یه مدت هم میاد رو 300 میخره و یه مدت بعد هم مثل کوثر میره و دیگه سهمو ول میکنه

نظر

• مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

کسی میدونه چرا بنیاد نیمی از این سهم رو با قیمت نزدیک 5 هزار تومن به پانیز فروخته؟

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

زمزمه هایی از افزایش نرخ فروش شکر 1300 تومنی کارخانه ها به گوش میرسه !
                          منتظر میمانیم تا خبرش بیاد ...

نظر

• مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

تا ديروز كه كسي اين سهمو نخريده بود تاپيكي از اين سهم اون بالا ها نبود و تحليلي هم نميشد تا خريدن دوستان تحليل ها شروع شد و افزايش قيمت شكر و .... به اميد حق كه سود كنيد تو اين بازار داغان براي من سواله كه اگر افزايش قيمتي در كار باشه پس چرا حجم معاملات پايين و فقط وفقط حقوقي ها و به خاطر حمايت ميخرند؟
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

زمزمه هایی از افزایش نرخ فروش شکر 1300 تومنی کارخانه ها به گوش میرسه !
                              منتظر میمانیم تا خبرش بیاد ...
                              دارم به سال مالی 92 فک میکنم : 14000 تن موجودی شکری که هزینه هاش در سال مالی 91 حساب میشه یه سود 758 تومنی برای قصفها میسازه ........ + حداقل 300 تومن هم مثل 90 و 91 اعلام کنه ......

----------------------------------
                              این قصفها یه سود بالای 100 درصد توش نهفته است . حالا این به کی برسه معلوم نیست. پیشنهاد میکنم حتی اگه نمیخرید این سهمو هوای سهمو داشته باشید و به موقع وارد بشید حالا موقعش کی باشه معلوم نیست ولی هواشو داشته باشید ...... من این حداقل 100 درصد رو ازش میگیرم اگه چموش بازی در نیاره . اخرش اینه که چند ماه دیگه یا یه سال دیگه یه پله سنگین در حد تک سهمی ازش بخرم ..............
                              ---------------------------------

چیزی حدود 5 میلیون سهم فقط دست حقیقی هاست ..........
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/15, 16:47.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط Mahshid20 پست شده است View Post
                                تا ديروز كه كسي اين سهمو نخريده بود تاپيكي از اين سهم اون بالا ها نبود و تحليلي هم نميشد تا خريدن دوستان تحليل ها شروع شد و افزايش قيمت شكر و .... به اميد حق كه سود كنيد تو اين بازار داغان براي من سواله كه اگر افزايش قيمتي در كار باشه پس چرا حجم معاملات پايين و فقط وفقط حقوقي ها و به خاطر حمايت ميخرند؟
                                کی گفته حجم معاملات پایین بوده در روز 4 شنبه؟ روزهای قبل کی قصفها 1740 تومن بوده که برامون ارزنده باشه و بخوایم بخریم ؟؟ تو یه هفته سهم 250 -300 تومن اومد پایین ........ ارزنده شد لابد که خریدم

4 شنبه: 148 میلیون تومن
                                3 شنبه: 73 میلیون تومن
                                دوشنبه :151 میلیون تومن
                                یکشنبه: 245 میلیون تومن .

به نظر من که حجم معاملاتش و ارزش معاملاتش عالی هم بوده .
                                کنور خودمون با اون سرمایش روزی چند میلیون معامله میشه؟؟؟میانگین روزی 300-400 میلیون قصفها هم این 4 روز که من گفتم میانگین بالای 150 میل معامله شده.

حتی فردا 4 منفی هم شاید بشه خریدش ..........

حتی تو مسابقه هفتگی هم ببین چند نفر قصفها رو معرفی کردن و دلیل هاشون رو هم ببین ..........;) ما که گفتیم پله ای هر چقدر بیاد پایین خریداریم ........نگفتیم که بره بالا بخریمش گفتیم پایین بیاد و ارزنده تر بشه بیشتر میخریم .......
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/06/15, 17:11.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X