شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20669

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    زمان 19/12/91
    قیمت 1840
    esi جان به نظرت اصلاح گروه کی تموم میشه ؟؟
    ///

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
      esi جان به نظرت اصلاح گروه کی تموم میشه ؟؟
      رو شاخصشون دارم کار میکنم
      اما فکر میکنم با این مومنتوم ریزشی هنوز جای اصلاح دارند
      مهمترین سطح و ساپورت کلیدی 3889 واحد است
      قندی ها را فکر میکنم بازده ای که تو کوتاه مدت نصیب بازار نمودن را دارن کامل پس میگیرند ، به نظرم تمام تعدیل ها و سود هاشون را ، در قیمت های بالایی که دیدند پیش خور کرده باشند .( البته خوده شما تو این زمینه استاد و صاحب نظر هستید )
      :)
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20669

رو شاخصشون دارم کار میکنم
        اما فکر میکنم با این مومنتوم ریزشی هنوز جای اصلاح دارند
        مهمترین سطح و ساپورت کلیدی 3889 واحد است
        قندی ها را فکر میکنم بازده ای که تو کوتاه مدت نصیب بازار نمودن را دارن کامل پس میگیرند ، به نظرم تمام تعدیل ها و سود هاشون را ، در قیمت های بالایی که دیدند پیش خور کرده باشند .( البته خوده شما تو این زمینه استاد و صاحب نظر هستید )
        :)
        بازی این گروه پیچیدست .......ولی به اصلاح بیشتری نیاز داره به نظرم .......چون بازیگران به کمتر از 30 -40 درصد موقع برگشت راضی نیستن ...لذا برای برگشت به نظرم زوده......ولی خوب به نظرم پله ای میشه خرید و هر چه بیشتر افت کردن بیشتر خرید ....احتمالا رشد گروه از 20 فروردین به بعد باشه ..........

در گروه قند پی برای و این چیزا اصلا مهم نیست ..........;) فقط ورود بازیگرا مهمه ...... و اصلاح گروه ..........بعدش با بهانه ای بالا میرن (-:
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/05, 17:43.
        ///

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          بازی این گروه پیچیدست .......ولی به اصلاح بیشتری نیاز داره به نظرم .......چون بازیگران به کمتر از 30 -40 درصد موقع برگشت راضی نیستن ...لذا برای برگشت به نظرم زوده......ولی خوب به نظرم پله ای میشه خرید و هر چه بیشتر افت کردن بیشتر خرید ....احتمالا رشد گروه از 20 فروردین به بعد باشه ..........

در گروه قند پی برای و این چیزا اصلا مهم نیست ..........;) فقط ورود بازیگرا مهمه .......پی بر ای یک چیز بیخودیه برا این گروه به نظرم .......
          باهات موافقم
          نزدیک انتهای اصلاحشون از نظر زمانی و قیمتی که شد همه گروه را (خوب و بد) تحلیل میکنم میزارم رو سایت :)

فقط چیزی که ذهن منو به خودش مشغول کرده اینه که چرا قثابت چهار درصد هاشو نمیخوره و پایین نمیاد :D حتما خبری داخلشه که ما نمیدونیم البته چارت اونم جای اصلاح داره
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• bourse
            عضو فعال
            • Sep 2011
            • 1346

باهات موافقم
            نزدیک انتهای اصلاحشون از نظر زمانی و قیمتی که شد همه گروه را (خوب و بد) تحلیل میکنم میزارم رو سایت :)

فقط چیزی که ذهن منو به خودش مشغول کرده اینه که چرا قثابت چهار درصد هاشو نمیخوره و پایین نمیاد :D حتما خبری داخلشه که ما نمیدونیم البته چارت اونم جای اصلاح داره
            سلام جناب محمدی عزیز . اقا ما کم سعادتیم نمیتونیم زیارتتون کنیم یا شما سایتون سنگین شده :D قثابتو جناب باگات تالار همسایه هر روز داره میخره راستش من خودمم امروز بهش مشکوک شدم یاد قپیرا 1200 افتادم که تو اون جو منفی قندی ها حقوقی هر روز رو مثبت کامل میخرید ! :-?

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

در اصل توسط bourse پست شده است View Post
              سلام جناب محمدی عزیز . اقا ما کم سعادتیم نمیتونیم زیارتتون کنیم یا شما سایتون سنگین شده :D قثابتو جناب باگات تالار همسایه هر روز داره میخره راستش من خودمم امروز بهش مشکوک شدم یاد قپیرا 1200 افتادم که تو اون جو منفی قندی ها حقوقی هر روز رو مثبت کامل میخرید ! :-?
              سلام احمد جان
              داداش شرمنده ام ،مشتاق دیدار هستم اما به خدا هزار جور گرفتاریم ، کم سعادتی از جانب ماست ، شما بزرگوارید ، در مورد قثابت راستیتش چارتش به دلم نمیشینه ، حالا ببینیم چی میشه ،راستی یه روز میام سراغت رفیق ، یه اوون دوستتم بگو چند تا فیلم اماده کنه میام میگیرم :D

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

در قندی ها مهمتر از تحلیل ورود بازیگردانانش هستند
                هر از گاهی وارد میشن و 30 40 درصدی میبرن بالا بعدش رها میکنن و این حکایت همچنان ادامه دارد مگر خبر قطعی منتشر بشه که برنامشونو بهم بریزه
                وقتی هم میخوان بالا ببرن مقاومت نمیشناسند مثلا قزوین از 280 رفت 1300 بدون وقفه!
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• bourse
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1346

سلام احمد جان
                  داداش شرمنده ام ،مشتاق دیدار هستم اما به خدا هزار جور گرفتاریم ، کم سعادتی از جانب ماست ، شما بزرگوارید ، در مورد قثابت راستیتش چارتش به دلم نمیشینه ، حالا ببینیم چی میشه ،راستی یه روز میام سراغت رفیق ، یه اوون دوستتم بگو چند تا فیلم اماده کنه میام میگیرم :D
                  ما کوچیکتیم . شما افتخار بدید تشریف بیارید تالار من کل پکیج فیلم هاشو میگیرم تقدیمتون میکنم :D

نظر

• آذرآبادگان
                    کاربر فعال
                    • Dec 2012
                    • 1140

:-w دوستان گرامی مگه چنین چیزی میشه آخه ؟؟؟
                    الان فردا بخواد باز کنه EPS را سود محقق شده میگیره یا سود پیش بینی؟؟؟
                    اگر پیش بینی را مد نظر قرار بده که P/E=10 بدیم میشه 1880 !!!!
                    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• بچه کف بازار
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 461

28 هزار تن شکر فروخته توی 6 ماه با نرخ 1300 تومان فروخته 31 هزار تن شکر آماده فروش داره اگه با همین قیمت 1300 تومان بفروشه و بقیه محصولاتش سود 6 ماه دومش میشه 262 تومان یعتی 12 ماهه میشه 500 تومان سود اگه افزایش نرخ هم بگیره راحت 800 تومان پوشش می ده p/e قشهد میشه با قیمت 1800 تومان پیشنهادی عزیزان میشه 2.25B-)

نظر

• negar
                        ستاره دار(2)
                        • Jul 2025
                        • 536

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                        :-w دوستان گرامی مگه چنین چیزی میشه آخه ؟؟؟
                        الان فردا بخواد باز کنه EPS را سود محقق شده میگیره یا سود پیش بینی؟؟؟
                        اگر پیش بینی را مد نظر قرار بده که P/E=10 بدیم میشه 1880 !!!!
                        مجبور نیستیم پی ای 10 بدیم خوب پی ای 15 میدیم 20 میدیم پی ای رو برای این مواقع درست کردند دیگه

نظر

• آذرآبادگان
                          کاربر فعال
                          • Dec 2012
                          • 1140

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                          مجبور نیستیم پی ای 10 بدیم خوب پی ای 15 میدیم 20 میدیم پی ای رو برای این مواقع درست کردند دیگه
                          موضوع اینه که هر سهم قندی که اخیرا پس از اعلام تعدیل مثبت بازگشایی شده
                          تعدیلش را برای اصلاح پی بر ای نماد اختصاص دادند....

قپیرا---------P/E=9.58
                          قلرست-----P/E=7.97
                          قصفها--------P/E=8.5
                          قمرو--------P/E=8.68
                          قشهد ؟؟؟؟؟
                          آخرین ویرایش توسط آذرآبادگان؛ 2013/03/05, 22:59.
                          در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• negar
                            ستاره دار(2)
                            • Jul 2025
                            • 536

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                            موضوع اینه که هر سهم قندی که اخیرا پس از اعلام تعدیل مثبت بازگشایی شده
                            تعدیلش را برای اصلاح پی بر ای نماد اختصاص دادند....

قپیرا---------P/E=9.58
                            قلرست-----P/E=7.97
                            قصفها--------P/E=8.5
                            قمرو--------P/E=8.68
                            قشهد ؟؟؟؟؟
                            درسته اونا شرایط قشهد رو نداشتند شما اگر اصلاح پی ای رو بگیرید باید 10 رو به 233 بدید به 188 بیشتر روزی که هکمتان باز شد حمایت خوبی شد این به حمایت الان بیشتر ربط دارد

نظر

• آذرآبادگان
                              کاربر فعال
                              • Dec 2012
                              • 1140

در اصل توسط negar پست شده است View Post
                              درسته اونا شرایط قشهد رو نداشتند شما اگر اصلاح پی ای رو بگیرید باید 10 رو به 233 بدید به 188 بیشتر روزی که هکمتان باز شد حمایت خوبی شد این به حمایت الان بیشتر ربط دارد
                              بسیار عالی.....
                              به امید بازگشایی مناسب

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

انجمن کارخانجات قند و شکر به بورس ریپورت خبر داد:نرخ جدید 1700 تومانی شکر در سال 92 / افزایش 35 تومانی چغندر قند استحصالی
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X