شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • behnam1480
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 432

با این حساب باید در پیش بینی بعدی میزان ارز حاصل از صادرات رو هم بیاورند... با توجه به اینکه طرح توسعه کارخانه باعث افزایش سه برابری تولید محصولات می شود..باید سود بالای 300 تومان را برای آند درنظر داشت که البته با توجه به اینکه در سه ماهه نیز 110 تومان ساخته هیچ بعید به نظر نمی رسد..

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
      آقا میثم عزیز درست حدس زده بودید گزارش دستکاری شده بود میزان جذب چغندر بالاتر از 185 هزار تن است و تا حالا بنا به گفته رئیس کارخانه 207 هزار تن جذب شده است و تازه تحویل چغندر نخجوان آغاز شده است که آنهم 35 هزار تن پیش بینی جذب از آنجاست و جذب از داخل نیز هنوز ادامه دارد و پرونده جذب بسته نشده است بنابرین 207 قطعی + 35 برابر با 242 هزار تن میشه که 26 هزار تن میماند که آنهم از داخل امکان جذبش هست یعنی همون 268 هزار تن پیش بینی جذب محقق میشود
      همچنین در همون گزارش دستکاری شده گفته بود 25 هزار تن پیش بینی تولید است که با توجه به مصاحبه بالا 24 هزار تن تولید شده است و پیش بینی تولید 30 هزار تن را تا آخر فصل برداشت دارد که این 30 هزار تن شکر با همون 207 هزار تن چغندر که تا حالا جذب شده محقق میشود و در صورت ادامه جذب چغندر مقدار محصول تولیدی بالاتر خواهد رفت به نظر همون 39 هزار تن را بتونند تولید کنند
      ما دیگه این شرکت رو یک سال بزرگش کردیم حداقل ...اگه نتونیم دستشون رو بخونیم که دیگه هیچی ...........:d

من هنوز هم هر کی از دوستان میگه از گروه قند چی بخرم ....فشهد رو پیشنهاد میدم ...............قشهد بهترین سهم قندیه ..............

پس به زودی تعدیل داره ............ هیچ قندی ای برای من قشهد نمیشه..................چون بنیادیش و قیمتش از همه ارزنده تره ....... (-:
      ///

نظر

• behnam1480
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 432

30 درصد سبدم قشهد بود..که میخواستم کمش کنم..ولی با این خبری که امروز تو روزنامه دیدم کلا منصرف شدم . حتی اضاف هم خواهم کرد

نظر

• behnam1480
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 432

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
          دوستان بزرگوار لطفا یک قندی خوب و اعلا که جای رشد درست و حسابی داشته باشه معرفی کنید
          سبدمون خیلی فلزی و معدنی شده میخوام کمی شیرینش کنم....ممنون&[]
          حتی الامکان بنیادیش حرف و حدیث نداشته باشه و حد ضرر هم تعیین کنید که دیگه آخر لطفتون خواهد بود@};-
          همین قشهد که تشریف اوردید و پست زدید...جای بسیار خوبیه..مخصوصا با این خبری که امروز منتشر شد

نظر

• behnam1480
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 432

قندیها که دارن یکی یکی می بندند برای تعدیل...

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

درگذشت سلطان شکر ایران

فردی که چند سال پیش لقب سلطان شکر ایران را به خود اختصاص داده بود، درگذشت.

«محمدرضا. ی»، متهمی بود که تا شانزده سال پیش کارمند ساده شهرداری کرج بود و دارایی چندانی نداشت اما به گفته برخی، او در زمان دستگیری صاحب اموالی به ارزش صدها میلیارد تومان بود.

گفته میشود این شخص با تصاحب و خرید و فروش اراضی دولتی میلیاردها تومان اراضی را فروخته یا خریداری کرده بود و بعدها مشخص شد با فردی با نام مستعار «شمس» به خرید و فروش برخی املاک میپرداخت.

سطان شکر ابتدا اراضی و املاکی را که صاحبان آنها بعد یا قبل از انقلاب یا در زمان جنگ، رها کرده و به خارج رفته بودند را شناسایی میکرد و سپس با وکالتنامههای جعلی منسوب به وارث صاحبان اراضی و با تبانی آنها را به طور غیرقانونی خرید و فروش میکرد.

در این میان آقای «م. ی» اقدام به خرید کارخانجات شکر، مسائل مربوط به کارخانه قند دزفول، واردات شکر خام، پرداخت گمرکی و نحوه ترخیص واردات مواد اولیه و دیگر مسائل مربوط به آن کرد.

این متهم تاکید داشت که «در کارخانه قند دزفول مشکل مالی به میزان ۲۰ میلیارد تومان پیش آمده که من این مبلغ را هزینه کارخانه قند دزفول کردم و در حقیقت بخشی از بدهی کارخانه قند را پرداختم.»

در همان زمان یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، گفته بود: سلطان شکر ایران با دریافت میلیاردها تومان تسهیلات بانکی از محل وامهای بحران که سود چهاردرصد دارد یا اصلا هیچ سودی به آن تعلق نمیگیرد، بسیاری از کارخانههای شکر را خریده است. او پس از چند ماه با اعلام ورشکستگی و اخراج کارگران با تغییر کاربری محل، به برجسازی در کارخانهها اقدام کرده و از این راه میلیاردها تومان ثروت دیگر به جیب میزد.

برخی هم مدعی شدند که سلطان شکر توانسته بود با طرح ادعاهایی برای تعدادی از مراکز و سازمانها پروندهسازی کرده و روند پیگیری پرونده خود را متوقف کند اما پس از روشن شدن ماهیت ادعاهای «محمدرضا. ی» و برکناری یک قاضی، رسیدگی دوباره به تخلفات سلطان شکر ایران آغاز شد.

الیاس نادران، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در خرداد ماه ۸۷، با بیان اینکه این متهم از اسفند سال ۸۶ با عنوان مرخصی از زندان خارج شده بود به این موضوع انتقاد کرد گرچه قوهقضاییه مرخصی او را در پایان خردادماه پایان یافته میدانست.

نظر

• behnam1480
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 432

دوستانی که علاقه مند به دریافت اخبار جدید در مورد صنایع قند شکر هستن و همچنین تمایلی دارند تا از عملکرد و مقایسه شرکتهای قندی خبر دار بشوند به سایت انجمن صنفی کارخانه های قند شکر به آدرس زیر بروند

همچنین برای اینکه بتونی کارخانه قند خوی رو با سایر کارخانه ها مقایسه کنید..قبلا خود اصناف این زحمت رو کشیده و میتونید فایل اکسلش رو از اینجا دانلود کنید

درضمن اینکه
                1: پایان فصل برداشت برای کارخانه قند خوی برج 11 هر ساله..به خاطر اینکه بارش برف و زیر برف بودن چغندر باعث افزایش کیفیت اون میشه(منبع:مجله صنایع قند ایران)..پس گزارش جذب چغند در گزارش 9 ماه نمود خواهد کرد
                2:بازدهی کارخانه قند خوی نسبت به سایر کارخانه جات قندی که در بورس هستند از همه بالاتره...(به فایل اکسل مراجعه کنید)

نظر

• behnam1480
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 432

تو قشهد چه اتفاقی افتاد که یه دفه همه فروشها حذف شد و صف خرید شد:O

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5101

در اصل توسط behnam1480 پست شده است View Post
                    تو قشهد چه اتفاقی افتاد که یه دفه همه فروشها حذف شد و صف خرید شد:O
                    چه اتفاقی افتاد که می بایست منفی میموند ؟! امروز فقط فرصت خرید یا اضافه کردن بود.
                    قشهد از نظر فاند و تکنیکال بهترین سهم قندی هست.
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• behnam1480
                      عضو فعال
                      • Apr 2012
                      • 432

اون ته لیست سهامداران عمده یه حقیقی هست که هر از چن گاهی کرم میریزه..اینو باید پیداش کنیم..بگیم چته...چند بار روند و خراب کرده با عرضه هاش..امروز هک که حقوقی 50000 تا داده...اومده 10000 تا هم این عرضه کرده..باید بگیم خب مرض داری که این کارو میکنی..؟؟؟

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

ساعت خواب .......

ما که تازه وارد شدیم !! هاها ........

عجب ریسکی کردم و عجب صفی شد ...........................قبلا هدف 3000 داده بودم ؟؟:D
                        ///

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          ساعت خواب .......

ما که تازه وارد شدیم !! هاها ........

عجب ریسکی کردم و عجب صفی شد ...........................قبلا هدف 3000 داده بودم ؟؟:D
                          میثم این سهمت هم عالی در اومد

چرا غبشهرت در جا میزنه
                          از شانس ما هستا :D

صبر میکنیم
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            میثم این سهمت هم عالی در اومد

چرا غبشهرت در جا میزنه
                            از شانس ما هستا :D

صبر میکنیم
                            فعلا که دارم سکته میزنم ..........کدوم حقوقی ای معلوم نیست داره عرضه میکنه ......ولی خوب رنج هم میزنن گاهی اوقات روش ........ای قلبم ...................خیلی وقت بود وارد قندی ها نشده بودم ...خیلی بد معامله میکنن ....همه جو گیرن بابا و هیچی از سهم نمیدونن حاضرم شرط ببندم ..........حالا بین این همه جو گیر و نوسان گیر سهم خریدن جرات میخواد اون هم روی این قیمت ..........:D فک کنم یه 10 درصدی اخرش ضرر بزن بهم ......

غبشهر گفتم تا گزارش 3 ماهه درجا و نزولی........بعدش دوباره صعودی .......
                            ///

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

خوب دوران سکته زدن فک کنم تموم شد ...........الان صفش میکنن .......البته اگه حقوقیش بزاره ......ولی خوب به نظرم خریدار روی فروشنده رو کم میکنه .......ولی اگه کم بیاره بد ضرری میکنیم (-:

منتظر میمانیم ....
                              ///

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5101

امروز مطمئن بودم قندی ها فرصت ورود میدن ولی فکر نمی کردم قشهد همچین فرصت ورودی بده!
                                هرکی خرید ، خرید .
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X