سازمان به گزارش قشهد گیر داده
شهد (قشهد)
Collapse
X
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postسازمان به گزارش قشهد گیر داده
خب چه بهتر . حالا مجبوره پیشبینیشو درست اعلام کنه
اینجور که این گزارش داده بود یعنی تو چند ماهه اول سال دیگه کارخانه باید تعطیل باشه و احتمالا" کارگران قایم موشک بازی میکردن !!=))
اگه پیشبینیشو واقعی بده تو قیمت مناسبی باز میشه و موجب میشه بقیه قندیها رو هم بالا بکشه
تبریک به قشهد دارانThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
خب چه بهتر . حالا مجبوره پیشبینیشو درست اعلام کنه
اینجور که این گزارش داده بود یعنی تو چند ماهه اول سال دیگه کارخانه باید تعطیل باشه و احتمالا" کارگران قایم موشک بازی میکردن !!=))
اگه پیشبینیشو واقعی بده تو قیمت مناسبی باز میشه و موجب میشه بقیه قندیها رو هم بالا بکشه
تبریک به قشهد دارانمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postدرسته...پیشبینی رو مجبور میشه درست بده ...اگه این روند طولانی بشه احتمال داره به موعد گزارش ۹ ماهه نزدیک بشیم و سازمان از قشهد بخاد که گزارش ۹ ماهه رو هم بده...اون موقع بازی جالبتر میشه
ولی جاتون خالی امروز یدونه مرغ تو قابلمه گذاشته بودیم بپزه خوب که پخت گزارش قشهد که مورد تایید سازمان بورس قرار گرفته بهش نشون دادیم بال درآورد فرار کرد ما موندیم با قابلمه خالی:)):(fight):(fight):(fight):(fight)&[]
نظر
-
دوستان محترم
من یه نکته را اصلا متوجه نمیشم...لطفا یه همیاری انجام بدین
گزارشات سال پیش را که نگاه میکنم تقریبا مثل گزارشات امسال
هست و نکته مبهم اینکه:
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 91/4/31 بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه = 1423 ریال
------------------------------------------------------------------------محقق شده در 9 ماهه = 1762 ریال
اطلاعات و صورتهای مالی منتهی به 91/4/31 واقعی 12 ماهه = 1455 ریال
چطور شده که محقق شده 12 ماهه از محقق شده 9 ماهه کمتر هست؟؟؟؟؟در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postدوستان محترم
هست و نکته مبهم اینکه:
پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 91/4/31 بر اساس عملکرد واقعی 9 ماهه = 1423 ریال
------------------------------------------------------------------------محقق شده در 9 ماهه = 1762 ریال
چطور شده که محقق شده 12 ماهه از محقق شده 9 ماهه کمتر هست؟؟؟؟؟
چون گزارش پیشبینی وحی منزل نیست اینا ازین خاصیت گزارش پیشبینی استفاده میکنن و هر پیشبینی که دوست داشته باشن اعلام میکنن.
این شرکت قندی هست و هزینه ها و جذب چغندرش کاملا مشخصه و لزا سودش هم مشخصه...دلیلی نداشته که وقتی ۲۳۶ تومن ساختن بیان و ۱۸۸ اعلام کنن...واسه همین سازمان گیر داده...خدا کنه این گیرشون باعث بشه سود واقعی رو بشهمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
هست و نکته مبهم اینکه:
چطور شده که محقق شده 12 ماهه از محقق شده 9 ماهه کمتر هست؟؟؟؟؟
کاملا صحبت شما درسته
در سال مالی 90 خود در 9ماهه 924ریال محقق نموده بود ولی در 12ماهه 797ریال شد
در سال 91 هم در 9ماهه 1762ریال محقق نموده بود ولی در 12ماهه به 1455ریال رسید
در سال 89 هم در 9ماهه 30ریال محقق کرده بود که در 12ماهه شد 9ریال
بنابراین این رویه تازگی ندارد و در 3سال اخیر اینگونه بوده.
حالا باید دید امسال هم اینگونه خواهد شد یا تغییر میکنه
جالب اینست که گزارشات رو که در کدال قرار میگیرند بعد از فیلتر سازمان هست چطور میشه به گزارش که خودشون تائید کردن بلافاصله بعد از انتشار ایراد میگیرند واقعا جای سوال داره!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postوقتی میخان دروغ بگن شما ازشون دلیل نخاید...اونا دروغ میگن...همین گزارش فعلیش که ۱۸۸ اعلام کرده اونوقت ۲۳۶ پوشش داده خودش گویای همه چیز هست.
چون گزارش پیشبینی وحی منزل نیست اینا ازین خاصیت گزارش پیشبینی استفاده میکنن و هر پیشبینی که دوست داشته باشن اعلام میکنن.
این شرکت قندی هست و هزینه ها و جذب چغندرش کاملا مشخصه و لزا سودش هم مشخصه...دلیلی نداشته که وقتی ۲۳۶ تومن ساختن بیان و ۱۸۸ اعلام کنن...واسه همین سازمان گیر داده...خدا کنه این گیرشون باعث بشه سود واقعی رو بشهدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Postسازمان به گزارش قشهد گیر داده
یعنی باورم بشه سازمان یکبار هم طرف منو گرفت ؟!
من بابت گزارش مزخرفش به سازمان شکایت کردم و خواستار شفاف سازی و پاسخگویی شرکت در این مورد شدم. B-)ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
هست و نکته مبهم اینکه:
چطور شده که محقق شده 12 ماهه از محقق شده 9 ماهه کمتر هست؟؟؟؟؟وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postفقط یه دلیل به نظر من میرسه و میتونه وجود داشته باشه و اون هم اینکه شرکت مثلا تو سه ماهه آخر سال مالی فروش نداشته باشه و بالتبع سودی هم نخواهد ساخت بنابراین در این 3 ماهه به دلیل وجود هزینه های ثایت از قبیل حقوق پرسنل و انرژی و غیره ، سود در پایان 12 ماه با هزینه ها مستهلک شده و ما در 12 ماهه سودی کمتر از سود محقق شده در 6 یا 9 ماهه خواهیم داشت.
د آخه موضوع اینه که در واقعیت بر عکسه ! اتفاقا این 3 ماهه اخر هست که عمده سودآوری شرکت باید ایجاد بشه و معمولا در 6 ماهه اول امید زیادی نیست!
یعنی دارن میترکونن و میخوان بگن پا رو پا انداختیم داریم قلیون می کشیم!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
د آخه موضوع اینه که در واقعیت بر عکسه ! اتفاقا این 3 ماهه اخر هست که عمده سودآوری شرکت باید ایجاد بشه و معمولا در 6 ماهه اول امید زیادی نیست!
یعنی دارن میترکونن و میخوان بگن پا رو پا انداختیم داریم قلیون می کشیم!
والا چی بگم کیوان جان با این گزارشات جالب که هر روز رو کدال میاد :Dوارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
-
باید ارزش کنونی ارز را بپذیریم
وزیر صنعت، معدن و تجارت: دلار هزار تومانی دیگر بازنخواهد گشت
» سرویس: اقتصادي - خودرو
کد خبر: 91122013224
یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۲
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اگر ارزش ارز دلاری حاصل از صادرات نفتی 3000 یا 4000 تومان است باید این موضوع را بپذیریم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی غضنفری در مراسم رونمایی از سه خودروی جدید سایپا اظهار کرد: آن اقتصادی که ارزش ارز آن 4000 تومان است وابسته به نفت نبوده و یک اقتصاد پویا، مستقل و رو به رشد است.
وی ادامه داد: اقتصادی که ارزش ارز آن هزار تومان بود، دوباره بازنخواهد گشت زیرا این اقتصاد معنایش این است که ارز نفتی را در حوزه مصرف هزینه کنیم.
غضنفری افزود: اما اقتصاد ارز 2500 تومانی به معنای تلاش برای استقلال از ارز نفتی است و دیگر هیچ تحریمی بر روی اقتصاد ما اثرگذار نخواهد بود.
نظر
نظر