شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • داروساز
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 603

ااقا بزارید پیاد پایین قند خونم افتاده بگذارید یکم قند تزریق کنم دیگه:D
    در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    امروز ارزوی خرید از صف فروش رو به دلمون میزار ن فک کنم ........(-:

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

منکه آرزوم برآورده شد و از صف فروش اضافه کردم....قند خونم وحشتناک رفت بالا !! :-SS
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
        منکه آرزوم برآورده شد و از صف فروش اضافه کردم....قند خونم وحشتناک رفت بالا !! :-SS
        این بازار راهی نداره جز بیاد قندی بخره ..حالا بیارزه یا نیارزه .......اصلا سفته بازیه ............همینی که هست ....هاها ..............:D

وقتی بازار جونی نداشته باشه منم قندی میخرم .......

البته من هیچ پیشنهاد خریدی ندارم>:)

دوس دارم فروشنده های امروز قشهد فردا با حسرت به سهم نگاه کنن (-:
        ///

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

ساعت 12 امروز مشخص میکنه از فردا بازار چه شکلیه ! :->

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20669

قشهد جون تا دقاقیقی دیگه صف میشه ...........کنور گور به گور شده باز نشد که ما قندی بخریم و کل سبدمون رو قندی کنیم .............ای لعنت به این شانس ..........
            ///

نظر

• آذرآبادگان
              کاربر فعال
              • Dec 2012
              • 1140

قشهد صف خرید شد.....
              در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

این بازار راهی نداره جز بیاد قندی بخره ..حالا بیارزه یا نیارزه .......اصلا سفته بازیه ............همینی که هست ....هاها ..............:D

وقتی بازار جونی نداشته باشه منم قندی میخرم .......

البته من هیچ پیشنهاد خریدی ندارم>:)

دوس دارم فروشنده های امروز قشهد فردا با حسرت به سهم نگاه کنن (-:
                قشهد جون تا دقاقیقی دیگه صف میشه ...........کنور گور به گور شده باز نشد که ما قندی بخریم و کل سبدمون رو قندی کنیم .............ای لعنت به این شانس ..........

ای جونم ما به فروشنده های دیروز هشدار دادیم ............اخ جون ............ضرر کردن (-:
                ///

نظر

• negar
                  ستاره دار(2)
                  • Jul 2025
                  • 536

اقا میثم میتونید از گزارش اخر قنیشا بگید امروز من برداشتم قشهد اضافه کنم دیدم نشد صبر نکردم رفتم اینو خریدم تکنیکال میگه باید بره به صعودی ولی بنیادی ش جالب نبود صاحبش هم گویا با سهامدارای جز در افتاده

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

طرف قنیشا نرید. قشهدو حتی در بالا هم شد بخرید. بنیادی و تکنیکال هردو بسیار عالیست....

نظر

• ahmad m
                      ستاره دار(2)
                      • Aug 2012
                      • 968

پیش بینی تشکیل یک الگوی باترفلای با هدف 2800 تومان در این سهم را متصورم ولی باید تا تشکیل موج C الگو صبر کرد محدوده 1760 تومان تراز 61.80 درصد فیبوناچی همراه با یک کندل استیک برگشتی میتونه اتمام موج C الگو باشد. لازم به توضیح که حمایت 1840 نیز برای سهم از درجه اهمیت بالایی برخوردار میباشد.
                      بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20669

الکی الکی خریدیم ...تعدادش زیاد شد ..........حالا که ما خریدیم .......داره میاد پایین .......شانسه ما داریم (-:
                        ///

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20669

کمی گزارش قلرست رو مقایسه کنیم با قشهد :

1- سرمایه 2.4 میلیارد تومن
                          2-جذب چغندر 192716 هزار تن : قیمت خرید چغندر : 1119 ریال ..........
                          3- ملاس : 4950 تن ......نرخ فروش 199 تومن
                          4-تفاله خشک :11267.....نرخ فروش در 9 ماهه: 3393 ریال
                          5- تفاله تر 5678 تن .................نرخ فروش : 81 تومن

6- شکر چغندری : 27385 تن : کیلویی 1353 تومن .....

تصفیه شکر و شکر خام کارمزدی کلا سودش به 400 میلیون نمیرسه ...خیلی مهم نیست .حدود 16 تومن سود میشه که برای یه سهم 5000 تومنی مهم نیست .......

حال سود ناخالص این شرکت از این میزان فروش شده 14.4 میلیارد تومن و کل فروش شرکت 43 میلیارد تومنه ........لذا سود ناخالص این قندی خوب از مبلغ فروش : 33 درصد ........

================

حالا اینا چه ربطی داره به قشهد ........(- : گزارش جدید بیاد ببرسی میکنیم ..............ولی تا تاریخ 22 اذر و مصاحبه با مدیر عامل قشهد 207 هزار تن جذب چغندر کرده بود ..........لذا سود ناخالص این شرکت بالاتر از قلرست خواهد بود ......

واین بدهیه (-: البته تکته ای که هست قشهد پیش بنی فروش21 هزار تن رو کرده ولی قلرست همه ی انچه که داره رو میفروشه ...........

حال اگر سود ناخالص قلرست رو بر تعداد سهام قشهد تقسیم کنیم در میابیم که سودناخالص قشهد کمتر از قلرست نخواهد بود ......البته اگه همهی تولیدش رو بفروشه ....یعنی 435 تومن سود ناخالص خواهد داشت اگه به میزان قلرست بفروشه ............البته که تولید قشهد بیشتر از قلرست خواهد بود ........

البته چون مقداری به سال بعد منتقل میکنه نمیشه گفت امسال بالای 300 اعلام میکنه ولی تعدیل تپلی در راه خواهد بود ...........
                          ///

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

با ابن دو گزارشی که قلرست و قهکمت ارائه دادند و همچنین گزارش قپیرا که تا یکی دو روز آینده در کدال قرار میگیره ، فردا آخرین فرصت برای خرید سهام قندی می باشد ، حواستون باشه که سهام قندی تان را مفت از دستتان در نیاورند ، P/E 10 و 15 و 20 همش کشکه P/E واقعی این گروه زیر 4 می باشد و حداقل 20 درصد جا برای رشد دارند تا P/E شان تازه بشه 5 . در ضمن امروز داشتم شاخص گروه را بررسی می کردم ، شاخص گروه فردا به خط حمایت بلند مدتش برخورد میکنه و آماده برای جهش ، از فرصتها استفاده کنید ، 20 درصد در کمتر از یک ماه . ;)

نظر

• ائلشن
                              عضو فعال
                              • Oct 2012
                              • 993

به اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت هاي معدني دماوند با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي منتهي به 1392/12/29، شهد و ايران خودرو ديزل با توجه به تعديل پيش بيني درآمد هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20669

به نظرم سهم تا یک ماه دیگه خواهد بست ...مثل کنور که گفته شد کی میبنده ........;)

امیدوارم یک افت شده تا 1800 دوباره داشته باشه .......تا نماد های بسته ما هم باز بشه تا یک تعویضی کنیم و اگه قرار به نگهداریه تعدادش رو بیشتر کنیم .......چون حیفه بدونی سهمی 3000 تومن میارزه ولی نخری (-:

قصفها وقتی 4500 تومنه .قشهد باید 3000 تومن باشه (-:
                                خوب حالا باید ببینیم چه گزارشی در راه است ..........
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X