قند اصفهان‌ ( قصفها )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Renjer
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 539

    #16
    در گوشه و کنار شنیده می شود که نور همدانیان برای جمع آوری بسیاری از سهم های گروه قند اقدام به منفی نمودن گروه کرده است و پس از اتمام کار خود باردیگر شاهد رشد قیمت این گروه خواهیم بود . این شایعه شاید بتواند تا حدودی با این شرایط فعلی این گروه سازگار باشد اما باید توجه داشت که قیمت برخی از انها نیز از نظر بنیادی رشد بسیار بالایی را تجربه کردند که منطقی نبود . در حال حاضر پیش بینی می شود که افت محسوس تری را در این گروه شاهد باشیم هر چند روند رشد دلار ، گزارش های۹ ماهه و به طور معمول گزارش مثبت برخی ازاین شرکت ها و افزایش احتمالی قیمت شکر می تواند وضعیت بازار بر روی این گروه را تغییر دهد .

    همچنان تاکید می شود دراین گروه اگر کسانی قصد سرمایه گذاری را دارند به سراغ شرکت های بنیادی که پشتوانه ای قوی دارند نظیر اصفهان، نقش جهان، هگمتان و برخی دیگر بروند .=d>
    خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

    نظر

    • Renjer
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 539

      #17
      اگر برروی شاخص قند وشکر بر روی rsi خط روند از مرداد ماه رسم کنید امروز با این افت شاخص به خط روند برخورد کرده و احتمالا دوباره برمیگردد ودر صورت شکستن خط روند شاهد افت بیشتر سهام این گروه هستیم .
      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

      نظر

      • Renjer
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 539

        #18
        دوستان اگر به شاخص قیمت جهانی شکر توجه کنند http://www.ariva.de/zucker_nybot-kur...d=33&t=quarter
        میبینند که قیمت در سه ماه گذشته با افت همراه بوده واین خط روند منفی طی هفته گذشته شکسته شده وصعودی می باشد و اگر به همین منوال ادامه داشته باشد تاآخر سال شاهد سیر صعودی قیمت شکر خواهیم بود ونزول قیمت به پایان می رسد
        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

        نظر

        • Renjer
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 539

          #19
          تاريخ ارسال:۱۳۹۰/۱۰/۶ | دسته بندي تحليل بنیادی و تکنیکال زيردسته تحلیل بنیادی

          نگاهی کوتاه به روند شرکت های قند و شکر

          افسوس روزی از روز های خرداد را می خورم که دوستی گفت قندی ها تقاضای بالایی دارند، سهام این گروه را بخر و این فرصت را از دست نده، سود خوبی می تواند در این سهم وجود داشته باشد ولی ترس از اینکه شاید این صعود موقتی باشد و یا نقد شوندگی خوبی را شاهد نیستیم باعث شد این این کار را نکنمو حال فقط افسوسش مانده و یک تجربه….!!!!

          سهم های قند و شکر برای مدتی به عنوان لیدر بازار محسوب می شدند و هم اکنون هم تا حدودی این نام را به دوش می کشند. می شود گفت سهام این گروه از جمله شرکت هایی هستند که سود خود را عمدتاً در نیمه ی دوم سال شناسایی می کنند.

          در این گروه و در معاملات چند روز اخیر همه ی نمادهای این گروه قرمز پوش شدند و به خصوص نماد قثابت که خودش به عنوان یکی از پر طرفدارترین سهام قندی بود، تعدیل شد و صف خرید آن از بین رفته است و به صف فروش تبدیل شده است . همانطور که در تحلیل های شرکت های قندی هم گفته شد، اکثر کارشناسان توصیه ای به خرید سهام قندی در این مقطع نمی کنند و آن را پرریسک و خطرناک ارزیابی می کنند اما از طرفی موضوع دلار هم مطرح است. افزایش نرخ دلار گروه قند و شکر را غافلگیر کرده و احتمالاً ممکن است بار دیگر این گروه استارت خود را در بازار بزند. هرچند این بار عرضه های جدی در کمین است که سهامداران باید مراقب باشند. در بازارهای جهانی نیز قیمت شکر افزایش پیدا کرده که با این خبر، از همه نظر گروه قند و شکر را با اخبار خوب همراه ساخته است اما این دو تناقص سهامداران را در منگنه ای اساسی قرار داده است .

          اما در نمادهای مختلف این گروه چه خبر است ….

          ۱- قند ثابت خراسان (قثابت): در نگاه کوتاه بنیادی به گزارش های شرکت به پیش بینی سود ۹۹ ریالی شرکت می توان اشاره کرد که در گزارش ۳ ماهه توانست فقط ۴ درصد این سود را تحقق بخشد. طبق گزارش های تحلیلی این شرکت توانایی تعدیل مثبت تا عایدی حدود ۴۵ تومان را داراست. ضمناً شرکت اعلام نموده قصد دارد ۱۰ درصد از سود خود را بین سهامداران تقسیم خواهد کرد. تا بدین جا شاید واقعاً ارزش سهم چیزی نباشد که روی تابلو ها معامله می شود .

          از نظر تکنیکی قثابت مقاومت مهمی در حدود قیمتی ۵۳۰ تومان دارد. در روز چهارشنبه که نتوانست به این عدد نزدیک شود اما باید توجه داشت که اگر باز هم مورد حمایت واقع شوند، طبق نظر کارشناسان تا ۱۵ درصد دیگر هم به رشد خود ادامه خواهد داد. اما درصورت عدم حمایت از این سهم، اولین نقطه ی حمایتی از این سهم ، در قیمت ۴۰۰ تومان خواهد بود. طبق گزارش های برخی قندی ها، امسال شرکت های این گروه جذب چغندر خوبی را خواهند داشت و بالطبع سودهای خوبی هم در انتظار این شرکت ها خواهد بود.



          ۲- قند نقش جهان (قنقش) : در نگاه کوتاه بنیادی به گزارش های شرکت به پیش بینی سود ۱۹۰۹ ریالی شرکت می توان اشاره کرد که در گزارش ۶ ماهه توانست ۵۳ درصد این سود را تحقق بخشد. این را هم باید در نظر داشت که در نیمه ی اول سال معمولاً شرکت های این گروه کم سود ده هستند و با این اوضاع این شرکت توانست این مقدار را پوشش دهد. ظاهراً این شرکت عملکرد خوبی نسبت به دیگر شرکت ها داراست. شنیده ها حاکی از تعدیل مثبت این شرکت تا سود ۳۱۰ تومانی را می دهند که این موضوع خود به تنهایی می تواند قیمت این سهم را افزایش بسزایی دهد. یک خبر خوش دیگر در این شرکت دریافت مجوز افزایش سرمایه حدود ۱۸۰ درصدی است که این موضوع هم این شرکت را به یکی از لیدرهای روزهای آینده ی بازار می تواند تبدیل نماید. لازم به ذکر است که این افزایش سرماه از محل سود انباشه می باشد. ظاهراً قرار است این تعدیل و افزایش سرمایه به زودی اعمال شود. طبق نظر کارشناسان کسانی که به خرید سهام قندی تمایل دارند بهتر است شرکت نقش جهان ، یکی از گزینه های آنها باشد چون در ظاهر از همه ی آنها کم ریسک تر هستند و البته دید بلند مدت داشتن به این سهم نظر خوبی است. در بازار شایعاتی از افزایش قیمت این سهم تا ۲۵۰۰ تومان هم خبر می دهند. برخی کارشناسی ها هم از روند منفی چند روز گذشته ی این سهم را همان بازی معروف حقوقی ها می دانند تا بتوانند برخی افرد حقیقی ترسو را از سهم خارج کنند و خود عنان این اسب پیشتاز را به دست گیرند. محدوده ۱۸۰۰ تومان اولین سطح حمایتی مهم قیمت می باشد



          ۳- قند پیرانشهر (قپیرا): این شرکت در گزارش نهایی خود میزان پیش بینی سود خود را ۷۴۹ ریال اعلام کرده و در ۳ ماهه منتهی به ۳۰ مهر ماه، توانسته مبلغ ۲۰۳ ریال از آن را پوشش دهد. این شرکت اخیراً یک اطلاعیه ی شفاف سازی را منتشر کرده که گویای خبر جذب خوب چغندر قند در مقطع اخیر شده است که این می تواند اعلام تعدیل مثبت برای این سهم باشد. ظاهراً در این اطلاعیه میزان تغییر عایدی را به گزارش بعدی موکول کرده است. این شرکت نیز از جمله شرکت های پر پتانسیل می باشد. این سهم هم خبرهای خوبی در دل خود دارد. از نظر تکنیکال قپیرا کمترین رشد را داشته . با خبری بنیادی جذب چغندر که شفاف سازی کرده ، نشان دهنده ی پتانسیل بالای این سهم است.همچنین خبرهایی هم از افزایش سرمایه۵۰ درصدی از محل سود انباشته به گوش میرسد که می تواند بسیار تاثیر گذار باشد. اما این سهم نسبت به سهم های دیگر نیاز به سهامداری بیشتری برای رسیدن به سود دلخواه دارد. ۸۵۰ تومان اولین سطح مهم قیمت می باشد . مشکل این سهم سهامدار عمده است که خود به سهم رحم نمی کند و مدام در پی عرضه سهم است که این کار قپیرا را خراب کرده است .



          ۴- قند نیشابور (قنیشا) : این شرکت پیش بینی سود سال مالی منتهی به ۳۱/۶/۹۱ را مبلغ ۳۳۵ ریال اعلام کرده است. به زودی باید گزارش ۳ ماهه این شرکت منتشر شود. شایعاتی در بازار وجود دارد که خبرهای خوبی از این سهم به زودی منتشر خواهد شد و این سهم را با صف های میلیونی مواجه خواهد کرد. اما توصیه ی همیشگی ما این است که بر اساس خبرهای بی اساس و بدون منبع دست به خریدهای هیجانی نزنند و تا زمانی که خود از خبرها اطمینان حاصل نکردند، سرمایه شان را در خطر نیندازند. به خصوص دراین سهم که ریسکش کمی بالاتر است . همه ی این شرکت ها تقریباً به افزایش مقدار خریداری چغندر اذعان کرده اند. این سهم نیز در معاملات چند روز گذشته به طور کامل منفی ظاهر شده است و شاید همان سناریوی حقیقی پراکنی در این سهم نیز وجود داشته باشد تا بتوانند تا حد امکان حقیقی ها را از سهام بترسانند. اما از نظر تکنیکی هم با توجه به رشد سریعی که داشته اکنون نیاز به استراحت دارد و یکی از نقاط حمایت جدی سهم می تواند قیمت های حدود ۷۰۰ الی ۷۵۰ تومان باشد. بازهم تاکید می شود ریسک قنیشا بیش از سایر اعضای این گروه است .

          ۵- قند اصفهان (قصفا) : این شرکت جزو شرکت هایی از این گروه است که روند قیمتی منطقی تری نسبت به دیگر شرکت ها دارد. قصفا میزان پیش بینی سود خود را ۲۲۳۸ ریال اعلام کرده و در ۶ ماهه این شرکت ۹۲۳ ریال ضرر را تجربه کرده است. این ضرر به خاطر فعال نبودن شرکت در ۶ ماهه نخست سال و هزینه ی های سربار و خرید چغندر و … است که موجب سود منفی شده است. بنابراین شرکت های قندی در نیمه ی دوم سال به راحتی می توانند اینگونه سودها را پوشش دهند. با توجه به این گزارش و محافظه کارانه عمل کردن خریداران در خرید این سهم، باعث شده تا این سهم در این مقطع از دید کارشناسان به عنوان یکی از کم ریسک ترین شرکت ها برای خرید و سرمایه گذاری باشد. در این مدت یک شرکت حقوقی به سهامداران عمده ی قصفا اضافه شده که این می تواند به عنوان یک نکته ی مثبت برای این سهم قلمداد شود و باید منتظر حرکت قصفا بود. روند گذشته شرکت نیز تایئد می کند گزارش های ۹ ماهه می تواند برای قند اصفهان شرایط خوبی را فراهم کند .

          دلار روز به روز در حال افزایش است و تاثیرات نسبتاً مثبتی را می تواند برای این گروه داشته باشد. اما ما توصیه می کنیم که فعلاً اگر اصرار بر سرمایه گذاری در این گروه دارید روی نمادهای قنقش و قصفا سرمایه گذاری محتاطانه داشته باشید. بقیه ی نمادهای را هم زیر نظر بگیرید.

          در کل تا جایی که سهامدار عمده از سهم حمایت کند، حقیقی ها هم از آن می توانند سود گیری کنند اما زمانی که سهامداران عمده دست از حمایت بردارند، حقیقی ها از دستشان کاری بر نخواهد آمد.
          خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

          نظر

          • Renjer
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 539

            #20
            قندی ها وپایان استراحتی کوتاه … !!!

            با رشد مجدد دلار و اخباری مبنی بر شگفتی ساز شدن برخی قندی ها، دوباره امروز بیشتر قندی ها روند رو به رشد خود را آغاز کردند. شنیده شده که این گروه یک استارت و رشد دیگری هم می تواند تجربه کند. امروز سهام های پرطرفدار این گروه مجدداً با اقبال سهامداران مواجه شدند. امروز هیچ حقیقی بزرگ و هیچ حقوقی فروشنده ی سهام قندی نبودند و حتی بعضی ها خریداری هم کردند.

            قثابت که اویل وقت معاملات امروز در تغییر قیمت های منفی ۲ درصد دست و پنجه نرم می کرد دیدیم که در پایان وقت معاملات به ۳/۵ درصد مثبت رسید. این شرکت با شایعه افزایش خرید چغندر و همچنین عایدی همراه می باشد.

            اما در دیگر سوی این گروه قنقش قرار دارد. این سهم ۲ روز است که به نوعی صف خرید شده و با ۴ درصد مثبت مواجه می شود. این سهم ظاهراً از دیگر سهم های گروه قندی اخبار و اطلاعات مثبت بیشتری را در دل خود دارد. شایعه عایدی ۳۱۰ تومانی و همچنین افزایش سرمایه ۱۸۰ درصد جایزه از مهمترین خبرهای این شرکت به حساب می آید که می تواند رشد قیمت خوبی را دنبال داشته باشد.

            قنیشا هم طبق شایعات اخبار مثبتی را در خود دارد. امروز حقوقی همدانی ، تعداد زیادی از این سهم رو خریداری کرده اند. اما به نظر می رسد یکی از سهم هایی است که ریسک بالاتری نسبت به دیگران دارد و نیاز به استراحت بیشتری را می طلبید.

            قند اصفهان نیز هم از سد ۱۴۶۰ تومان که نقطه ی شروع و پرتاپی برای او بود گذشت و با به طور کامل مثبت شد و اکنون به قیمت پایانی ۱۵۱۰ تومان رسید. شنیده شده احتمال تعدیل مثبت در گزارش ۹ ماهه این سهم بسایر بالا می باشد. به نظر می رسد روند صعودی آن هم فعلاً ادامه دار باشد. اما از نظر تکنیکی قیمت ۱۵۸۸ و ۱۶۰۰ تومان به عنوان یک مقاوت برای سهم محسوب می شود.
            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

            نظر

            • Renjer
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 539

              #21
              باید اذعان داشت که مارون همانند یک اسفنج بزرگ نقدینگی بازار را به خود جذب کرد هر چند برخی معتقدند که ۶۰تا۷۰% خریداران حقوقی بودند اما به هر حال منابع مالی آزاد بازار را جذب خود کرد . این برای بازار کم عمق فعلی که از نبود نقدینگی به شدت رنج می برد و از همین موضوع رو به سمت شرکت های کوچ آورده خبر بدی است . البته روز های بعد نقدینگی که به امید ستفه بازی وارد مارون شده بود تا نوسانی ۱۰% را از سهم بگیرند با رسیدن به بخشی از اهداف خود از سهم پیاده شده و بادریگر به سمت سایر شرکت ها هجوم خواهد برد .

              این بدان معنی است که این عرضه اولیه کُمیت بازار را تا چند روز لنگ خواهد کرد اما دوباره جریان نقدینگی به سمت بازار و شرکت های کوچک باز می گردد که امروز به خوبی برگشت به روی گروه قند و تا حدودی برخی از کاشی ها وسرامیکی ها را شاهد بودیم . البته گروه غذایی نیز در سایه قرار داشت .
              البته باید نکته ای را در نظر داشت و ان هم این که برخی معتقدند بازار بار دیگر به سمت نمادهای کوچک بازخواهد گشت و بازی بازار و نوسان گیران در این ۴صنعت متمرکز خواهد بود . قندو شکر، کاشی و سرامیک ،ساختمان وغذایی .
              خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

              نظر

              • Renjer
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 539

                #22
                شکر جهانی 23.80 حدود0.42% +++
                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                نظر

                • بابااتی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 314

                  #23
                  گزارش بالا گزارش خیلی خوبی بود در مورد قندی ها فقط یک ایراد عمده داشت و آن اینکه قشهد ( قند خوی ) را بررسی کرده بود البته بنده با تحلیلگر آن صحبت کردم و قول بررسی را دادند

                  نظر

                  • Renjer
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 539

                    #24
                    در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                    اگر برروی شاخص قند وشکر بر روی rsi خط روند از مرداد ماه رسم کنید امروز با این افت شاخص به خط روند برخورد کرده و احتمالا دوباره برمیگردد ودر صورت شکستن خط روند شاهد افت بیشتر سهام این گروه هستیم .
                    همانطور که شاهد هستین نمودار قند وشکر پس از برخورد با خط روند مجددا روند صعودی خود را از سر گرفت . شاد وپیروز باشید.
                    خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                    نظر

                    • Renjer
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 539

                      #25
                      در برخی از خبرها شنیده می شود که قند پیرانشهر به زودی برای تعدیل سود هر سهم تا ۱۱۰۰ ریال متوقف می شود . هر چند عرضه شدید سهامدار عمده مانع از رشد قیمتی بر روی این سهم شده است .
                      خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                      نظر

                      • Renjer
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 539

                        #26
                        قند اصفهان %3++++
                        دلار هم 1595
                        خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                        نظر

                        • يگانه
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 616

                          #27
                          در اصل توسط Renjer پست شده است View Post
                          دوستان اگر به شاخص قیمت جهانی شکر توجه کنند http://www.ariva.de/zucker_nybot-kur...d=33&t=quarter
                          میبینند که قیمت در سه ماه گذشته با افت همراه بوده واین خط روند منفی طی هفته گذشته شکسته شده وصعودی می باشد و اگر به همین منوال ادامه داشته باشد تاآخر سال شاهد سیر صعودی قیمت شکر خواهیم بود ونزول قیمت به پایان می رسد
                          با تحليلتون موافقم دوست عزيز
                          حتي در تايم يكساله نيز بالاي خط روند رفته اگر پول بكي در اين خصوص داشته باشيم ديگه نو علي نوره

                          نظر

                          • Renjer
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 539

                            #28
                            قند اصفهان هم صف خرید شد من بموقع یک مقدار از قشکر رو جایگزین اصفهان کردم اگر به نمودار قند اصفهان نگاه کنید میبینید که در حال خروج از مثلث می باشد ویک دوقلوی کف کوچک هم در ست کرده +++++موفق وپر سود باشید
                            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                            نظر

                            • Renjer
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 539

                              #29
                              گفته می شود که قند اصفهان چغندر خوبی راد ر شش ماهه ابتدای سال خریداری کرده است و برخی حتی از خرید کامل ۳۰۰ هزار تنی چغندر خبر می دهند .این در حالی است که اکثر شرکت هایی که شفاف سازی داده اند درست بر طبق و روال بودجه منطقی خود پیش رفته و جهش ناگهانی نداشتنئ . احتمالاً باید منتظر گزارش شاف سازی قند اصفهان بود . به نظر میرسد شرایط کلی در مورد این گروه قند اصفهان مثبت باشد افزایش قیمت شکر به نزدیک ۲۵ دلار و رشد قیمت دلاردر بازار همه می تواند نکته جالب این گروه بوده اما نبایداز اتفاقات خاص غافل شد .
                              در حال حاضر برخی شایعه توقف قند اصفهان را دامن می زنند که احتمالاً با گزارش شفاف سازی روشن تر خواهد شد . بازهم تاکید می شود که ۴ شرکت هگمتان، اصفهان، نقش جهان و پیرانشهر از نظر بنیادی قوی تر هستند که در حال حاضر نقش جهان و پیرانشهر در تعدیل سود قرار دارند .
                              خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                              نظر

                              • Renjer
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 539

                                #30
                                قند اصفهان گزارش شفاف سازی خود را منتشر کرده و نشان می دهد تا به امروز شرکت بیش از ۲هزار تن از بودجه بیشتر شکر تولید کرده و جذب بسیار بالایی در چغندر داشته است . نکته بسیار مهم این است که به نظر میرسد گزارش ۹ ماهه قند اصفهان تحولات شگرفی را در سود شرکت رقم بزند و احتمال توقف نمادنیز وجود دارد .
                                خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

                                نظر

                                در حال کار...
                                X