در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
قند اصفهان ( قصفها )
Collapse
X
-
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
-
اگر بستن تنگه هرمز صحت داشته باشه و عملی بشه....
عدم ورود شکر به ایران قیمت موجودی انبار شرکتها را بقدر کفایت قابل ارزش خواهد کرد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
-
در اصل توسط صمدآقا پست شده است View Postجناب مخبر الدوله با سلام
من فکر میکنم قشیر هم از قصفها کم نمیاره در بازده همینطور قزوین
نظر شما برام جالب خواهد بود.ارادتمند
همه شرکتها خوبند ...
منتهی فقط روی قند اصفهان کار میکنم...
از نظر سازمانی ....از بقیه محکمتر و با برنامه تره...
قند اصفهان این روزها در قیمتهای ارزنده برای خرید قرار داره...
منتهی نباید تا پاییز انتظار زیادی داشته باشید.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postبا سلام
همه شرکتها خوبند ...
منتهی فقط روی قند اصفهان کار میکنم...
از نظر سازمانی ....از بقیه محکمتر و با برنامه تره...
قند اصفهان این روزها در قیمتهای ارزنده برای خرید قرار داره...
منتهی نباید تا پاییز انتظار زیادی داشته باشید.
امروز بهش رحم نکردن ;)ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postعمو مخبر به نظر شما کف قیمتی که میتونیم قصفها اضافه کنیم چند میتونه باشه ؟؟
امروز بهش رحم نکردن ;)
امروز خریدارها بنظر فرصت مغتنمی برای جمع کردن سهم بدست آوردند....
ارزندگی سهم شاید اجازه افت ندهد.
خوشبختانه همزمان شدن رشد قیمت دلار و قیمت جهانی شکر....میتونه قیمت سهام آینده دار این صنعت رو
از بقیه سهام جدا کنه....
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postشما خودتان استاد تکنیکال هستید....
امروز خریدارها بنظر فرصت مغتنمی برای جمع کردن سهم بدست آوردند....
ارزندگی سهم شاید اجازه افت ندهد.
خوشبختانه همزمان شدن رشد قیمت دلار و قیمت جهانی شکر....میتونه قیمت سهام آینده دار این صنعت رو
از بقیه سهام جدا کنه....
ما شاگرد دوستان تکنیکالیست سایت هستم و فقط از مطالب ارزشمند دوستان استفاده میکنم ...
ببینیم کجا میتونیم کفشو بردایم :xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
ایمانی پیش بینی کرد:
» احتمال افزایش نرخ دلار دولتی به ۱۴۰۰ تا ۱۴۵۰ تومان
ساعت ۱۱:۳۳ - ۱۴/۴/۱۳۹۱کد خبر: ۲۷۵۴۷
مدیر عامل بانک رفاه کارگران اظهار کرد: نرخی که بانک مرکزی برای ارز دولتی اعلام کرده واقعی نیست و خود بانک مرکزی هم به این موضوع اعتقاد دارد.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از ایسنا سید ضیاء ایمانی عنوان کرد: نرخ واقعی ارز دولتی باید بین 1400 تا 1450 تومان باشد و بانک مرکزی باید این رقم را در نظر بگیرد.
وی افزود: البته همین قیمتی که در بازار به دو هزار تومان رسید نیز نرخی است که غیر واقعی به نظر میرسد.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: احتمالا بانک مرکزی یا مجبور میشود قیمت ارز دولتی را به این رقم 1400 تا 1450 تومان برساند و یا با سیاستهایی از جمله «افزایش درآمدهای ارزی، صادرات بیشتر، واردات کمتر و بالا بردن سپردهها در سایر کشورها» آن قیمت دو هزار تومان را پایین بیاورد.
» با عضویت در سایت آخرین اخبار را در ایمیل خود ببینید!
عضویت در خبرنامه
نسخه چاپیآخرین ویرایش توسط مخبرالدوله؛ 2012/07/06, 19:13.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postایمانی پیش بینی کرد:
» احتمال افزایش نرخ دلار دولتی به ۱۴۰۰ تا ۱۴۵۰ تومان
ساعت ۱۱:۳۳ - ۱۴/۴/۱۳۹۱کد خبر: ۲۷۵۴۷
مدیر عامل بانک رفاه کارگران اظهار کرد: نرخی که بانک مرکزی برای ارز دولتی اعلام کرده واقعی نیست و خود بانک مرکزی هم به این موضوع اعتقاد دارد.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از ایسنا سید ضیاء ایمانی عنوان کرد: نرخ واقعی ارز دولتی باید بین 1400 تا 1450 تومان باشد و بانک مرکزی باید این رقم را در نظر بگیرد.
وی افزود: البته همین قیمتی که در بازار به دو هزار تومان رسید نیز نرخی است که غیر واقعی به نظر میرسد.
مدیر عامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: احتمالا بانک مرکزی یا مجبور میشود قیمت ارز دولتی را به این رقم 1400 تا 1450 تومان برساند و یا با سیاستهایی از جمله «افزایش درآمدهای ارزی، صادرات بیشتر، واردات کمتر و بالا بردن سپردهها در سایر کشورها» آن قیمت دو هزار تومان را پایین بیاورد.
» با عضویت در سایت آخرین اخبار را در ایمیل خود ببینید!
عضویت در خبرنامه
نسخه چاپی
عمو مخبر ،این خبر یا به طور کلی افزایش نرخ دلار فقط یه فرصت برای نشان دادن پتانسیل های این گروه به خصوص قصفها هست ...
به طور کلی در شرایط فعلی حرکت کردن رو بنیادی های این گروه بدون در نظر گرفتن نرخ دلار هم توجیه پذیره ...
تولید و افزایش نرخ فروش محصولات حداقل به اندازه 1/3 نرخ تورم و نسبت پی به ای پایین برخی از سهم های گروه تا حدودی سرمایه گذاری میان مدت رو سهم های بنیادی گروه رو توجیه میکنه ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر