یکی یه مقدار عرضه کنه :d
قند اصفهان ( قصفها )
Collapse
X
-
-
من شفاف سازیش رو نگاه کردم عملکردش عالی بود. بعد بازار یه بررسی میکنم. فعلا توش یه خبرایی هست که سفارش 10000 تایی دارهو
البته میدونید تو اوج قیمته تقریبا ولی 2000 رو میارزه نسبت به بقیه قندی ها بخوایم مقایسه کنیم.
پیشنهاد خرید نمیدم ولی خودم خریدم یه پله بقیشو گذاشتم برا 11:55 به بعد شاید ارزون تر بدن///
نظر
-
حقیقتا گزارشش رو بررسی کردن کار سختیه (-:
فقط چند تا مقایسه میتونم کنم و ترجیح میدم صبر کنیم تا گزارش 9 ماهه بیاد.
1-پیش بینی جذب چغندرش 300000 تن بوده که تا به امروز 316900 تن جذب کرده و 278800 تن مصرف کرده و پیش بینی جذبش 330000 هزار تن شده . یعنی 10 درصد رشد نسبت به پیش بینی قبلی.
و پارسال 291 هزار تن چغندر جذب کرده بود یعنی 13 درصد رشد نسبت به پارسال.
2-شکر تحولی برای تصفیه 45 هزار تن پیش بینی شده بود که تا به امروز 78259 تن تصفیه شده یعنی 73 درصد رشد.
3- 63140 تن شکر خریداری کرده که به قند تبدیل کنه و پارسال همچی گزینه ای رو نداشته و میگیم 100 درصد رشد (-:
4-پیش بینی تولید شکرش 34000 تن بوده که تا به امروز 34408 تن تولید کرده و الان از پیش بینی فراتر رفته
5- 22000 تن تفاله خشک تو پیش بینیش بوده که 19500 تن تا به امروز محقق شده
توی پیش بینی 6 ماهه کاهش نرخ فروش رو در نظر گرفته که برا امسال اصلا معقولانه نیست کاهش نرخ فروش .
کلا نظر دادن روش سخته (-: ولی در کل همه چیز نسبت به پارسال رشد داشته (-: فقط بحث قیمت فروش مطرح که اگه مثل بقیه قندی ها باشه با توجه به سرمایه شرکت میشه گفت این شرکت هم میترکونه.///
نظر
-
یه زمانی یه عده میگفتن تو پیش بینیش قیمت خرید چغندر رو خیلی بالا در نظر گرفته اگه بشه قیمت واقعی چغندرش رو در اورد میشه یه تعدیل توپول از تو گزارشش کشید بیرون///
نظر
-
نامرد قیمت خرید چغندرش رو117 تومن تو گزارش در نظر گرفته که به نظرم بالا در نظر گرفته و از همین محل فقط میتونه سهمی -120 -100 تومن تعدیل بده///
نظر
-
این هم براورد یکی از دوستان از سود قند اصفهان
--------------------------------
۲۹۰۹۷۴
توسط فرزین : ۱۳۹۰/۱۰/۱۶ - ۱۸:۱۸:۳۱
سلام دوستان.
در رابطه با قند اصفهان.
گزارش شفاف سازی قند اصفهان که روی کدال نشسته شاید واقعا بهترین گزارش قندیها تا اینجای گزارشات باشه.
باید عرض کنم این گزارش مواردی رو که تا اینجا مورد بهره برداری قرار گرفته ارائه داده و واقعا شفاف سازی از نوع حلال و با پدر و مادری بوده بر عکس قند ثابت که یک گزارش کذب بوده و یک تنه بعنوان محرک قندیها مانع از روند صعودی این صنعت شده.
واما:
قند اصفهان تا اینجا 34408 تن شکر تولیدی داشته که با احتساب اختلاف هزینه تولید نهایی و قیمت محصول که باید حداقل سود 20 درصدی بده و تعداد 24 میلیون سهم چیزی حدود 270 تا 290 تومن سود میده.
قند تولیدی هم 3700 تن بوده که با فرمول بالا که حداقلیست حداقل 35تا 40 تومن سود میده برای هر سهم.
شکر خام مصرفی 64000 تن از 78000 تن شکر خام دریافتی برای تبدیل به شکر سفید مورد بهره برداری قرار گرفته.
اگر یادتون باشه قند هگمتان برای تصفیه 22000 تن شکر خام 10 تومن سود اضافه کرد به هر سهم. حالا با احتساب همون فرمول برای قند اصفهان و 24 میلیون سهم این مقدار حدود 35 تومن سود میده.
تو این گزارش 19000 تن تفاله که محصول فرعی قندیهاست بهره برداری شده که الان با قیمت بالای 300 تومن به دست دامداران میرسه. بفرض اگر هر کیلو اختلاف تمام شده 50 تومنی هم داشته باشه برای هر سهم 30 تا 40 تومن سود میده.
با احتساب موارد بالا محصولاتی که تا الان بهره برداری شده و محصول نهایی به حساب میاد سود حاصله برای هر سهم 370 تا 400 تومن سود بوده.
دوستای عزیزم این شرکت هنوز 50000 تن چغندر آماده بهره برداری داره و 12 هزارتن شکر خام برای تصفیه که در صورتی که بهره
برداری بشه تا پایان سال مالی سود امسال بیشتر از پیش بینی ها خواهد بود.
البته دوستان دستیابی به این سود در صورتی هست که کل محصولات تولیدی همین امسال بفروش برسه و به سال بعد منتقل نشه که البته اگر اینجوری هم بشه با توجه به شرایط موجود و افزایش قیمت قند و شکر سود بیشتری نصیب شرکت خواهد شد که میره واسه 91. ولی هرچی که هست این شرکت نشون داد که واقعا جای پیشرفت و رشد و سود آوری بسیار بالایی داره.
اما نکته بعدی:
اگر یادتون باشه این شرکت تو گزارش 6ماهه زیان بالایی رو محقق کرده بود که با این گزارش مشخصا تعدیل سود خوبی خواهد داشت تا مجمع. احتمالا مجمع این شرکت خرداد یا تیر ماه برگزار میشه که تا اون موقع این سهم رشد مناسبی خواهد داشت.
امسال خدا هم با قندیها بود و نزول باران وشرایط آب و هوایی جذب چغندر رو برای شرکتها با شرایط مناسبی مقدور کرده که در گزارشات میبینید.بنظر بنده اصفهان تا قبل از مجمع تعدیل سود مناسبی رقم خواهد زد.
این سهم با دید شب مجمع شرایط مناسب و خوبی داره.
تنها نکته منفی در این سهم همونطوری که قبلا عرض کردم سهامدار عمده سهم یعنی بنیاده که اگر اراده کنه اجازه رشد به سهم رو نخواهد داد اما با این گزارش شفاف سازی مناسب نشون داد که مایل به رشد سهمه و نه مانع.
امیدوارم که بهترین تصمیمات رو بگیرید چه در بورس و چه در زندگی.
سلامت و پر سود باشید.
-------------------------///
نظر
-
ادرس الکتونیکی قند اصفهان http://www.esfahansugar.com/index.htmlخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
محصولات شرکت قند اصفهان شکر قند کله قند شکسته قند حبه نبات محصولات فرعی شکر50کیلوئی کیسه ای قندکله45کیلوئی کیسه ای قندشکسته5کیلوئی کارتنی قندحبه10کیلوئی کارتنی نبات زعفرانی10ک. کارتنی ملاس شکر50کیلوئی صادراتی قندکله24کیلوئی کیسه ای قندشکسته5ک. کارتن فانتزی قندحبه10ک. کارتن فانتزی نبات زعفرانی700گرم جعبه تفاله خشک شکر20کیلوئی کیسه ای قندکله27کیلوئی کارتنی قندشکسته700گرمی سلفونی قندحبه700گرمی سلفونی نبات زعفرانی چوبی400گ Ca(OH)2آهک هیدراته شکر5کیلوئی پلی اتیلن قندکله6کیلوئی کارتن فانتزی شکر3کیلوئی پلی اتیلن شکر900گرمی سلفون شکر7گرمی نبات زعفراني باليوزن 700 گرمپروانه بهره برداري از وزارت بهداشت 7362پروانه بهره برداري از وزارت صنايع 104/50215/1323813
شكر سفيد ممتاز 1800 گرمي با بسته بندي جديدوزن 1800 گرمشماره پروانه ساخت از وزارت بهداشت و درمان 15/11055
شكر سفيد بالي پنج كيلو گرميقند شكسته باليشكر سفيد كيسه اي 50 كيلوگرميقند كله اي كيسه اي 45 كيلوگرمي
Copyright 2010. Designed by IT Dept. of Esfahan Sugar Co. , Alibeigiخداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
خبر
قند اصفهان باردیگر با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۴۰ گروه قند از دور توجه بازار موقتاً خارج شده است اما افزایش قیمت جهانی شکر و افزایش نرخ دلار و همچنین گزارشات پیش رو می تواند توجه بازار را به این گروه جلب کند . از شرکت هایی که پیش ازاین از نظر بنیادی مناسب بودند و در سایت اعلام می شد تنها قند اصفهان در بازار مانده است که کسانی که قصد حضور در این گروه را دارند در قیمت های منفی امروز و فردا و محدوده ۱۴۶۰۰ تا ۱۵۰۰۰ ریال می توانند برای نوسان گیری روی این سهم حساب کنند .
گفته می شود اصفهان با گزارش ۹ ماهه خود تعدیل و پوشش مناسب را به بازار اعلام می کند .خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
در اصل توسط علیرضا پست شده است View Postبا سلام
قند اصفهان گزارش 9 ماهه داد. با دقت گزارش رو مطالعه کنید. فقط به عنوان یه کسی که در مورد شرکتهای قندی مطلعم می گم که از 330 هزار تن چغندر 46000 تا 47000 تن قند و شکر بدست می آید .
این سهم اینجوری نم پس نمیده///
نظر
-
این سودش حداقل حداقل 300 تومنه امسال از ما گفتن بود. =))
چی میشه یا بار دیگه 1500 تومن یا 1450 تومن رو ببینه بعد چه خریدی کنم روش من منتظر اون قیمت ها میمونم.:d
اگه رسید که میخرم نرسید هم که هیچی. البته حقوقیش اگه اراده کنه سهم پریده ولی فعلا که اقدامی نکرده ;)///
نظر
-
نظر