شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
    میترسم میثم جون این ملت باز جو گیر بشن(مثل خودم موقع خرید :p) یکی بیاد رنج منفی بزنه باز برن صف فروش :d
    پیرمون کردن این 3 هفته اخر این طمع بد چیزیه لامسب به خیر گذشت فک کنم این دفعه :d ولی پولم ازاد بشه میرم دیگه ریسک های بزرگ نمیکنم

شاید هم امروز دارن خالی میکنن و اخرین فرصت در رفتنه :))
    ///

نظر

• ata007
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      پیرمون کردن این 3 هفته اخر این طمع بد چیزیه لامسب به خیر گذشت فک کنم این دفعه :d ولی پولم ازاد بشه میرم دیگه ریسک های بزرگ نمیکنم=))

شاید هم امروز دارن خالی میکنن و اخرین فرصته :))
      نه خالی کردن ها کردن دیگه اگه هم بفروشن ته تهشه :D :-s

نظر

• astalla
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 54

با منفی 12% امروز قیمت جذابی پیدا کرده

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

امروز باید ببینیم بانک سامان خریده یا نه !!
          البته یه نفر هم گفته بود باگات این سهمو داره (البته اگه این شنیده درست هم نباشه بانک سامان محدوده 1800 تعداد 100 هزار تا تو سه روز و دو تا 50 هزار تا خریده بود و حمایت رو دیده بودم ازش)

برای همین روی 1800 هم فروشنده نبودم ;) کلا به اخبار رانتی نباید زیاد گوش کرد و اون رو تو معاملات تاثیر داد.
          به هر حال این هم تجربه ای شد برای من که کار خودمو کنم و نقاط دقیق خرید و فروش رو از قبل مشخص کنم نه با اخبار رانتی;)
          ///

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

صف خرید شنبه چیده شد
            برای پایین آوردن میانگین امروزم یه 10تایی خریدیم ببنیم چی سرمون میاد :d

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

دم تو گرم عطا جان عجب دلی داری :d
              من امروز فقط داشتم نگاه میکردم که کسی خالی نکنه و در نره ولی دیدم خریدار هم یه خط حمایت رو 1500 چینده و خیالم یه کم راحت شد
              ///

نظر

• ata007
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 6291

دم تو گرم عطا جان عجب دلی داری :d
                من امروز فقط داشتم نگاه میکردم که کسی خالی نکنه و در نره ولی دیدم خریدار هم یه خط حمایت رو 1500 چینده و خیالم یه کم راحت شد
                نه دیگه میثم جون وقتی تو قپیرا اوردرهای 50000تایی دیدم خیالم راحت شد که حمایت میکنن حقوقی ها
                امروزم 100% بانک سامان خریده،روزی انشاا... خواهد رسید که واسه حجم مبنای قشهد گل یا پوچ بازی میکنیم که کدوممون حجمو بدیم :d

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                  نه دیگه میثم جون وقتی تو قپیرا اوردرهای 50000تایی دیدم خیالم راحت شد که حمایت میکنن حقوقی ها
                  امروزم 100% بانک سامان خریده،روزی انشاا... خواهد رسید که واسه حجم مبنای قشهد گل یا پوچ بازی میکنیم که کدوممون حجمو بدیم :d
                  من ده روز دنبال قشهد بودم از 900 دنبالش بودم که 1517 بهم فرصت داد:d لامسب فرصت خرید نمیداد که سابقشو نگاه کن اگه شک داری:D
                  ///

نظر

• meysam_sh_2020
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 20673

خوب بانک سامان امروز 10 تا اضافه کرده البته کد های شخصی هم داره و بانک سامان کلا مرموزه به این راحتی نمیشه فهمید و سابقه خوبی تو قشکر نداشته :d انشالله که سرش به سنگ خورده باشه
                    ///

نظر

• best
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 294

نقل از سایت همفکران کاربر دایی رضا

دوستان قندی امروز جلسه سندیکای تولید کنندکان قندوشکر برگزار شد که با کلی بحث و گفتگو با پیشنهاد 1610 تومان که به توافق نرسیدند و فعلا با قیمت فروش شکر در درب کارخانه با قیمت 1465 تومان به توافق رسیدند که در بورس کالا فروش شکر بطور سلف میتوانند تا 1700 تومان فروش داشته باشند .که نتیجه این جلسه با تایید نهایی مقامات وزرات بازرگانی و نهاد ریاست جمهوری تایید گردید رسما اطلاع رسانی و برای اجراء به کارخانه ها اعلام میشود . (طبق شنیدیها از بچه های کارخانه قند )
                      تنها آن را دوست دارم که همه رادوست دارد

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

نقل قول از باربد :

امروز نیمی از خریدها در قپیرا مربوط به سهامدار عمده بوده
                        در قهکمت سهامدار بالای یک درصد خریدار بوده
                        در قنیشا نور همدانیان در سهم چون روز های پیش خریدار بوده
                        در قثابت کد های شناخته شده خریدار بودند
                        من نمیدونم دیگه یک گروه چگونه باید بگه انتهای اصلاح هستم تا ما باور کنیم

جالبه امروز دقیقا روز سوم تسویه اعتباری های سه روزه بوده
                        یعنی اونهایی که چند روز پیش به طمع نوسان سریع با جمع شدن قندیها از این گروه سهم خریده بودند و انتظار داشتند نوسان بگیرند
                        و بدیهی بود امروز باید می فروختند و به جرات می توانم بگویم اکثرا نوسان دادند تا اینکه نوسان بگیرند

ته دلم میگه فروشنده های این روزها در صف فروش بزودی ته صف خرید خواهند بود.

-----------------------------------------

اون دوتا خط قرمز رو باحال گفته =))
                        البته به قول یه بنده خدایی یا همه با هم بالا میرن تو این گروه یا همه با هم پایین میان فردا ببینیم چه میکنن.
                        قپیرا داره به قیمت های جذابی برای خرید نزدیک میشه ;)
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

3 هفته صبر کردیم بیاد پایین اونایی که فروختم رو دوباره بردارم ولی نیومد . امروز یه پله خریدیم.
                          بقیش رو اگه 1350 بشه خرید خوبه :d
                          ///

نظر

• Renjer
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 539

برای چی باید بیاد پایین میثم جون این جوری که صف فروشها رو برمیداشتند احتمالا شنبه باید مثبت بشن چون از اول اردیبهشت با نرخ جدید فروش دارند
                            خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

در اصل توسط renjer پست شده است View Post
                              برای چی باید بیاد پایین میثم جون این جوری که صف فروشها رو برمیداشتند احتمالا شنبه باید مثبت بشن چون از اول اردیبهشت با نرخ جدید فروش دارند
                              قند اصفهان چند تنی رو نزدیک 1400 فروخته 4 شنبه تو بورس کالا ;)
                              ببنیم دیگه چه میکنن فردا ;)

ببنیم فردا قیمت ها چه جوریه اگه خوب بود شاید بخرم نظرم رو قثابت و قشیرین تو منفیه اگه بدن ;) البته برا نوسان :d
                              ///

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

قند اصفهان چند تنی رو نزدیک 1400 فروخته 4 شنبه تو بورس کالا ;)
                                ببنیم دیگه چه میکنن فردا ;)

ببنیم فردا قیمت ها چه جوریه اگه خوب بود شاید بخرم نظرم رو قثابت و قشیرین تو منفیه اگه بدن ;) البته برا نوسان :d
                                میثم هنوز دلش با قندیاس ;)

ضرری که قثابت بهم زد هیچ وقت فراموش نمیکنم ...
                                هر چند جبرانش کردم

اما یه درس یاد گرفتم ...
                                حتی برای نوسان 1 درصدی هم شده

سهم با فاند قوی رو انتخاب کن !

که نه قشرین تو اون قرار داره و نه قثابت

اما میثم عاشق سهم با بازی زیاده ;;)
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X