شهد (قشهد)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابک خان
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 246

بازم برگشت!!!
    من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• Aiming
      ستاره دار(18)
      • Jul 2012
      • 2641

این قرتی بازی های بعد از ساعت معاملات چیه ؟؟؟:-w

22000 ريال سفارش 400 هزار تا ..خوب قبلش نمیتونستی بیای؟؟؟
      وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• arashsefid
        عضو عادی
        • Jan 2013
        • 205

با سلام خدوت تمامی دوستان
        لطفا یک نفر برای ما تازه کارها توضیح بده داستان این وضعیت نماد مجاز-محفوظ چیه؟ چه جوری قشهد باز شد امام معامله نشد؟؟

نظر

• negar
          ستاره دار(2)
          • Aug 2025
          • 536

وقتی بورس یرمیداره سهمها رو حداقل قیمتی یک ریال میگذارد خریدار مییاد 200-300 هزار تا یک ریال میگذارد باید هم این طور قاطی نرخ گذاری شود اصلا اینها عمدا سهم رو بسته نگه داشتند واسه هم چنین روزی تحریم و اوضاع اقتصادی ووو کم بود این روزها درگیری گروههای مختلف مافیایی و حقوقی با هم است لابد یکی قشهد کلان داشته تو سازمان یک نفر میخواسته اینو روشو کم کند صبر کرده تا امروز سهم رو باز کنند من که اطلاعاتی از این که گروهها چه میکنند ندارم پشت کامپیوترم داستانهای مخوف به ذهنم میرسد

نظر

• negar
            ستاره دار(2)
            • Aug 2025
            • 536

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
            با سلام خدوت تمامی دوستان
            لطفا یک نفر برای ما تازه کارها توضیح بده داستان این وضعیت نماد مجاز-محفوظ چیه؟ چه جوری قشهد باز شد امام معامله نشد؟؟
            مجاز محفوظ سهم بسته بوده حالا نمادش باز شده و شما میتوانید خرید و فروش کنید قشهد معامله نشد چون ناظر باید در نهایت اجازه شروع معامله را با توجه به اردرها بدهد علی الاصول نیم ساعت بعد باز شدن باید اجازه دهد

نظر

• Shivana44
              عضو عادی
              • Jan 2013
              • 142

میثم جان چکار کنیم نگه داریم !؟ نظر شما چیه؟

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
                میثم جان چکار کنیم نگه داریم !؟ نظر شما چیه؟
                این سهم بازیگر دارد و بالای 1900 و 2000 تومن خرید داشتن ...........حالا نمیدونم چی میشه ...........همه با هم ضرر میکنیم یا اینکه بازیگر حمایت میکند ..............البته ممکنه به محص اینکه فروش زدیم چند روز بعد بازیش شروع بشه ...

من خود نمیدونم چی کار کنم !!! ما شاید ضرر بدیم ولی بازیگرش رو نمیدونم ......

سهم روز هایی که به 1900 میرسید سریع برگشت میزد و میرفت بالای 2000 و 2100 میماند که سهم رو بعد از تعدیل 2500 بازش کنن ..........

البته معاملات قبل بسته شدن هم نشون میداد عده ای روش هستن ........

حال شما به ما بگو با این توضیحات چی کار کنیم ...تا اینجاش رو من گفتم ...........سهم با سود -240 -250 تومنی و 5000 تن موجودی رو چند بدیم بره و تقدیم بز خرا کنیم !!!!

ولی چیزی که مشخص هست اینه که شکر 1700 قطعیه ............اون ور سال .........

ولی اینکه سهم و گروه کی برگشت میزنن رو من نمیدونم ........:(

اردر های بعد بازار هم نشون داد که سهم بی صاحاب نیست ............وپول خوبی هم داره و میتونه سهم فسقلی رو برگردونه به بالا به سرعت ........یا اینکه میخواست بگه مفت نفروشید........

به هر حال تصمیم با خودمان است .........
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/03/12, 22:45.
                ///

نظر

• آذرآبادگان
                  کاربر فعال
                  • Dec 2012
                  • 1140

من که 10 درصد سبدم قشهده گذاشتم بمونه واسه سال بعد
                  ضرر را به جون میخرم ولی حاضر نیستم تو بازی اینا باشم ...
                  فردا هم اصلا بازگشایی را نگاه نمی کنم.
                  امروز هم هر اردر خرید که سرخط گذاشتند من هم 3000 تا اضافه
                  میکردم باهاش ولی دیگه فردا کاری باهاش ندارم
                  در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    این سهم بازیگر دارد و بالای 1900 و 2000 تومن خرید داشتن ...........حالا نمیدونم چی میشه ...........همه با هم ضرر میکنیم یا اینکه بازیگر حمایت میکند ..............البته ممکنه به محص اینکه فروش زدیم چند روز بعد بازیش شروع بشه ...

من خود نمیدونم چی کار کنم !!! ما شاید ضرر بدیم ولی بازیگرش رو نمیدونم ......

سهم روز هایی که به 1900 میرسید سریع برگشت میزد و میرفت بالای 2000 و 2100 میماند که سهم رو بعد از تعدیل 2500 بازش کنن ..........

البته معاملات قبل بسته شدن هم نشون میداد عده ای روش هستن ........

حال شما به ما بگو با این توضیحات چی کار کنیم ...تا اینجاش رو من گفتم ...........سهم با سود -240 -250 تومنی و 5000 تن موجودی رو چند بدیم بره و تقدیم بز خرا کنیم !!!!

ولی چیزی که مشخص هست اینه که شکر 1700 قطعیه ............اون ور سال .........

ولی اینکه سهم و گروه کی برگشت میزنن رو من نمیدونم ........:(

اردر های بعد بازار هم نشون داد که سهم بی صاحاب نیست ............وپول خوبی هم داره و میتونه سهم فسقلی رو برگردونه به بالا به سرعت ........یا اینکه میخواست بگه مفت نفروشید........

به هر حال تصمیم با خودمان است .........
                    میثم جان سود 5000 تن برای شرکت چقد میشه با قیمت 1700 تومن بعد از کسر مالیات و در نظر گرفتن حاشیه سود خالص و غیره ؟
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      میثم جان سود 5000 تن برای شرکت چقد میشه با قیمت 1700 تومن بعد از کسر مالیات و در نظر گرفتن حاشیه سود خالص و غیره ؟

نزدیک 200 تومن .......(198 تومن)
                      ///

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

من امروز وارد سهم شدم میخواستم سنگین بشم که صف شد. ....
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• محمد 66
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 2938

فشهد را بزخری کردند در حد لالیگا .

عوضش حسابی باعث اصلاح شاخص قند و شکر شد . با افت امروز شاخص قند و شکر سقف دوقلویی که زده بود را تقریبا تکمیل کرد .

نظر

• mah1364
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 72

سلام
                            قشهد ورشکسته شده این قدر افت کرد؟
                            زندگی آنقدر کوتاه است که بعضی ها فقط میرسند کارهای ضروری خود راانجام دهند!!! . فرد هند فاین

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

داره حالم از تعفن بورس بهم میخوره.
                              هر غلطی دلشون بخواد میکنن . جالبه که پایین کشیدن سهمهای با گزراشات عالی را با تفریح و تمسخر در پشت صحنه انجام می دهند. بازی با سرمایه مردم شده سرگرمی موجوداتی شبیه ابلیس که با ظاهری انسانی بعنوان مدیر و ناظر بورس فعالیت میکنند.
                              مشکل من اون 200 هزار فروشنده ای بود که حاضر شد سهمی با این گزارش و پوشش را 30% زیر قیمت پایانی بفروشد ؟!!!! آخه تو چند خریدی که میفروشی ؟ اگر تونستی توجیهم کنی من بورسو میبوسم میگذارم کنار. تو کهمدا من اشتباه نکردم. تو قشهد من اشتباه نکردم. تو فایرا سهامدارش اشتباه نکرد...مشکل در ریشه فاسد شده سازمان هست.
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• بچه کف بازار
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 461

راستش ما نفهمیدیم چطور سود92 شپنا توی گزارش شبندر از450 تومان رسید با 350 تومان، چطور قشهد با این گزارش عالی مفتضح باز شد الان p\e این شرکت به نظر من که حدود 4.3 حتی با سود 236 تومان بگیری کمترین p\e گروه قندی و داره 6.5 چطور شاراک با اون گزارش عالی با نوسان 5% باز شد هیچکس هم جیک نزد و هزاران اما و اگر دیگه
                                سر غمارگ و غبشهر چه کثافت کاری که نکردید توی اوج سود آوری شرکت مجبور کردید شرکت اعلامیه شفاف سازی کذایی بده و خیلی ها رو وادار به فروش کردند و بردن تو ضرر
                                یکی نیومد بگه بعد از شفاف سازی چرا سود شرکتهای روغنی رشدشون بیشتر شد بطوریکه سود 3 ماهه آخر غمارگ از سود 9 ماهه شرکت 20 درصد بیشتر شد ضررهای همه بچه های گل این سایت و تمام سهامداری جز شد سود شما انشاء الله روز خوش نبینید اگه اینقدر فاسدید
                                یا همین شرانل که باهاش چی به سرسهامدارای جز در آوردن بیچاره اونایی که تو این رالی سقوط از این سهم بیرون شدندو ما میایم به اونا می خندیم به افرادی از جنس خودمون هستند و دنبال یک لقمه نون حلال و برای فرار از ضرر بیشتر از بازی افراد کثیف فرار می کنن ، اخه ادم های عوضی چطور سهام هر روز رشد می کنه وقتی ادام های تحلیل دار وارد میشن با این اوضاع نابسامان که پیش بینی لحظه بعد یک نبوغ ذاتی می خواد سهامو می بندید ولی وقتی یک سهامی رو خودشون به عمد سقوط می دن یک نفر نیست شفاف سازی کنه

بورس ایران پدیده است تو نوع خودش و شده بنگاه خصوصی برای سود آوری خواص
                                شب عید سر سفره هفت سین دعا می کنیم به زمین گرم بخورید هر چی سود از این بازار می برید خرج دوا و درمان و کف و دفن شما بشه

نظر

در حال کار...
                                X