در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
قند اصفهان ( قصفها )
Collapse
X
-
-
دوتا سهم دیگه باید بررسی بشه اگه اونا بهتر بود یه تعویض داریم : بهشت و کخاک باید بررسی کنم ببینم چه خبره مخصوصا تو سهم بهشت خبراییه انگار!!!!!!!!!!!!!!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوتا سهم دیگه باید بررسی بشه اگه اونا بهتر بود یه تعویض داریم : بهشت و کخاک باید بررسی کنم ببینم چه خبره مخصوصا تو سهم بهشت خبراییه انگار!!!!!!!!!!!!!!!
نظر
-
ارز برای وارد کنندگان با نرخ مرجع :http://bourse24.ir/news.php?id=29473
نکنه برن شکر وارد کنن (- : کار و کاسبی و پیش بینی های ما رو خراب کنن!!!!!!!!!!
باز وعده الکی دادن شاید!!!///
نظر
-
وقتي ارز صادر كننده با قيمت 1080 تسعير ميشه خب وارداتم با همين نرخ براي از ما بهترون انجام ميشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
-
همواره در مطالب سایت از قنقش به همراه اصفهان پیرانشهر و هگمتان به عنوان ۴ شرکتی که از نظر بنیادی درگروه قند شرایط ویژه ای دارند یاد می شد . شرایط اصفهان در بازار مشخص است اما قنقش نیز که برای افزایش سرمایه متوقف شده است موفق شده در گزاش ۹ ماه سود ۱۹۰ تومانی خود را با تحقق بیش از ۲۰۵۹ ریال سود محقق سازد . به نظر میرسد سهم روز های خوبی را پس از بازگشایی شاهد باشدخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
چند بار اومدم 51 دونه بفروشم دلم نمیاد (-: حالا شاید تا اخر وقت اگه کسی عرضه نکرد 51 دونه بفروشم که امروز 19519 تومن رو ببنیم که دیگه بای بای داریم با این قیمت ها ;)
البته اگه اتفاق خاصی نیوفته تو این چند روز///
نظر
-
میثم جون تو ی سایت همسایه نوشتی اگر تاجرها بخوان با ارز دولتی شکر وارد کنند چه کنیم
داداش من 1390/08/15 واردات شکر ممنوع اعلام شد حالا برو حالشو ببر کسی نمیتونه واردات داشته باشه مگر خود دولت زیر ابی بره .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز شركت تجهيزات پزشكي مهرگان تامين پارس 19000 سهم دیگه رو فروخت شنبه مجبور میشه بالاتر بخره یا کلا خارج بشه///
نظر
-
در اصل توسط Renjer پست شده است View Postمیثم جون تو ی سایت همسایه نوشتی اگر تاجرها بخوان با ارز دولتی شکر وارد کنند چه کنیم
داداش من 1390/08/15 واردات شکر ممنوع اعلام شد حالا برو حالشو ببر کسی نمیتونه واردات داشته باشه مگر خود دولت زیر ابی بره .
فعلا که همه چی رو به راهه . گفتم یه موقع دولت به سرش نزنه بره شکر وارد کنه 1100 بفروشه کار و کاسبی مارو به هم بزنه . دیشب اون صحبت رو کردم با دوستان توی سایت دیگه ببینم نظرشون چیه (-: و یه کم استرس هم وارد کنیم که حواسشون باشه و خیلی خوشحال نباشن چون نه که همه چیز این دولت درسته فقط مونده جلو قیمت شکر رو بگیره گفتم یهو نزنه به سر دولتمردان ..آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/23, 10:26.///
نظر
-
بزارید خیالتون رو راحت کنم پس
خوب با توجه به اوضاع تحلیل از قند اصفهان با فرض قیمت های شکر :
1- با شکر 1100 تومنی سود قصفها با 40 هزار تن تولید محدوده 300-400 تومن
2- باشکر 1200 تومنی محدوده سود قصفها بین 500-650
3-با شکر 1300 تومنی و 40 هزار تن تولید محدوده سود قصفها بین 600 -700
4-با شکر 1400 تومنی محدوده سود قصفها با تولید 40 هزار تن شکر 750 -850 خدا بده برکت.
من خودم قصفها رو با قیمن شکر 1200 تومنی با دید 1 ساله خریدم مه اگه قیمت شکر بیاد پایین خوب مسلما به سودهای گفته شده نمیتونه دست پیدا کنه (-: البته محدوده سود دادم که دقیق نیست و ذهنی بوده:d
حالا شما به سودهای بالا پی به ای 7 بدید ارزشقیمت هر سهم به دست میاد (-
:
موفق و پرسود باشید///
نظر
-
woooooooooooooooooooooow
چی دیدم قند اصفهان جون سهامدار عمدت اوه 19000 تن شکر رو مفت نفروخته باشی 1400 کمتر قیمت نخورده شکر تو بورس کالا
19000*1000*500=395 تومن فقط سود این 19000 تن باقی مونده میشه واییییییییی=))
13000 تن رو که 1032 تومن مفت فروختی این 19000 تن رو امیدوارم نفروخته باشی که سود امسالت هم دیدنی باشه =))
اگه اون 13000 تن رو نیمفروخت و 1400 میفروخت امسال بالای 500 سود میساخت ;) فدای سرم که کمتر میسازه امسال =)) =))آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/01/24, 00:28.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبزارید خیالتون رو راحت کنم پس
خوب با توجه به اوضاع تحلیل از قند اصفهان با فرض قیمت های شکر :
1- با شکر 1100 تومنی سود قصفها با 40 هزار تن تولید محدوده 300-400 تومن
2- باشکر 1200 تومنی محدوده سود قصفها بین 500-650
3-با شکر 1300 تومنی و 40 هزار تن تولید محدوده سود قصفها بین 600 -700
4-با شکر 1400 تومنی محدوده سود قصفها با تولید 40 هزار تن شکر 750 -850 خدا بده برکت.
من خودم قصفها رو با قیمن شکر 1200 تومنی با دید 1 ساله خریدم مه اگه قیمت شکر بیاد پایین خوب مسلما به سودهای گفته شده نمیتونه دست پیدا کنه (-: البته محدوده سود دادم که دقیق نیست و ذهنی بوده:d
حالا شما به سودهای بالا پی به ای 7 بدید ارزشقیمت هر سهم به دست میاد (-
:
موفق و پرسود باشید
ميثم جان نظرتون در مورد صحبت هاي آقاي مهدوي چي هست ؟؟؟؟
نقل قول از آقاي مهدوي
سهام گروه قندی در حال حاضر در بازار بسیار بحث انگیز شده است.
عده ای چنان حمله میکنند که گویی یک کینه غیر قابل چشم پوشی دارند و دفاع طرف مقابل چنان است که دلایل افزایش قیمت بسیار کمرنگ است و بیشتر مصادره به مطلوب است تا بررسی
برای نمونه از دلایل صعود برخی شرکتهای قندی حمایت یک حقوقی معتبر را تاکنون کافی میدانند و کمتر سخنی از میزان ظرفیت کارخانه و مقدار توانایی تولید چغندر سخنی به میان میآورند.
در حالی که سود شرکتهای قندی بخصوص در سال آینده به دو فاکتور مهم ظرفیت جذب چغندر و میزان چغندر تولیدی منطقه بستگی خواهد داشت.(چون تصفیه شکر خام بجز برای قنقش سود چندانی برای دیگر شرکتهای قندی ندارد.)
اکنون ارزش بازار قنیشا با ظرفیت 1500 تن و ظرفیت جذب بسیار ناچیز چغندر با قند اصفهان با ظرفیت 4000 تن و توان جذب 400 هزار تن چغندر برای سال آینده با هم برابر است.
لازم به یادآوری است که چغندر مصرفی قصغها در 10 نقطه مختلف استان اصفهان تولید میشود که در 2 سال گذشته کم و بیش با شرایط خشکسالی روبرو بوده اند.ولی با این حال سال قبل 291 هزار تن و امسال بالای 300 هزار تن تولید خواهد داشت.
با توجه به بارندگی های اخیر تولید 400 هزار تنی سال اینده و جذب آن توسط شرکت دور از ذهن نیست.(حالا این سئوال پیش میاید اگر قیمت شرکتی مثل قند اصفهان با شرایط فوق منطقی است قنیشا با ظرفیت 1500 و توان ناچیز جذب چغندر چه قیمتی باید داشته باشد؟)
بسیار جای تاسف است که بجز کاربران محترم سایت ...... با بسیاری از سهامدارها وقتی در تالارها صحبت کرده ام نه ظرفیت تولید شرکتها را میدانند و نه توان جذب چغندر توسط انها را و نه اینکه برای هر 1000 تن افزایش ظرفیت برای یک کارخانه چه هزینه ای باید انجام شود.که این مواردی که گفتم بسیار مهمتر از حمایت یک حقوقی برای قیمت یک سهم است.
به هر حال امیدوارم همه دوستان در سود باشند البته با چشمان باز
در زمانی که این مطلب را نوشتم قند نیشابور در قیمت حدود 1000 تومان و قند اصفهان حدودا 1450 تومان بود،که این مطلب انتقاد صریح از قند نیشابور و تایید تلویحی قند اصفهان میباشد.
اخیرا ملاحظه میشود دوستانی که در قیمت 1000 تومان شدیدا توصیه به خرید سهام این شرکت میکردند هم اکنون سنگ قصفها را به سینه میزنند و صحبت از سودهای واهی نجومی میکنند.
جهت تنویر افکار و شفاف سازی ذکر چند نکته ضروری است.
دوستان اگر گزارش 9 ماهه شرکت را با 9 ماهه سال قبل مقایسه کنند متوجه میشوند شرکت در سنوات قبل هم به طور معمول 9 ماهه با پوشش بسیار خوبی را داشته است ولیکن علیرغم اینکه عمده فروش شرکت در 3 ماهه چهارم است بخش کمی از سود سازی شرکت در این دوره اتفاق میفتد.
این مطلب دلایل مختلفی دارد که اهم آن موارد زیر است:
هزینه های شرکت در 3 ماهه سوم عمدتا بصورت علی الحساب است و هزینه های واقعی در پایان سال مالی در حسابها ثبت میشود.همچنین شرکت با توجه به همزمان بودن تولید و فروش در 3 ماهه سوم هزینه های بسیار کمی برای انبارداری ، توزیع ، فروش و بازاریابی متحمل میشود.
شاهد این مدعا کاهش حاشیه سود شرکت از 14 درصد در پایان آذر 89 به 10 درصد در پایان سال 89 است.
نکته بسیار مهم دیگر اینکه شرکت زیر مجموعه هلدینگ غذایی بنیاد است و یکی از تامین کنندگان اصلی شرکتهای غذایی بنیاد مثل زمزم و بهنوش است.دوستان توجه داشته باشند که نحوه فروش شرکت با توجه به قرار گرفتن در هلدینگ بنیاد با مشوق ها و تسهیلاتی برای شرکتهای بنیاد همراه است و حتی اگر بر فرض قیمت عمده فروش شکر هم افزایش یافته باشد راهکارهایی برای عرضه شکر با قیمتهای پایینتر به شرکتهای بنیاد وجود خواهد داشت.
دوستان اگر مقایسه ای بین گزارش 9 ماهه و 12 ماهه سال قبل شرکت بیندازند جدی تر به عرایض من توجه خواهند کرد.سال قبل هم برخی افراد صحبت از سودهای آنچنانی میکردند ولی دیدیم که بدون هیچ تعدیلی گزارش 12 ماهه منتشر شد.
در هر حال بر حسب وظیفه باید این مطالب را هرچند بعضا بصورت سربسته خدمت دوستان عرض میکردم و امیدوارم دوستان هر کجا باشند سبدشان پر پول و پر بازده باشد.
نظر
نظر